Εχω δίκιο όμως ή όχι; Δική μου ανακάλυψη είναι.
Ροκ και pop τραγούδια από την κλασική μουσική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Ροκ και pop τραγούδια από την κλασική μουσική
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Η ωδή στη χαρά του Μπετόβεν από τους Rainbow.
SpoilerShow
μπορείς να προσδιορίσεις λεπτά ομοιότητας στα δύο κομμάτια;
πολλά συγχαρητήρια για την άμεση απάντηση στο Rain and Tears

Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
36:00 έως 41:00 στην συμφωνία. Στο σημείο εκείνο είναι adagio και με χαμηλή ένταση που όσο πάει και χαμηλώνει μένει μόνο του το oboe, μέχρι που σταματάει τελείως. Στο 38:00 ξαφνικά τα κρουστά κάνουν μία βροντή που ενισχύεται με τα βιολιά. Αργότερα το θέμα τής βροντής το παίρνουν και το μεταλλάσσουν τα πνευστά.
Αντίστοιχα, το κομμάτι των Pink Floyd είναι εξ ίσου αργό, μέχρι που στο 3:08 αρχίζει να ουρλιάζει ο Roger Waters, κατόπιν υποβοηθούμενος από τον Nick Mason. Αργότερα το θέμα τής κραυγής το παίρνει και το μεταλλάσσει ο David Gilmour
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Βρίσκω απίστευτο το γεγονός πως κάποιος από εδώ μέσα γνωρίζει τους Apollo 100 !!!

Eύγε και πάλι εύγε νέε μου

Το αγαπημένο μου από αυτούς είναι το κομμάτι αυτό
Απορώ πάντως πως δεν ανέφερε κανείς μέχρι στιγμής το κομμάτι αυτό
Αυτό μπαχίζει μεν, αλλά δεν μπορώ να βρώ συγκεκριμένο κομμάτι του Μπαχ που να του μοιάζει.
1.
Το ανέβασα μόνο και μόνο γιατί όντως Μπαχίζει,άλλωστε για τον λόγο αυτό έγινε instant hit.
Όχι ότι είναι απαραίτητα παρμένο από το ρεπερτόριο του Μπαχ.
Όχι ότι είναι απαραίτητα παρμένο από το ρεπερτόριο του Μπαχ.
Σωστός
1.
Ωραίος ο Perp !
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ομολογώ ότι το έμαθα στο internet. Δεν το ήξερα πιο πριν.
Αν θέλεις πες σε παρακαλώ ποια είναι τα τραγούδια κλασικής μουσικής στα οποία αναφέρονται τα τραγούδια των Procol Harum και των Nice γιατί δεν τα βρήκα.
Έχω ένα βιβλίο που εξιστορεί την ιστορία της θρυλικής εταιρείας Elektra του Jac Holzman,όπου ο ίδιος αναφέρει ότι ο λόγος που αποφάσισε να εντάξει τους Doors στο ρόστερ του ήταν διότι δεν μπορούσε να μην υποκύψει στις κρυμμένες φούγκες του Ray Manzarek στο Light My Fire.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ναι ε; Πάντως η αρχική σύνθεση ήταν του Κρίγκερ.Papa John έγραψε: ↑20 Δεκ 2018, 23:36Έχω ένα βιβλίο που εξιστορεί την ιστορία της θρυλικής εταιρείας Elektra του Jac Holzman,όπου ο ίδιος αναφέρει ότι ο λόγος που αποφάσισε να εντάξει τους Doors στο ρόστερ του ήταν διότι δεν μπορούσε να μην υποκύψει στις κρυμμένες φούγκες του Ray Manzarek στο Light My Fire.
Όντως, σ' αυτό βασίζεται το τραγούδι των Procol Harum.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NovaLacertae
25 Μαρ 2025, 23:40
-