Αστυνομικοι στελνουν στην Εντατικη 20χρονο!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αστυνομικοι στελνουν στην Εντατικη 20χρονο!!!
διαβασε οτι περασε 3 φαναρια με κοκκινο στην καταδιωξη ... δεν νομιζω να σας πειραζε αν κυκλοφορουσε το παιδακι σας καπου εκει γυρω ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ωραία, συμφωνούμε πως η αστυνομική βία είναι θυγατέρα ή ανηψιά της κάθε εξουσίας. Της ΝΔ είναι θυγατέρα και το παραξηλώνουν βαρώντας τρεις, ενώ στις άλλες ανηψιά και απλώς βαράνε δύο αντι για τρεις...Polaris3 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 18:00Χαίρω πολύ ότι οι μπάτσοι έχουν συμπεριφορά συμμορίας ανεξάρτητα από την εκάστοτε πολιτική εξουσία. Αυτό δείχνει ότι είτε με νδ, είτε με συριζα είτε με πασοκ έχεις μπάσους οι οποίοι λειτουργούν σαν ορκ που τα αμόλησαν και βαράνε ό,τι κινείται. Αυτή είναι η δουλειά τους, να κάθεται ήσυχη η πλέμπα.Λοξίας έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 17:35Αυτό συνέβαινε από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους.
Και επί Μαυροκορδάτου, και επί Δηλιγιάννη και επί Τρικούπη και επί Βενιζέλου και επί Μεταξά και επί Παπάγου και επί ΕΡΕ και επί ΕΚ κι επί ΝΔ και επί ΠΑΣΟΚ και επί Συριζα και επί σημερινής ΝΔ.
Δεν έχει κάποιο νόμηα να τονίζεις κάτι τέτοιο υπονοώντας πως αυτό δεν συνέβαινε επί του τάδε (που δεν υπήξε ποτέ)...ή δεν θα συμβεί επί κάποιου (που δεν θα υπάρξει).Λύσε μία απορία ενός που ένας από τους ιδεολογικούς του άξονες είναι η ρήση του Προυντόν: "η ιδιοκτησία είναι κλοπή"...
...αν δεν είμαι παράνομος, αν δεν έχω πάνω μου κάτι παράνομο, για ποιον λόγο δεν θα σταματήσω σε ένα μπλόκο;
Βιάζομαι να πάω σπίτι μου να φάω τηγανιτές πατάτες ή δεν σταματάω διότι είμαι τσαμπούκι και εμένα ο τράχηλός μου δεν σηκώνει "μπατσιές";
Βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια, επί νδ η αστυνομία είναι πιο ελεύθερη να βαράει. Η δεξιά θέλει τη βία και χαλαρώνει του λουρί.
Υπάρχουν κανόνες εμπλοκής. Δεν ξυλοκοπείς έναν πολίτη αν δεν σταματήσει στο μπλόκο, δεν τον πυροβολείς. Του φέρθηκαν λες και είναι τρομοκράτης που διαθέτει εκρηκτικά έτοιμα για πυροδότηση.
Θα εντυπωσιαστώ αν βρω αστυνομικό που ακολουθεί ρητά τους κανόνες εμπλοκής και δεν βαράει αβέρτα επειδή έτσι του καύλωσε.
Έχεις υπ' όψιν κάποια εξουσία που να υπήρξε και στην οποία η αστυνομική βία να ήταν παραπαίδι; Και να κέρναγε λουκούμια αντί για φάλαγγα;
Εγώ δεν γνωρίζω καμία! Όχι στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον δυτικό κόσμο, για εκατοντάδες χρόνια.
Πες μου να μάθω αν υπήρξε κάποια και δεν το γνωρίζω.
Περιμένω...
Περιμένω όμως και την άποψή σου για το δεύτερο ερώτημα που έκανα, αναφορικά με το γιατί να μην σταματήσω σε ένα μπλόκο.
Θα ντρεπομουν εαν ετρωγα 3 κοκκινα,αναγκαζα αστυνομικους να με κυνηγανε με μηχανες,να παραβιαζουν και αυτοι τα κοκκινα εξαιτιας μου με κινδυνο να μη γυρισουν σπιτια τους και να εβγαινε μετα ο πατερας μου στο ζουγκλα και ελεγε τετοιες βλακειες.
Είναι να αναρωτιέσαι ποιοι ειναι μεγαλύτερα σιχάματα....τα παιδιά ή οι γονείς τους;
Εδώ κατ εξακολούθηση πήγαιναν να κάψουν τη γιαγιά ...αλλά οι γονείς αντέδρασαν (εναντίον του γιου της γιαγιάς) μόνο όταν φάνηκαν σε βίντεο (γενικό πλάνο) τα βλαστάρια τους

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -varelota/
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
ενταξει. αν δεν σταματησω σε μπλοκο, ας με δειρουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν μου λέει κάτι το γεγονός ότι η βία του κράτους είναι νόμιμη ούτε σημαίνει ότι πρέπει να την ανεχόμαστε. Αυτό το κάνουν όσοι θέλουν να έχουν έναν αφέντη πάνω από το κεφάλι τους.Λοξίας έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 19:11Ωραία, συμφωνούμε πως η αστυνομική βία είναι θυγατέρα ή ανηψιά της κάθε εξουσίας. Της ΝΔ είναι θυγατέρα και το παραξηλώνουν βαρώντας τρεις, ενώ στις άλλες ανηψιά και απλώς βαράνε δύο αντι για τρεις...Polaris3 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 18:00Χαίρω πολύ ότι οι μπάτσοι έχουν συμπεριφορά συμμορίας ανεξάρτητα από την εκάστοτε πολιτική εξουσία. Αυτό δείχνει ότι είτε με νδ, είτε με συριζα είτε με πασοκ έχεις μπάσους οι οποίοι λειτουργούν σαν ορκ που τα αμόλησαν και βαράνε ό,τι κινείται. Αυτή είναι η δουλειά τους, να κάθεται ήσυχη η πλέμπα.Λοξίας έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 17:35Αυτό συνέβαινε από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους.
Και επί Μαυροκορδάτου, και επί Δηλιγιάννη και επί Τρικούπη και επί Βενιζέλου και επί Μεταξά και επί Παπάγου και επί ΕΡΕ και επί ΕΚ κι επί ΝΔ και επί ΠΑΣΟΚ και επί Συριζα και επί σημερινής ΝΔ.
Δεν έχει κάποιο νόμηα να τονίζεις κάτι τέτοιο υπονοώντας πως αυτό δεν συνέβαινε επί του τάδε (που δεν υπήξε ποτέ)...ή δεν θα συμβεί επί κάποιου (που δεν θα υπάρξει).
Λύσε μία απορία ενός που ένας από τους ιδεολογικούς του άξονες είναι η ρήση του Προυντόν: "η ιδιοκτησία είναι κλοπή"...
...αν δεν είμαι παράνομος, αν δεν έχω πάνω μου κάτι παράνομο, για ποιον λόγο δεν θα σταματήσω σε ένα μπλόκο;
Βιάζομαι να πάω σπίτι μου να φάω τηγανιτές πατάτες ή δεν σταματάω διότι είμαι τσαμπούκι και εμένα ο τράχηλός μου δεν σηκώνει "μπατσιές";
Βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια, επί νδ η αστυνομία είναι πιο ελεύθερη να βαράει. Η δεξιά θέλει τη βία και χαλαρώνει του λουρί.
Υπάρχουν κανόνες εμπλοκής. Δεν ξυλοκοπείς έναν πολίτη αν δεν σταματήσει στο μπλόκο, δεν τον πυροβολείς. Του φέρθηκαν λες και είναι τρομοκράτης που διαθέτει εκρηκτικά έτοιμα για πυροδότηση.
Θα εντυπωσιαστώ αν βρω αστυνομικό που ακολουθεί ρητά τους κανόνες εμπλοκής και δεν βαράει αβέρτα επειδή έτσι του καύλωσε.
Έχεις υπ' όψιν κάποια εξουσία που να υπήρξε και στην οποία η αστυνομική βία να ήταν παραπαίδι; Και να κέρναγε λουκούμια αντί για φάλαγγα;
Εγώ δεν γνωρίζω καμία! Όχι στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον δυτικό κόσμο, για εκατοντάδες χρόνια.
Περιμένω...
Περιμένω όμως και την άποψή σου για το δεύτερο ερώτημα που έκανα, αναφορικά με το γιατί να μην σταματήσω σε ένα μπλόκο.
Απάντησα στην ερώτηση για το μπλόκο. Υπάρχουν κανόνες εμπλοκής που προφανώς οι μπάτσοι δεν τήρησαν. Δεν σαπίζεις στο ξύλο κάποιον επειδή δεν σταμάτησε στο μπλόκο. Οι κανόνες εμπλοκής λένε ότι η πρέπει να υπάρχει αναλογικότητα στην βία. Έπρεπε να τον συλλάβουν, όχι να τον σαπίσουν στο ξύλο. Η βία ασκείται μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητη.
Αν είχαν απέναντι τους έναν τρομοκράτη και όχι έναν πιτσιρικά, τι ακριβώς θα έκαναν ? Θα του πετούσαν πυρηνικές κεφαλές ?
Σύμφωνα με τον άντερ, ο τσιπρας
Παρ όλο που σαν προσωπικότητα είμαι πασιφιστής και απεχθάνομαι τη βια 
εχω μια διαίσθηση - διαίσθηση, όχι γνώση
- πως όσα του κάναν οι αστυνομικοί....καλά του τα κάναν 
για να μην πω πως

εχω μια διαίσθηση - διαίσθηση, όχι γνώση

για να μην πω πως

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
μα εγω δεν ειπα να με πλακωσουν επειδη τους καβλωσε, αυτα ειναι δικα σου λογια/βιτσια.
λεω οτι δεν εχω σκοπο να μην σταματησω σε μπλοκο, και αν το κανω θα μου αξιζει ξυλο. οπως και σε οποιον αλλο το κανει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Υπάρχουν κανόνες εμπλοκής. Αν δεν σταματήσεις, τότε πρέπει να σε συλλάβουν, όχι να σε πλακώσουν στο ξύλο.
Με συγχωρείς, αλλά έχεις μία τάση να απαντάς, στέλνοντας την μπάλα στην εξέδρα.Polaris3 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 20:21Δεν μου λέει κάτι το γεγονός ότι η βία του κράτους είναι νόμιμη ούτε σημαίνει ότι πρέπει να την ανεχόμαστε. Αυτό το κάνουν όσοι θέλουν να έχουν έναν αφέντη πάνω από το κεφάλι τους.Λοξίας έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 19:11Ωραία, συμφωνούμε πως η αστυνομική βία είναι θυγατέρα ή ανηψιά της κάθε εξουσίας. Της ΝΔ είναι θυγατέρα και το παραξηλώνουν βαρώντας τρεις, ενώ στις άλλες ανηψιά και απλώς βαράνε δύο αντι για τρεις...Polaris3 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 18:00
Χαίρω πολύ ότι οι μπάτσοι έχουν συμπεριφορά συμμορίας ανεξάρτητα από την εκάστοτε πολιτική εξουσία. Αυτό δείχνει ότι είτε με νδ, είτε με συριζα είτε με πασοκ έχεις μπάσους οι οποίοι λειτουργούν σαν ορκ που τα αμόλησαν και βαράνε ό,τι κινείται. Αυτή είναι η δουλειά τους, να κάθεται ήσυχη η πλέμπα.
Περιμένω...
Δεν είπα, ή υπεννόησα πουθενά, ότι πρέπει να ανεχόμαστε την βία τους κράτους. Είπαε πως ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι εξουσίες χρησιμοποιούν αστυνομική βία. Μέχρις εδώ. Τίποτε άλλο. Οπότε το σχόλιό σου, είναι άκυρο και ατζέντα για άλλη συζήτηση.
Εγώ ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα αλλά απάντηση ΔΕΝ πήρα...
Όχι ΔΕΝ απάντησες στο ερώτημά μου για το μπλόκο. Εγώ ΔΕΝ σε ρώτησα για τους κανόνες εμπλοκής.
Σε ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο:
- Αν δεν είμαι παράνομος, αν δεν μεταφέρω κάτι το παράνομο, για ποιον λόγο δεν θα σταματήσω σε ένα μπλόκο;
Επίσης, είπα ότι εδώ και μερικούς αιώνες, εγώ δεν έχω γνωρίσει στον δυτικό κόσμο τουλάχιστον, μία εξουσία πουν να μην χρησιομποίησε αστυνομική βία, μικρή ή μεγάλη, εναντίον των πολιτών της. Και σε ρώτησα αν εσύ, γνωρίζεις καμία να μου την πεις να την μάθω.
Θα απαντήσεις καμιά φορά ή θα βγει η μπάλα έξω από το γήπεδο;
Τιπ: Πιστεύεις ότι δεν ξέρω για ποιον λόγο αποφεύγεις τις απαντήσεις;
Σου απάντησα αλλά δεν δέχεσαι τι γράφω. Θα το γράψω ξανά : Ναι, προφανώς κάθε δυτικό κράτος ασκεί βία. Όμως, μου είναι αδιάφορο αν η βία που ασκεί ένα δυτικό κράτος είναι δικαιολογημένη, νόμιμη ή μη. Επιμένω ότι δεν είμαστε αναγκασμένοι να τη δεχτούμε. Δεν αμφισβητώ την ύπαρξη της, αμφισβητώ τη νομιμοποίηση και την αναγκαιότητα της.Λοξίας έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 21:45Με συγχωρείς, αλλά έχεις μία τάση να απαντάς, στέλνοντας την μπάλα στην εξέδρα.Polaris3 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 20:21Δεν μου λέει κάτι το γεγονός ότι η βία του κράτους είναι νόμιμη ούτε σημαίνει ότι πρέπει να την ανεχόμαστε. Αυτό το κάνουν όσοι θέλουν να έχουν έναν αφέντη πάνω από το κεφάλι τους.Λοξίας έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 19:11
Ωραία, συμφωνούμε πως η αστυνομική βία είναι θυγατέρα ή ανηψιά της κάθε εξουσίας. Της ΝΔ είναι θυγατέρα και το παραξηλώνουν βαρώντας τρεις, ενώ στις άλλες ανηψιά και απλώς βαράνε δύο αντι για τρεις...
Περιμένω...
Δεν είπα, ή υπεννόησα πουθενά, ότι πρέπει να ανεχόμαστε την βία τους κράτους. Είπαε πως ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι εξουσίες χρησιμοποιούν αστυνομική βία. Μέχρις εδώ. Τίποτε άλλο. Οπότε το σχόλιό σου, είναι άκυρο και ατζέντα για άλλη συζήτηση.
Εγώ ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα αλλά απάντηση ΔΕΝ πήρα...Όχι ΔΕΝ απάντησες στο ερώτημά μου για το μπλόκο. Εγώ ΔΕΝ σε ρώτησα για τους κανόνες εμπλοκής.
Σε ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο:Μπορείς να απαντήσεις, επί τέλους;
- Αν δεν είμαι παράνομος, αν δεν μεταφέρω κάτι το παράνομο, για ποιον λόγο δεν θα σταματήσω σε ένα μπλόκο;
Επίσης, είπα ότι εδώ και μερικούς αιώνες, εγώ δεν έχω γνωρίσει στον δυτικό κόσμο τουλάχιστον, μία εξουσία πουν να μην χρησιομποίησε αστυνομική βία, μικρή ή μεγάλη, εναντίον των πολιτών της. Και σε ρώτησα αν εσύ, γνωρίζεις καμία να μου την πεις να την μάθω.
Θα απαντήσεις καμιά φορά ή θα βγει η μπάλα έξω από το γήπεδο;
Τιπ: Πιστεύεις ότι δεν ξέρω για ποιον λόγο αποφεύγεις τις απαντήσεις;
Σχετικά με το μπλόκο : Είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις. Όμως, σε περίπτωση που δεν το κάνεις, αυτό δεν σημαίνει ότι μπάτσος πρέπει να σε πλακώσει στο ξύλο ή να σε καταδιώξει καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες για να δημιουργεί ατύχημα (να τραυματίσουν κάποιον πεζό).
Κατανοητό ? Εσύ τι ακριβώς στηρίζεις ? Τον μπάτσο ή τον πιτσιρικά που κατέληξε στην εντατική ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στην εντατικη για ...3 λεμονια !!!!
από Frappezitis » 14 Ιαν 2025, 09:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 18 Απαντήσεις
- 408 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
15 Ιαν 2025, 10:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην «εντατική» τρία νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας
από Βίνγκιλοτ » 18 Απρ 2024, 13:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 373 Προβολές
-