BIG BROTHER 2025
Re: BIG BROTHER 2025
Ζώα ,γαμημένα ζώα ,αυτοί είστε.
Westworld στο κατώτερο.
Υπάρχει κόσμος που θα το δει; Αυτά έχουν γούστο όταν πρωτοβγαινουν, όχι όταν γίνονται ξαναζεσταμενη σούπα
Το γεγονός ότι ο Φειδίας γμ αυτό το μν μ' ενοχλεί περισσότερο κι από το γεγονός ότι ο Κοψιάλης γμ τη Φυρού, γιατί ο Κοψιάλης μπορεί να είναι κουράδας αλλά τουλάχιστον έχει ωραίο πρόσωπο. Το άλλο δεν καταπίνεται με τίποτα. Ελπίζω να χωρίσουν πριν κάνουν παιδί αλλιώς πάνε τα γονίδια.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Μην το λες. Εγώ καμια φορά βλέπω επανάληψη στο yt mr Μπούτιας εναντίον Ντούβλη.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
όλη σχεδόν οι παίκτες. είναι νέοι
-
γίνανε. Γνωστοί από το τικτοκ
-
ο Γιάννης Λορέντζο φαινετε δανδησ.και τζιτζιφιογκος
Ψόφια πράματα πάντως.....ουτε τα μισά απ οσα έπιανε ο Άγιος Παισιος 

και να πεις πως ειχε ανταγωνισμό.....κάτι τελειωμένους ειχε απέναντι του

και να πεις πως ειχε ανταγωνισμό.....κάτι τελειωμένους ειχε απέναντι του

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Γρήγορα θα βαρεθεί ο κόσμος. Θέλει να υπάρχει κάποιο ιβεντ. Επίσης θα έπρεπε να βάλουν ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, με εμπειρίες, έχουν περισσότερη ίντριγκα. Θα μπορούσαν πχ να κάνουν δύο ομάδες , boomers vs zoomers. Όλα εγώ δηλαδή; Αδικουμαι εδώ στο φόρουμ, θα έπρεπε να είμαι σύμβουλος σε κανάλια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μωρέ η λύση υπάρχει και ειναι και δοκιμασμένηΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 13:38Γρήγορα θα βαρεθεί ο κόσμος. Θέλει να υπάρχει κάποιο ιβεντ. Επίσης θα έπρεπε να βάλουν ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, με εμπειρίες, έχουν περισσότερη ίντριγκα. Θα μπορούσαν πχ να κάνουν δύο ομάδες , boomers vs zoomers. Όλα εγώ δηλαδή; Αδικουμαι εδώ στο φόρουμ, θα έπρεπε να είμαι σύμβουλος σε κανάλια.

αλλά με το ΕΣΡ να καραδοκεί.....

***ξέρεις αν ειναι ακομα πρόεδρος του ΕΣΡ η μαμά της Ζωής;

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Αυτά είναι επαρχειωτικοι σαχλοσυντηρητισμοι, στα άλλα big brother της Ευρώπης γαμιουνται άβερτα. Αλλά γενικά ο Έλληνας βαριέται, πέρα από τα πρώτα δύο, όλα τα μπιγκ μπραδερ απέτυχαν, ενώ έξω παίζει να πηγαίνουν και στον 15ο κύκλο.georgebi έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 13:50Μωρέ η λύση υπάρχει και ειναι και δοκιμασμένηΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 13:38Γρήγορα θα βαρεθεί ο κόσμος. Θέλει να υπάρχει κάποιο ιβεντ. Επίσης θα έπρεπε να βάλουν ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, με εμπειρίες, έχουν περισσότερη ίντριγκα. Θα μπορούσαν πχ να κάνουν δύο ομάδες , boomers vs zoomers. Όλα εγώ δηλαδή; Αδικουμαι εδώ στο φόρουμ, θα έπρεπε να είμαι σύμβουλος σε κανάλια.
***ξέρεις αν ειναι ακομα πρόεδρος του ΕΣΡ η μαμά της Ζωής;![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ειχε και το δικο μας μπιγκ μπραδερ πηδημα στη ντουζιερα, στο προηγουμενο. Ειχε διαρρεύσει και βινδεο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 14:07Αυτά είναι επαρχειωτικοι σαχλοσυντηρητισμοι, στα άλλα big brother της Ευρώπης γαμιουνται άβερτα. Αλλά γενικά ο Έλληνας βαριέται, πέρα από τα πρώτα δύο, όλα τα μπιγκ μπραδερ απέτυχαν, ενώ έξω παίζει να πηγαίνουν και στον 15ο κύκλο.georgebi έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 13:50Μωρέ η λύση υπάρχει και ειναι και δοκιμασμένηΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 13:38Γρήγορα θα βαρεθεί ο κόσμος. Θέλει να υπάρχει κάποιο ιβεντ. Επίσης θα έπρεπε να βάλουν ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, με εμπειρίες, έχουν περισσότερη ίντριγκα. Θα μπορούσαν πχ να κάνουν δύο ομάδες , boomers vs zoomers. Όλα εγώ δηλαδή; Αδικουμαι εδώ στο φόρουμ, θα έπρεπε να είμαι σύμβουλος σε κανάλια.
***ξέρεις αν ειναι ακομα πρόεδρος του ΕΣΡ η μαμά της Ζωής;![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πρεμιέρα ηταν, οι παικτες ακομα ηταν στην πρωτη γνωριμια. Ποιός θα την κανει την τηλεθέαση, ο αμπαλος Λαγουτης που ουτε για ηθοποιος δεν κανει?

Οταν αναψουν τα αιματα σε λιγες μερες, να δεις τι εχει να γινει.
Τωρα δεν μπορεις με το καλημερα της πρεμιέρας να τους ριξεις μεσα, και να τους πεις "fight". Πρεπει πρωτα να καλλιεργηθεί η σπίθα της ίντριγκας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ισπανικο big brother
από jackie Daniels » 08 Φεβ 2025, 17:16 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 36 Απαντήσεις
- 776 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 21:08
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
10 Φεβ 2025, 12:41
-