Αναρχικοί την έπεσαν σε ομιλία του Καραμπελιά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Αναρχικοί την έπεσαν σε ομιλία του Καραμπελιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » Χθες, 12:29

Τελικά τι ειναι ο Καραμπελιας; :smt017

Μητσοτακοαναρχικος; :-?

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα

ή μήπως ΠΑΣΟΚος; :o

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » Χθες, 12:43

Αφ υψηλού έπαινος από την ΟΑΚΚΕ. :D

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » Χθες, 12:50

Aναμνήσεις από παρόμοιες φάσεις την εποχή των αγανακτισμένων.

Βλέπω στο βίντεο (σύνδεσμος στα σχόλια) με τι συνοπτικές διαδικασίες ξωπέταξαν οι παλιές καραβάνες τους ανταρσυοτραμπούκους από τον Ιανό, και δεν γίνεται να μη θυμηθώ μια αντίστοιχη περίπτωση πριν από 14 ολόκληρα χρόνια στον Ευριπίδη του Χαλανδρίου. Όταν μια χούφτα κοινωνιοπαθή μειράκια καθοδηγούμενα από μια μεσόκοπη τρικοτέζα (ακούγεται καθαρά στο βίντεο) επιτέθηκαν στους ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του βιβλίου ενός ομοϊδεάτη τους (!) παρουσία επίσης ομοϊδεάτη τους στο πάνελ (!!) μόνο και μόνο επειδή ο τίτλος του βιβλίου μιλούσε για μια «αμήχανη αριστερά», αλλά κυρίως επειδή συμμετείχε και ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Κάποια πράγματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ:
1) το πώς έσπρωχναν και πίεζαν ρυθμικά την ύψους δύο ορόφων τζαμαρία του βιβλιοπωλείου επιδιώκοντας εσκεμμένα να θρυμματιστεί και να πέσει στα κεφάλια των ανθρώπων
2) τα χυδαία συνθήματα και τις γεμάτες μίσος κραυγές τους
3) το επιχείρημα ενός εξ αυτών -δεν θα ήταν πάνω από είκοσι χρονών- όταν ο αείμνηστος σύντροφός μου προσπάθησε να τους λογικέψει για να αποχωρήσουν: «ξέρεις πότε θα πάρω σύνταξη εγώ; Ε; ΞΕΡΕΙΣ;» απευθυνόμενος στον άνθρωπο που είχε αφήσει τα νιάτα του στα υπόγεια της ΕΣΑ και δούλευε ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ως την τελευταία μέρα της ζωής του, και
4) την έκφραση ενός άλλου εικοσάχρονου τη στιγμή που αποχωρούσαμε, όταν μου έφτυσε κατάμουτρα τη φράση «την ευχαριστηθήκατε την παρουσίαση; Με τις υγείες σας».
Ας σημειωθεί ότι όταν ο Λοβέρδος είπε στον παπασπιτούλη να βγει να τους ηρεμήσει για να μη γίνει κανένα κακό, το γλοιώδες υποκείμενο που πλούτισε από τους φόρους των λαών της Ελλάδας και της υπόλοιπης Ευρώπης του απάντησε έντρομο: «τρελός είσαι; Θες να με λιντσάρουνε;»
Εντέλει η παρουσίαση ακυρώθηκε και οι πανελίστες (συμπεριλαμβανομένων των δύο ομοϊδεατών) φυγαδεύτηκαν από την πίσω πόρτα.
Γι' αυτό σας βγάζω το καπέλο, ρε παλιοκαραβάνες, που δεν αφήσατε να επαναλάβουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: να επιβάλλουν με φασιστικό τρόπο τη σιχαμερή στάση τους στη ζωή. Τον σεβασμό μου.
Επειδή το φέισμπουκ ρίχνει χαμηλά στη ροή τις αναρτήσεις που περιέχουν βίντεο, όποιος θέλει να δει αυτό που περιγράφω θα το βρει στα σχόλια.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » Χθες, 12:57

Χμμμ, κοιτάω τα άρθρα του Καραμπελιά στη huffpost τα τελευταία χρόνια, δεν μοιάζει ούτε πληρωμένος ντουντουκοφόρος όπως ο Στούπας, ούτε βλάξ κουλολάτρης.

https://www.huffingtonpost.gr/entry/o-c ... 694c472e5f

Τώρα αν είναι συνεπής με τις απόψεις του, υποθέτω θέλει κάποιον να τον έχει παρακολουθήσει με πιο λεπτομέρεια, για να πει.
Z

Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » Χθες, 14:57

πατησιωτης έγραψε:
Χθες, 12:43
Αφ υψηλού έπαινος από την ΟΑΚΚΕ. :D

Άλλο βίντεο, να δούμε τους διαμαρτυρώμενους, δεν υπάρχει;
Από αυτό το VAR δεν μπορώ να καταλάβω πόσοι ήσαντο ...
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » Χθες, 15:20

Υπάρχει αυτό που μπήκε από πάνω από το facebook του mcmanus που τον έβαζα παλιά και εγώ και μου λέγανε ποιός είναι αυτός ο μουσάτος. :D Είναι παλιός εσωτερικάκιας που του κάψανε το μαγαζί το 2008 και από τότε πνέει μένεα εναντίον πάσης αριστεράς και αντιμνημονίου. :D Και χθές οι περισσότεροι στον Ιανό ήσαν παλιοί αριστεροί που πήγαν λόγω Καραμπελιά.'Εχει γεμίσει ο τόπος και είναι φυσικό με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών.Έχω ξαναγράψει ότι το 1981 μεταξύ όσων ψήφισαν για πρώτη φορά η ΝΔ πήρε 7%. :D Όλοι οι άλλοι ψήφισαν αριστερότερα.Σήμερα στην ηλικιακή ομάδα πάνω από 60 που είναι οι ψηφοφόροι πρώτης φοράς του 1981 έχει πάνω από 50%.

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » Χθες, 16:01

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » Χθες, 16:02

ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ (ΣΤΟΝ «ΙΑΝΟ» ΕΝΝΟΩ)
Πήγαν καμιά 30αριά μειράκια (20-25) χρόνων, σήμερα το απόγευμα, από τους συνολικά 50 π. συγκεντρωμένους στην πυλωτή του Ιανού, ήγουν τα Waffen SS του ανταρσύα, να μπουκάρουν στο καφέ του ημιορόφου του βιβλιοπωλείου και να ματαιώσουν μια εκδήλωση με ακροατήριο π.80-100 ανθρώπων με μέσο όρο ηλικίας τα 70, ασπρομάλληδες οι περισσότεροι χώρια οι φαλακρούληδες (ήμουν από τους νεότερους, 63χρονος ων!), εκ των οποίων οι μισοί ήταν παλιοί αριστεροί διωχθέντες και φυλακισθέντες επί χούντας και οι άλλοι μισοί, μεταξύ των οποίων και εγώ, μπαρουτοκαπνισμένοι βετεράνοι των… ‘χαρακωμάτων των διαδηλώσεων της δεκαετίας του ’70!!!!!😄
Πού πάτε ρε γατάκια; Το ’ξεραν οι μανούλες σας (η Κουτσούμπα και η Μορλοζωή);;;;;😄😄
Καμιά 15αριά από το ακροατήριο -όφειλα λόγω του νεαρού της ηλικίας μου να είμαι ένας από αυτούς- σπεύσαμε στην είσοδο της αίθουσας να αντισταθούμε στους προπηλακισμούς και στην επιχειρούμενη εισβολή των αριστερίστικων Waffen SS, ενώ όλο σχεδόν το ακροατήριο κραύγαζε ρυθμικά το σύνθημα «ΕΞΩ -ΟΙ ΤΡΑ ΜΠΟΥ-ΚΟΙ!!!» με ένταση που έκανε να τρίζουν οι τοίχοι!!!!!!! Οι δικές τους φωνές εξαφανίστηκαν, δεν έφταναν ούτε στα ίδια τους τα αυτιά!
Κράτησε για κάνα τέταρτο όλο αυτό το χάπενινγκ και αποχώρησαν.
Πολλή πλάκα! Ούτε ανάσα να φωνάξουν ένα σύνθημα με ένταση της προκοπής δεν τους έχουν αφήσει οι μπάφοι. Χώρια που ο λοβοτομημένος εγκέφαλός τους δεν είναι σε θέση πλέον ούτε καν να τους προειδοποιήσει κάθε φορά που πάνε να κάνουν κάποια μαλακία!
Από τη συζήτηση που ακολούθησε, εκτός από τον κ. Στούπα και τον κ. Καραμπελιά (των οποίων τον δημόσιο λόγο γνωρίζω) με εντυπωσίασε ο λόγος και η σκέψη του δικηγόρου κ. Γαλλή. Πολύ χρήσιμη και η επισήμανση-υπενθύμιση του Λεωνίδα Καστανά από το ακροατήριο, στη συζήτηση που ακολούθησε, για τους χειρισμούς, ή μάλλον για τους ΜΗ χειρισμούς, της υπόθεσης από πλευράς κυβέρνησης και κρατικού μηχανισμού, που ευθύνονται επίσης για το ‘φούσκωμα’ της σκευωρίας των Τεμπών και της συνακόλουθης τυμβωρυχίας.
Ήταν για μένα ένα πολύ ευχάριστο, έως απολαυστικό, απόγευμα!
Υ.Γ. Η αστυνομία ήταν απέξω, χωρίς να επέμβει (άλλωστε επί μονίμου βάσεως σταθμεύει στην Κλαυθμώνος, λίγα μέτρα παρακάτω, κλούβα των ΜΑΤ με το ανάλογο προσωπικό) καθόσον, προφανώς δεν κλήθηκε από τους υπευθύνους του βιβλιοπωλείου και τους διοργανωτές. Και καλώς δεν κλήθηκε. Να ξέρετε, όταν καθαρίζουμε εμείς, της «μεταπολίτευσης η χαμένη γενιά», η αστυνομία είναι περιττή. 😄😄😄
(Στη φωτογραφία, ο χώρος λίγα λεπτά πριν τα καραγκιοζιλίκια των Waffen SS, καθώς περίμενα στο τραπεζάκι μου να αρχίσει η εκδήλωση, πίνοντας το ουισκάκι μου και ξεφυλλίζοντας δύο βιβλία που μόλις είχα αγοράσει)

Jolly Roger_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger_ » Χθες, 16:08

75 σχόλια ο νήμας, τα 65 του πατ.

κοίτα αγάπη ο νουδόμπαρμπας για τον Καραμπελιά :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών