πήζον bot έγραψε: ↑Χθες, 16:30Ακόμα μια φορά προσπάθεια διαστρέβλωσης για να μην αγγίξεις το θέμα που δεν έχει επιχειρήματα...παλιά και καλή αριστερής ιδεολογίας πουστίτσα…και ταμπελίτσα φασίστα, σε όσους τους αφαιρούν τα σαθρά επιχειρήματα...άλλη καλή πουστίτσα...
Όχι αριστερής (ανύπακτης στο σήμερα) ιδεολογίας φίλε μου.
Όσο καταδικάζεις εσύ την αστυνομική βία, άλλο τόσο την καταδικάζω και εγώ.
Τάσσομαι υπέρ του ξυλοκοπημένου και θέλω ο μπάτσος να απολυθεί.
Βρες άλλη ταμπελίτσα. Πλυντηρια και τέτοιες αριστερές πουστίτσες δεν περνάνε πια.Ναι, δεν είναι; αυτήν την στιγμή δεν εξασκείται υπέρμετρη βία; ποια ιδεολογία δικαιολογεί την υπέρμετρη βία; Η φασιστική; η δεξιά; η ακροδεξιά;
Μη μου πεις καμία! Το τι λέει το καταστατικό τους, είναι εντελώς κουρελόχαρτο. Και η ναζιστική ιδεολογία καταδίκαζε την βία αλλά η κυβέρνηση την εφάρμοζε ανελλιπώς. Επομένως τι κάνουμε;
Είπαμε: ΔΕΝ θα καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια να μας βαράνε οι μπάτσοι. Θα τα ξεσταυρώσουμε. Μα πες μου πως;
Τι ακριβώς θα κάνουμε, ώστε να εξαλειφθεί η αστυνομική βία στην Ελλάδα;
Να κάνουμε επανάσταση και να πάορυμε εμείς την κυβέρνηση;
{καλή περίπτωση αλλά πρέπει να βορύμε με ποια ιδεολογία που εξαλείφει την αστυνομική βία, θα κυβερνήσουμε. Ξέρεις καμία;}
Να βγάλουμε το ΚΚΕ κυβέρνηση, καθώς η αριστερή του ιδεολογία, καταδικάζει επίσης την βία;
Λες μια αριστερής ιδεολογίας κυβέρνηση ΚΚΕ να εξαλείψει εντελώς την αστυνομική βία, που εναντίον της κοπτόμεθα όλοι;
Εγώ, θέλω εξάλειψη της αστυνομικής βίας και όχι μείωσή της. Αφού λοιπόν οι δεξιές και σοσσιαλιστικές ιδεολογίες δεν υπάρχει περίπτωση να μας κάνουν το χατίρι, πρέπει να βρούμε μία ιδεολογία που όταν την ασπαστεί μια κυβέρνηση, θα εξαλείψει την αστυνομική βία. Σου φαίνεται παράλογο αυτό; Το να ψάχνω ένα κόμμα στην Ελλάδα που να γίνει κυβέρνηση και να εφαρμόσει αυτήν την ιδεολογία; Κανονικά ΟΧΙ, δεν είναι παράλογο.
Εκτός και αν δεν υπάρχει τέτοια ιδεολογία! Ψάχνω, λοιπόν να την βρω. Θα με βοηθήσεις;
Μόνο μην ξαναγράψεις πατάτες με παραδείγματα "με βίασε ο γείτονας". ΔΕΝ πρόκειται περί αστυνομικής βίας. Οπότε αυτο-ξφτιλίζεσαι...άδικο για σένα, μιας τέτοια αριστερής ιδεολογίας (αλήθεια ποιάς σχολής;), άτομο.
Τι λες, θα τα καταφέρει το ΚΚΕ ή πρέπει να επαναφέρουμε τον άλλο τύπο αριστερής ιδεολογίας, τον ΣΥΡΙΖΑ, που επί κυβερνήσεώς του είχε εξαλείψει την αστυνομική βία;
Βρε συ, αυτό το είχα ξεχάσει! Ναι επί 3-4 χρόνια δεν υπήρξε υπέρμετρη αστυνομική βία, μη σου πω και καθόλου βία.
Ποια από τις δυο προτάσεις σου φαίνεται καλύτερη; η ήδη δοκιμασμένη ή να πρωτοτυπήσουμε με το ΚΚΕ;
Περιμένω με ανυπομονησία...
Αυτός είσαι αριστερής ανύπαρκτης ιδεολογίας φίλε μου!
Και έψαχνα να βρω ποιο ακριβώς εικονίδο θα την χαρακτήριζε καλύτερα. Και το βρήκες!
Ακριβώς αυτό του ύπνου. Του βαθέως ύπνου της ανυπαρξίας!
Γεια χαρά νταν και τα κουκιά μπαγλάν (και σε σένα...)