Αστυνομικοι στελνουν στην Εντατικη 20χρονο!!!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Re: Αστυνομικοι στελνουν στην Εντατικη 20χρονο!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » Χθες, 16:48

πήζον bot έγραψε:
Χθες, 16:30
Ακόμα μια φορά προσπάθεια διαστρέβλωσης για να μην αγγίξεις το θέμα που δεν έχει επιχειρήματα...παλιά και καλή αριστερής ιδεολογίας πουστίτσα…και ταμπελίτσα φασίστα, σε όσους τους αφαιρούν τα σαθρά επιχειρήματα...άλλη καλή πουστίτσα...
Όχι αριστερής (ανύπακτης στο σήμερα) ιδεολογίας φίλε μου.
Όσο καταδικάζεις εσύ την αστυνομική βία, άλλο τόσο την καταδικάζω και εγώ.
Τάσσομαι υπέρ του ξυλοκοπημένου και θέλω ο μπάτσος να απολυθεί.
Βρες άλλη ταμπελίτσα. Πλυντηρια και τέτοιες αριστερές πουστίτσες δεν περνάνε πια.
πήζον bot έγραψε:
Χθες, 13:33
Η ανευ λογου υπέρμετρη βια ειναι μεσα σε καποια ιδεολογια?
Ναι, δεν είναι; αυτήν την στιγμή δεν εξασκείται υπέρμετρη βία; ποια ιδεολογία δικαιολογεί την υπέρμετρη βία; Η φασιστική; η δεξιά; η ακροδεξιά;
Μη μου πεις καμία! Το τι λέει το καταστατικό τους, είναι εντελώς κουρελόχαρτο. Και η ναζιστική ιδεολογία καταδίκαζε την βία αλλά η κυβέρνηση την εφάρμοζε ανελλιπώς. Επομένως τι κάνουμε;
Είπαμε: ΔΕΝ θα καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια να μας βαράνε οι μπάτσοι. Θα τα ξεσταυρώσουμε. Μα πες μου πως;
Τι ακριβώς θα κάνουμε, ώστε να εξαλειφθεί η αστυνομική βία στην Ελλάδα;
Να κάνουμε επανάσταση και να πάορυμε εμείς την κυβέρνηση;
{καλή περίπτωση αλλά πρέπει να βορύμε με ποια ιδεολογία που εξαλείφει την αστυνομική βία, θα κυβερνήσουμε. Ξέρεις καμία;}

Να βγάλουμε το ΚΚΕ κυβέρνηση, καθώς η αριστερή του ιδεολογία, καταδικάζει επίσης την βία;
Λες μια αριστερής ιδεολογίας κυβέρνηση ΚΚΕ να εξαλείψει εντελώς την αστυνομική βία, που εναντίον της κοπτόμεθα όλοι;

Εγώ, θέλω εξάλειψη της αστυνομικής βίας και όχι μείωσή της. Αφού λοιπόν οι δεξιές και σοσσιαλιστικές ιδεολογίες δεν υπάρχει περίπτωση να μας κάνουν το χατίρι, πρέπει να βρούμε μία ιδεολογία που όταν την ασπαστεί μια κυβέρνηση, θα εξαλείψει την αστυνομική βία. Σου φαίνεται παράλογο αυτό; Το να ψάχνω ένα κόμμα στην Ελλάδα που να γίνει κυβέρνηση και να εφαρμόσει αυτήν την ιδεολογία; Κανονικά ΟΧΙ, δεν είναι παράλογο.
Εκτός και αν δεν υπάρχει τέτοια ιδεολογία! Ψάχνω, λοιπόν να την βρω. Θα με βοηθήσεις;

Μόνο μην ξαναγράψεις πατάτες με παραδείγματα "με βίασε ο γείτονας". ΔΕΝ πρόκειται περί αστυνομικής βίας. Οπότε αυτο-ξφτιλίζεσαι...άδικο για σένα, μιας τέτοια αριστερής ιδεολογίας (αλήθεια ποιάς σχολής;), άτομο.

Τι λες, θα τα καταφέρει το ΚΚΕ ή πρέπει να επαναφέρουμε τον άλλο τύπο αριστερής ιδεολογίας, τον ΣΥΡΙΖΑ, που επί κυβερνήσεώς του είχε εξαλείψει την αστυνομική βία;
Βρε συ, αυτό το είχα ξεχάσει! Ναι επί 3-4 χρόνια δεν υπήρξε υπέρμετρη αστυνομική βία, μη σου πω και καθόλου βία.

Ποια από τις δυο προτάσεις σου φαίνεται καλύτερη; η ήδη δοκιμασμένη ή να πρωτοτυπήσουμε με το ΚΚΕ;

Περιμένω με ανυπομονησία...
πήζον bot έγραψε:
:zz:
Αυτός είσαι αριστερής ανύπαρκτης ιδεολογίας φίλε μου!
Και έψαχνα να βρω ποιο ακριβώς εικονίδο θα την χαρακτήριζε καλύτερα. Και το βρήκες!
Ακριβώς αυτό του ύπνου. Του βαθέως ύπνου της ανυπαρξίας!

Γεια χαρά νταν και τα κουκιά μπαγλάν (και σε σένα...)
:wave:

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » Χθες, 16:50

Λοξίας έγραψε:
Χθες, 16:48
πήζον bot έγραψε:
Ακόμα μια φορά προσπάθεια διαστρέβλωσης για να μην αγγίξεις το θέμα που δεν έχει επιχειρήματα...παλιά και καλή αριστερής ιδεολογίας πουστίτσα…και ταμπελίτσα φασίστα, σε όσους τους αφαιρούν τα σαθρά επιχειρήματα...άλλη καλή πουστίτσα...
Βρες άλλη ταμπελίτσα. Πλυντηρια και τέτοιες αριστερές πουστίτσες δεν περνάνε πια.
πήζον bot έγραψε:
Χθες, 13:33
Η ανευ λογου υπέρμετρη βια ειναι μεσα σε καποια ιδεολογια?
Ναι, δεν είναι; αυτήν την στιγμή δεν εξασκείται υπέρμετρη βία; ποια ιδεολογία δικαιολογεί την υπέρμετρη βία; Η φασιστική; η δεξιά; η ακροδεξιά;
Μη μου πεις καμία! Το τι λέει το καταστατικό τους, είναι εντελώς κουρελόχαρτο. Και η ναζιστική ιδεολογία καταδίκαζε την βία αλλά η κυβέρνηση την εφάρμοζε ανελλιπώς. Επομένως τι κάνουμε;
Είπαμε: ΔΕΝ θα καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια να μας βαράνε οι μπάτσοι. Θα τα ξεσταυρώσουμε. Μα πες μου πως;
{καλή περίπτωση αλλά πρέπει να βορύμε με ποια ιδεολογία που εξαλείφει την αστυνομική βία, θα κυβερνήσουμε. Ξέρεις καμία;}

Να βγάλουμε το ΚΚΕ κυβέρνηση, καθώς η αριστερή του ιδεολογία, καταδικάζει επίσης την βία;
Λες μια αριστερής ιδεολογίας κυβέρνηση ΚΚΕ να εξαλείψει εντελώς την αστυνομική βία, που εναντίον της κοπτόμεθα όλοι;

Εγώ, θέλω εξάλειψη της αστυνομικής βίας και όχι μείωσή της. Αφού λοιπόν οι δεξιές και σοσσιαλιστικές ιδεολογίες δεν υπάρχει περίπτωση να μας κάνουν το χατίρι, πρέπει να βρούμε μία ιδεολογία που όταν την ασπαστεί μια κυβέρνηση, θα εξαλείψει την αστυνομική βία. Σου φαίνεται παράλογο αυτό; Το να ψάχνω ένα κόμμα στην Ελλάδα που να γίνει κυβέρνηση και να εφαρμόσει αυτήν την ιδεολογία; Κανονικά ΟΧΙ, δεν είναι παράλογο.
Εκτός και αν δεν υπάρχει τέτοια ιδεολογία! Ψάχνω, λοιπόν να την βρω. Θα με βοηθήσεις;

Μόνο μην ξαναγράψεις πατάτες με παραδείγματα "με βίασε ο γείτονας". ΔΕΝ πρόκειται περί αστυνομικής βίας. Οπότε αυτο-ξφτιλίζεσαι...άδικο για σένα, μιας τέτοια αριστερής ιδεολογίας (αλήθεια ποιάς σχολής;), άτομο.

Τι λες, θα τα καταφέρει το ΚΚΕ ή πρέπει να επαναφέρουμε τον άλλο τύπο αριστερής ιδεολογίας, τον ΣΥΡΙΖΑ, που επί κυβερνήσεώς του είχε εξαλείψει την αστυνομική βία;
Βρε συ, αυτό το είχα ξεχάσει! Ναι επί 3-4 χρόνια δεν υπήρξε υπέρμετρη αστυνομική βία, μη σου πω και καθόλου βία.

Ποια από τις δυο προτάσεις σου φαίνεται καλύτερη; η ήδη δοκιμασμένη ή να πρωτοτυπήσουμε με το ΚΚΕ;

πήζον bot έγραψε:
Και έψαχνα να βρω ποιο ακριβώς εικονίδο θα την χαρακτήριζε καλύτερα. Και το βρήκες!

Μονο που δεν ειναι θεμα ιδεολογιας αυτο που συζηταμε.
Απλα το πας εκει για να ξεπλυνεις

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » Χθες, 18:36

πήζον bot έγραψε:
Χθες, 16:50
Όχι! είναι ακριβώς θέμα ιδεολογίας!
Διότι αν η εξουσία/κυβέρνηση δεν εμφορείται από ιδεολογία που απαγορεύει την αστυνομική βία, θα την υφιστάμεθα στο διηνεκές.
Εσύ θέλεις να υπάρχει η αστυνομική βία και κάθε φορά που υπερβαίνει τα εσκαμμένα (πάντα δηλαδή), να τιμωρούνται οι υπεύθυνοι μπάτσοι και μαζί ο διοικητής τους και ίσως και κάνας υπουργός. Το βλέπεις εφικτό αυτό; Θα γίνει ποτέ αυτό;
Έχει γίνει ποτέ αυτό; Αν ναι, με ποιο κόμμα; μπορείς να πεις;

Επαναλαμβάνω, δεν έχεις μόνο εσύ, της ανύπαρκτης πλέον αριστερής ιδεολογίας, το προνόμιο να διαμαρτύρεσαι για την αστυνομική βία.
Το έχουν και άλλοι...όλα τα κόμματα (μαζί και οι ιδεολογίες τους) καταδικάζουν την βία "απ' όπου και αν προέρχεται"!
Εδώ καταδικάζει την βία "απ' όπου και αν προέρχεται" η δεξιά δεν θα την καταδικάζεις εσύ;;

Και εγω λοιπόν, δεν ξεπλένω, όπως ανόητα και με αριστερίστικες πουστίτσες προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις, αλλά τάσσομαι υπέρ της παραδειγματικής τιμωρίας των μπάτσων. Και θα κάνω το ίδιο, κάθε φορά που υπάρχει αστυνομική βία, μικρή ή μεγάλη.
Δεν σου κάνει η δήλωση; Αδιάφορο. Την ίδια αξία έχει και η δική σου δήλωση.
Από εμένα τι θέλεις, δηλαδή; να σου στείλω χαρτοσημασμένη υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105;

Εσύ όμως, ΔΕΝ μας λες με ποιο τρόπο θα καταστείλουμε εντελώς την αστυνομική βία, που είναι επιθυμία εκατοντάδων χιλιάδων ελλήνων!
Δεν μπορεί να μην υπάρχει τρόπος. Αν τον ξέρεις, θέλω να τον μάθω.
Μέχρι τότε, λοιπόν, ΔΕΝ θα σταματήσουμε τις διαμαρτυρίες (που με αριστερή πουστίτσα προσπαθείς να μου προσάψεις), θα διαμαρτυρόμαστε ανελλιπώς, όπως κάνουν ΟΛΑ τα κόμματα και όπως κάνουμε ΟΛΟΙ εμείς και όπως κάνετε και όλοι αριστεροί...που το κάνετε καλύτερα.

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » Χθες, 18:50

πήζον bot έγραψε:
Λοξίας έγραψε:
πήζον bot έγραψε:

πήζον bot έγραψε:

''Υπέρμετρη αστυνομική βία χωρίς καμία τήρηση των κανόνων εμπλοκής''

Ας συζητήσουμε για την πτώση της σοβιετικής ένωσης και την χρήση της βίας από τα εξουσιαστικά καθεστώτα...

Ε τι να πω, ολα τα εχω δει σε αυτο το φορουμ :102:

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » Χθες, 18:52

Ασέβαστος έγραψε:
Χθες, 06:57
Polaris3 έγραψε:
28 Απρ 2025, 20:21
nostromos έγραψε:
28 Απρ 2025, 20:18

αυτη ειναι η δηλωση της Αστυνομιας ... οχι μονο περασε κοκκινο με μεγαλη ταχυτητα ,αναποδα σε μονοδρομο αλλα τρακαρε κιολας και ουτε κρανος δεν φορουσε ο μπετοβλακας ...αυτα περι μπατσων φιλων κτλ ...
αλλα ο μαλακας ο πατερας του φταιει που αντι να τον μαζεψει βγαινει και λεει παπαριες ... επρεπε να τον αφησουν αδιαφοροι οι μπατσοι να φυγει και να του φερουν το γιο σε κανενα φερετρο την επομενη φορα απο κανενα τροχαιο
Η Ελληνική αστυνομία λέει ψέματα. Δεν είναι αξιόπιστη πηγή.

Πόσο χρονών είσαι ? Στο τέλος θα μας πεις οτι οι ανακοινώσεις των πολιτικών και των δικαστών λένε πάντα την αλήθεια
οι ανακοινωσεις της αστυνομιας δεν ειναι παντα αξιοπιστες, αλλα ειναι 100 φορες πιο αξιοπιστες απο των δημοσιογραφων, και 1000 απο των αριστερων.
Ε τι θα έλεγες εσύ. Δεξιός που να στηρίζει την αστυνομία ? Που ακούστηκε αυτό...Μάλλον εξαίρεση θα είσαι :bored::ne5:

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » Χθες, 18:58

Λοξίας έγραψε:
Χθες, 11:52
Polaris3 έγραψε:
28 Απρ 2025, 19:59
Λοξίας έγραψε:
28 Απρ 2025, 18:54

Ό,τι να' ναι με πατάτες!Φύγαμε από την υποστήριξη της πρώην ΕΣΣΔ! ΔΕΝ το κατάλαβες; Ναι, το κατάλαβες, αλλά τι να γράψεις;

Είπαμε: αδιαμφισβήτητο γεγονός που συνετελέσθη από την ροή των γεγονότων μετά το 1990.
  • "η όποια αριστερά, κατάρρευσε και η ίδια και ο μύθος που είχεδημιουργηθεί τα περασμένα (από ο 1990) 70 χρόνια.

Σε όποιο αριτερό γκρουπούσκουλο σε όποια κυρία σχολή, σε όποια αριστερή ιδεολογια και να ανήκεις:
  • Είσαι ανεπίστρεπτο παρελθόν.

Δέξου το και στάματησε τις φιοριτούρες. Δεν ξεγελάς πια παρά τους αμετανόητους σαν και εσένα.

Και είπαμε: ΔΕΝ είναι θέμα μου, το θέμα που σηκωσες εσύ. Ας απαντήσει όποιος τσιμπήσει.
ΔΕΝ είσαι σε θέση να με παρασύρεις, εσύ εμενα :003: σε μια συζήτηση που εμπλέκεις το συναίσθημα.
Ξαναδοκίμασε...πλάκα έχεις...
:lol:
Συνεχίζεις να γράφεις για την Σοβιετική Ένωση σε ένα νήμα που αφορά την αστυνομική βία.

Τι να πω, υπάρχουν καλοί ψυχολόγοι εκεί έξω :bored:
Στο έγραψα/δήλωσα...
Λοξίας έγραψε:
28 Απρ 2025, 18:54
Ό,τι να' ναι με πατάτες!Φύγαμε από την υποστήριξη της πρώην ΕΣΣΔ! ΔΕΝ το κατάλαβες; Ναι, το κατάλαβες, αλλά τι να γράψεις;
ΔΕΝ στο έγραψα;
Αλλά ακόμα μια φορά κάνεις τον κινέζο...και αφού από ευγένεια δεν σκαμπάζεις, όντας ανύπαρκτης αριστερής ιδεολογίας, θα μπορούσα να σε αρχίσω στις γρήγορες στην γλώσσα που σου αρέσει...π.χ.
"Άκου βλάκα φίλε μου, να μην αποπροσανολιτίζεις το στενό θέμα μέσα στο νήμα, με τις γνωστές μαλακισμένες τακτικές των ανύπαρκτων αριστερών, διότι αναβλύζεις πλήρη αριστερή χοντρομαλακία"

Αλλά δεν θα το κάνω, διότι ακριβώς αυτό περιμένεις...Απλώς, συνέχισε να εκτίθεσαι, επαναλμβάνοντας για την ΕΣΣΔ...όντως έχεις πλάκα.

Αφού, όπως παραδέχτηκες, δεν γνωρίζεις καμία δυτική χώρα (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΌ ΤΗ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ), που να ΜΗΝ χρησιμοποιεί αστυνομική βία, ακόμα και αν ΔΕΝ έχει δεξιά κυβέρνηση, την όποια αριστερή ιδεολογία και να στηρίζεις και να αποδέχεσαι και να είσαι φορέας της, είναι οικτρή πλάνη. Διότι χαζούλη αριστερέ φίλε μου...
  • Η όποια αριστερή ιδεολογία έχει καταρρεύσει και έχει περάσει στο ανεπίστρεπτο παρελθόν. Νόμος!

Κάνε το δήθεν αριστερής ιδεολογίας παιχνίδι σου τώρα, να ευθυμήσουμε λιγάκι...

ΥΓ,
Και πόσο θα τσαντίζεσαι που σε έχει κάνει ρόμπα μια ιδεολογία που σας ήταν μισητή από τα πρώτα κι όλας χρόνια: η πραγματική αναρχία.
Ξανακάνε παιχνίδι τώρα, να σου ξεκουμπωθεί και η ρόμπα..
Κατανοητά αυτά που γράφεις όμως η δική μου πρόθεση δεν είναι να συζητήσω για την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης ή της παραλλαγές/ τύπους του αναρχικού κινήματος.

Απαντώ σε βλάκες δεξιούς οι οποίοι θεωρούν ότι ο μπάτσος μπορεί να κάνει ο,τι γουστάρει, στο νήμα γράφτηκαν από ακροδεξιούς ότι καλύτερα να πυροβολούν τους παραβάτες.

Τώρα τι να σου πω, αν θες να την μετρήσεις και να μου πεις ότι την έχεις μεγαλύτερη (την ιδεολογική σου ακεραιότητα σαν αναρχικός), μπορείς να το κάνεις, προσωπικά βαριέμαι.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » Χθες, 19:00

Polaris3 έγραψε:
Χθες, 18:50

για δοκιμασε να μην σταματησεις για ελεγχο στο εξωτερικο που ζεις και μετα πες μας τους κανονες εμπλοκης που εχουν στο εξωτερικο

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » Χθες, 19:05

nemo έγραψε:
Χθες, 19:00
Polaris3 έγραψε:

για δοκιμασε να μην σταματησεις για ελεγχο στο εξωτερικο που ζεις και μετα πες μας τους κανονες εμπλοκης που εχουν στο εξωτερικο
Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και εκεί. Η Ελλάδα όμως σαν μια σωστή μπανανία με μια δεξιά κυβέρνηση, έχει μεγαλύτερο ποσοστό αστυνομικής βίας σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Δες τις κατατάξεις που βγαίνουν κάθε έτος.

Λογικό βέβαια, η Ελλάδα παντού στον πάτο είναι.
Φαντάσου να έρθει στην εξουσία κανένα κόμμα τύπου χρυσή αυγή που θέλετε οι ακροδεξιοί, εκεί να δεις αστυνομική βία που θα πέσει. Για κατούρημα θα πας και θα σε πλακώνει ο μπάτσος επειδή ξύπνησε στραβά.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » Χθες, 19:18

Polaris3 έγραψε:
Χθες, 19:05
nemo έγραψε:
Polaris3 έγραψε:

Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και εκεί. Η Ελλάδα όμως σαν μια σωστή μπανανία με μια δεξιά κυβέρνηση, έχει μεγαλύτερο ποσοστό αστυνομικής βίας σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Δες τις κατατάξεις που βγαίνουν κάθε έτος.

Φαντάσου να έρθει στην εξουσία κανένα κόμμα τύπου χρυσή αυγή που θέλετε οι ακροδεξιοί, εκεί να δεις αστυνομική βία που θα πέσει. Για κατούρημα θα πας και θα σε πλακώνει ο μπάτσος επειδή ξύπνησε στραβά.
μα εκει προς ολαταχως βαδιζουμε με τις δυστοπικες κοινωνιες που μας τρεχουν
λαθρο απο εκατο φυλες- ανεπαρκης παιδεια -διαλυμενες οικογενειες -φτωχεια κλπ
χαμηλη ποιοτητα ζωης χαμηλη και η ανθρωπινη αξια

χωρις να το θελετε εσεις οι αναρχοιδεολογοι προετοιμαζετε την δικτατορια του τρομου

η μονη λυση ειναι να ξαναγυρισουμε στο συντηρητικο μοντελο με ισχυρη οικογενειακη και αστυνομικη
προστασια χωρις παρανομους λαθρο και με εθνικη παραγωγη ..

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » Χθες, 19:20

Polaris3 έγραψε:
SpoilerShow
πήζον bot έγραψε:
Λοξίας έγραψε:

Ας συζητήσουμε για την πτώση της σοβιετικής ένωσης και την χρήση της βίας από τα εξουσιαστικά καθεστώτα...

Μα πάλι προσπαθείς με αριστερές πουστίτσες του 1980 να μου προσάψεις άποψη που ΔΕΝ είχα ποτέ εκφράσει;
Καλά, τσίπα δεν έχεις (ρητορικό ερώτημα)...
Τόσο πολύ σε έχει πειράξει που δεν έχεις απαντήσεις σωστές και λογικές και προσπαθείς να την βγεις με πουστίτσες;

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » Χθες, 19:22

Λοξίας έγραψε:
Χθες, 18:36
πήζον bot έγραψε:
Όχι! είναι ακριβώς θέμα ιδεολογίας!
Διότι αν η εξουσία/κυβέρνηση δεν εμφορείται από ιδεολογία που απαγορεύει την αστυνομική βία, θα την υφιστάμεθα στο διηνεκές.
Εσύ θέλεις να υπάρχει η αστυνομική βία και κάθε φορά που υπερβαίνει τα εσκαμμένα (πάντα δηλαδή), να τιμωρούνται οι υπεύθυνοι μπάτσοι και μαζί ο διοικητής τους και ίσως και κάνας υπουργός. Το βλέπεις εφικτό αυτό; Θα γίνει ποτέ αυτό;
Έχει γίνει ποτέ αυτό; Αν ναι, με ποιο κόμμα; μπορείς να πεις;

Επαναλαμβάνω, δεν έχεις μόνο εσύ, της ανύπαρκτης πλέον αριστερής ιδεολογίας, το προνόμιο να διαμαρτύρεσαι για την αστυνομική βία.
Το έχουν και άλλοι...όλα τα κόμματα (μαζί και οι ιδεολογίες τους) καταδικάζουν την βία "απ' όπου και αν προέρχεται"!
Εδώ καταδικάζει την βία "απ' όπου και αν προέρχεται" η δεξιά δεν θα την καταδικάζεις εσύ;;

Και εγω λοιπόν, δεν ξεπλένω, όπως ανόητα και με αριστερίστικες πουστίτσες προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις, αλλά τάσσομαι υπέρ της παραδειγματικής τιμωρίας των μπάτσων. Και θα κάνω το ίδιο, κάθε φορά που υπάρχει αστυνομική βία, μικρή ή μεγάλη.
Δεν σου κάνει η δήλωση; Αδιάφορο. Την ίδια αξία έχει και η δική σου δήλωση.
Από εμένα τι θέλεις, δηλαδή; να σου στείλω χαρτοσημασμένη υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105;

Εσύ όμως, ΔΕΝ μας λες με ποιο τρόπο θα καταστείλουμε εντελώς την αστυνομική βία, που είναι επιθυμία εκατοντάδων χιλιάδων ελλήνων!
Δεν μπορεί να μην υπάρχει τρόπος. Αν τον ξέρεις, θέλω να τον μάθω.
Μέχρι τότε, λοιπόν, ΔΕΝ θα σταματήσουμε τις διαμαρτυρίες (που με αριστερή πουστίτσα προσπαθείς να μου προσάψεις), θα διαμαρτυρόμαστε ανελλιπώς, όπως κάνουν ΟΛΑ τα κόμματα και όπως κάνουμε ΟΛΟΙ εμείς και όπως κάνετε και όλοι αριστεροί...που το κάνετε καλύτερα.
Δεν πειθεις για αναρχικος, λυπαμαι

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » Χθες, 19:30

nemo έγραψε:
Χθες, 19:18
Polaris3 έγραψε:
nemo έγραψε:

χωρις να το θελετε εσεις οι αναρχοιδεολογοι προετοιμαζετε την δικτατορια του τρομου

η μονη λυση ειναι να ξαναγυρισουμε στο συντηρητικο μοντελο με ισχυρη οικογενειακη και αστυνομικη
Το πρόβλημα δεν είναι η μετανάστευση και η μη τήρηση του παραδοσιακού μοντέλου της οικογένειας ή τα λοατκι άτομα που εκφράζονται πιο άνετα, το πρόβλημα είναι η τεράστια ανισότητα που έχει δημιουργήσει ο καπιταλισμός.

Τις προηγούμενες δεκαετίες οι παππούδες μας δεν είχαν καλύτερη ζωή επειδή ζούσαν πιο παραδοσιακά αλλά επειδή τότε υπήρχε ένα κοινωνικό κράτος και ένας μισθός με τον οποίο μπορούσες να ζήσεις καλύτερα σε σχέση με τώρα. Πλέον, πρέπει να κάνεις δύο και τρεις δουλείες για να ζήσεις όπως ζούσαν οι παλαιότερες γενιές.

Οι δεξιοί κοιτάτε το δέντρο και όχι το δάσος. Νομίζετε πως αν φέρετε αξίες του 1800-1900 στο 2025, τότε όλα θα πάνε καλύτερα. Εμ δεν θα πάνε.

Τέλος, μετανάστες πάντα υπήρχαν και παντού. Καμία χώρα δεν ήταν ποτέ 100% εθνικά ομοιογενής. Άσε που το έθνος είναι μια παπαριά για πολλούς λόγους αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » Χθες, 19:42

Polaris3 έγραψε:
Χθες, 19:30
nemo έγραψε:
Χθες, 19:18
Polaris3 έγραψε:

Το πρόβλημα δεν είναι η μετανάστευση και η μη τήρηση του παραδοσιακού μοντέλου της οικογένειας ή τα λοατκι άτομα που εκφράζονται πιο άνετα, το πρόβλημα είναι η τεράστια ανισότητα που έχει δημιουργήσει ο καπιταλισμός.

Τις προηγούμενες δεκαετίες οι παππούδες μας δεν είχαν καλύτερη ζωή επειδή ζούσαν πιο παραδοσιακά αλλά επειδή τότε υπήρχε ένα κοινωνικό κράτος και ένας μισθός με τον οποίο μπορούσες να ζήσεις καλύτερα σε σχέση με τώρα. Πλέον, πρέπει να κάνεις δύο και τρεις δουλείες για να ζήσεις όπως ζούσαν οι παλαιότερες γενιές.

Οι δεξιοί κοιτάτε το δέντρο και όχι το δάσος. Νομίζετε πως αν φέρετε αξίες του 1800-1900 στο 2025, τότε όλα θα πάνε καλύτερα. Εμ δεν θα πάνε.

Τέλος, μετανάστες πάντα υπήρχαν και παντού. Καμία χώρα δεν ήταν ποτέ 100% εθνικά ομοιογενής. Άσε που το έθνος είναι μια παπαριά για πολλούς λόγους αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
ο ομοιογενεις πληθυσμος εχει ομοιογενεια και αρα ειναι πιο ισχυρος για να προστατευσει τα δικαιωματα του

ο αλλοπροσαλλος πληθυσμος ειναι διαιρεμενος και αρα ειναι σε πιο αδυναμη θεση να απαιτησει
τα δικαιωματα του

το ειχε πει και ο μαρξ καποτε αλλα δεν τον ακουσατε

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » Χθες, 19:47

Polaris3 έγραψε:
Χθες, 18:58
Κατανοητά αυτά που γράφεις όμως η δική μου πρόθεση δεν είναι να συζητήσω για την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης ή της παραλλαγές/ τύπους του αναρχικού κινήματος.
Και ΠΟΙΟΥ η πρόθεση ήταν να κουβεντάσει αυτό το τα αίτια της πτώσης τηε ΕΣΣΔ; Δική μου;
Μα τόσο πολύ στραβός είσαι που επιμένεις σε πουστίτσες;
Σου είπα δέκα φορές πως την ΕΣΣΔ τιην ανέφερα σαν παράδειγμα "αριστερής" εξουσίας που είχε καταγαμήσει τους πολίτες της
ΟΧΙ για να συζητήσουμε την πτώση της. Αυτό το έβγαλες από τα άδυτα του ξέρεις-ποιου...
Συνέχισε λοιπόν το ξεκούμπωμα της ρόμπας...
Polaris3 έγραψε:
Απαντώ σε βλάκες δεξιούς οι οποίοι θεωρούν ότι ο μπάτσος μπορεί να κάνει ο,τι γουστάρει, στο νήμα γράφτηκαν από ακροδεξιούς ότι καλύτερα να πυροβολούν τους παραβάτες.
Έχω διαβάσει άπειρα τέτοια ποστς. Δεν μου κάνει εντύπωση πλέον.
Polaris3 έγραψε:
Τώρα τι να σου πω, αν θες να την μετρήσεις και να μου πεις ότι την έχεις μεγαλύτερη (την ιδεολογική σου ακεραιότητα σαν αναρχικός), μπορείς να το κάνεις, προσωπικά βαριέμαι.
Όχι, δεν την έχω πιο μεγάλη. Θεωρώ ότι έχω την ίδια ηθική ακεραιότητα που έχει κάθε λογικός, νοήμων, ειρηνικός και με αρκετή ενσυναίθηση άνθρωπος. Δηλαδή, ο μέσος όρος.
Δεν μπαίνω κάτω από σημαίες που καλούν για μοναδική προστασία του λαού και του εργάτη. Ούτε και κάτω από εθνικιστικά πανό.
Δεν είμαι επαναστάτης που θέλω να αρπάξω της εξουσία στο όνομα του λαού.
Όλοι οι επαναστάτες, μαύροι, φαιοί, κόκκινοι, μπλεκαι άσπροι, γι αυτό έγιναν επαναστάτες.
Για να αρπάξου την εξουσία, πάντα στο όνομα του popolo.
Ιστορία ξέρεις έτσι; Δεν βλέπεις τα αποτελέσματα; Μπας και την διαστρεβλώνεις και αυτήν;

Αρκετά πια!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών