Ινδία - Πακιστάν - Σκάει πόλεμος;

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Ινδία - Πακιστάν - Σκάει πόλεμος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » Χθες, 10:44

hades έγραψε:
Χθες, 10:28
ότι το Πακιστάν από το 2016 μέχρι το 2020 είχε στείλει πιλότους να πετάνε τα f16 των Τούρκων .Και άλλα είναι που το Πακιστάν είναι ανοικτά εχθρική χώρα και για αυτό τα πακις στην Ελλάδα θα έπρεπε να φύγουν
Πράξεις κατά της Ελλάδας υπάρχουν; Συγκεκριμένες όμως. Αυτό που ανέφερες είναι παράδειγμα στρατιωτικής συνεργασίας, σαφώς και δεν είναι ευχάριστο, δεν στοιχειοθετεί όμως εχθρική κρατική ενέργεια.

Κάποια χρόνια πριν υπήρχε στενότατη συνεργασία Τουρκίας-Ισραήλ σε σειρά θεμάτων (και με συγκεκριμένες πράξεις). Θύμισέ μου, είχε εδραιωθεί στον ίδιο βαθμό το αντίστοιχο αφήγημα περί εχθρικού κράτους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 30 Απρ 2025, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » Χθες, 10:47

Green Dragon έγραψε:
Χθες, 10:31
Maspoli έγραψε:
Χθες, 10:19
Green Dragon έγραψε:
Χθες, 10:11
υποστηρίζω την Ινδία και όχι τον ΕΧΘΡΟ Πακιστάν,
Αυτό το αφήγημα πώς ακριβώς έχει εδραιωθεί σε μερίδα της ελληνικής κοινής γνώμης;
Έκανα μια πρόβλεψη πιο πάνω. Επιβεβαιώθηκε πολύ γρήγορα.
Δεν απαντάς. Θα κάνω ξανά, προσωπικά σε σένα, την ερώτηση: Όταν επί κεμαλικών το Ισραήλ συνεργάζονταν στενότατα με την Τουρκία είχε εδραιωθεί στον ίδιο βαθμό το αφήγημα για ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ του Ισραήλ; Αν όχι, γιατί όχι; Αναρωτιέμαι αν είσαι πολύ ευκολόπιστος

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » Χθες, 10:52

Maspoli έγραψε:
Χθες, 10:44
hades έγραψε:
ότι το Πακιστάν από το 2016 μέχρι το 2020 είχε στείλει πιλότους να πετάνε τα f16 των Τούρκων .Και άλλα είναι που το Πακιστάν είναι ανοικτά εχθρική χώρα και για αυτό τα πακις στην Ελλάδα θα έπρεπε να φύγουν
Πράξεις κατά της Ελλάδας υπάρχουν; Συγκεκριμένες όμως. Αυτό που ανέφερες είναι παράδειγμα στρατιωτικής συνεργασίας, σαφώς και δεν είναι ευχάριστο, δεν στοιχειοθετεί όμως εχθρική κρατική ενέργεια.

Κάποια χρόνια πριν υπήρχε στενότατη συνεργασία Τουρκίας-Ισραήλ σε σειρά θεμάτων (και με συγκεκριμένες πράξεις). Θύμισέ μου, είχε εδραιωθεί στον ίδιο βαθμό το αντίστοιχο αφήγημα περί εχθρικού κράτους;
Μέχρι το 2009 υπήρχε αυτή η αίσθηση ναι για το Ισραήλ .Το 1974 αν το πας έτσι έστειλε στρατιωτικό εξοπλισμό στην Τουρκία και πιστεύτετε ότι έστειλε και πιλότους. Το 2020 υπουργοί τους έβγαιναν και έλεγαν ότι σε περίπτωση σύγκρουσης με την Ελλαδα της Τουρκίας θα στηρίξουμε ενεργά Και τέλος υπάρχει υποψία ότι το Πακιστάν δίνει βοήθεια στο βαλιστικό πρόγραμμα της τουρκίας και ίσως στο πυρηνικό πρόγραμμα για να αποκτήσει η τουρκία βόμβα.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » Χθες, 10:55

Συνεργαζόταν με την Τουρκία αλλά συνεργαζόταν και με την Ελλάδα. Επίσης το Πακιστάν απειλεί την Ελλάδα μέσω της σαβούρας που έχουμε φορτωθεί και τους οποίους ΑΡΝΕΙΤΑΙ να πάρει πίσω. Το Πακιστάν είναι ΕΧΘΡΟΣ της Ελλάδας.

Μιλάω για τα χρόνια μου, πιο πριν δεν ξέρω αλλά σημασία έχει το τώρα, με βάση το τώρα καθορίζεται η στάση της χώρας, όχι τι έγινε πριν 50 χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 30 Απρ 2025, 11:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » Χθες, 10:58

hades έγραψε:
Χθες, 10:52
Maspoli έγραψε:
hades έγραψε:

Μέχρι το 2009 υπήρχε αυτή η αίσθηση ναι για το Ισραήλ .
Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω

Άβαταρ μέλους
hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » Χθες, 11:00

Maspoli έγραψε:
Χθες, 10:58
hades έγραψε:
Χθες, 10:52
Maspoli έγραψε:

Μέχρι το 2009 υπήρχε αυτή η αίσθηση ναι για το Ισραήλ .
Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω
Κακώς .Στο ειδικό τύπο υπήρχε ,στην γενική αίσθηση επίσης στον κόσμο .Τα νέα μαθευόταν από τις αγορές τους τουρκίας (harpy popeye spike κτλ ) και την γενική στήριξη Αυτό άρχισε να αλλάζει από το 2009
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » Χθες, 11:00

Green Dragon έγραψε:
Χθες, 10:55
Συνεργαζόταν με την Τουρκία αλλά συνεργαζόταν και με την Ελλάδα. Επίσης το Πακιστάν απειλεί την Ελλάδα μέσω της σαβούρας που έχουμε φορτωθεί και τους οποίους ΑΡΝΕΙΤΑΙ να πάρει πίσω. Το Πακιστάν είναι ΕΧΘΡΟΣ της Ελλάδας.

Μιλάω για τα χρόνια μου, πιο πριν δεν ξέρω αλλά σημασία έχει το τώρα, με βάση το τώρα καθορίζεται η στάσαη της χώρας, όχι τι έγινε πριν 50 χρόνια.
:smt005:

Πώς ακριβώς; Δίνοντας για παράδειγμα την πληροφορία στους Τούρκους για το πού ακριβώς βρίσκονταν ο Οτσαλάν;

Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » Χθες, 11:05

hades έγραψε:
Χθες, 10:33
Στρακαστρουκας έγραψε:
Χθες, 10:22
Maspoli έγραψε:
Χθες, 10:19

Αυτό το αφήγημα πώς ακριβώς έχει εδραιωθεί σε μερίδα της ελληνικής κοινής γνώμης;
Από μποτάκια του twitter. Πας μη μουσουλμάνος θεωρείτε κολιταρι της Ελλάδος για κάποιο λογο
εσύ φίλε μου δεν πιάνεσε Μην δεις μουσλιμ κατευθείαν με το μέρος του
Τα κριτήρια μου είναι αλλά δεν είναι οπαδικα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » Χθες, 11:06

Δεν το θυμάμαι, ήμουν μικρός. Αν ισχύει οκ δεκτό, για ΤΟΤΕ.

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » Χθες, 11:09

hades έγραψε:
Χθες, 11:00

Κακώς .Στο ειδικό τύπο υπήρχε ,στην γενική αίσθηση επίσης στον κόσμο .Τα νέα μαθευόταν από τις αγορές τους τουρκίας (harpy popeye spike κτλ ) και την γενική στήριξη Αυτό άρχισε να αλλάζει από το 2009
Θες να μιλάμε σοβαρά; Καμία σχέση δεν είχε το επίπεδο και η ένταση των εκφράσεων σε σχέση με το Ισραήλ με αυτό που γίνεται με το Πακιστάν.

Κι αν θες να μιλήσουμε ακόμη πιο σοβαρά αν ένα κράτος μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως είναι εχθρικό λόγω των σχέσεών του με την Τουρκία, αυτό είναι το Αζερμπαϊτζάν. Μπορείς να μου αναλύσεις τί μέτρα έχει λάβει η χώρα έναντί του εκτός από το να του κάνει πίπες για χάρη άλλων;

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » Χθες, 11:11

Έχουμε κύμα λαθρομεταναστών από το Αζερμπαϊτζάν;

Άβαταρ μέλους
hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » Χθες, 11:15

Maspoli έγραψε:
Χθες, 11:09
hades έγραψε:

Θες να μιλάμε σοβαρά; Καμία σχέση δεν είχε το επίπεδο και η ένταση των εκφράσεων σε σχέση με το Ισραήλ με αυτό που γίνεται με το Πακιστάν.

Κι αν θες να μιλήσουμε ακόμη πιο σοβαρά αν ένα κράτος μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως είναι εχθρικό λόγω των σχέσεών του με την Τουρκία, αυτό είναι το Αζερμπαϊτζάν. Μπορείς να μου αναλύσεις τί μέτρα έχει λάβει η χώρα έναντί του εκτός από το να του κάνει πίπες για χάρη άλλων;
Σαν κράτος η Ελλάδα έχει καλές σχέσεις με τους Αζέρους σαν κοινή γνώμη όχι .Για το Πακιστάν το ίδιο .Η χώρα τι μέτρα έχει πάρει για το Πακιστάν ; Ολοι οι πακις εδώ έρχονται ανετα.
Εγώ μιλάω για επίπεδο κοινής γνώμης Και εσύ το ίδιο πιστεύω όχι για το επίσημο Ελλαδικό κράτος.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » Χθες, 11:16

Green Dragon έγραψε:
Χθες, 11:11
Έχουμε κύμα λαθρομεταναστών από το Αζερμπαϊτζάν;
Με ένα καλό πόλεμο θα πειστούν περισσότεροι να μείνουν στην πατρίδα τους. Πάμε λίγο!!11

Τα παθήματα του Αφγανιστάν ακόμα δεν έχουν γίνει μαθήματα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » Χθες, 11:24

✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » Χθες, 11:35

hades έγραψε:
Χθες, 11:15
Maspoli έγραψε:
Χθες, 11:09
hades έγραψε:

Σαν κράτος η Ελλάδα έχει καλές σχέσεις με τους Αζέρους σαν κοινή γνώμη όχι .Για το Πακιστάν το ίδιο .Η χώρα τι μέτρα έχει πάρει για το Πακιστάν ; Ολοι οι πακις εδώ έρχονται ανετα.
Εγώ μιλάω για επίπεδο κοινής γνώμης Και εσύ το ίδιο πιστεύω όχι για το επίσημο Ελλαδικό κράτος.
Οι διαθέσεις της κοινής γνώμης, είναι άραγε καμιά φορά και αντικείμενο κρατικής καλλιέργειας;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών