Τί σημαίνει ''ποτανιάρα''; Δώσε ένα εξπλέιν.
Εσύ ποιος παλιός είσαι πάλι και μιλάς έτσι για τη φίλη μου την Πασίφω;
Ότι κατάλαβες όπως μου είπες κι εσύ την πρώτη μέρα που με πήρες από τα μούτρα. Γρρρρρρ
Νεότατος είμαι, του 89 και θεός.
Αδερφέ βρες μια γυναίκα να ξεχαρμανιασεις και άσε τους μεγάλους αδερφούς γιατί δεν σε βλέπω καλάvantono έγραψε: ↑Χθες, 12:29Εχει δίκιο ο αμφίγιωργας πάντως, το slept εγχείρημα BB οδεύει εις αποτυχίαν.
Άπλετη παραδοσιοκρατία με αντρες να υποστηριζουν οτι πρεπει να κερνάνε στο πρωτο ραντεβου και οι υπολοιπες γυναικες να συμφωνουν ανοιχτά μαζι τους, ουτε ενας γκέη, ουτε μια χοντρή, ακομα και οι δυο μιγαδούλες που εχουν μπει ειναι απο εναν ημεδαπό (nemo alert) γονέα η καθεμία, ψόφια πράγματα, δεν κανεις δουλειά ετσι.
Πανε οι εποχές του woke BB που σάρωνε στα νουμερα
Αν δεν μεριμνήσει άμεσα η παραγωγή και να πετάξει μεσα τουλάχιστον ενα γκεη και μια ζουμερούλα για αρχή, να ξυπνησουν λιγο τα πνευματα, δουλειά δεν γινεται.
Πρεπει να προσκληθουν αμεσα στο σπιτι ο μέγας Παπίτο και η λατρεμένη Πάμαιρη, σταυροφόροι υπερ του γουοκισμού που ειναι και κολλητάρια της Μαρικέλλυς Μπαλί.
Με τη διαφορά οτι αυτοι ειναι μακράν πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες απο τη χλιαρή και ψιλοαδιαφορη Μαρικέλλυ.
Μην γρυλλίζεις μωρή.
Ενταξει τοξοβόλεZel89 έγραψε: ↑Χθες, 12:32Αδερφέ βρες μια γυναίκα να ξεχαρμανιασεις και άσε τους μεγάλους αδερφούς γιατί δεν σε βλέπω καλάvantono έγραψε: ↑Χθες, 12:29Εχει δίκιο ο αμφίγιωργας πάντως, το slept εγχείρημα BB οδεύει εις αποτυχίαν.
Άπλετη παραδοσιοκρατία με αντρες να υποστηριζουν οτι πρεπει να κερνάνε στο πρωτο ραντεβου και οι υπολοιπες γυναικες να συμφωνουν ανοιχτά μαζι τους, ουτε ενας γκέη, ουτε μια χοντρή, ακομα και οι δυο μιγαδούλες που εχουν μπει ειναι απο εναν ημεδαπό (nemo alert) γονέα η καθεμία, ψόφια πράγματα, δεν κανεις δουλειά ετσι.
Αν δεν μεριμνήσει άμεσα η παραγωγή και να πετάξει μεσα τουλάχιστον ενα γκεη και μια ζουμερούλα για αρχή, να ξυπνησουν λιγο τα πνευματα, δουλειά δεν γινεται.
Πρεπει να προσκληθουν αμεσα στο σπιτι ο μέγας Παπίτο και η λατρεμένη Πάμαιρη, σταυροφόροι υπερ του γουοκισμού που ειναι και κολλητάρια της Μαρικέλλυς Μπαλί.
Με τη διαφορά οτι αυτοι ειναι μακράν πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες απο τη χλιαρή και ψιλοαδιαφορη Μαρικέλλυ.
Μπορεί να κάνω και λάθος......καθώς δεν είμαι αυθεντία σαν εσένα
Το θυμαμαι λιγο αυτο αλλα οχι καλα, καθως ημανε και τσιπιρίκος, αλλά πρεπει να ειχε παει μαυρα χάλια.georgebi έγραψε: ↑Χθες, 12:55Μπορεί να κάνω και λάθος......καθώς δεν είμαι αυθεντία σαν εσένα
αλλά θυμάμαι ενα ριαλιτι στο ΣΤΑΡ που δεν τράβαγε με τίποτα
και στο 24ο επεισόδιο σουταρανε τους παίκτες με τις κλωτσιές .....κυριολεκτικάέξω απ το σπίτι, και τους πετάξανε να μαζέψουν τα πράγματά τους απ το δρόμο
αφήνοντας τους φυσικά και απλήρωτους
Νομίζω πως ήταν αυτό το καταληκτήριο επεισόδιο, των ανυποψίαστων παικτών για τι τους έμελε να τους συμβεί σε λίγες ωρες
Δεν θέλω ουτε να διανοηθώ πως θα ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις
Ιστιοπλόος είμαι, όχι τοξοβολος. Εσύ τι άθλημα κάνεις, εκτός από το να βλέπεις χλαπατσοσειρες;vantono έγραψε: ↑Χθες, 12:54Ενταξει τοξοβόλεZel89 έγραψε: ↑Χθες, 12:32Αδερφέ βρες μια γυναίκα να ξεχαρμανιασεις και άσε τους μεγάλους αδερφούς γιατί δεν σε βλέπω καλάvantono έγραψε: ↑Χθες, 12:29Εχει δίκιο ο αμφίγιωργας πάντως, το slept εγχείρημα BB οδεύει εις αποτυχίαν.