Κώδικας: Επιλογή όλων
# Τίτλος ∑ ALI BAN DIN DRE DRH ELE FAT GOB JIM MOJ NOV POL SID ΕΛΡ ΗΜΟ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ ΡΙΚ
1 Tiger - Long Time 117 8 # 7 12 3 10 10 6 12 7 5 4 7 6 x 8 0 10 2
2 Stereophonics - Rainbows And Pots Of… 109 7 5 3 0 5 6 12 12 4 10 10 7 8 5 x 0 # 12 3
3 Fleetwood Mac - The Green Manalishi … 92 2 6 10 0 2 3 5 8 7 # 4 8 1 8 x 5 10 6 7
4 John Stewart ft. Stevie Nicks - Gold 87 6 8 0 4 6 12 0 3 5 4 3 # 10 3 x 6 5 4 8
5 Beth Hart - Caught Out In The Rain 84 4 12 12 2 4 7 3 5 6 2 # 5 2 7 x 0 1 2 10
6 The Jezabels - Prisoner 81 3 0 2 6 10 0 0 # 8 8 0 2 12 4 x 10 12 0 4
7 Jonathan Wilson - Desert Raven 71 0 10 5 8 8 0 7 0 1 12 8 1 0 0 x # 6 0 5
8 Asaf Avidan - Your Anchor 57 12 0 0 0 0 2 # 10 0 5 6 0 0 12 x 0 7 3 0
9 Νάνσυ Κουβαράκου - Where Do I Begin 50 0 3 8 # 0 4 6 4 0 6 7 0 0 0 x 4 8 0 0
10 Corona - The Rhythm Of The Night 48 0 0 1 5 0 # 0 0 10 0 0 12 0 1 x 0 0 7 12
11 David Walters - Pa Lé 46 # 2 0 0 1 5 8 0 3 3 12 0 4 0 x 2 0 0 6
11 November - Starka Tillsammans 46 0 7 4 10 0 0 1 0 # 1 1 3 6 10 x 3 0 0 0
13 Floor Cry - Happy Together (Cover) 42 5 4 # 7 7 8 0 0 0 0 0 0 5 2 x 0 3 1 0
14 Roma Amor - On The Wire 38 10 0 0 0 12 0 0 1 2 0 0 10 # 0 x 1 2 0 0
15 Miniatures - What You Want 37 0 0 6 3 # 0 0 2 0 0 0 6 3 0 x 12 0 5 0
16 Χρήστος Δάντης - Το Παλιο Μου Παλτό 27 1 0 0 0 0 1 4 7 0 0 2 0 0 0 x 0 4 8 #
17 Δημήτρης Τερζόπουλος - Ξανθέ Μου Άγγ… 11 0 0 0 1 0 0 2 0 0 0 0 0 0 0 x 7 0 # 1
18 Budam - The Fly 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 # x 0 0 0 0
19 ΗΜΟ - DNS 0 x x x x x x x x x x x x x x # x x x x
Γύρος #8 έγραψε:ALI: Θεωρώ ότι αυτός ο γύρος χαρακτηρίζεται από τα περισσότερα ετερόκλητα κομμάτια,
εκ των οποίων, αρκετά τα καλά.
FAT: Πολλά ωραία,λίγοι οι βαθμοί. Αναγκαστικά μπήκαν και μηδενικά
JIM: Δυνατός γύρος με πολλές ροκιές και όπως πάντα κάποιες εκπλήξεις.
NOV: Μπααα, πεσμένη την βλέπω την ομάδα, δεύτερος συνεχόμενος γύρος κάτω του μετρίου, τρία κομμάτια ξεχώρισα
Tiger - Long Time (BAN) έγραψε:DRE (12): Πρώτο στη λίστα και στην επιλογή μου.
JIM (12): Εξαιρετική σύνθεση με ποικιλία riffs και μελωδιών. Παλιομοδίτικο feeling και εμπορικά φωνητικά.
FAT (10): Υπέροχο, πάλεψε γοα τη 1η θέση αλλά κάτι δε μ άφηνε.
ΠΑΛ (10): Καλό παρόλο που σε ένα σημείο το τέμπο (;) θυμίζει λίγο το Smoke on the water.
ΜΠΙ (8): Όχι κάθε βδομάδα ρε παιδιά
DIN (7): Θα του έδινα καλύτερη βαθμολογία αν δεν με κέρδιζαν κάποια άλλα.
MOJ (7): ενδιαφέρον κομμάτι από άγνωστο βραχύβιο συγκρότημα .
NOV (5): Πέντε, στο παρά πέντε. Ικανοποιητκό σε σχέση με αυτά που ακολουθούν
Stereophonics - Rainbows And Pots Of Gold (ΝΥΧ) έγραψε:MOJ (10): αυτό μ' αρέσει πολύ . παρόλο που κινείται στο ίδιο μουσικό μοτίβο από την αρχή μέχρι το τέλος καταφέρνει να μην γίνεται βαρετό . η ατμόσφαιρα , το γρέζι στην φωνή και η ενορχήστρωση το κάνουν ενδιαφέρον .
NOV (10): Ε, άμα είναι στερεοφωνικοί να τους τιμήσουμε
JIM (4): Συμπαθητικό καίτοι επαναλαμβανόμενο
DRE (0): Όχι από τα γνωστά των Stereophonics και όχι άδικα.
Fleetwood Mac - The Green Manalishi (With The Two Prong Crown) (MOJ) έγραψε:DIN (10): All time classic.
JIM (7): Πολλοί το μάθαμε από τους Judas Priest, τουλάχιστον όσοι μεγαλώσαμε ως χεβιμεταλλάδες. Αλλά και η original σύνθεση έχει ενδιαφέρον.
ALI (2): Τι να γίνει, έχω ακούσει και καλύτερα των Fleedwood Mac.
DRE (0): Δεν με συγκίνησε το συγκεκριμένο των Fleetwood.
John Stewart ft. Stevie Nicks - Gold (POL) έγραψε:JIM (5): Τίμιο και ευχάριστο.
DRE (4): Ανάλαφρο τραγουδάκι που δεν κουράζει αλλά δεν ξεχωρίζει.
Beth Hart - Caught Out In The Rain (NOV) έγραψε:DIN (12): Αν και δεν είμαι πολύ αυτού του είδους, το ξεχώρισα.
JIM (6): Σταθερή αξία, αξιόλογη σύνθεση.
ALI (4): Σε κάποιο σημείο η κιθάρα, αμυδρά, θυμίζει από Pink Floyd.
Ωστόσο, ενδιαφέρον κομμάτι (εννοείται πως θα έβαζα και παραπάνω από το 8ρι
που του έδωσα).
DRE (2): Η ερμηνεία σώζει κάπως ένα βαρετό τυπικό blues πατρόν.
ΜΠΙ (0): Out
Όξω!
NOV (#): Βρε παιδιά τι καρεκλοπόδαρα ήταν αυτά που έριχνε την μέρα που ανέβηκε ο γύρος (αλλά και την επόμενη)... γιαυτό σας έβαλα κάτι σχετικό με βροχή
The Jezabels - Prisoner (GOB) έγραψε:ΝΥΧ (12): πολύ δυνατό!
JIM (8): Ξεκινάει ατμοσφαιρικά, μετά ξεσπάει απρόσμενα με καταιγισμό κρουστών και στο καπάκι έρχονται ηλεκτρονικές πινελιές. Θεσπέσια και τα φωνητικά. Απρόβλεπτη σύνθεση με αλλόκοτο χαρακτήρα, από αυτές που μου αρέσουν.
MOJ (8): Ενδιαφέρον
DRE (6): Δεν τους ήξερα, τους άκουσα με ενδιαφέρον και θα τους ψάξω.
DIN (2): Τους έχω ξανακούσει. Ενδιαφέρουσα μπάντα.
Jonathan Wilson - Desert Raven (ΜΠΙ) έγραψε:MOJ (12): Η ευχάριστη έκπληξη του γύρου .αυτό το κομμάτι με έφτιαξε .ωραία μουσική ,ωραία φωνή ,ωραίος ήχος ..τι ωραία..
DRE (8): Ήρεμη δύναμη. Ένα από τα φαβορί του γύρου.
NOV (8): Και αυτό είναι καλό
JIM (1): Στο τσακ πήρε τον βαθμό στον ανταγωνισμό του με τον Εβραίο. Είναι πιο σκοτεινό, αν και η επιτήδευση φαίνεται.
Asaf Avidan - Your Anchor (FAT) έγραψε:ALI (12): Τρεις πρωτιές: πρώτη φορά, με το πρώτο άκουσμα βρήκα το 12ρι μου. Σε κομμάτι που άκουσα για πρώτη φορά.
NOV (6): Πολύ ωραία μουσική, έχασε πόντους από την σπαστική φωνή του Asaf... Μέχρι το έξι και αν το αντέξει
(άλλες δύο φορές που είχε μπει κομμάτι του Avidan του είχα βάλει μηδέν την πρώτη φορά γιατί μίλαγε πολύ και δέκα την άλλη γιατί το κομμάτι είχε κυρίως μουσική)
MOJ (5): one man orchestra ο τύπος , φοβερό ταλέντο και συνθετικά αλλά το κομματι θέλει μια ωραία γυναικεία φωνή να απογειωθεί .η φωνή του είναι ενοχλητική.
DRE (0): Θα μπορούσε να κάνει τη φωνή του Ντόναλντ Ντακ σε ταινία της Disney.
DRH (0): Είναι η τρίτη φορά που τον βλέπω σε παιχνίδι. Τι ναρκωτικά παίρνετε βρε;;; Αυτός έχει πιο εκνευριστική φωνή και από τον πορδοσάλτε
JIM (0): Σίγουρα έχει ταλέντο και καλή φωνή αλλά νομίζω ότι κάπου το παρακάνει και το όλο αποτέλεσμα μοιάζει επιτηδευμένο. Στερείται ευρηματικότητας και πρωτοτυπίας.
ΜΠΙ (0): Τραγούδησε σαν άντρας ρε συ !
Νάνσυ Κουβαράκου - Where Do I Begin (DRE) έγραψε:DIN (8): Τι ερμηνεία! Το έκανε δικό της.
NOV (7): Επτά, με βαριά καρδιά
MOJ (6): Το τραγουδάει τέλεια . σαν φωνή 12 αλλά το κομμάτι-διασκευή χάνει πολύ μόνο με μια κιθάρα χωρίς ορχήστρα σε σχέση με το πρωτότυπο .
ALI (0): Ωραιότατη φωνή, αλλά... ξέμεινα από βαθμούς!
JIM (0): Όχι
DRE (#): Έχω χαρτομάντηλα όποιος χρειαστεί.
Corona - The Rhythm Of The Night (ELE) έγραψε:JIM (10): Ναι, κάποτε ακούγαμε και techno κάπου στα μέσα των 90s. Κι αυτό ήταν από τα αγαπημένα μας hits του ιδιώματος. MTV, Super Nintendo, Continent Supermarket στο Ελληνικό, η Πανάθα ημιτελικό με Άγιαξ...αχ μαγικές αναμνήσεις...
DRE (5): Ωραίο κομματάκι που το ξέρουν όλοι.
ALI (0): Ωραίο, χορευτικό κομμάτι, αλλά έντονα χαρακτηριστικό της εποχής των '90's, που όμως δεν το λες και κλασικό.
NOV (0): Πάντως δεν είναι κακό αλλά δεν είμαι σε χορευτική φάση...
David Walters - Pa Lé (ALI) έγραψε:NOV (12): Αυτό είναι καλό!
JIM (3): Ωραίο, ρυθμικό, κοκτεϊλικό
DRE (0): Suivant s'il vous plaît.
November - Starka Tillsammans (JIM) έγραψε:DRE (10): Μ' άρεσαν αν και από ότι είδα είχαν μικρή πορεία.
GOB (0): Ηταν για 12αρι αλλα Κομινης για να στρωσεις χαρακτηρα
JIM (#): Υπάρχει άνθρωπος που δεν φώναξε στο μπαλκόνι του "Στάρκα Τιλσάμανς" σε αυτόν τον γύρο;;; Αχαχαχα
Floor Cry - Happy Together (Cover) (DIN) έγραψε:DRE (7): Πολύ ωραία διασκευή, έγινε άλλο τραγούδι. Αν δεν ήταν cover θα του έβαζα παραπάνω.
DRH (7): Σαν την εκτέλεση που έκαναν τα μίνιονς δεν έχει
ALI (5): Ενδιαφέρουσα βερσιόν. "Βελούδινη" φωνή.
JIM (0): Nope
NOV (0): Ανεπιτυχής προσπάθεια
Roma Amor - On The Wire (SID) έγραψε:ALI (10): Ωραίο κομμάτι (το 10ρι) μου που, επίσης, δεν είχα ξανακούσει.
JIM (2): Όμορφα παρακμιακό και θολοκουλτουριάρικο
DIN (0): Παράξενο τραγούδι και το clip που το συνοδεύει.
DRE (0): Έκπληξη όχι και πολύ ευχάριστη.
FAT (0): Είδα το τίτλο και κάτι μου έλεγε θα είναι κομματάρα. Έπεσα εξω.
NOV (0): Εντάξει, ούτε για εκτός του YT δεν κάνει lol
Miniatures - What You Want (DRH) έγραψε:DRE (3): Τα πνιγμένα φωνητικά δεν το βοηθάνε καθόλου.
ALI (0): Θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον, αν ο ήχος των οργάνων δεν καπέλωνε τη φωνή της ερμηνεύτριας. Κρίμα..
JIM (0): Εντελώς αδιάφορο τραγούδι.
Χρήστος Δάντης - Το Παλιο Μου Παλτό (ΡΙΚ) έγραψε:ΠΑΛ (8): Κλασικό.
NOV (2): Παλτό, εντάξει, αυτό τα λέει όλα! ... Άσε που είναι και παλιό
DRE (0): Το παλιό σου παλτό δεν μου κάνει.
JIM (0): Ποτέ δεν μου άρεσε ο Δάντης
ΜΠΙ (0): Ρε σεις εγώ γιατί κάθομαι και ψάχνω τραγούδια
Δημήτρης Τερζόπουλος - Ξανθέ Μου Άγγελε (ΠΑΛ) έγραψε:FAT (2): Το προτιμώ από Έφη Θώδη
DRE (1): Όπα! Ό,τι πρέπει για κάνα γλέντι.
JIM (0): Καλούτσικο για το είδος του αλλά δεν έμειναν βαθμοί
NOV (0): Αυτή και αν είναι ανεπιτυχής προσπάθεια
ΠΑΛ (#): Ελπίζω να εκτιμηθεί.
Budam - The Fly (ΕΛΡ) έγραψε:DRE (0): Αξίζει το κουλούρι στο έπακρο.
DRH (0): Πολύ τσαντίλα φαίνεται προς το τέλος...μάλλον δεν έβρισκε τη μυγοσκοτώστρα
JIM (0): Μονότονο και κουραστικό
MOJ (0): χάσαμε το μισό κομμάτι μάστορα με τέτοια εισαγωγή
NOV (0): Στην αρχή νόμιζα ότι περιφερόταν καποιο κουνούπι στο σπίτι!
Σχόλια ανά παίκτη
ALI έγραψε:Γύρος #8: Θεωρώ ότι αυτός ο γύρος χαρακτηρίζεται από τα περισσότερα ετερόκλητα κομμάτια,
εκ των οποίων, αρκετά τα καλά.
Asaf Avidan - Your Anchor (12): Τρεις πρωτιές: πρώτη φορά, με το πρώτο άκουσμα βρήκα το 12ρι μου. Σε κομμάτι που άκουσα για πρώτη φορά.
Roma Amor - On The Wire (10): Ωραίο κομμάτι (το 10ρι) μου που, επίσης, δεν είχα ξανακούσει.
Floor Cry - Happy Together (Cover) (5): Ενδιαφέρουσα βερσιόν. "Βελούδινη" φωνή.
Beth Hart - Caught Out In The Rain (4): Σε κάποιο σημείο η κιθάρα, αμυδρά, θυμίζει από Pink Floyd.
Ωστόσο, ενδιαφέρον κομμάτι (εννοείται πως θα έβαζα και παραπάνω από το 8ρι
που του έδωσα).
Fleetwood Mac - The Green Manalishi (With The Two Prong Crown) (2): Τι να γίνει, έχω ακούσει και καλύτερα των Fleedwood Mac.
Νάνσυ Κουβαράκου - Where Do I Begin (0): Ωραιότατη φωνή, αλλά... ξέμεινα από βαθμούς!
Corona - The Rhythm Of The Night (0): Ωραίο, χορευτικό κομμάτι, αλλά έντονα χαρακτηριστικό της εποχής των '90's, που όμως δεν το λες και κλασικό.
Miniatures - What You Want (0): Θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον, αν ο ήχος των οργάνων δεν καπέλωνε τη φωνή της ερμηνεύτριας. Κρίμα..
DIN έγραψε:Beth Hart - Caught Out In The Rain (12): Αν και δεν είμαι πολύ αυτού του είδους, το ξεχώρισα.
Fleetwood Mac - The Green Manalishi (With The Two Prong Crown) (10): All time classic.
Νάνσυ Κουβαράκου - Where Do I Begin (8): Τι ερμηνεία! Το έκανε δικό της.
Tiger - Long Time (7): Θα του έδινα καλύτερη βαθμολογία αν δεν με κέρδιζαν κάποια άλλα.
The Jezabels - Prisoner (2): Τους έχω ξανακούσει. Ενδιαφέρουσα μπάντα.
Roma Amor - On The Wire (0): Παράξενο τραγούδι και το clip που το συνοδεύει.
DRE έγραψε:Tiger - Long Time (12): Πρώτο στη λίστα και στην επιλογή μου.
November - Starka Tillsammans (10): Μ' άρεσαν αν και από ότι είδα είχαν μικρή πορεία.
Jonathan Wilson - Desert Raven (8): Ήρεμη δύναμη. Ένα από τα φαβορί του γύρου.
Floor Cry - Happy Together (Cover) (7): Πολύ ωραία διασκευή, έγινε άλλο τραγούδι. Αν δεν ήταν cover θα του έβαζα παραπάνω.
The Jezabels - Prisoner (6): Δεν τους ήξερα, τους άκουσα με ενδιαφέρον και θα τους ψάξω.
Corona - The Rhythm Of The Night (5): Ωραίο κομματάκι που το ξέρουν όλοι.
John Stewart ft. Stevie Nicks - Gold (4): Ανάλαφρο τραγουδάκι που δεν κουράζει αλλά δεν ξεχωρίζει.
Miniatures - What You Want (3): Τα πνιγμένα φωνητικά δεν το βοηθάνε καθόλου.
Beth Hart - Caught Out In The Rain (2): Η ερμηνεία σώζει κάπως ένα βαρετό τυπικό blues πατρόν.
Δημήτρης Τερζόπουλος - Ξανθέ Μου Άγγελε (1): Όπα! Ό,τι πρέπει για κάνα γλέντι.
Stereophonics - Rainbows And Pots Of Gold (0): Όχι από τα γνωστά των Stereophonics και όχι άδικα.
Fleetwood Mac - The Green Manalishi (With The Two Prong Crown) (0): Δεν με συγκίνησε το συγκεκριμένο των Fleetwood.
Asaf Avidan - Your Anchor (0): Θα μπορούσε να κάνει τη φωνή του Ντόναλντ Ντακ σε ταινία της Disney.
David Walters - Pa Lé (0): Suivant s'il vous plaît.
Roma Amor - On The Wire (0): Έκπληξη όχι και πολύ ευχάριστη.
Χρήστος Δάντης - Το Παλιο Μου Παλτό (0): Το παλιό σου παλτό δεν μου κάνει.
Budam - The Fly (0): Αξίζει το κουλούρι στο έπακρο.
Νάνσυ Κουβαράκου - Where Do I Begin (#): Έχω χαρτομάντηλα όποιος χρειαστεί.
DRH έγραψε:Floor Cry - Happy Together (Cover) (7): Σαν την εκτέλεση που έκαναν τα μίνιονς δεν έχει
Asaf Avidan - Your Anchor (0): Είναι η τρίτη φορά που τον βλέπω σε παιχνίδι. Τι ναρκωτικά παίρνετε βρε;;; Αυτός έχει πιο εκνευριστική φωνή και από τον πορδοσάλτε
Budam - The Fly (0): Πολύ τσαντίλα φαίνεται προς το τέλος...μάλλον δεν έβρισκε τη μυγοσκοτώστρα
FAT έγραψε:Γύρος #8: Πολλά ωραία,λίγοι οι βαθμοί. Αναγκαστικά μπήκαν και μηδενικά
Tiger - Long Time (10): Υπέροχο, πάλεψε γοα τη 1η θέση αλλά κάτι δε μ άφηνε.
Δημήτρης Τερζόπουλος - Ξανθέ Μου Άγγελε (2): Το προτιμώ από Έφη Θώδη
Roma Amor - On The Wire (0): Είδα το τίτλο και κάτι μου έλεγε θα είναι κομματάρα. Έπεσα εξω.
GOB έγραψε:November - Starka Tillsammans (0): Ηταν για 12αρι αλλα Κομινης για να στρωσεις χαρακτηρα
JIM έγραψε:Γύρος #8: Δυνατός γύρος με πολλές ροκιές και όπως πάντα κάποιες εκπλήξεις.
Tiger - Long Time (12): Εξαιρετική σύνθεση με ποικιλία riffs και μελωδιών. Παλιομοδίτικο feeling και εμπορικά φωνητικά.
Corona - The Rhythm Of The Night (10): Ναι, κάποτε ακούγαμε και techno κάπου στα μέσα των 90s. Κι αυτό ήταν από τα αγαπημένα μας hits του ιδιώματος. MTV, Super Nintendo, Continent Supermarket στο Ελληνικό, η Πανάθα ημιτελικό με Άγιαξ...αχ μαγικές αναμνήσεις...
The Jezabels - Prisoner (8): Ξεκινάει ατμοσφαιρικά, μετά ξεσπάει απρόσμενα με καταιγισμό κρουστών και στο καπάκι έρχονται ηλεκτρονικές πινελιές. Θεσπέσια και τα φωνητικά. Απρόβλεπτη σύνθεση με αλλόκοτο χαρακτήρα, από αυτές που μου αρέσουν.
Fleetwood Mac - The Green Manalishi (With The Two Prong Crown) (7): Πολλοί το μάθαμε από τους Judas Priest, τουλάχιστον όσοι μεγαλώσαμε ως χεβιμεταλλάδες. Αλλά και η original σύνθεση έχει ενδιαφέρον.
Beth Hart - Caught Out In The Rain (6): Σταθερή αξία, αξιόλογη σύνθεση.
John Stewart ft. Stevie Nicks - Gold (5): Τίμιο και ευχάριστο.
Stereophonics - Rainbows And Pots Of Gold (4): Συμπαθητικό καίτοι επαναλαμβανόμενο
David Walters - Pa Lé (3): Ωραίο, ρυθμικό, κοκτεϊλικό
Roma Amor - On The Wire (2): Όμορφα παρακμιακό και θολοκουλτουριάρικο
Jonathan Wilson - Desert Raven (1): Στο τσακ πήρε τον βαθμό στον ανταγωνισμό του με τον Εβραίο. Είναι πιο σκοτεινό, αν και η επιτήδευση φαίνεται.
Asaf Avidan - Your Anchor (0): Σίγουρα έχει ταλέντο και καλή φωνή αλλά νομίζω ότι κάπου το παρακάνει και το όλο αποτέλεσμα μοιάζει επιτηδευμένο. Στερείται ευρηματικότητας και πρωτοτυπίας.
Νάνσυ Κουβαράκου - Where Do I Begin (0): Όχι
Floor Cry - Happy Together (Cover) (0): Nope
Miniatures - What You Want (0): Εντελώς αδιάφορο τραγούδι.
Χρήστος Δάντης - Το Παλιο Μου Παλτό (0): Ποτέ δεν μου άρεσε ο Δάντης
Δημήτρης Τερζόπουλος - Ξανθέ Μου Άγγελε (0): Καλούτσικο για το είδος του αλλά δεν έμειναν βαθμοί
Budam - The Fly (0): Μονότονο και κουραστικό
November - Starka Tillsammans (#): Υπάρχει άνθρωπος που δεν φώναξε στο μπαλκόνι του "Στάρκα Τιλσάμανς" σε αυτόν τον γύρο;;; Αχαχαχα
MOJ έγραψε:Jonathan Wilson - Desert Raven (12): Η ευχάριστη έκπληξη του γύρου .αυτό το κομμάτι με έφτιαξε .ωραία μουσική ,ωραία φωνή ,ωραίος ήχος ..τι ωραία..
Stereophonics - Rainbows And Pots Of Gold (10): αυτό μ' αρέσει πολύ . παρόλο που κινείται στο ίδιο μουσικό μοτίβο από την αρχή μέχρι το τέλος καταφέρνει να μην γίνεται βαρετό . η ατμόσφαιρα , το γρέζι στην φωνή και η ενορχήστρωση το κάνουν ενδιαφέρον .
The Jezabels - Prisoner (8): Ενδιαφέρον
Tiger - Long Time (7): ενδιαφέρον κομμάτι από άγνωστο βραχύβιο συγκρότημα .
Νάνσυ Κουβαράκου - Where Do I Begin (6): Το τραγουδάει τέλεια . σαν φωνή 12 αλλά το κομμάτι-διασκευή χάνει πολύ μόνο με μια κιθάρα χωρίς ορχήστρα σε σχέση με το πρωτότυπο .
Asaf Avidan - Your Anchor (5): one man orchestra ο τύπος , φοβερό ταλέντο και συνθετικά αλλά το κομματι θέλει μια ωραία γυναικεία φωνή να απογειωθεί .η φωνή του είναι ενοχλητική.
Budam - The Fly (0): χάσαμε το μισό κομμάτι μάστορα με τέτοια εισαγωγή
NOV έγραψε:Γύρος #8: Μπααα, πεσμένη την βλέπω την ομάδα, δεύτερος συνεχόμενος γύρος κάτω του μετρίου, τρία κομμάτια ξεχώρισα
David Walters - Pa Lé (12): Αυτό είναι καλό!
Stereophonics - Rainbows And Pots Of Gold (10): Ε, άμα είναι στερεοφωνικοί να τους τιμήσουμε
Jonathan Wilson - Desert Raven (8): Και αυτό είναι καλό
Νάνσυ Κουβαράκου - Where Do I Begin (7): Επτά, με βαριά καρδιά
Asaf Avidan - Your Anchor (6): Πολύ ωραία μουσική, έχασε πόντους από την σπαστική φωνή του Asaf... Μέχρι το έξι και αν το αντέξει
(άλλες δύο φορές που είχε μπει κομμάτι του Avidan του είχα βάλει μηδέν την πρώτη φορά γιατί μίλαγε πολύ και δέκα την άλλη γιατί το κομμάτι είχε κυρίως μουσική)
Tiger - Long Time (5): Πέντε, στο παρά πέντε. Ικανοποιητκό σε σχέση με αυτά που ακολουθούν
Χρήστος Δάντης - Το Παλιο Μου Παλτό (2): Παλτό, εντάξει, αυτό τα λέει όλα! ... Άσε που είναι και παλιό
Corona - The Rhythm Of The Night (0): Πάντως δεν είναι κακό αλλά δεν είμαι σε χορευτική φάση...
Floor Cry - Happy Together (Cover) (0): Ανεπιτυχής προσπάθεια
Roma Amor - On The Wire (0): Εντάξει, ούτε για εκτός του YT δεν κάνει lol
Δημήτρης Τερζόπουλος - Ξανθέ Μου Άγγελε (0): Αυτή και αν είναι ανεπιτυχής προσπάθεια
Budam - The Fly (0): Στην αρχή νόμιζα ότι περιφερόταν καποιο κουνούπι στο σπίτι!
Beth Hart - Caught Out In The Rain (#): Βρε παιδιά τι καρεκλοπόδαρα ήταν αυτά που έριχνε την μέρα που ανέβηκε ο γύρος (αλλά και την επόμενη)... γιαυτό σας έβαλα κάτι σχετικό με βροχή
ΜΠΙ έγραψε:Tiger - Long Time (8): Όχι κάθε βδομάδα ρε παιδιά
Beth Hart - Caught Out In The Rain (0): Out
Όξω!
Asaf Avidan - Your Anchor (0): Τραγούδησε σαν άντρας ρε συ !
Χρήστος Δάντης - Το Παλιο Μου Παλτό (0): Ρε σεις εγώ γιατί κάθομαι και ψάχνω τραγούδια
ΝΥΧ έγραψε:The Jezabels - Prisoner (12): πολύ δυνατό!
ΠΑΛ έγραψε:Tiger - Long Time (10): Καλό παρόλο που σε ένα σημείο το τέμπο (;) θυμίζει λίγο το Smoke on the water.
Χρήστος Δάντης - Το Παλιο Μου Παλτό (8): Κλασικό.
Δημήτρης Τερζόπουλος - Ξανθέ Μου Άγγελε (#): Ελπίζω να εκτιμηθεί.
Κώδικας: Επιλογή όλων
# +/- ∑ Γ01 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Γ06 Γ07 Γ08 Γ09 Γ10 Γ11 Γ12
1 +1 NOV 662 72 81 99 48 57 128 93 84
2 +2 BAN 653 73 51 64 91 105 89 63 117
3 -2 SID 633 58 79 135 96 77 57 93 38
4 +1 MOJ 616 65 101 98 61 96 49 54 92
5 -2 ΕΛΡ 571 44 97 70 88 122 70 79 1
6 +3 ΝΥΧ 528 70 27 46 103 46 94 33 109
7 -1 DRE 504 69 68 65 38 53 41 120 50
= FAT 504 66 54 72 76 59 74 46 57
9 +1 POL 492 111 29 43 85 42 52 43 87
10 -2 DIN 486 61 41 49 43 56 96 98 42