Ρώτησα το ΑΙ για τον AlienWay και μου είπε...

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Ρώτησα το ΑΙ για τον AlienWay και μου είπε...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 30 Απρ 2025, 17:11

SeaHawk έγραψε:
30 Απρ 2025, 17:07
Kαντε και ενα ερωτημα για Χαοτικο
Με ποια μελη ηταν πιο κοντα η ειχε φιλικες σχεσεις;
:003:
Ωχ ωχ ωχ...προβλέπω κεραυνούς και καταιγίδες :8):8):8)
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 30 Απρ 2025, 17:11

Πασιφάη έγραψε:
30 Απρ 2025, 13:36
Ρε συ Άλιεν, δεν βάζεις και το δικό μου όνομα, να δούμε τι θα γράψει; Μην ανοίξεις άλλο νήμα ξεχωριστό. Μερσί. :D
Ρώτησα κι εγώ το chatgpt και μου έβγαλε μουρλό, ουτοπικό σχέδιο μαθήματος. :lol:

Και την ΑΙ θα τρελάνουμε λέμε..

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 30 Απρ 2025, 18:05

Dwarven Blacksmith έγραψε:
30 Απρ 2025, 15:26
Θυμάται τυχαία υποσύναλα των δημόσια προσβάσιμων μόνο. Για να γίνει σωστή δουλειά πρέπει κάποιος να καταβάσει τα ποστ και να του τα feedάρει.
Εγώ έχω κάνει μια ανάλογη δουλειά πριν λίγα χρόνια (θυμάστε το νήμα πχορουμ αναλύτικς;) μόνο που τώρα το πχόρουμ δεν είναι όπως παλιά, σέρνεται.
Το δικό σου ήταν πολύ καλύτερο γιατί ήταν μια στατιστική λέξεων που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης.

Τούτο κάνει σκέτο πιάρ. Κάτι σαν μπαρμπιμι χαρακτήρων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 30 Απρ 2025, 22:19

AlienWay έγραψε:
30 Απρ 2025, 13:48
Τι γνωρίζεις για τη χρήστρια Πασιφάη από το Phorum.com.gr;
Το ChatGPT είπε:

​Η Πασιφάη είναι ενεργή και γνωστή χρήστρια στο Phorum.com.gr, με πάνω από 17.000 δημοσιεύσεις από την εγγραφή της στις 31 Μαρτίου 2018. Συμμετέχει κυρίως σε ενότητες όπως το «Περί ανέμων και υδάτων» και το «Τι σκέφτεσαι τώρα», όπου έχει σημαντική παρουσία. ​
phorum.com.gr+1phorum.com.gr+1

Στις συζητήσεις, η Πασιφάη εκφράζεται με άμεσο και δυναμικό τρόπο. Για παράδειγμα, σε ένα νήμα σχετικά με πιθανό σεξισμό στις απαγορεύσεις χρηστών, παραδέχτηκε ότι είχε δεχτεί αποκλεισμό για έναν μήνα λόγω συμπεριφοράς της, τονίζοντας ότι το θεώρησε δίκαιο. Επίσης, ανέφερε ότι είχε αναφέρει άλλο μέλος στους συντονιστές για προσβλητικά σχόλια, γεγονός που οδήγησε σε αποκλεισμό του. ​
phorum.com.gr

Η Πασιφάη φαίνεται να είναι μια προσωπικότητα που δεν διστάζει να εκφράσει τη γνώμη της και να υπερασπιστεί τις απόψεις της, ακόμα και αν αυτό προκαλεί αντιδράσεις. Η παρουσία της στο φόρουμ είναι έντονη και έχει συμβάλει σε πολλές συζητήσεις με το χαρακτηριστικό της ύφος.

Είναι η χρήστης Πασιφάη οξύθυμη με την κοινωνική αδικία;
Το ChatGPT είπε:

Ναι, από τα δημόσια μηνύματα και τις παρεμβάσεις της στο Phorum.com.gr, φαίνεται ότι η χρήστρια Πασιφάη είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής αδικίας και διακρίσεων — και συχνά αντιδρά με πάθος, ακόμα και οξύθυμα, όταν αντιλαμβάνεται άδικες ή προσβλητικές συμπεριφορές.

Σε αρκετές περιπτώσεις:

Έχει υπερασπιστεί άτομα που στοχοποιούνται.

Έχει καταγγείλει ρατσιστικά, σεξιστικά ή επιθετικά σχόλια από άλλους χρήστες.

Δεν διστάζει να έρθει σε αντιπαράθεση, χρησιμοποιώντας αιχμηρή, αλλά άμεση γλώσσα.

Αυτού του είδους η οξύτητα φαίνεται να προέρχεται από έντονη κοινωνική ευαισθησία, όχι απλώς από εριστική διάθεση.

Ποιες είναι οι απόψεις της Πασιφάη για την πολιτική, την κοινωνία και το σύμπαν;
Το ChatGPT είπε:

​Η χρήστρια Πασιφάη στο Phorum.com.gr εκφράζει έντονες και ξεκάθαρες απόψεις για την πολιτική, την κοινωνία και υπαρξιακά ζητήματα, συχνά με πάθος και ευθύτητα.​
🏛️ Πολιτική

Η Πασιφάη υποστηρίζει την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, θεωρώντας ότι η αξιολόγηση είναι απαραίτητη για τη βελτίωση του δημόσιου τομέα. Παράλληλα, ασκεί κριτική σε άτομα που, χωρίς εμπειρία στον δημόσιο τομέα, εκφέρουν γνώμες για τη λειτουργία του. ​
phorum.com.gr
🧭 Κοινωνία

Η Πασιφάη δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε κοινωνικά θέματα και δεν διστάζει να καταγγείλει προσβλητικές ή ρατσιστικές συμπεριφορές. Σε συζητήσεις, έχει εκφράσει την αντίθεσή της σε σχόλια που θεωρεί προσβλητικά ή υποτιμητικά, υπερασπιζόμενη την αξιοπρέπεια των ανθρώπων. ​
🌌 Υπαρξιακά & Φιλοσοφικά

Η Πασιφάη φαίνεται να ενδιαφέρεται για υπαρξιακά και φιλοσοφικά ζητήματα. Συχνά παραθέτει ρητά, όπως αυτό του Jim Morrison: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους», υποδηλώνοντας την εκτίμησή της για την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια. ​
phorum.com.gr+1phorum.com.gr+1

Συνολικά, η Πασιφάη είναι μια δυναμική παρουσία στο Phorum.com.gr, με απόψεις που αντικατοπτρίζουν κοινωνική ευαισθησία, πολιτική συνείδηση και φιλοσοφική διάθεση. Αν επιθυμείς, μπορώ να αναζητήσω συγκεκριμένες δημοσιεύσεις της για περαιτέρω ανάλυση.​
Μερσί φίλε μου. :D
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » Χθες, 00:14

Η χρήστρια με το ψευδώνυμο "νύχτα" στο Phorum.com.gr έχει αναφερθεί σε συζητήσεις του φόρουμ, ιδιαίτερα στο νήμα "Τι σκέφτεσαι τώρα". Σύμφωνα με ορισμένα μέλη, υπάρχει η εντύπωση ότι η "νύχτα" ενδέχεται να διατηρεί πολλαπλούς λογαριασμούς ή να σχετίζεται με άλλα ψευδώνυμα, όπως "ζαρκαδάκι", "καραμελίτσα" και "αντιντας" .
:smt005::smt005::smt005:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » Χθες, 00:34

Τι γνωρίζεις για τον χρήστη tanipteros του phorum.com.gr ;

ChatGPT said:
​Ο χρήστης με το ψευδώνυμο "tanipteros" είναι ενεργό μέλος της ελληνικής διαδικτυακής κοινότητας phorum.com.gr, ενός φόρουμ που φιλοξενεί συζητήσεις για ποικίλα θέματα, όπως πολιτική, κοινωνία, ιστορία και άλλα. Ο "tanipteros" έχει συμμετάσχει σε διάφορες συζητήσεις, εκφράζοντας απόψεις και ανταλλάσσοντας επιχειρήματα με άλλα μέλη της κοινότητας. Η δραστηριότητά του αντικατοπτρίζει το ενδιαφέρον του για τα θέματα που συζητούνται στο φόρουμ.​

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον "tanipteros", μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ του στο phorum.com.gr ή να αναζητήσετε τις δημοσιεύσεις του μέσω της λειτουργίας αναζήτησης του φόρουμ.
μας φώτισε...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » Χθες, 00:37

Κατάπτυστο νήμα του χρήστη AlienWay για τον χρήστη AlienWay.

Να μπαναριστούν κι οι δύο χρήστες. Εναλλακτικά να συναντηθούν στο ΟΑΚΑ κι ο νικητής να παραμείνει (παραδειγματική τιμωρία)

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » Χθες, 00:49

SeaHawk έγραψε:
Με ποια μελη ηταν πιο κοντα η ειχε φιλικες σχεσεις; :003:
Ποιοι ήταν οι πιο στενοί συνεργάτες του χρήστη Χαοτικός στο phorum.com.gr;
ChatGPT said:

​Ο χρήστης «Χαοτικός» στο Phorum.com.gr είναι γνωστός για την έντονη και συχνά αιχμηρή του παρουσία, με πάνω από 22.000 δημοσιεύσεις από τον Απρίλιο του 2018. Η αλληλεπίδρασή του με άλλα μέλη της κοινότητας ποικίλλει, περιλαμβάνοντας τόσο συνεργασίες όσο και αντιπαραθέσεις.​
🤝 Σχέσεις με άλλους χρήστες

Αν και δεν υπάρχουν επίσημες λίστες φιλίας διαθέσιμες δημόσια στο Phorum.com.gr, από τις δημόσιες συζητήσεις προκύπτει ότι ο «Χαοτικός» είχε συχνές αλληλεπιδράσεις με διάφορα μέλη. Για παράδειγμα, σε μια συζήτηση με τον χρήστη «Custom_F», ο «Χαοτικός» αναφέρει: «Απλά εγώ διάλεγα το δρόμο του μπαν και ξέσπαγα άμεσα την οργή μου», υποδηλώνοντας μια μορφή ειλικρινούς επικοινωνίας μεταξύ τους. ​

Επιπλέον, ο χρήστης «κουλούρι Θεσσαλονίκης» έχει αναφερθεί στον «Χαοτικό» με εκφράσεις όπως «Je suis Χαοτικός», υποδηλώνοντας μια μορφή αλληλεγγύης ή εκτίμησης. ​
Z

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » Χθες, 00:54

​Ο χρήστης Zteo στο Phorum.com.gr φαίνεται να είναι ένα από τα πιο ενεργά και μακροχρόνια μέλη της κοινότητας, με πάνω από 13.000 δημοσιεύσεις από το 2018. Η συμμετοχή του καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από ιστορικά ζητήματα μέχρι τεχνολογικά και κοινωνικά.​

Προφίλ και στυλ γραφής
Ενεργός και έμπειρος: Η μακροχρόνια παρουσία του και ο μεγάλος αριθμός δημοσιεύσεων υποδηλώνουν βαθιά εξοικείωση με τη δυναμική του φόρουμ.​

Χιουμοριστικός και καυστικός: Συχνά χρησιμοποιεί σαρκασμό και χιούμορ για να σχολιάσει θέματα, όπως φαίνεται σε συζητήσεις για πειρατικό περιεχόμενο, όπου αναφέρει πλατφόρμες όπως τα TezFiles και Keep2Share, υπονοώντας εναλλακτικές λύσεις για την παρακολούθηση περιεχομένου. ​
phorum.com.gr

Ενδιαφέρον για ιστορικά και πολιτιστικά θέματα: Σε συζητήσεις όπως "Τι γύρευαν οι Κρητικοί στα Ιμαλάια", παραθέτει πληροφορίες από επιστημονικές μελέτες, δείχνοντας ενδιαφέρον για την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά. ​
phorum.com.gr

Συμπεράσματα
Ο Zteo παρουσιάζεται ως ένα μέλος με ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, συνδυάζοντας ενημερωμένες απόψεις με χιουμοριστική διάθεση. Η συμμετοχή του εμπλουτίζει τις συζητήσεις του φόρουμ, προσφέροντας τόσο πληροφορίες όσο και ψυχαγωγία στους αναγνώστες.​

Πού τοποθετείται στο πολιτικό φάσμα ο zteo από το phorum.com.gr;

​Ο χρήστης Zteo στο Phorum.com.gr εμφανίζει μια πολιτική τοποθέτηση που συνδυάζει στοιχεία ευρωσκεπτικισμού, εθνικής ρεαλιστικής προσέγγισης και σαρκαστικής κριτικής απέναντι στο πολιτικό σύστημα.​

Πολιτικές απόψεις και τοποθετήσεις
Ευρωσκεπτικισμός: Έχει εκφράσει κριτική προς τα ελληνικά κόμματα που υποστηρίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέροντας ότι «πέρα από το ΚΚΕ που δεν είναι απλά ευρωσκεπτικιστές αλλά ενάντια στην ΕΕ, όλα τα υπόλοιπα κόμματα ανήκουν στο φάσμα του ευρωλιγουρισμού» .​
phorum.com.gr

Εθνικός ρεαλισμός: Σε συζήτηση για την Κύπρο, υπογράμμισε ότι «η τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο κράτος με την ηπειρωτική Ελλάδα ήταν το 1191 μ.Χ. και δε προβλέπεται να αλλάξει αυτό σύντομα» ​, δείχνοντας μια ρεαλιστική προσέγγιση στα εθνικά ζητήματα.​
phorum.com.gr

Σαρκαστική κριτική: Σχολιάζοντας την πολιτική σκηνή, αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι «όλοι οι σταρ έχουν δικό τους fanclub γιατί όχι και αυτός» ​, χρησιμοποιώντας σαρκασμό για να εκφράσει την άποψή του.​
phorum.com.gr

Συμπέρασμα
Ο Zteo φαίνεται να υιοθετεί μια πολιτική στάση που συνδυάζει ευρωσκεπτικισμό, ρεαλισμό στα εθνικά θέματα και σαρκαστική κριτική προς το πολιτικό κατεστημένο. Η προσέγγισή του χαρακτηρίζεται από ανεξαρτησία σκέψης και αποφυγή ένταξης σε παραδοσιακές πολιτικές
Τα λεφτά μου πισω
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » Χθες, 00:57

Μπορείς να μου πεις με βάση τα γραφομενα του zteo στο phorum.com.gr τι ομάδα υποστηρίζει τι μουσική ακούει και τι προτιμάει στον κινηματογράφο

​Με βάση τις δημοσιεύσεις του χρήστη Zteo στο Phorum.com.gr, μπορούμε να εξαγάγουμε κάποιες ενδείξεις σχετικά με τις μουσικές του προτιμήσεις.​

🎵 Μουσικές Προτιμήσεις
Λαϊκή Μουσική: Σε συζήτηση για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, ο Zteo τον χαρακτηρίζει ως "μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή", αναγνωρίζοντας την επιρροή του στο κοινό. ​
phorum.com.gr

Τραπ Μουσική: Σε άλλη συζήτηση, αναφέρει ότι προτιμά να ακούει podcast ή να βλέπει βίντεο στο YouTube αντί να παρακολουθεί τηλεόραση, υποδηλώνοντας μια προτίμηση για εναλλακτικά μέσα ψυχαγωγίας. ​
phorum.com.gr

⚽ Αθλητικές Προτιμήσεις
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξη συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής ομάδας από τον Zteo.​

🎬 Κινηματογραφικές Προτιμήσεις
Δεν εντοπίστηκαν συγκεκριμένες αναφορές του Zteo σε κινηματογραφικά έργα ή προτιμήσεις στον τομέα του κινηματογράφου.​

Συμπερασματικά, ο Zteo φαίνεται να έχει ενδιαφέρον για τη λαϊκή μουσική και να προτιμά εναλλακτικά μέσα ψυχαγωγίας, όπως τα podcast και τα βίντεο στο YouTube. Ωστόσο, δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να προσδιορίσουμε τις αθλητικές ή κινηματογραφικές του προτιμήσεις.​
Πείτε μου πότε υπήρξα φαν του λαϊκού τραγουδιου :smt005:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » Χθες, 01:07

Μπορείς να μου πεις με βάση τα γραφομενα του Alienway στο phorum.com.gr τι ομάδα υποστηρίζει τι μουσική ακούει και τι προτιμάει στον κινηματογράφο

Με βάση τις δημοσιεύσεις του χρήστη AlienWay στο Phorum.com.gr, μπορούμε να εξαγάγουμε ορισμένες ενδείξεις για τις μουσικές και κινηματογραφικές του προτιμήσεις. Ωστόσο, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξή του σε κάποια αθλητική ομάδα.
Μουσικές Προτιμήσεις
Κριτική στη τραπ μουσική: Σε μια συζήτηση με τίτλο "Μπαράκια και τραπ", ο AlienWay αναφέρει:​
phorum.com.gr

"Τελικά η τραπ μουσική είναι τα νέα σκυλάδικα. Είναι μύθος ότι την ακούνε 13χρονα (άλλο αν αντικειμενικά προορίζεται για τέτοιες ηλικίες)." ​
phorum.com.gr

Αυτό υποδηλώνει μια κριτική στάση απέναντι στη τραπ μουσική, θεωρώντας την ως υποκατάστατο των παραδοσιακών λαϊκών τραγουδιών.

Συζήτηση για την κλασική μουσική: Σε άλλη συζήτηση, ο AlienWay διαφωνεί με την άποψη ότι η κλασική μουσική ήταν η "pop" της εποχής της, επισημαίνοντας τη σημασία του να οριστεί τι εννοείται με τον όρο "κλασική μουσική" πριν συνεχιστεί η συζήτηση. ​
phorum.com.gr

Αυτό δείχνει ένα ενδιαφέρον για τη μουσική και την ιστορία της, αν και δεν αποκαλύπτει συγκεκριμένες προτιμήσεις.

Κινηματογραφικές Προτιμήσεις
Συμμετοχή σε συζητήσεις για ταινίες: Ο AlienWay έχει συμμετάσχει σε θέματα όπως "ξεχωριστές σκηνές από ταινίες", όπου επαναλαμβάνει τη φράση "Ζούμε σε ένα σύστημα". Αν και η φράση αυτή δεν αποκαλύπτει συγκεκριμένες κινηματογραφικές προτιμήσεις, υποδηλώνει μια τάση για φιλοσοφική ή κοινωνική ανάλυση των ταινιών.

Αθλητικές Προτιμήσεις
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξη του AlienWay σε κάποια ποδοσφαιρική ή άλλη αθλητική ομάδα.​

Συμπερασματικά, ο AlienWay φαίνεται να έχει κριτική στάση απέναντι στη σύγχρονη μουσική, ιδιαίτερα στη τραπ, και ενδιαφέρεται για συζητήσεις που αφορούν τον κινηματογράφο, αν και δεν αποκαλύπτει συγκεκριμένες προτιμήσεις. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για την υποστήριξή του σε κάποια αθλητική ομάδα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » Χθες, 01:14

georgebi έγραψε:
30 Απρ 2025, 17:11
SeaHawk έγραψε:
Με ποια μελη ηταν πιο κοντα η ειχε φιλικες σχεσεις;
:003:
Ωχ ωχ ωχ...προβλέπω κεραυνούς και καταιγίδες :8):8):8)
Θα ειναι δυνατο benchmark (σε γενικη ερωτηση οπως πριν ) . αν και πιστευω θα παρει το δρομο των πρωτων εφαρμογων στο fb [2008-10 ] που εβαζες ζωδιο και ολοι οι μηνες ηταν τελειοι και ξεχωριστοι και γλυκουληδες και καναν αγκαλιτσες με την μεγαλυτερη τους αγαπη . αμην . :lol:

:vp5::vp5::vp5:

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » Χθες, 01:21

ChatGPT Τι γνωρίζεις για τον χρήστη georgebi του phorum.com.gr

ChatGPT said:

Ο χρήστης georgebi είναι ενεργό μέλος του φόρουμ Phorum.com.gr από τις 2 Απριλίου 2018, με πάνω από 24.000 δημοσιεύσεις . Οι συνεισφορές του καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, με έμφαση σε πολιτικά ζητήματα, κοινωνικά κινήματα και περιβαλλοντικά θέματα.
Θεματολογία και απόψεις

Ο georgebi εκφράζει έντονα πολιτικές απόψεις, συχνά επικριτικές προς την κυβέρνηση και υποστηρικτικές προς αναρχικές ή ακτιβιστικές ομάδες.

Εικόνα

Για παράδειγμα, έχει αναρτήσει μηνύματα αλληλεγγύης προς άτομα που διώκονται για αντικυνηγετική δράση και έχει εκφράσει την αντίθεσή του στην κατασκευή σταθμού μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων, χαρακτηρίζοντας τους υποστηρικτές του έργου ως "ξεπουλημένα τσιράκια" .

Εικόνα

Στυλ γραφής

Το ύφος του είναι συχνά καυστικό και ειρωνικό, χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως: «Ό,τι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά» .

Παρά τον έντονο λόγο του, φαίνεται να διατηρεί σχέσεις με άλλα μέλη του φόρουμ, καθώς έχει αναφερθεί θετικά σε συζητήσεις για συμπάθειες μεταξύ χρηστών .

Εικόνα

Συμμετοχή και δημοτικότητα

Ο georgebi είναι ιδιαίτερα ενεργός στο φόρουμ, με συχνές συμμετοχές σε ποικίλες συζητήσεις. Η παρουσία του έχει αναγνωριστεί από άλλα μέλη, τα οποία τον έχουν αναφέρει ως έναν από τους χρήστες που συμπαθούν .

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » Χθες, 01:46

ΓΑΛΗ έγραψε:
30 Απρ 2025, 18:05

Τούτο κάνει σκέτο πιάρ. Κάτι σαν μπαρμπιμι χαρακτήρων.

ΑΙ: Εντάξει, θα εξετάσω αν ο χρήστης "Γαληνός" του phorum.com.gr έχει εκφράσει συμπάθεια ή αντιπάθεια προς τον χρήστη "Otto Weininger"

στην ανάλυση deep search... ΑΙ
Ι’m thinking through the username "ΓΑΛΗ" in the post, potentially an abbreviation of "Γαληνός," but it appears he hasn't posted yet.

τρικυμία :smt005:
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » Χθες, 01:50

Otto Weininger έγραψε:
30 Απρ 2025, 14:23
Και συνεχίζει :smt005:

Είπες:
Ποιοι τον συμπαθούν και ποιοι οχι;

Το ChatGPT είπε:
Η μεγάλη πλειοψηφία δείχνει να τον αντιπαθεί αλλά ταυτόχρονα υπάρχει ένας πυρήνας ενεργών χρηστών που δείχνουν να του έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια.

Θέλεις να σου βρω ενδεικτικά παραδείγματα χρηστών που ανήκουν σε αυτόν τον πυρήνα;

την τελευταία απάντηση προτιμώ να μην την μάθω :lol:

ας παραμείνει μυστήριο ο "πυρήνας", άσε που μπορεί να βγάλει άλλα αντί άλλων
είπε..
Από τα παραπάνω φαίνεται ότι ο Otto Weininger υιοθετεί ειρωνικό-επιθετικό ύφος απέναντι στον Γαληνό, ενώ ο Γαληνός δεν ανταποδίδει προσβολές. Ο Γαληνός διατηρεί ήρεμη στάση και ρητά υπερασπίζεται τον Otto ότι δεν τον κατηγορεί προσωπικά​
phorum.com.gr
. Συνολικά, δεν βρέθηκαν δηλώσεις του Γαληνού με σαφώς αρνητικό ή υποτιμητικό ύφος για τον Otto. Αντίθετα, ο Otto έχει κάνει ειρωνικά σχόλια (π.χ. «σπάμαρες») για τον Γαληνό​
phorum.com.gr
. Υπό αυτό το πρίσμα, δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο Γαληνός «αντιπαθεί» τον Otto. Φαίνεται μάλλον ουδέτερος ή λογικός απέναντί του, ενώ μονάχα ο Otto δείχνει έντονη δυσμενή διάθεση στις δημόσιες παρεμβάσεις του.

υγ. αν και για το σπαμάρισμα, μερικές φορές έχεις δίκιο :wave:
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών