τα ιδια ισχυουν και για τα λοατκια.Polaris3 έγραψε: ↑30 Απρ 2025, 18:45Η επιστήμη λέει ότι οι ομοφυλόφιλοι και γενικά οι λοατκι είναι μια χαρά άνθρωποι, είναι φυσιολογικοί. Σε άλλη συζήτηση που είχαμε, σου παρέθεσα έρευνες και πηγές που επιβεβαιώνουν αυτό που γράφω, ότι τα λοατκι είναι φυσιολογικοί, εβαλα βιντεο με μια ψυχολόγο που εξηγεί οτι τα ομοφυλα ζευγάρια είναι απόλυτα ικανά να υιοθετούν. Έκανες την πάπια και δεν τα σχολίασες.Nantia114 έγραψε: ↑30 Απρ 2025, 05:51Δεν τη αποκαλώ εγώ...Η επιστήμη το λέει μην μπερδεύεσαι !Polaris3 έγραψε: ↑29 Απρ 2025, 23:13
Καταλαβαίνεις την ειρωνεία, έτσι ?
Αποκαλείς ψυχιατρική ασθένεια την ομοφυλοφιλία την ίδια στιγμή που εσύ και όλοι οι υπόλοιποι χριστιανοί πιστεύετε ότι στον ουρανό βρίσκεται μια οντότητα που ονομάζεται Θεός, ο γιος του ήρθε στη Γη χωρίς σύλληψη (κρίνος), πέθανε και αναστήθηκε.
Εσείς πρέπει να πάτε σε ψυχίατρο, όχι οι λοατκι. Μεγάλοι άνθρωποι και πιστεύετε σε παραμύθια.
Έπειτα άσε εμάς να πιστεύουμε σε παραμύθια και κοίτα εσύ να βρεις την ηρεμια σου που τρώγεσαι με όλους εμάς..
Αλήθεια τελικά ποιος ειναι ο ψυχικά διαταραγμενος που ξυπνάει και κοιμάται και η μόνη του έννοια είναι το μένος τους για τους άλλους που επέλεξαν να πιστεύουν οπουδήποτε;
Συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά ναι πιστεύουμε σε κάτι ανώτερο θεϊκό και ΑΝ σου αρέσει, αλλιώς ξυδακι...
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με όσους πιστεύουν. Το πρόβλημα είναι όταν επιβάλεις την ΔΙΚΗ ΣΟΥ πίστη πάνω σε εμένα. Δεν θα δεχτούν τα λοατκι άτομα τις βλακείες που λέει το κοράνι ή βίβλος. Δεν είμαι υποχρεωμένος να νηστεύω ή να μην έχω προγαμιαίες σχέσεις επειδή το λέει η θρησκεία σας.
Αυτά μεταξύ σας οι πιστοί, οι υπόλοιποι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα ακολουθούμε.
δε θα λεω τον μαντραχαλο κυρια, και δεν ειμαι υποχρεωμενος να δεχτω τον αλλο μαντραχαλο σε γυναικειο αθλημα επειδη το λεει η ανωμαλια τους.