Να μου κανεις τη χαρη, ειμαι 66 χρονων και ακομη δουλευω.
.
O Χρυσαγης εχει δικο του νημα
SeaHawk έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 09:19O Χρυσαγης εχει δικο του νημα
Εδω μιλαμε για τον Κωστα Πρασσα δεν μιλαμε ουτε για τον Χρυσαγη ουτε για τον Μαυρικο ουτε για τον Βγενοπουλο ουτε για τον πρωην δημοσιογραφο που τον βρηκαν σε κολωνα της ΔΕΗ ουτε για την Δωρα Ζεμπερη ουτε για τον Επαμεινωνδα Βρακατσελη
Ειναι για λυπηση
από Αρίστος » 34 λεπτά πριν
Ασε ρε τρομπα, για τον αλλο θανατο ειχα κανει λογο εγω.
Αυτον που εγινε μεσημερι στην Παραλιακη.
Και ο δευτερος νεκρος σταθμαρχης που ειναι εξισου νεκρος με τον Επσταιν ποιος ειναι;Αρίστος έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 09:24
Εδω και καιρο εγω μιλαω μονο για το θανατο του Χρυσαγη, ο θανατος του Πρασσα αποδειχτηκε οτι ηταν απλα μια απιθανη συμπτωση, ο θανατος του Χρυσαγη ομως εγινε περισσοτερο υποπτος τον τελευταιο καιρο καθως μαθαμε οτι συνεβηκε τρεις εργασιμες μερες πριν παρουσιαστει στον ανακριτη.
.
Δηλαδη εσυ ο χελωνος και τα υπολοιπα ψεκια και η Καρυστιανου γραφατε μαλακιες για τον Πρασσα;
Αρίστος έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 09:24
Εδω και καιρο εγω μιλαω μονο για το θανατο του Χρυσαγη, ο θανατος του Πρασσα αποδειχτηκε οτι ηταν απλα μια απιθανη συμπτωση, ο θανατος του Χρυσαγη ομως εγινε περισσοτερο υποπτος τον τελευταιο καιρο καθως μαθαμε οτι συνεβηκε τρεις εργασιμες μερες πριν παρουσιαστει στον ανακριτη.
.
H υπερασπιστικη του γραμμη ειναι πλεον: