αντι ΕΕ ειμαστε....
http://camper-troxospito.gr/elefthero-camping/
αντι ΕΕ ειμαστε....
Σσσσσσσσς, μην του βάζεις ιδέες.
Να ρε πώς καταστρέφουν την χώρα οι παρτάκιδες....Νon4me έγραψε: ↑Χθες, 12:38καλα τραγουδα κλεφτικα . οταν ξανακατεβω θα τους πω δεν ξαναπαω γιατι ξυνισε ενα μαλακισμενο στο ιντερνετ επειδη εχετε σπιτι σε ακτινα 4 παραλιων και ενος ποταμιου 10 λεπτων.
Προσπαθώ να σκεφτώ ποσοστό των τύπων που φιλοξένησαν ή προτίθενται να φιλοξενήσουν φίλους ή συγγενείς με αυτοκινούμενα και τροχόσπιτα στο οικόπεδο τους και δεν μου βγαίνει.foscilis έγραψε: ↑Χθες, 12:35ε ναι αυτό πάει να πει φιλοξενώ.Green Dragon έγραψε: ↑Χθες, 11:03Να φιλοξενείς, δηλαδή εννοεί κάποιο που δεν είναι δικό σου;foscilis έγραψε: ↑Χθες, 11:02
Δεν απαγορεύεται. Απαγορεύεται να φιλοξενείς 2ο (δλδ από 2ο και πάνω) σαν άτυπο κάμπινγκ, βλέπε κάτι καντίνες σε ερημικές παραλίες. Και ο νόμος ισχύει από το 2014, απλώς χαλάρωσε λιγάκι με την τωρινή τροποίηση για να διευκρινήσει ότι επιτρέπεται το προσωρινό παρκάρισμα σε κατοικημένες περιοχές (μέχρι 24 ώρες, άρθρο 34 του ΚΟΚ).
Γενικά τα κάμπινγκ, εφόσον δέχονται τροχόσπιτα (π.χ. της Σάμης στην Κεφαλονιά δέχεται).
παρτακης επειδη θα παω σπιτι μου ? πρεζωμενος εισαι ρε βλακα ?
Γιατι δε μπορώ να σταματήσω στη μέση του πουθενά, όταν είμαι στην ύπαιθρο και στη φύση, και να περάσω εκει τη νύχτα; Σε ένα βουνό ή σε ένα λιβάδι για παράδειγμα. Σε οικισμούς το να μην μπορεις να σταματάς με το τροχόσπιτο όπου σου καπνίσει παρά σε συγκεκριμένους χώρους έχει λογική.
Τα μέρη που επιτρέπεται η φωτιά είναι τα ίδια που ισχύουν για πεζούς και εποχούμενους. Το αν ανάβεις φωτιά για να ζεσταθεις, να κάνεις ατμόσφαιρα ή να ψήσεις, είναι παντελώς αδιάφορο.
Στη μέση του πουθενά μπορεις να διανυκτερεύσεις. Να εγκατασταθεις για περισσότερες μέρες και νύχτες δεν επιτρέπεται.Αλιόσα έγραψε: ↑Χθες, 12:45Γιατι δε μπορώ να σταματήσω στη μέση του πουθενά, όταν είμαι στην ύπαιθρο και στη φύση, και να περάσω εκει τη νύχτα; Σε ένα βουνό ή σε ένα λιβάδι για παράδειγμα. Σε οικισμούς το να μην μπορεις να σταματάς με το τροχόσπιτο όπου σου καπνίσει παρά σε συγκεκριμένους χώρους έχει λογική.
Γιατί δεν είμαστε στο 1950 που πολύς κόσμος δεν ήξερε καν ότι υπάρχουν σκηνές. Εδώ πας σε κάτι ερημικές παραλίες σήμερα που απαγορεύεται κιόλας, και βλέπεις 100 σκηνές και νομίζεις ότι μπήκες σε οργανωμένο κάμπινγκ. Είχα πάει στον Λιμνιώνα στην Εύβοια, ήσυχη διαδρομή, σχεδόν δεν είδα άλλο αμάξι όσο κατέβαινα το βουνό, λέω ωραία θα έχει ησυχία, και με το που φτάνουμε στην παραλία βλέπω καμμιά 40αριά σκηνές από γύφτους, παρκαρισμένα δίπλα τα αγροτικά με μουσικές στη διαπασών, σκουπίδια κάτω και γενικά μια άθλια κατάσταση.Αλιόσα έγραψε: ↑Χθες, 12:45Γιατι δε μπορώ να σταματήσω στη μέση του πουθενά, όταν είμαι στην ύπαιθρο και στη φύση, και να περάσω εκει τη νύχτα; Σε ένα βουνό ή σε ένα λιβάδι για παράδειγμα. Σε οικισμούς το να μην μπορεις να σταματάς με το τροχόσπιτο όπου σου καπνίσει παρά σε συγκεκριμένους χώρους έχει λογική.
Δεν είναι το σπίτι σου. Αλλά πού να το καταλάβεις;
Η φωτογραφία απο που είναι; Μου βγάζει κάτι σε princess amidala, αλλά πρέπει να είναι απ'αλλού και εχω φαει σκάλωμα.
Πάντως δεν λέω, είσαστε κάτι ξουράφια εδώ μέσα...
Αν το πληρώσεις έξτρα ως κατοικία
Αν αυτό επιδρά παρόμοια με κλανιές αγελάδος οι σοφοί πρέπει να επέμβουν