ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ; ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ! O απιθανος νεος καπιταληστικος νομος!!!!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Zundapp

Re: ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ; ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ! O απιθανος νεος καπιταληστικος νομος!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 02 Μάιος 2025, 15:22

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Μάιος 2025, 14:34
Νon4me έγραψε:
02 Μάιος 2025, 14:28
Zundapp έγραψε:
02 Μάιος 2025, 14:07

:smt005::smt005::smt005::smt005:
Τι ρε χαχα ? Που μου φέρνεις τη φωτό μου και χασκογελας σαν ΑΜΕΑ ?
Βασικά, ειναι η ντροπή των ΑΜΕΑ.

Είναι θέμα χαρακτήρα και όχι σωματικής ικανότητας.

Ξέρω ΑΜΕΑ που θεωρώ δασκαλους μου γι ´αυτό το γράφω.

Τούτος είναι σακκί κατινιαρικων συμπλεγμάτων, που είναι διακριτά και σε υγιείς.
κι ολα αυτα για τον Ελβις απο την Κορυτσα :smt005::smt005::smt005:

Εικόνα
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 02 Μάιος 2025, 15:22

Δεν προλαβαίνω να έχω κανονική άποψη, ας πούμε μια μαλακία ότι είμαι υπερ γιατί σκοτώνει το φαινόμενο των ρεντνεκ τρέιλερ παρκς εν τη γέννηση του.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 02 Μάιος 2025, 15:23

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Μάιος 2025, 15:14
georgebi έγραψε:
02 Μάιος 2025, 15:07
SpoilerShow
micmic έγραψε:
02 Μάιος 2025, 14:51

Όλα είναι συνάρτηση του τόπου και της εποχής.
SpoilerShow
Πριν 100 χρόνια δεν απαγορευόταν η κατασκήνωση οπουδήποτε και δεν υπήρχε και λόγος να απαγορευτεί. Παππούς μου έδειχνε φωτογραφίες από 70s που είχε βρει κάτι σχέδια, είχε παραγγείλει ξυλεία και είχε συναρμολογήσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ καραβάκι με καμπίνες που κοίμιζε 10 άτομα. Ούτε άδειες, ούτε διπλώματα βέβαια. Αυτός και η παρέα του γυρίσανε όλη την Ελλάδα μ'αυτό,
σε όλες τις παραλίες ήταν σχεδόν μόνοι τους. Γιατί να τους απαγορέψει κανείς κάτι τότε;
SpoilerShow
Πριν το 1970, έμπαινες στο Ngorongoro με το Landrover σου και κατασκήνωνες όπου σου γούσταρε, για όσο καιρό σου γούσταρε. Ο μόνος που μπορεί να είχε αντίρρηση ήταν κάνας ελέφαντας. Σήμερα πληρώνεις εισιτήριο και πρέπει να έχεις φύγει πριν τις 6. Αυτά κάνει η πληθυσμιακή αύξηση και ο υπερτουρισμός.
Καλά.....τοτε στου Σχοινιά, μόνο μόνοι μας δεν ήμασταν

Εμείς που πηγαίναμε ΠΣΚ δεν βρίσκαμε σκιά με φόντο τη θάλασσα ουτε για δείγμα

Τα καλά δέντρα τα χαν πιάσει με τις σκηνές τους άλλοι .....που συχνά δεν ηταν καν εκει (καλά..... ρομα τοτε δεν υπήρχαν; φαντάσου σήμερα να αφήσεις τη σκηνή σου και να ρθεις μετά τη δουλειά το απόγευμα :-? )

Φυσικά να πάμε να στήσουμε σε σκιά παραμέσα στο δάσος ουτε κουβεντα.....αφου στο δάσος το χαμε μόνο για να το τσουρομαδάμε για τις φωτιές το βράδυ και.......για να χέζουμε :roll:

Σε πολλά πράγματα δεν με ενθουσιάζει η σημερινή ευταξία ......αλλά αυτό το χάλι....στο οποίο συμμετείχα.....ευτυχώς που τελείωσε

και μακάρι με το νομο Κουλη για τα τροχόσπιτα να γίνει ενα ακομα βήμα
Ο Σχοινιάς ήταν και τέρμα "κυρπαντελίδικη" επιλογή από ενοικιαστές σπιτιών και ιδιόκτητων κατοικιών στην περιοχή.

Ποτέ δεν ήταν εναλλακτική φάση.
Ε καλά....εχω κάνει σε πολλά μέρη ελεύθερο.....κανα δυο φορές και χωρίς σκηνή....μόνο με το σλιπινγκμπανγκ :-?

Και στο Αγκίστρι ...εκεί που κρυβόταν μετέπειτα ο Κουφοντινας.....εχω κάνει, αλλά εκεί οι πέτρες ήταν σκληρές και η ανηφοροκατηφόρα απότομη :roll:

Στου Σκοινιά η άμμος ήταν αφράτη και σε μια ωρίτσα ήσουν εκεί :cry
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Μάιος 2025, 15:28

micmic έγραψε:
02 Μάιος 2025, 15:03
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Μάιος 2025, 14:57
Η πλάκα είναι ότι έχουν πάιξει πολλά θέματα αναφορικά με το ελεύθερο κάμπινγκ και στο συγκεριμένο νήμα δεν βλεπω ούτε έναν φαν του είδους πλην Beria.
Εγώ είμαι τεράστιος φαν του είδους, αλλά πολύ απλά δεν γίνεται με τον τρόπο που θέλω στην Ελλάδα. "Ελεύθερο κάμπινγκ" εννοώ χωρίς καμμία εγκατάσταση, όχι "όπου νάναι". Και απαραίτητη προϋπόθεση για μένα είναι και να είμαι μόνο εγώ και η παρέα μου, όχι άλλοι 3 ή άλλοι 5 ή άλλοι 10.

Σε κάποιες χώρες λοιπόν, μπορείς να νοικιάσεις χώρους που είναι private campsites, προφανώς μέσα στη φύση, και στους οποίους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κατασκηνώσει οποιοσδήποτε άλλος για το χρονικό διάστημα που το έχεις νοικιάσει. Και συνήθως δεν θα δεις άλλον ούτε καν περαστικό από κει.

Αυτό είναι για μένα "ελεύθερο κάμπινγκ".
Εγώ έχω περάσει τις πιο όμορφες διακοπές της ζωής μου, σε ελεύθερο ή μικτό κάμπινγκ, οικογενειακές και μη. Και όταν λέω οικογενειακές εννοώ με τρίχρονο και πάνω πιτσιρίκι.

Αν θες διευκρίνηση για το "μικτό" σφύρα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 02 Μάιος 2025, 15:31

αλλά όσοι είναι υπέρ είνσι μαλάκες.ένα γιατρό

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 02 Μάιος 2025, 15:35

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
02 Μάιος 2025, 15:00
georgebi έγραψε:
Και ο Δημοσιογραφος σήκωσε τη παντιέρα της επανάστασης υπέρ των τσαμπατζήδων λεφτάδων Γερμανων

Εικόνα

:102::102::102:
Έρχονται τζάμπα, αντί να πληρώνουν τα κέρατα τους για να βγάζει ο κάθε ξυσταρχιδας χρήματα από την σκατοτρυπα του... :a040:

Οπαδός του

Εικόνα

ένοπλε; με ξαφνιάζεις .....δεν σου το χα :xena:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Μάιος 2025, 15:36

Zundapp έγραψε:
02 Μάιος 2025, 15:22
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Μάιος 2025, 14:34
Νon4me έγραψε:
02 Μάιος 2025, 14:28

Τι ρε χαχα ? Που μου φέρνεις τη φωτό μου και χασκογελας σαν ΑΜΕΑ ?
Βασικά, ειναι η ντροπή των ΑΜΕΑ.

Είναι θέμα χαρακτήρα και όχι σωματικής ικανότητας.

Ξέρω ΑΜΕΑ που θεωρώ δασκαλους μου γι ´αυτό το γράφω.

Τούτος είναι σακκί κατινιαρικων συμπλεγμάτων, που είναι διακριτά και σε υγιείς.
κι ολα αυτα για τον Ελβις απο την Κορυτσα :smt005::smt005::smt005:

[img]https://i.postimg.cc/kXRsbpMF/4931 ... .jpg[/img]
Είπε ο ρόκερ πγιοτικός χειρωνάκτης. :e045:

Μόνον και μόνον η υπογραφή σου δείχνει πόσο προβληματικός και στερημένος :P είσαι βρε κακομοίρη.

Από ροκάδες κωλοπετεινιτσιώτες και αναρχοειδή πασοκογενή κατιναριά, έχουμε πήξει στο χώρο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 02 Μάιος 2025, 15:45

Δουλεύουν όλοι οι νέοι νόμοι για τούς μεγαλοξενοδόχους..... άραγε
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 02 Μάιος 2025, 15:46

Τώρα για να καταλάβω....αυτή τη φωτο με το τροχόσπιτο πάνω στο κύμα (κυριολεκτικά :o )

να πιάνει όλη τη παραλία (κυριολεκτικά :o )

Εικόνα
https://www.avgi.gr/koinonia/504804_i-k ... ntidraseon

για καλό τη βάλανε.....ή απλά δεν τους κόβει :smt017
SpoilerShow

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Μάιος 2025, 15:52

georgebi έγραψε:
02 Μάιος 2025, 15:23
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Μάιος 2025, 15:14
georgebi έγραψε:
02 Μάιος 2025, 15:07
SpoilerShow

Καλά.....τοτε στου Σχοινιά, μόνο μόνοι μας δεν ήμασταν

Εμείς που πηγαίναμε ΠΣΚ δεν βρίσκαμε σκιά με φόντο τη θάλασσα ουτε για δείγμα

Τα καλά δέντρα τα χαν πιάσει με τις σκηνές τους άλλοι .....που συχνά δεν ηταν καν εκει (καλά..... ρομα τοτε δεν υπήρχαν; φαντάσου σήμερα να αφήσεις τη σκηνή σου και να ρθεις μετά τη δουλειά το απόγευμα :-? )

Φυσικά να πάμε να στήσουμε σε σκιά παραμέσα στο δάσος ουτε κουβεντα.....αφου στο δάσος το χαμε μόνο για να το τσουρομαδάμε για τις φωτιές το βράδυ και.......για να χέζουμε :roll:

Σε πολλά πράγματα δεν με ενθουσιάζει η σημερινή ευταξία ......αλλά αυτό το χάλι....στο οποίο συμμετείχα.....ευτυχώς που τελείωσε

και μακάρι με το νομο Κουλη για τα τροχόσπιτα να γίνει ενα ακομα βήμα
Ο Σχοινιάς ήταν και τέρμα "κυρπαντελίδικη" επιλογή από ενοικιαστές σπιτιών και ιδιόκτητων κατοικιών στην περιοχή.

Ποτέ δεν ήταν εναλλακτική φάση.
Ε καλά....εχω κάνει σε πολλά μέρη ελεύθερο.....κανα δυο φορές και χωρίς σκηνή....μόνο με το σλιπινγκμπανγκ :-?

Και στο Αγκίστρι ...εκεί που κρυβόταν μετέπειτα ο Κουφοντινας.....εχω κάνει, αλλά εκεί οι πέτρες ήταν σκληρές και η ανηφοροκατηφόρα απότομη :roll:

Στου Σκοινιά η άμμος ήταν αφράτη και σε μια ωρίτσα ήσουν εκεί :cry
Σε λιγότερο από ωρίτσα ήταν και οι κάτοικοι Εκάλης.

Ισχύει και για όσους νοίκιαζαν ή είχαν ιδιόκτητα εξοχικά σε Μάτι, Νέα Μάκρη, Μαραθώνα κλπ που δεν είχαν ποτέ αξιόλογες παραλίες.

Από αναβάτες αλόγων, σέρφερς, και περιφερειακούς που την άραζαν στις παρα θιν αλός ταβέρνες, άλλο τίποτα ο Σχοινιάς.

Το ότι ήταν και παραμένει ωραία παραλία ισχύει. Αλλά δεν ήταν ποτέ γνωστή ως παραλία του λαού, ήταν μουλτικούλτι από παλιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 02 Μάιος 2025, 15:53

Frappezitis έγραψε:
02 Μάιος 2025, 15:45
Δουλεύουν όλοι οι νέοι νόμοι για τούς μεγαλοξενοδόχους..... άραγε
Μικροξενοδόχοι και μεσαιοξενοδόχοι δεν υπάρχουν; Από τις μηδέν κλίνες πάμε κατευθείαν στις 300;

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 02 Μάιος 2025, 15:55

Μετά όταν σας λέει ο Καμπουρακης πως όλος ο Τύπος (μα όλος...ακομα και ο Αλαφουζος) κάνει βρώμικο πόλεμο στη κυβέρνηση, εσείς τσινάτε :102:

Εικόνα
https://www.kathimerini.gr/society/5635 ... ochospita/

Μετά το ελεύθερο κάμπινγκ που «ποινικοποιήθηκε» το 2012, τώρα και οι διακοπές με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο (κάμπερ) υφίστανται σημαντικούς περιορισμούς. Το πρόστιμο που επιβλήθηκε από την αστυνομία στους ιδιοκτήτες των τροχόσπιτων που είχαν σταθμεύσει στην Ακράτα έγινε αφορμή για να «αποκαλυφθεί» νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε τον Ιανουάριο και περιορίζει ακόμη και τη στάθμευση αυτοκινούμενων σε δημοτικά πάρκινγκ και σε κοινόχρηστους χώρους ή και σε ιδιωτικές εκτάσεις. Οι ιδιοκτήτες κάμπερ στη χώρα μας πρόκειται να στραφούν δικαστικά κατά της ρύθμισης.

Η επίμαχη ρύθμιση, που «πέρασε στα ψιλά», ψηφίστηκε στον ν. 5170/25 ο οποίος αφορά κατά κύριο λόγο τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Η ρύθμιση απαγορεύει όχι μόνο την εγκατάσταση (η οποία ήδη απαγορευόταν), αλλά ακόμη και τη στάθμευση σε αρχαιολογικούς χώρους, αιγιαλούς, παραλίες, παρυφές δημοσίων δασών και εν γένει δημόσιους χώρους. Προβλέπεται όμως ρητή εξαίρεση για τη στάθμευση σε αυτοκινητόδρομο.

Δίχως διαβούλευση περιορίζεται ακόμη και η στάθμευση αυτοκινούμενων σε δημοτικά πάρκινγκ και σε κοινόχρηστους χώρους ή και σε ιδιωτικές εκτάσεις

Σήμερα στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 2.100 αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, ενώ μεγάλος αριθμός έρχεται κάθε χρόνο στη χώρα μας κυρίως από Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία και Αυστρία.

«Στη νομοθεσία τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα λογίζονται ως οχήματα ιδιωτικής χρήσης – Ι.Χ. Ομως, κοστίζουν πολύ περισσότερο, από 30.000 έως 500.000 ευρώ και φυσικά η μετακίνησή τους επιβαρύνεται με ακριβότερα διόδια, περισσότερα καύσιμα κ.λπ.

Το να έχεις αυτοκινούμενο, όμως, είναι περισσότερο από ένας τρόπος διακοπών, είναι ένας τρόπος ζωής» :cry
SpoilerShow

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Μάιος 2025, 16:00

georgebi έγραψε:
02 Μάιος 2025, 15:55
Μετά όταν σας λέει ο Καμπουρακης πως όλος ο Τύπος (μα όλος...ακομα και ο Αλαφουζος) κάνει βρώμικο πόλεμο στη κυβέρνηση, εσείς τσινάτε :102:

Εικόνα
https://www.kathimerini.gr/society/5635 ... ochospita/

Μετά το ελεύθερο κάμπινγκ που «ποινικοποιήθηκε» το 2012, τώρα και οι διακοπές με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο (κάμπερ) υφίστανται σημαντικούς περιορισμούς. Το πρόστιμο που επιβλήθηκε από την αστυνομία στους ιδιοκτήτες των τροχόσπιτων που είχαν σταθμεύσει στην Ακράτα έγινε αφορμή για να «αποκαλυφθεί» νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε τον Ιανουάριο και περιορίζει ακόμη και τη στάθμευση αυτοκινούμενων σε δημοτικά πάρκινγκ και σε κοινόχρηστους χώρους ή και σε ιδιωτικές εκτάσεις. Οι ιδιοκτήτες κάμπερ στη χώρα μας πρόκειται να στραφούν δικαστικά κατά της ρύθμισης.

Η επίμαχη ρύθμιση, που «πέρασε στα ψιλά», ψηφίστηκε στον ν. 5170/25 ο οποίος αφορά κατά κύριο λόγο τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Η ρύθμιση απαγορεύει όχι μόνο την εγκατάσταση (η οποία ήδη απαγορευόταν), αλλά ακόμη και τη στάθμευση σε αρχαιολογικούς χώρους, αιγιαλούς, παραλίες, παρυφές δημοσίων δασών και εν γένει δημόσιους χώρους. Προβλέπεται όμως ρητή εξαίρεση για τη στάθμευση σε αυτοκινητόδρομο.

Δίχως διαβούλευση περιορίζεται ακόμη και η στάθμευση αυτοκινούμενων σε δημοτικά πάρκινγκ και σε κοινόχρηστους χώρους ή και σε ιδιωτικές εκτάσεις

Σήμερα στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 2.100 αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, ενώ μεγάλος αριθμός έρχεται κάθε χρόνο στη χώρα μας κυρίως από Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία και Αυστρία.

«Στη νομοθεσία τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα λογίζονται ως οχήματα ιδιωτικής χρήσης – Ι.Χ. Ομως, κοστίζουν πολύ περισσότερο, από 30.000 έως 500.000 ευρώ και φυσικά η μετακίνησή τους επιβαρύνεται με ακριβότερα διόδια, περισσότερα καύσιμα κ.λπ.

Το να έχεις αυτοκινούμενο, όμως, είναι περισσότερο από ένας τρόπος διακοπών, είναι ένας τρόπος ζωής» :cry
Καθαρά θέμα οικονομικής δυνατότητας είναι.

Για τα αυτοκινούμενα ισχύει ό,τι και για τα σκάφη. Όσο πιο εξοπλισμένα εργοστασιακά και μεγάλα είναι, τόσο λιγότερο χρησιμοποιούνται ως "τρόπος ζωής". :lol:

Μυρωδιάς είναι ο Καμπουράκης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 02 Μάιος 2025, 16:10

Σταματήστε.....δεν αντέχω ....με πεισατε :a040:

Εικόνα
https://www.pentapostagma.gr/koinonia/7 ... omos-bazei

Πρωτοφανής παρέμβαση στην ιδιωτική ζωή

Ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η διάταξη που απαγορεύει τη φιλοξενία δεύτερου τροχόσπιτου σε ιδιωτική έκταση, ακόμη και αν πρόκειται για φίλους ή συγγενείς, ανεξαρτήτως διάρκειας παραμονής. Η διάταξη αυτή εκλαμβάνεται ως μια ζοφερή εισβολή στην ιδιωτική περιουσία, που πνίγει κάθε έννοια προσωπικής ελευθερίας.

Ιδιοκτήτες και κάτοικοι μιλούν για έναν πρωτοφανή κρατικό έλεγχο που απειλεί να διαλύσει τις κοινωνικές και οικογενειακές σχέσεις.

Η κυβέρνηση επικαλείται την περιβαλλοντική προστασία για να δικαιολογήσει αυτόν τον νομικό εφιάλτη, αλλά οι ιδιοκτήτες τροχόσπιτων καταγγέλλουν μια ανελέητη στοχοποίηση ενός νόμιμου, ασφαλισμένου μέσου μετακίνησης. Οι επικριτές του Νόμου προειδοποιούν ότι ο εναλλακτικός, οικονομικός και οικολογικός τρόπος διακοπών δέχεται θανάσιμο πλήγμα.

Οικογένειες, συνταξιούχοι και ταξιδιώτες που επέλεξαν τη ζωή στο δρόμο, στιγματίζονται πλέον ως παραβάτες, με μόνο «έγκλημα» την αγάπη τους για την αυτονομία.

:a035::a035::a035:
SpoilerShow

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 02 Μάιος 2025, 16:11

georgebi έγραψε:
02 Μάιος 2025, 15:35
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
02 Μάιος 2025, 15:00
georgebi έγραψε:
Και ο Δημοσιογραφος σήκωσε τη παντιέρα της επανάστασης υπέρ των τσαμπατζήδων λεφτάδων Γερμανων

Εικόνα

:102::102::102:
Έρχονται τζάμπα, αντί να πληρώνουν τα κέρατα τους για να βγάζει ο κάθε ξυσταρχιδας χρήματα από την σκατοτρυπα του... :a040:

Οπαδός του

Εικόνα

ένοπλε; με ξαφνιάζεις .....δεν σου το χα :xena:
Σχολίασα ήδη για τον Γερμανο με το τροχόσπιτο και τα κομμένα δάκτυλα που μας έφερνε σοκολάτες, άρα έχω γλυκές μνήμες. :102:
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών