Polaris3 έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 22:50
Nantia114 έγραψε: ↑02 Μάιος 2025, 22:38
Polaris3 έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 19:27
Ποιος θα το περίμενε ότι η μία παπαδιά θα συμφωνούσε με την άλλη παπαδιά.
Θείες, αφήστε το πληκτρολόγιο και πάτε σε καμιά εκκλησία, θέλετε να έχετε και άποψη για τους λοατκι ενώ πιστεύετε ότι ένας μουσάτος που ζει στον ουρανό, σας προσέχει και ανησυχεί μήπως κάνετε καμιά αμαρτία.
Μάλλον δεν σε έχει βάλει παπαδιά κάτω να δεις και τι άλλο κάνουν...
Αλλά που να τα ξέρεις αυτά κακόμοιρο μου παιδάκι που ακόμα δεν ξέρεις αν έχεις πουλάκι η παπάκι στο βρακάκι σου

Δεν θέλω να με βάλουν κάτω γιατί θα αρχίσουν τις προσευχές

Στα πολύ παλιά χρόνια ο έρωτας και η προσευχή ήταν μαζί ένα...
Στις Ανατολικές θρησκείες το έχουν ακόμα πχ Τάντρα... δες το άβαταρ μου που ένα ζευγάρι κάνει έρωτα και διαλογισμό μαζί...
Ακόμη και οι αρχαίοι Εβραίοι είχαν την παράδοση αυτή κατά τον έρωτα να εισέρχεται ο ίδιος ο Γιαχβέ μέσα τους και να κάνουν άλλου "ειδους" έρωτα ... αλλά όταν οι Εβραίοι γίναν πιο σαρκικοί στον έρωτα ο Γιαχβέ έφυγε από αυτούς και περιορίστηκαν και τα έτη ζωής των ανθρώπων ενώ με τον Θεό και την ερωτική πράξη ζούσαν πιο πολύ ... τα λένε αυτά και οι Ταντρικές παραδόσεις...
Αυτήν την παράδοση ότι στον έρωτα των ανθρώπων εισέρχονται στα σώματα τους Θείες Δυνάμεις το έχουν και οι Γνωστικοί που λένε ότι εισέρχονται Άγγελοι..
Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν τον Ιερό Γάμο και βγάζαν ηρωικούς απογόνους... Ηρακλή, Θησέα, υιούς Θεών....
Όπως βλέπεις όλοι οι αρχαίοι λαοί το γνωρίζαν το μυστικό, και συ δεν θες να σε βάλει κάτω η παπαδιά; Ντροπή...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!