εγραψα ουσιαστικα επιχειρηματα ενάντια στα γραφτά σου και αποφευγεις να αντεπιχειρηματώσεις...Nantia114 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 07:37Οσο γουσταρεις μαναρι μου ειμαι ...taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Μάιος 2025, 20:26ας δούμε πόσο ηλίθια είσαι.
έγραψες :σχολίασα:Ελλαδα αγαπητε ειναι ΜΙΑ .Δεν αντιγραφει καμια αλλη ευρωπαικη χωρα !απάντησες; όχι... 0-1η ελλάδα ανέκαθεν αντιγράφει κι ενίοτε συνέθετε ταπολούθε "κλεμμένα" που σαν κλέφτρα τα βαφτίζει "δάνεια"... εισαεί απλήρωτα...
-----
έγραψες:σχολίασα:Τον πολιτισμο της και τις θρησκευτικες τις πεποιθησεις δεν προκειται να τις αλλαξει καμια δυτικη κολτουρα ...απάντησες: .η δυτική κουλτούρα είναι ελληνορωμαικής προέλευσης με εβραική τράπεζα και η ελληνική κουλτούρα ειναι ελληνορωμαικής προέλευσης με εβραική τράπεζα.ξανασχολιάζω: η απάντηση σου ειναι άσχετη με το αν ή ανόχι πρόκειται να αλλάξει καμια δυτικη κολ..σου μιλαω για Καποδιστρια και μου μιλας για εβραιους...τούρα τον μπολιτιζμό και τις θρησκεφτικές τις πεποιθήσεις...
εξού παραληρείς....
ΥΓ. φαίνεται πως εισαι ημιγράμματο-pula απέγγονη αλλογενων μειρακιων....
Τερμα ηλιθια να θες ..
Εσυ που ασχολεισαι με μια ηλιθια μειονοντας την συνεχεια και ΠΑΛΙ χωρις ουσιαστικο επιχηρημμα ,αραγε πως να λεγεσαι ;
Οταν μπλεκεις με ηλιθιους αντιλαμβανεσαι οτι καπου εκει εισια και εσυ
Δεν σε μειωνω. Αυτο το καταφέρνεις μόνη σου με τα γραπτά σου. Απλά σου δείχνω γιατί πιστεύεις σε μπούρδες ωστε να μην λες άβριο μετάβριο πως δεν στάχανε πει...