Σε ποιο ελληνικο νησι θα πηγαινατε διακοπες?
Re: Σε ποιο ελληνικο νησι θα πηγαινατε διακοπες?
Κρήτη για το τέλειο φαγητό και τα ωραία γκομενάκια, Ρόδο για την απίστευτη παλιά πόλη και Ύδρα που δεν έχω πάει αλλά θέλω.
Απορώ που κάτι καγκουροχλεχλεδες ψήφισαν Μύκονο, πρέπει να είσαι πολύ δηθενιας για να πας εκεί
Απορώ που κάτι καγκουροχλεχλεδες ψήφισαν Μύκονο, πρέπει να είσαι πολύ δηθενιας για να πας εκεί
Η Κρήτη θέλει χρόνο και αυτοκίνητο για να πάρεις μυρωδια, είναι πολυφυλετική ήπειρος

Τα Κύθηρα βολεύονται και με αυτοκίνητο ή μηχανή. Είναι γλυκουλι και βολικό νησί.
Στις καλές παραλίες της Αστυπάλαιας πας με μηχανή ή φουσκωτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΡουκουνιώτεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑Χθες, 15:26α ρε Γιγαντα Ανδρεα
- Communio Sancta
Πάντως το Αέρα Πατέρα ήταν και γαμώ τα project.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
Και με τριήρη να πήγαινες θα την άφηνες αρόδου και θα πήγαινες κολυμπώντας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό μπορεί να ισχύει, το είπα και παραπάνω. Το κακό είναι πως την δεκαπενταετια 2002-2017 πήγαινα σχεδόν αποκλειστικά εκεί με αποτέλεσμα να χάσω τα υπόλοιπα νησιά πριν έρθει ο όλεθρος του υπερτουρισμου.Chilloutbuddy έγραψε: ↑Χθες, 15:14ε ναι είναι διάφορα νησάκια που προσπαθούν να γίνουν "εναλλακτική" ή υποκατάστατο της Μυκόνου, και πας και δεν έχει τίποτα. Πχ κουφονήσια, κυριολεκτικά ένας δρόμος με 1 μπαρ, 1 παγωτατζίδικο και 2 παραλίες με κάτι ανάμεσα σε άμμο και χώμα.
Μύκονο βασικά πήγαινα τζάμπα όσες φορές ήθελα λόγω μπλεξίματος με τα οργανωτικά των εκδρομών στο πανεπιστήμιο. Η μύκονος είναι μέτριο προς καλούτσικο νησί για ελληνικά δεδομένα, οκ καλά είναι, αλλά υπάρχουν αισθητά καλύτερα αναλόγως τι ψάχνεις συγκεκριμένα. Το μοναδικό πράγμα που δε μπορείς να βρεις αλλού και πρέπει να πας οπωσδήποτε Μυκ για να το βρεις είναι αν το απαιτεί η δουλειά σου, δηλαδή αν βγάζεις το ψωμάκι σου με κάποιο τρόπο στη νύχτα/σοουμπίζ/πουτάνες κλπ, το οποίο οκ σεβαστό. Πρέπει να πας, πρέπει να σε δούνε, είναι δουλειά. Αλλιώς έχει καλύτερα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
επίσης τα περισσότερα νησιά άγονης γραμμής και σε όσα δεν έχει γίνει κατάληψη στις παραλίες και δεν έχουν αποκόψει την θέα στην Θάλασσα(νόμιμα ή παράνομα)
- Fata_Morgana
Ναι μου το έχουν πει για Κρήτη ότι θέλει μέρες για αυτό το έβαλα γιατί λέει για 2 εβδομάδες. Και εννοείται αεροπορικώς. Κύθηρα θα μου άρεσε πολύ να πάω και πας και μέχρι Νάπολη οδικώς και μετά είναι πολύ κοντά και Αστυπάλαια είναι από τα νησιά που θα ήθελα να πάω οπως και η Αναφη,Φολέγανδρος.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑Χθες, 15:49Η Κρήτη θέλει χρόνο και αυτοκίνητο για να πάρεις μυρωδια, είναι πολυφυλετική ήπειροςπου λέει και ο Μπίστης. Αλλά σαφώς έχει προσωπικό χαρακτήρα, που αξίζει τον κόπο.
Τα Κύθηρα βολεύονται και με αυτοκίνητο ή μηχανή. Είναι γλυκουλι και βολικό νησί.
Δεν κατάλαβα τίποτα. Εκτός αν είναι ειρωνία, που και πάλι δεν βρίσκω το νήμα.Fata_Morgana έγραψε: ↑Χθες, 16:18Ναι μου το έχουν πει για Κρήτη ότι θέλει μέρες για αυτό το έβαλα γιατί λέει για 2 εβδομάδες. Και εννοείται αεροπορικώς. Κύθηρα θα μου άρεσε πολύ να πάω και πας και μέχρι Νάπολη οδικώς και μετά είναι πολύ κοντά και Αστυπάλαια είναι από τα νησιά που θα ήθελα να πάω οπως και η Αναφη,Φολέγανδρος.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑Χθες, 15:49Η Κρήτη θέλει χρόνο και αυτοκίνητο για να πάρεις μυρωδια, είναι πολυφυλετική ήπειροςπου λέει και ο Μπίστης. Αλλά σαφώς έχει προσωπικό χαρακτήρα, που αξίζει τον κόπο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
όπου υπάρχει φως είναι ωραία,αλλάζει το περιβάλλον το μπόλικο φως,ζωντανεύουν τα χρώματα
βέβαια πρέπει να υπάρχει και περιβάλλον π.χ σε Αθήνα ,λιγότερο σε Θεσσαλονίκη,αλλά και σε κάποιες επαρχιακές πόλεις το περιβάλλον είναι υπο διωγμόν το έφαγε το μπετόν και η κερδοσκοπία(κάτι που έχει αρχίσει πια συστηματικά και σε πολλά νησιά με τις ευλογίες της κυβέρνησης)
βέβαια πρέπει να υπάρχει και περιβάλλον π.χ σε Αθήνα ,λιγότερο σε Θεσσαλονίκη,αλλά και σε κάποιες επαρχιακές πόλεις το περιβάλλον είναι υπο διωγμόν το έφαγε το μπετόν και η κερδοσκοπία(κάτι που έχει αρχίσει πια συστηματικά και σε πολλά νησιά με τις ευλογίες της κυβέρνησης)
- Fata_Morgana
Ε; ποια ειρωνία;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑Χθες, 16:27Δεν κατάλαβα τίποτα. Εκτός αν είναι ειρωνία, που και πάλι δεν βρίσκω το νήμα.Fata_Morgana έγραψε: ↑Χθες, 16:18Ναι μου το έχουν πει για Κρήτη ότι θέλει μέρες για αυτό το έβαλα γιατί λέει για 2 εβδομάδες. Και εννοείται αεροπορικώς. Κύθηρα θα μου άρεσε πολύ να πάω και πας και μέχρι Νάπολη οδικώς και μετά είναι πολύ κοντά και Αστυπάλαια είναι από τα νησιά που θα ήθελα να πάω οπως και η Αναφη,Φολέγανδρος.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑Χθες, 15:49
Η Κρήτη θέλει χρόνο και αυτοκίνητο για να πάρεις μυρωδια, είναι πολυφυλετική ήπειροςπου λέει και ο Μπίστης. Αλλά σαφώς έχει προσωπικό χαρακτήρα, που αξίζει τον κόπο.
στροφαδια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν ξέρω ρε Νάιδα, αυτός ο γεωγραφικός προσδιορισμός σύνδεσης που έδωσες, είναι από τα πιο σουρεαλιστικά κείμενα που έχω διαβάσει.Fata_Morgana έγραψε: ↑Χθες, 16:29Ε; ποια ειρωνία;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑Χθες, 16:27Δεν κατάλαβα τίποτα. Εκτός αν είναι ειρωνία, που και πάλι δεν βρίσκω το νήμα.Fata_Morgana έγραψε: ↑Χθες, 16:18
Ναι μου το έχουν πει για Κρήτη ότι θέλει μέρες για αυτό το έβαλα γιατί λέει για 2 εβδομάδες. Και εννοείται αεροπορικώς. Κύθηρα θα μου άρεσε πολύ να πάω και πας και μέχρι Νάπολη οδικώς και μετά είναι πολύ κοντά και Αστυπάλαια είναι από τα νησιά που θα ήθελα να πάω οπως και η Αναφη,Φολέγανδρος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Communio Sancta
Το νησί που με είχε ξεκουράσει -μιλάμε για δεκαετία του 90- ήταν το Καστελόριζο. Αυτό που λέμε, μια βδομάδα αραχτός, χωρίς πολλά - πολλά, ύπνο, μπάνιο, φαΐ, ποτό.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1036 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
02 Απρ 2024, 09:59
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πηγαίνατε να δείτε παράσταση του Φιλιππίδη;
από Εκτωρ » 15 Σεπ 2023, 17:45 » σε Life style - 37 Απαντήσεις
- 1753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2023, 08:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το νησί των παιδόφιλων......
από tanipteros » 24 Οκτ 2023, 22:31 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 0 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Οκτ 2023, 22:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περίεργο χαμένο νησί στο Αιγαίο σε παλιό χάρτη
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 09 Νοέμ 2024, 17:50 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 72 Απαντήσεις
- 1974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
10 Νοέμ 2024, 16:43
-