Στο σοσιαλισμό, υποκείμενα όπως ο Light, θα έχουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει.
Αυτήν ενός επικίνδυνου για το κοινωνικό σύνολο zώου.
Δηλαδή στο σοσιαλισμό τί θα του κάνετε; Θα δέσετε στο γυφτόπουλο μία αλυσίδα στο λαιμό και βάλετε μια αρκούδα να παίζει ντέφι για να χορεύει; Είναι λίγο ρατσιστικό. Όπως ρατσιστικό είναι να τον στείλετε να καθαρίζει τζάμια.
Δεν ήταν υπέρ της ελευθερίας της τέχνης ο βραπεζίτης;
το πραγματικά τραγικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι από αυτό
perculatin' keep em waitin
While you sittin here hatin, yo' bitch is hyperventilatin'
Hopin' that we penetratin, you gets natin'
Cause I never been to Satan, for hardcore administratin'
Gangbang affiliatin
καταλήξαμε σε αυτό
Σκάμε καθυστερημένοι όμως με περιμένει
Τρώει το kaυλί μου σαν καθυστερημένη
Είναι στερημένη, απεγνωσμένη
Την πήγε στο Παρίσι 5 μέρες και την δέρνει."
Από τότε που πρωτοπήγαν σχολείο τα παιδιά μου εξέφρασα επανειλημμένως την έκπληξή μου για τη μουσική και τους στίχους που ακούν τα παιδιά, οι γονείς και οι καθηγητές τους και που ενθουσιωδώς όλοι μαζί χορεύουν σε κάθε σχολική εορτή δίνοντας το σύνθημα σε εμάς να φύγουμε...
Τους καθηγητές, μαθητές και γονείς δεν τους πειράζει και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν πως ο Κασιδιάρης και ο Λαγός βρίσκoνται εξώφυλλο σχεδόν σε κάθε ομαδική των μαθητών,
αλλά ταυτόχρονα το Υπουργείο Παιδείας επελήφθη αμέσως για να λάβει πειθαρχικά μέτρα εναντίον των εκπαιδευτικών που κάλεσαν την κόρη του Τσε Γκεβάρα να μιλήσει σε ένα σχολείο στην Καστοριά για το ότι υπάρχει κι άλλη προοπτική σ αυτήν τη ζωή για τον άνθρωπο απ το να σέρνεται σαν σκουλήκι στη γη...
Ολα αυτά τα ζώα θα περνούσαν άνετα την αξιολόγηση της κομματικής συμμόρφωσης και θα έκοβαν εμάς τους υπόλοιπους που διαφωνούμε...
Τώρα δήθεν πεφτοσυνεφακίζονται με έναν τύπο που τραγούδησε εναντίον των γυναικών και των αναπήρων που αν αύριο σκοτωθεί στην παραλιακή, κωλοτρυπίδα απ τα ξύδια και τα drugς, θα του κάνουν όλα τα βοθροκάναλα εβδομαδιαία αφιερώματα... για το πόσο καλό παιδί ήταν...
`Αγνωσται αι βουλαί των φιλελέ...
Το ότι όλο αυτό που γράφεις φωτογραφίζει το σκουπίδι το Φύσσα, μάλλον δεν μπορείς να το πιάσεις λόγω ιδεολογίας ε;;;
Μόνο ότι δεν είναι ενάντια στα συμφέροντα σου, σε ενοχλεί και κάνεις θέμα για αυτό!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Από τότε που πρωτοπήγαν σχολείο τα παιδιά μου εξέφρασα επανειλημμένως την έκπληξή μου για τη μουσική και τους στίχους που ακούν τα παιδιά, οι γονείς και οι καθηγητές τους και που ενθουσιωδώς όλοι μαζί χορεύουν σε κάθε σχολική εορτή δίνοντας το σύνθημα σε εμάς να φύγουμε...
Τους καθηγητές, μαθητές και γονείς δεν τους πειράζει και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν πως ο Κασιδιάρης και ο Λαγός βρίσκoνται εξώφυλλο σχεδόν σε κάθε ομαδική των μαθητών,
αλλά ταυτόχρονα το Υπουργείο Παιδείας επελήφθη αμέσως για να λάβει πειθαρχικά μέτρα εναντίον των εκπαιδευτικών που κάλεσαν την κόρη του Τσε Γκεβάρα να μιλήσει σε ένα σχολείο στην Καστοριά για το ότι υπάρχει κι άλλη προοπτική σ αυτήν τη ζωή για τον άνθρωπο απ το να σέρνεται σαν σκουλήκι στη γη...
Ολα αυτά τα ζώα θα περνούσαν άνετα την αξιολόγηση της κομματικής συμμόρφωσης και θα έκοβαν εμάς τους υπόλοιπους που διαφωνούμε...
Τώρα δήθεν πεφτοσυνεφακίζονται με έναν τύπο που τραγούδησε εναντίον των γυναικών και των αναπήρων που αν αύριο σκοτωθεί στην παραλιακή, κωλοτρυπίδα απ τα ξύδια και τα drugς, θα του κάνουν όλα τα βοθροκάναλα εβδομαδιαία αφιερώματα... για το πόσο καλό παιδί ήταν...
Το ότι όλο αυτό που γράφεις φωτογραφίζει το σκουπίδι το Φύσσα, μάλλον δεν μπορείς να το πιάσεις λόγω ιδεολογίας ε;;;
Μόνο ότι δεν είναι ενάντια στα συμφέροντα σου, σε ενοχλεί και κάνεις θέμα για αυτό!!!
Δεν τα γράφει αυτός,αντιγράφει όσα έγραψε ο Μπογιόπουλος. Για λόγους που δεν ξέρω διότι και αυτός ο "καλλιτέχνης" μου είναι άγνωστος έχει μπει στο μάτι του ΚΚΕ και αναφέρει τους χυδαίους στίχους του.Παρόμοιους χυδαίους στίχους είχε και ο Φύσσας αλλά ο μόνος που τους ανέφερε ήταν ο Τζήμερος κάτω από τη γενική κατακραυγή γιατί τους ανέφερε λες και αυτός τους έγραψε και όχι ο Φύσσας.
Δεν τα γράφει αυτός,αντιγράφει όσα έγραψε ο Μπογιόπουλος. Για λόγους που δεν ξέρω διότι και αυτός ο "καλλιτέχνης" μου είναι άγνωστος έχει μπει στο μάτι του ΚΚΕ και αναφέρει τους χυδαίους στίχους του.Παρόμοιους χυδαίους στίχους είχε και ο Φύσσας αλλά ο μόνος που τους ανέφερε ήταν ο Τζήμερος κάτω από τη γενική κατακραυγή γιατί τους ανέφερε λες και αυτός τους έγραψε και όχι ο Φύσσας.
.
Τι λες βρε τενεκε?
Είπαμε: κόκκινη "δημοκρατία" = δύο μέτρα και δύο σταθμά, κατά το δοκούν...
Μετά σαν καλοί κοκκινοφασίστες που είσαστε μπαίνετε στο φόρουμ και λέτε τους άλλους τενεκέδες...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
ΛΕΞ και Light – Αμοιβαιότητα, πόζες, καταγγελία, “Όλοι χέρια ψηλά”
Όταν ο ορθός λόγος συναντά τη ματσίλα; Η κυοφορία μιας συνέργειας ανάμεσα στους δύο ράπερ ακουγόταν εδώ και καιρό. Πια είναι γεγονός. Το κοινό είναι έτοιμο…
Ίσως σημαντικότερο κι από το ότι ο Light βγάζει νέο άλμπουμ, είναι το ότι ενώνει δυνάμεις με τον ΛΕΞ. Ναι, εκείνον που έκανε sold out τον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ για τη συναυλία της 28ης Ιουνίου στο… τσακ-μπαμ.
Ο Light ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι ο ΛΕΞ είναι ένας από τους καλλιτέχνες με τους οποίους ηχογράφησε νέο υλικό. Οι φήμες επιβεβαιώνονται: στο “Capo Dei Capi”, το άλμπουμ που κυκλοφορεί στις 2 Μαΐου, ο ΛΕΞ συμμετέχει στο ομώνυμο κομμάτι.
Οι δυο τους είχαν βρεθεί ξανά στη σκηνή, στο Festival 2310 της Θεσσαλονίκης το 2021, αφήνοντας πολλούς να ελπίζουν ότι κάτι μεγαλύτερο έρχεται. Και τελικά ήρθε.
Η συνεργασία αυτή δεν είναι απλώς ένα collab. Είναι μια στιγμή όπου οι δύο πιο διαφορετικοί (και πιο πολυσυζητημένοι) κόσμοι της ελληνικής ραπ σκηνής συγκλίνουν. Και, ναι, θα έχει ενδιαφέρον.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.