Polaris3 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 17:04Nantia114 έγραψε: ↑03 Μάιος 2025, 19:17
Εσυ να καταλάβεις οτι ο Χριστιανισμος δεν ειναι Κοινωνια ουτε ειναι μια Αρχη η οποια θα αναγκαστει να δεχτει το τριτο κατασκευαστικο κοινωνικο φυλο .
Ο χριτσιανισμος δεν αλοιωνεται ουτε αλλαζει οσο η κοινωνια και αν διαμορφωνεται .
Οποτε ή επιλεγεις να αποδεχτεις οτι υπαρχει και οτι εσυ δεν θες να την ακολουθησεις ειτε οτι θα την ακολουθησεις ..
Σεβαστα και τα δυο .
Θα το πω τελευταια φορα
Καμια θρησκεια -δογμα αλλαζει με βαση τα κοινωνικα φαινομενα .
Υπαρχει το συνταγμα και οι νομοι οι οποιοι περιλαμβανουν την κοινοτητα λοατκι που τους επιτρεπει και συμφωνο συμβίωσης να κανουν αλλα και να υιοθετησουν παιδια ..
Καταλαβαινεις λοιπον οτι αν θελει ενα λοατκι ατομο να ζησει οπως γουσταρει το κανει χωρις να τον εμποδιζει πουθενα η εκκλησια ;
Υπαρχει αλλος λογος να θρεφουν μισος ;
Αποριψη δεχτηκαν απο την ιδια τους την οικογενεια ,εκει ειναι το θεμα και ξεσπουν αλλου .Ατομα τουλαχιστον που ανηκουν στην κοινοτητα ΑΛΛΑ εχουν ενα καλο αξιακο συστημα ,ΠΟΤΕ δεν θα τα δεις να κανουν βεβηλες πραξεις ..
Μιλαμε για βιβλισμο αν γνωριζεις ,ιερόν συμβολων και διωκεται απο τον νομο ...
Δεν αλλαζει Ο χριστιανισμος αλλα ουτε και η χωρα σου θα αλλαξει επειδη εσυ εχεις μια αλλη σεξουαλικη προτίμηση .
Αυτα ,δεν εχω κατι αλλο να πω ,οι νοημων καταλαβαινουν οτι δεν ειναι το θεμα η εκκλησια αλλα το ιδιο το ατομο ...
Μην πιστευεται αν δεν θελετε αλλα δεν μπορειτε να βεβηλωνεται ιερα συμβολα ...
ΤΕΛΟΣ καλο υπολοιπο
Γιατί δεν λογοκρίνονται η Βίβλος και το Κοράνι για ρητορική μίσους;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Γιατί δεν λογοκρίνονται η Βίβλος και το Κοράνι για ρητορική μίσους;
Πες μας εσύ τι θες και άσε τις τριπλες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 17:15Ναι, και;
Αφόδευσε η Μεμέτ στο μουρλο τζαμί.
Παρακάτω;
Σουδάν ή Βόρεια Ευρώπη ?

οτι ξεφευγει ειναι διαταραχη λεμε ..αλλες εχουν καποιο ελεγχο και αλλες σπανε τα στεγανα
αλλοφρονες ....πιστεψε και σε κατι αλλο εκτος απο αυτα που λες συνεχως -δεν ειναι κακο
Από στατιστικές καταθλιπτικών λοατκι παίζει κάτι;
Κατά τη γνώμη μου, μανιοκαταθλιπτικές εξάρσεις παίζουν και στις στρέιτ και στις λοατκι κατηγορίες. Πιστές και άπιστες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σου λέω αυτά που λένε οι ειδικοί.nemo έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 17:27οτι ξεφευγει ειναι διαταραχη λεμε ..αλλες εχουν καποιο ελεγχο και αλλες σπανε τα στεγανα
αλλοφρονες ....πιστεψε και σε κατι αλλο εκτος απο αυτα που λες συνεχως -δεν ειναι κακο
Διαταραχή είναι η σχιζοφρένεια επειδή δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις σωστά στην καθημερινότητα σου, να πας στην δουλειά σου κλπ.
Το να έχεις γεννηθεί με τρία χρωμοσώματα δεν είναι διαταραχή. Είναι σαν να μου λες ότι τα μπλε μάτια είναι διαταραχή επειδή είναι σπάνια σε σχέση με τα καστανά που τα συναντάς πολύ συχνά.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 17:29Από στατιστικές καταθλιπτικών λοατκι παίζει κάτι;
Κατά τη γνώμη μου, μανιοκαταθλιπτικές εξάρσεις παίζουν και στις στρέιτ και στις λοατκι κατηγορίες. Πιστές και άπιστες.
Θες να πεις ότι οι λοατκι είναι άνθρωποι και άρα επιρρεπείς σε ψυχιατρικές διαταραχές όπως οι ετεροφυλόφιλοι ? Τι λες ρε παιδί μου...
Έχεις και άλλες σοφίες να μοιραστείς ?

Nantia114 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 17:22Polaris3 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 17:04Την σύγκρουση μεταξύ λοατκι και εκκλησίας δεν την ξεκίνησαν οι λοατκι αλλά η θρησκεία και οι ιερείς οι οποίοι τους λένε ανώμαλους. Αν η εκκλησία τους δεχόταν και δεν τους έβριζε, τότε δεν θα είχαν λόγο να βγαίνουν με εικόνες αγίων στα τέτοια τους.Nantia114 έγραψε: ↑03 Μάιος 2025, 19:17
Εσυ να καταλάβεις οτι ο Χριστιανισμος δεν ειναι Κοινωνια ουτε ειναι μια Αρχη η οποια θα αναγκαστει να δεχτει το τριτο κατασκευαστικο κοινωνικο φυλο .
Ο χριτσιανισμος δεν αλοιωνεται ουτε αλλαζει οσο η κοινωνια και αν διαμορφωνεται .
Οποτε ή επιλεγεις να αποδεχτεις οτι υπαρχει και οτι εσυ δεν θες να την ακολουθησεις ειτε οτι θα την ακολουθησεις ..
Σεβαστα και τα δυο .
Θα το πω τελευταια φορα
Καμια θρησκεια -δογμα αλλαζει με βαση τα κοινωνικα φαινομενα .
Υπαρχει το συνταγμα και οι νομοι οι οποιοι περιλαμβανουν την κοινοτητα λοατκι που τους επιτρεπει και συμφωνο συμβίωσης να κανουν αλλα και να υιοθετησουν παιδια ..
Καταλαβαινεις λοιπον οτι αν θελει ενα λοατκι ατομο να ζησει οπως γουσταρει το κανει χωρις να τον εμποδιζει πουθενα η εκκλησια ;
Υπαρχει αλλος λογος να θρεφουν μισος ;
Αποριψη δεχτηκαν απο την ιδια τους την οικογενεια ,εκει ειναι το θεμα και ξεσπουν αλλου .Ατομα τουλαχιστον που ανηκουν στην κοινοτητα ΑΛΛΑ εχουν ενα καλο αξιακο συστημα ,ΠΟΤΕ δεν θα τα δεις να κανουν βεβηλες πραξεις ..
Μιλαμε για βιβλισμο αν γνωριζεις ,ιερόν συμβολων και διωκεται απο τον νομο ...
Δεν αλλαζει Ο χριστιανισμος αλλα ουτε και η χωρα σου θα αλλαξει επειδη εσυ εχεις μια αλλη σεξουαλικη προτίμηση .
Αυτα ,δεν εχω κατι αλλο να πω ,οι νοημων καταλαβαινουν οτι δεν ειναι το θεμα η εκκλησια αλλα το ιδιο το ατομο ...
Μην πιστευεται αν δεν θελετε αλλα δεν μπορειτε να βεβηλωνεται ιερα συμβολα ...
ΤΕΛΟΣ καλο υπολοιπο
Γράφω ξανά ότι η εκκλησία και η θρησκεία δεν έχει λόγο στις υποθέσεις των ανθρώπων. Εγώ είμαι άθεος, δεν θέλω καμία θρησκεία και εκκλησία να μου λέει τι θα κάνω με την ζωή μου. Εσύ έχεις το δικαίωμα να κάνεις ό,τι σου λέει η θρησκεία, εγώ και οι λοατκι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε το δόγμα.
Δεν λέω κάτι περίεργο, αυτό ισχύει σε κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες, υπάρχει διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους, η εκκλησία δεν ασχολείται με τις υποθέσεις των ανθρώπων, δεν θα δεις προσευχές και εικόνες σε δημόσια σχολεία όπως στην Ελλάδα.
Η εκκλησία δεν θα μας πει πως θα ζούμε.
- taxalata xalasa
Ουί! Δεν σε μειωσα, σε γειωσα... αλλοτόνα αλλοτάλλλο...Nantia114 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 13:41Ναι δεν με μειώνεις..σωστό..taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 09:24εγραψα ουσιαστικα επιχειρηματα ενάντια στα γραφτά σου και αποφευγεις να αντεπιχειρηματώσεις...
Δεν σε μειωνω. Αυτο το καταφέρνεις μόνη σου με τα γραπτά σου. Απλά σου δείχνω γιατί πιστεύεις σε μπούρδες ωστε να μην λες άβριο μετάβριο πως δεν στάχανε πει...
Ουί! Δεν χρειάζεται να γράφεις αν δεν έχεις κάτι να πεις. Καταντάς γαλήα...
Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται σεβαστές οι γαλήες απόψεις τσι καθεμιάς φαντασμένης...
Δεν έχεις άποψη. Δεν γεννήθηκες με άποψη. Σου καλουπωσαν το μυαλό με φαντάσιες άλλων και το θεωρείς δική σου άποψη.
Στα μάτια τα δικά σου.
περίπου...
αυτό με τους κομπλεξικους μαλάκες που δεν ξερουν να κανουν συζητηση να το λες, πρωι-μεσημερι-βραδυ στον καθρέφτη...
Αναμένω να δω αν μπορείς να ανταπαντήσεις σαφτά που έγραψα και ακυρώνουν τα γραφτά σου.
Αν δεν μπορείς τότε οι απόψεις σου ειναι γαλήες και δεν θάπρεπε να βγάζεις και γλώσσα αποπάνω... καλύτερα κρυψου στο καβουκι σου και άσε τις μαγκιές δωμέσα γιατί θα βρίσκονται διάφοροι να σου θυμίζουν πως είσαι γαλήα....
γαλήα υποκείμενα...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
..........
διαφορα φαινομενα εκφυλισμου που μπορει να παρουσιαστουν
στον οργανισμο, τα βαφτιζουν τωρα μεταλλαξη .....
ενταξει δεν λεω, η λεξη ακουγεται καθησυχαστικη σε σχεση
με την λεξη εκφυλισμος,
τι ειναι οι χρωμοσωμικες παραλλαγες παρα αποτυχια ενεργοποιησης
γνησιου αντιγραφου ;
ενα intersex ατομο γεννιεται με γονοτυπο χψ δηλ. ανδρας,
ομως εχει μια μεταλλαξη στους υποδοχεις των ανδρογονων,
οποτε ο φαινοτυπος του ατομου ειναι φαινοτυπος γυναικας .....
(αυτα τα λεει η βιολογος στο βιντεο)
εγω δεν το κατηγορω, δεν φταινε τα ατομα, ειναι κατι που συμβαινει
εκ γενετης, ακουσια χωρις να το εχει προαποφασισει το ατομο .........
κι αυτοι που γεννιουνται τυφλοι, τι γινεται ; αυτοι το εχουν επιλεξει
να γεννηθουν τυφλοι ;
..................
Polaris3 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 18:00Nantia114 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 17:22Συγνώμη δεν ειναι ανωμαλια τι είναι δηλαδή;Polaris3 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 17:04
Την σύγκρουση μεταξύ λοατκι και εκκλησίας δεν την ξεκίνησαν οι λοατκι αλλά η θρησκεία και οι ιερείς οι οποίοι τους λένε ανώμαλους. Αν η εκκλησία τους δεχόταν και δεν τους έβριζε, τότε δεν θα είχαν λόγο να βγαίνουν με εικόνες αγίων στα τέτοια τους.
Γράφω ξανά ότι η εκκλησία και η θρησκεία δεν έχει λόγο στις υποθέσεις των ανθρώπων. Εγώ είμαι άθεος, δεν θέλω καμία θρησκεία και εκκλησία να μου λέει τι θα κάνω με την ζωή μου. Εσύ έχεις το δικαίωμα να κάνεις ό,τι σου λέει η θρησκεία, εγώ και οι λοατκι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε το δόγμα.
Δεν λέω κάτι περίεργο, αυτό ισχύει σε κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες, υπάρχει διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους, η εκκλησία δεν ασχολείται με τις υποθέσεις των ανθρώπων, δεν θα δεις προσευχές και εικόνες σε δημόσια σχολεία όπως στην Ελλάδα.
Η εκκλησία δεν θα μας πει πως θα ζούμε.
Φυσιολογικό δεν είναι πάντως ΑΡΑ είναι μια ανωμαλια όπως και διάφορες άλλες..
Τώρα αν εσύ το γεγονός ότι δυστυχώς έχεις μια άλφα ανωμαλια είναι κακό καταλαβαίνεις ότι πάλι εσύ το έχεις το θέμα και όχι ο άλλους...
Όσο και να ψάχνεις αγαπητέ εσείς έχετε το θέμα..
Έπειτα σου είπα ότι έχω φίλη Λεσβια και μάλιστα πάει και στη εκκλησία..
Αυτή δηλαδή γιατί δεν την λένε ανώμαλη και δεν την πετούν έξω;
Γιατί προφανώς έχει σεβασμό κάτι που δεν έχετε εσείς.
ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ όσοι δεν σέβεστε...
Όχι δεν μπορώ να απαντήσω σε τίποτα πάρε την επιβεβαίωση του φόρουμ και στη ευχή της Παναγίας...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 18:15Ουί! Δεν σε μειωσα, σε γειωσα... αλλοτόνα αλλοτάλλλο...Nantia114 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 13:41Ναι δεν με μειώνεις..σωστό..taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 09:24
εγραψα ουσιαστικα επιχειρηματα ενάντια στα γραφτά σου και αποφευγεις να αντεπιχειρηματώσεις...
Δεν σε μειωνω. Αυτο το καταφέρνεις μόνη σου με τα γραπτά σου. Απλά σου δείχνω γιατί πιστεύεις σε μπούρδες ωστε να μην λες άβριο μετάβριο πως δεν στάχανε πει...Ουί! Δεν χρειάζεται να γράφεις αν δεν έχεις κάτι να πεις. Καταντάς γαλήα...Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται σεβαστές οι γαλήες απόψεις τσι καθεμιάς φαντασμένης...Δεν έχεις άποψη. Δεν γεννήθηκες με άποψη. Σου καλουπωσαν το μυαλό με φαντάσιες άλλων και το θεωρείς δική σου άποψη.Στα μάτια τα δικά σου.περίπου...αυτό με τους κομπλεξικους μαλάκες που δεν ξερουν να κανουν συζητηση να το λες, πρωι-μεσημερι-βραδυ στον καθρέφτη...
Αναμένω να δω αν μπορείς να ανταπαντήσεις σαφτά που έγραψα και ακυρώνουν τα γραφτά σου.
Αν δεν μπορείς τότε οι απόψεις σου ειναι γαλήες και δεν θάπρεπε να βγάζεις και γλώσσα αποπάνω... καλύτερα κρυψου στο καβουκι σου και άσε τις μαγκιές δωμέσα γιατί θα βρίσκονται διάφοροι να σου θυμίζουν πως είσαι γαλήα....
γαλήα υποκείμενα...
Η αγαμίας πάει σύννεφο εδώ μέσα γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε...και ο ηλιθιος όπως λες κάποια στιγμή σταματα να ασχολείται με τον ΠΑΝ ηληθιο ...
- taxalata xalasa
αφού δεν μπορείς να απαντήσεις τότε κάνε μόκο κι άντε γαμήσου για να μην καταλήξεις κι εσύ στο club της αγάμιας που προεδρέβει η γαλήα...Nantia114 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 19:36Όχι δεν μπορώ να απαντήσω σε τίποτα πάρε την επιβεβαίωση του φόρουμ και στη ευχή της Παναγίας...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 18:15Ουί! Δεν σε μειωσα, σε γειωσα... αλλοτόνα αλλοτάλλλο...Ουί! Δεν χρειάζεται να γράφεις αν δεν έχεις κάτι να πεις. Καταντάς γαλήα...Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται σεβαστές οι γαλήες απόψεις τσι καθεμιάς φαντασμένης...Δεν έχεις άποψη. Δεν γεννήθηκες με άποψη. Σου καλουπωσαν το μυαλό με φαντάσιες άλλων και το θεωρείς δική σου άποψη.Στα μάτια τα δικά σου.περίπου...αυτό με τους κομπλεξικους μαλάκες που δεν ξερουν να κανουν συζητηση να το λες, πρωι-μεσημερι-βραδυ στον καθρέφτη...
γαλήα υποκείμενα...
Η αγαμίας πάει σύννεφο εδώ μέσα γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε...και ο ηλιθιος όπως λες κάποια στιγμή σταματα να ασχολείται με τον ΠΑΝ ηληθιο ...
χθες στο ψαρεμα ημουν με ενα τυπο στα σαραντα αγαμος απο επιλογη
αν θες να σου τον γνωρισω για να τα λετε χριστιανικα και πανω απο ολα αγνα
- taxalata xalasa
στον καρφωσε η του τον κάρφωσες...;
μην λες μλκς ρε γερος ανθρωπος ....ψαρεμα μαζι με αλλους με καλη συζητησηtaxalata xalasa έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 20:09στον καρφωσε η του τον κάρφωσες...;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 760 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
04 Σεπ 2024, 19:31
-