Αν είσαι πάνω από 40 χρόνων και δεν έχεις 80.000 στην άκρη μόνο εσύ φταις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αν είσαι πάνω από 40 χρόνων και δεν έχεις 80.000 στην άκρη μόνο εσύ φταις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vardos την 04 Μάιος 2025, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Αν είσαι πάνω από 40 χρόνων και δεν έχεις 80.000 στην άκρη μόνο εσύ φταις.

Ο νεοφιλελευθερισμός είναι άκρο σαν το φασισμό τον κομμουνισμό και τον αναρχισμό και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Γιατί ανεβάζεις μαλακίες; 

-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Είμαι 40, 80.000 δεν έχω στην άκρη αλλά έχω ακίνητο και δυο αμαξαρες, χοχοχο
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Καταρχήν είναι πραγματική η γυναίκα στο βίντεο ή αυτό είναι ΑΙ?Κατά δεύτερον μου φαίνεται ότι το βίντεο παρομοιάζει επενδύσεις σε κρυπτό η οτιδήποτε άλλο οπότε μπορεί να περιγράφει ως χοντροκομμένη διαφημιστική παπαριά.
ναι,νομίζω είναι πραγματική. Πριν χρόνια πρέπει να είχε μπει εδώ video της πως να επενδύσεις και τέτοια. Σωστά υποψιάζεσαι ότι είναι πρόλογος για να πουλήσει κάτι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑Χθες, 19:12Καταρχήν είναι πραγματική η γυναίκα στο βίντεο ή αυτό είναι ΑΙ?Κατά δεύτερον μου φαίνεται ότι το βίντεο παρομοιάζει επενδύσεις σε κρυπτό η οτιδήποτε άλλο οπότε μπορεί να περιγράφει ως χοντροκομμένη διαφημιστική παπαριά.
Οι φτωχοί φταίνε οι ίδιοι που είναι φτωχοί
Η βουλευτής του Ποταμιού η Λυμπεράκη το είχε πει αυτό
Η βουλευτής του Ποταμιού η Λυμπεράκη το είχε πει αυτό
Νομίζω είχε πει ότι οι φτωχοί δεν ψηφίζουν σωστά. Αυτό που λες δεν το θυμαμαι
Αν είσαι πάνω από 40 χρόνων και βλέπεις αυτά τα βίντεο είσαι για κλάματα
Μου τα φάγανε τα μνημόνια και ο εμφια 

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οταν εχεις κακαλα και δεν εισαι γιουσουφακι δεξιος σαν τον Μητσοτακη
από Frappezitis » 20 Μαρ 2024, 15:59 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
21 Μαρ 2024, 00:02
-
-
- 105 Απαντήσεις
- 3146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
25 Μάιος 2024, 01:28
-
-
Νέα δημοσίευση Πρόσωπα ή πράγματα που θα σας έκαναν να βάλετε στην άκρη ιδεολογικές διαφορές
από Unique » 03 Απρ 2024, 10:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
03 Απρ 2024, 14:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το MEGA σαν να αφήνει το "παράνομο φορτίο" στην άκρη
από Otto Weininger » 09 Φεβ 2025, 23:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 74 Απαντήσεις
- 1422 Προβολές
-