Εμένα ξέρεις τι μου φαίνεται; Ότι δεν έχεις αποδεχτεί αυτό που είσαι και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι το επέλεξες εσύ και όχι αυτό εσένα.
Αν δεν ήσουν γεμάτος κόμπλεξ δεν θα ασχολιόσουν όλη την ώρα με το θέμα των γκέϊ.
Εμένα ξέρεις τι μου φαίνεται; Ότι δεν έχεις αποδεχτεί αυτό που είσαι και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι το επέλεξες εσύ και όχι αυτό εσένα.
Το αντίθετο. Είμαι υπερ οποιουδήποτε σεξουαλικού πειραματισμού, ταυτότητας κλπ. Μου φαίνεται πολύ θετικό όταν κάποιος δοκιμάζει πράγματα, δεν χρειάζονται καταπιέσεις.Green Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 20:50Εμένα ξέρεις τι μου φαίνεται; Ότι δεν έχεις αποδεχτεί αυτό που είσαι και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι το επέλεξες εσύ και όχι αυτό εσένα.
Αν δεν ήσουν γεμάτος κόμπλεξ δεν θα ασχολιόσουν όλη την ώρα με το θέμα των γκέϊ.
Άρα είσαι υπέρ της κοπρολαγνείας ή της κτηνοβασίας, φαντάζομαι.Polaris3 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 21:23Το αντίθετο. Είμαι υπερ οποιουδήποτε σεξουαλικού πειραματισμού, ταυτότητας κλπ. Μου φαίνεται πολύ θετικό όταν κάποιος δοκιμάζει πράγματα, δεν χρειάζονται καταπιέσεις.Green Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 20:50Εμένα ξέρεις τι μου φαίνεται; Ότι δεν έχεις αποδεχτεί αυτό που είσαι και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι το επέλεξες εσύ και όχι αυτό εσένα.
Είμαι υπερ να μην γράφεις μαλακιεςScouser έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 21:25Άρα είσαι υπέρ της κοπρολαγνείας ή της κτηνοβασίας, φαντάζομαι.Polaris3 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 21:23Το αντίθετο. Είμαι υπερ οποιουδήποτε σεξουαλικού πειραματισμού, ταυτότητας κλπ. Μου φαίνεται πολύ θετικό όταν κάποιος δοκιμάζει πράγματα, δεν χρειάζονται καταπιέσεις.Green Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 20:50
Όλη την ώρα με αυτές τις βλακείες ασχολείσαι, μόνο νορμάλ δεν είναι αυτό.Polaris3 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 21:23Το αντίθετο. Είμαι υπερ οποιουδήποτε σεξουαλικού πειραματισμού, ταυτότητας κλπ. Μου φαίνεται πολύ θετικό όταν κάποιος δοκιμάζει πράγματα, δεν χρειάζονται καταπιέσεις.Green Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 20:50Εμένα ξέρεις τι μου φαίνεται; Ότι δεν έχεις αποδεχτεί αυτό που είσαι και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι το επέλεξες εσύ και όχι αυτό εσένα.
Το θέμα των λοατκι είναι επίκαιρο τα τελευταία χρόνια επειδή οι αγαπητοί ακροδεξιοί βρήκαν νέο θύμα αυτή την φορά, οι λοατκι, η woke ατζέντα. Δες τι λεει η ψυχανώμαλη Λατινοπούλου και οι υποψήφιοι που κατέβηκαν με το κόμμα.
Δες στο φορουμ τις θέσεις για τους λοατκι. Ανώμαλους τους κατεβάζουν, διαταραγμένους τους κατεβάζουν, επικαλούνται την θρησκεία (χεστήκαμε τι λέει ο χριστιανισμός ή το ισλαμ).
Δεν απαντάς όμως. Είναι ή δεν είναι μέλη της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ++++ και αυτές οι κατηγορίες;
Λίγο περίεργο να το λες εσύ αυτό ενώ πας στην Εκκλησία και ανάβεις κεράκια επειδή ελπίζεις ότι ο μουσάτος που βρίσκεται στον ουρανό, ίσως σε φροντίσειGreen Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 21:28Όλη την ώρα με αυτές τις βλακείες ασχολείσαι, μόνο νορμάλ δεν είναι αυτό.Polaris3 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 21:23Το αντίθετο. Είμαι υπερ οποιουδήποτε σεξουαλικού πειραματισμού, ταυτότητας κλπ. Μου φαίνεται πολύ θετικό όταν κάποιος δοκιμάζει πράγματα, δεν χρειάζονται καταπιέσεις.Green Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 20:50Εμένα ξέρεις τι μου φαίνεται; Ότι δεν έχεις αποδεχτεί αυτό που είσαι και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι το επέλεξες εσύ και όχι αυτό εσένα.
Το θέμα των λοατκι είναι επίκαιρο τα τελευταία χρόνια επειδή οι αγαπητοί ακροδεξιοί βρήκαν νέο θύμα αυτή την φορά, οι λοατκι, η woke ατζέντα. Δες τι λεει η ψυχανώμαλη Λατινοπούλου και οι υποψήφιοι που κατέβηκαν με το κόμμα.
Δες στο φορουμ τις θέσεις για τους λοατκι. Ανώμαλους τους κατεβάζουν, διαταραγμένους τους κατεβάζουν, επικαλούνται την θρησκεία (χεστήκαμε τι λέει ο χριστιανισμός ή το ισλαμ).
Χριστιανός δεν είσαι ή κάνω λάθος ?
Ίσως επειδή οι προφητείες αφορούσαν πάντα σε πολύ πιο σοβαρά θέματα από τους λοατκι καημούς.Libre arbitre έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 22:20Κανένας προφήτης δεν προέβλεψε αυτήν την θεαματική άνοδο των LGBTQ. Ούτε ο Νοστράδαμος.
Έχουμε συζητήσει τέτοιες ψευδοεπιστημονικές ψεκασμένες μαλακίες. Δεν ισχύει.
Την δημοσκόπηση την έκανε το Ined μεσιέ. Ξέρετε τι είναι το Ined;hellegennes έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 22:25Έχουμε συζητήσει τέτοιες ψευδοεπιστημονικές ψεκασμένες μαλακίες. Δεν ισχύει.