Εξαπλασιάστηκαν οι μπάι και οι παν στους νέους εφήβους μέσα σε οκτώ χρόνια...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Εξαπλασιάστηκαν οι μπάι και οι παν στους νέους εφήβους μέσα σε οκτώ χρόνια...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 04 Μάιος 2025, 23:03

Polaris3 έγραψε:
04 Μάιος 2025, 22:19
Green Dragon έγραψε:
04 Μάιος 2025, 21:43
Τώρα ξέρεις και τι κάνω, έγινες προφήτης.
Χριστιανός δεν είσαι ή κάνω λάθος ?
Είμαι υπέρ της έννοιας της θρησκείας.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Εξαπλασιάστηκαν οι μπάι και οι παν στους νέους εφήβους μέσα σε οκτώ χρόνια...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 04 Μάιος 2025, 23:13

Green Dragon έγραψε:
04 Μάιος 2025, 20:50
Polaris3 έγραψε:
04 Μάιος 2025, 18:42
GoBack έγραψε:
04 Μάιος 2025, 18:40

Ξερεις και στα δυο το αποτελεσμα :102:
Μου φαίνεται φοβάσαι ότι μπορεί να σου αρέσει και μας το λες έμμεσα
Εμένα ξέρεις τι μου φαίνεται; Ότι δεν έχεις αποδεχτεί αυτό που είσαι και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι το επέλεξες εσύ και όχι αυτό εσένα.

Αν δεν ήσουν γεμάτος κόμπλεξ δεν θα ασχολιόσουν όλη την ώρα με το θέμα των γκέϊ.
O χρηστης ο/η/το Polaris3 εχει ξεκαθαρα συγκεκριμενη ατζεντα,δεν νομιζω οτι ειναι θεμα αποδοχης του εαυτου του/της/του.Ειναι σαν την παπατζα που λεει κλασσικα ο μεσος αντρας στην γκομενα του για να την πεισει να κανουν τριο με 2η γκομενα "αφου δεν εχεις δοκιμασει μωρε που ξερεις μπορει να σ αρεσει" :102:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 04 Μάιος 2025, 23:15

hellegennes έγραψε:
04 Μάιος 2025, 22:56
Polaris3 έγραψε:
04 Μάιος 2025, 22:45
Αν έχεις μεγαλώσει σε μια κοινωνία η οποία θεωρεί ανωμαλία την ομοφυλοφιλία, τότε είναι λογικό να μην δοκιμάσεις επειδή υπάρχει η κοινωνική πίεση που σε αποτρέπει, σου δημιουργεί ενοχές ότι κάνεις λάθος.
Μπορεί να μην προβείς σε ομοφυλοφιλικές σχέσεις αλλά ξέρεις ότι είσαι ομοφυλόφιλος.
Polaris3 έγραψε:
Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι μόνο βιολογία.
Είναι μόνο βιολογία.
Polaris3 έγραψε:
Αν ήταν μόνο βιολογία, δεν θα έβλεπες τσόντες με άτριχες που τις έχουν αλείψει με λάδι (ειναι γνωστό ότι όταν η γυναίκα ζούσε στην φύση έκανε αποτρίχωση και έβαφε νύχια για να αρέσει στον άντρα :003: ) , δεν θα σου άρεσαν οι πίπες. Αυτά του αρέσουν επειδή τα είδες κάπου, στα έδειξε η κοινωνία μέσω της τσόντας.
Εδώ δείχνεις ότι δεν καταλαβαίνεις πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Δεν σου αρέσει επειδή το είδες, σού αρέσει αυτομάτως. Καταρχήν πολλά ζώα το κάνουν αυτό, δεν είναι μόνο ο άνθρωπος. Ρίξε μια ματιά στο άρθρο της Wikipedia στο link μου. Έτσι κι αλλιώς όμως το ότι μπορεί να σε ερεθίζει σεξουαλικά μια συγκεκριμένη εικόνα, ακόμη κι αν είναι λίαν πρόσφατη (το βάψιμο δεν είναι καθόλου πρόσφατη επινόηση), οφείλεται σε έναν συνδυασμό μοτίβων που έχουν σχηματιστεί στο μυαλό σου κατά την εμβρυογένεση, την κύηση και πιθανόν τα πρώτα 3-6 χρόνια της ζωής σου, χωρίς φαινομενικά να σχετίζονται άμεσα με σεξ, αφού η σεξουαλική ωρίμανση ξεκινάει όχι νωρίτερα από τα 10 έτη.

https://en.wikipedia.org/wiki/Non-repro ... in_animals

Άλλο γράφω . Προφανώς παίζει ρόλο η βιολογία όμως παίζει ρόλο και η κοινωνία, αρκετά μικρότερο, όμως παίζει.

Χαίρομαι που γράφεις ότι σε μεγάλο βαθμό ο σεξουαλικός προσανατολισμός (η έλξη) είναι σε μεγάλο βαθμό βιολογία. Αυτό σημαίνει ότι τα ομόφυλα άτομα, τα λοατκι κάνουν αυτό που λέει η φύση τους, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό :+1::+1:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Μάιος 2025, 23:15

Libre arbitre έγραψε:
04 Μάιος 2025, 22:51
hellegennes έγραψε:
04 Μάιος 2025, 22:47
:smt005::smt005::smt005:

Εδώ εγώ λέω ότι αυτά είναι ψευδοεπιστημονικές ψεκασμένες μαλακίες:

Σκέφτηκες καθόλου την πιθανότητα να λες εσύ βλακείες ενώ αντίθετα η εθνική εταιρεία στατιστικών μελετών να λέει πολλές αλήθειες;
Όχι, δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Ας αρχίσουμε από το γεγονός ότι είναι δημοσκόπηση, όχι μελέτη. Φυσικά μια μελέτη μπορεί να έχει μέσα στην μεθοδολογία της ερωτηματολόγια αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Ένα ερωτηματολόγιο από μόνο του είναι δημοσκόπηση. Συγκεκριμένα αυτό ήταν τηλεφωνική δημοσκόπηση.

Δεύτερον, πρέπει να μάθεις κάποια στιγμή στην ζωή σου ότι δεν έχει καμμιά σημασία ποιος λέει κάτι, δεν υπάρχουν αυθεντίες στην επιστήμη. Αυτή είναι από τις πιο βασικές επιστημονικές αρχές που διδάσκεσαι σαν πρωτοετής φοιτητής σε οποιαδήποτε σχολή.

Ας είναι δημοσιευμένο και στο Nature, ας είναι από τοπ επιστήμονες του Berkeley. Σημασία έχει το περιεχόμενο. Δεν είναι ντεφάκτο σωστό επειδή βλέπεις κορυφαία ονόματα του χώρου.

Τρίτον, το άρθρο που συνοδεύει την δημοσκόπηση (και δεν περιέχει ανάλυση γιατί ΔΕΝ είναι μελέτη), δεν λέει πουθενά αυτό που ισχυρίζεσαι. Αντιθέτως, λέει ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που δηλώνουν διάφορες πίπες πιθανόν γιατί πριν απλά δεν το δήλωναν.

Αυτό που δεν αναφέρεται πουθενά είναι η πιθανότητα πολλοί απ' αυτούς να δηλώνουν κάτι άλλο απ' αυτό που είναι απλά γιατί θεωρείται από την γενιά τους "βαρετό" το να βρίσκεσαι στο στάνταρ πλαίσιο του φύλου σου, αλλά είναι ολοφάνερο από τα ποσοστά των αμφιφυλόφιλων της έρευνας που δεν έχουν πάει ποτέ και με τα δυο φύλα, που είναι κυριολεκτικά οι μισοί (το 50%).

Αν ήταν μελέτη και δεν το ανέφερε θα ήταν για πέταμα στα σκουπίδια, δεν πα' να την έγραψε ο ίδιος ο Θεός. Αλλά δεν είναι μελέτη, οπότε δεν υπάρχουν συμπεράσματα πουθενά.

Οπότε όχι, εσύ λες μνημειώδεις βλακείες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 04 Μάιος 2025, 23:17

nemo έγραψε:
04 Μάιος 2025, 23:03
Polaris3 έγραψε:

Αν έχεις μεγαλώσει σε μια κοινωνία η οποία θεωρεί ανωμαλία την ομοφυλοφιλία, τότε είναι λογικό να μην δοκιμάσεις επειδή υπάρχει η κοινωνική πίεση που σε αποτρέπει, σου δημιουργεί ενοχές ότι κάνεις λάθος.

Αν έχεις μεγαλώσει σε μια οικογένεια ή κοινωνία που θεωρεί οκ τον πειραματισμό, θα είσαι πιο ανοιχτός σε νέες εμπειρίες χωρίς να σημαίνει ότι θα το κάνεις.

οκ εμενα προσωπικα με εχεις πεισει ...θα πω σε ολους εδω μεσα να δοκιμασουν να πειραματιστουν ντε!!
στους μισούς δεν τους σηκώνεται λόγω ηλικίας

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Μάιος 2025, 23:20

Polaris3 έγραψε:
04 Μάιος 2025, 23:15
Άλλο γράφω . Προφανώς παίζει ρόλο η βιολογία όμως παίζει ρόλο και η κοινωνία, αρκετά μικρότερο, όμως παίζει.

Χαίρομαι που γράφεις ότι σε μεγάλο βαθμό ο σεξουαλικός προσανατολισμός (η έλξη) είναι σε μεγάλο βαθμό βιολογία. Αυτό σημαίνει ότι τα ομόφυλα άτομα, τα λοατκι κάνουν αυτό που λέει η φύση τους, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό :+1::+1:
Δεν υπάρχει σοβαρή ένδειξη ότι παίζει ρόλο η κοινωνία στον σεξουαλικό προσανατολισμό. Παίζει ρόλο στο τι δηλώνεις και τι θέατρο παίζεις κοροϊδεύοντας τον εαυτό σου, είτε τον κοροϊδεύεις ότι είσαι διαφορετικό φύλο απ' αυτό που είσαι είτε τον κοροϊδεύεις ότι είσαι στρέιτ ενώ δεν είσαι, αλλά στο τι προτιμήσεις έχεις σεξουαλικά δεν έχει βρεθεί ποτέ σοβαρή επιστημονική ένδειξη ότι παίζει κάποιον ρόλο, έστω και ελάχιστο. Μιλάμε για σοβαρές μελέτες, όχι κάθε παπάτζα που γράφει ο κάθε αναλφάβητος gender studies βλάκας.
Polaris3 έγραψε:
Αυτό σημαίνει ότι τα ομόφυλα άτομα, τα λοατκι κάνουν αυτό που λέει η φύση τους, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό :+1::+1:
Κι αυτό το έχει λύσει η επιστήμη εδώ και δεκαετίες. Είναι 100% φυσιολογική η ομοφυλοφιλία και η αμφιφυλοφιλία, απαντά παντού στην φύση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 04 Μάιος 2025, 23:22

GoBack έγραψε:
04 Μάιος 2025, 23:13
Green Dragon έγραψε:
Polaris3 έγραψε:
04 Μάιος 2025, 18:42

Μου φαίνεται φοβάσαι ότι μπορεί να σου αρέσει και μας το λες έμμεσα
Εμένα ξέρεις τι μου φαίνεται; Ότι δεν έχεις αποδεχτεί αυτό που είσαι και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι το επέλεξες εσύ και όχι αυτό εσένα.

Αν δεν ήσουν γεμάτος κόμπλεξ δεν θα ασχολιόσουν όλη την ώρα με το θέμα των γκέϊ.
O χρηστης ο/η/το Polaris3 εχει ξεκαθαρα συγκεκριμενη ατζεντα,δεν νομιζω οτι ειναι θεμα αποδοχης του εαυτου του/της/του.Ειναι σαν την παπατζα που λεει κλασσικα ο μεσος αντρας στην γκομενα του για να την πεισει να κανουν τριο με 2η γκομενα "αφου δεν εχεις δοκιμασει μωρε που ξερεις μπορει να σ αρεσει" :102:
Η αλήθεια είναι ότι ο σκοπός μου είναι να πουστεψω όλους τους ετεροφυλόφιλους Έλληνες άντρες

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 04 Μάιος 2025, 23:24

Polaris3 έγραψε:
04 Μάιος 2025, 23:22
GoBack έγραψε:
04 Μάιος 2025, 23:13
Green Dragon έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι ο σκοπός μου είναι να πουστεψω όλους τους ετεροφυλόφιλους Έλληνες άντρες
Εξηγηθηκε οτι αυτο ειναι αδυνατον.Αν πεισεις παντως ενα ποσοστο να δοκιμασει,αυτοματα μεγαλωνει το pool :102:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 04 Μάιος 2025, 23:30

Τις προάλλες μιλούσα με μία σε ένα μπαρ και μου λέει ότι είναι πανσεξουαλ.
Α, της λέω, δλδ μπάι;
Όχι μου λέει και άρχισε να μου εξηγεί.
Τελικά δεν κατάλαβα τη διαφορά...
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Μάιος 2025, 23:49

Airman68 έγραψε:
04 Μάιος 2025, 23:30
Α, της λέω, δλδ μπάι;
Δεν υπάρχει διαφορά. Είναι της μόδας να επινοούμε νέους όρους χωρίς νόημα. Ακούγεται πιο ιδιαίτερο, αυτό σκέφτονται οι πανηλίθιοι που δηλώνουν έτσι. Αντί να στηρίξουν την ιδιαιτερότητά τους μέσα από την προσωπικότητά τους, προσπαθούν να την χτίσουν με προκατασκευασμένα κουτάκια, ό,τι πιο κενό, επιδερμικό και συντηρητικό. Αυτό που προσπάθησαν να αποτινάξουν οι προηγούμενες γενιές, να μην μπαίνουμε οι άνθρωποι σε κουτάκια, οι νεότερες γενιές το κάνουν οικειοθελώς.

Μακριά από τέτοια άτομα. Το ότι προσπαθούν να δείξουν την ιδιαιτερότητά τους μέσα από τέτοια labels δείχνει ότι είναι άτομα χωρίς προσωπικότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 05 Μάιος 2025, 00:33

hellegennes έγραψε:
Libre arbitre έγραψε:
04 Μάιος 2025, 22:51
hellegennes έγραψε:
04 Μάιος 2025, 22:47
:smt005::smt005::smt005:

Εδώ εγώ λέω ότι αυτά είναι ψευδοεπιστημονικές ψεκασμένες μαλακίες:

Σκέφτηκες καθόλου την πιθανότητα να λες εσύ βλακείες ενώ αντίθετα η εθνική εταιρεία στατιστικών μελετών να λέει πολλές αλήθειες;
Όχι, δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Ας αρχίσουμε από το γεγονός ότι είναι δημοσκόπηση, όχι μελέτη. Φυσικά μια μελέτη μπορεί να έχει μέσα στην μεθοδολογία της ερωτηματολόγια αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Ένα ερωτηματολόγιο από μόνο του είναι δημοσκόπηση. Συγκεκριμένα αυτό ήταν τηλεφωνική δημοσκόπηση.

Δεύτερον, πρέπει να μάθεις κάποια στιγμή στην ζωή σου ότι δεν έχει καμμιά σημασία ποιος λέει κάτι, δεν υπάρχουν αυθεντίες στην επιστήμη. Αυτή είναι από τις πιο βασικές επιστημονικές αρχές που διδάσκεσαι σαν πρωτοετής φοιτητής σε οποιαδήποτε σχολή.

Ας είναι δημοσιευμένο και στο Nature, ας είναι από τοπ επιστήμονες του Berkeley. Σημασία έχει το περιεχόμενο. Δεν είναι ντεφάκτο σωστό επειδή βλέπεις κορυφαία ονόματα του χώρου.

Τρίτον, το άρθρο που συνοδεύει την δημοσκόπηση (και δεν περιέχει ανάλυση γιατί ΔΕΝ είναι μελέτη), δεν λέει πουθενά αυτό που ισχυρίζεσαι. Αντιθέτως, λέει ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που δηλώνουν διάφορες πίπες πιθανόν γιατί πριν απλά δεν το δήλωναν.

Αυτό που δεν αναφέρεται πουθενά είναι η πιθανότητα πολλοί απ' αυτούς να δηλώνουν κάτι άλλο απ' αυτό που είναι απλά γιατί θεωρείται από την γενιά τους "βαρετό" το να βρίσκεσαι στο στάνταρ πλαίσιο του φύλου σου, αλλά είναι ολοφάνερο από τα ποσοστά των αμφιφυλόφιλων της έρευνας που δεν έχουν πάει ποτέ και με τα δυο φύλα, που είναι κυριολεκτικά οι μισοί (το 50%).

Αν ήταν μελέτη και δεν το ανέφερε θα ήταν για πέταμα στα σκουπίδια, δεν πα' να την έγραψε ο ίδιος ο Θεός. Αλλά δεν είναι μελέτη, οπότε δεν υπάρχουν συμπεράσματα πουθενά.

Οπότε όχι, εσύ λες μνημειώδεις βλακείες.
Let me disagree. Θα προτιμήσω το εθνικό ινστιτούτο δημογραφικών ερευνών και τις μεθοδολογίες που ακολουθεί παρά τις δικές σου μνημειώδεις... θεωρίες. Όποιος θέλει μπορεί να ρωτήσει στο ChatGPT για να μάθει τι εστί Ined.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antipnevma » 05 Μάιος 2025, 00:34

Airman68 έγραψε:
Α, της λέω, δλδ μπάι;
Γιατί δεν κατάλαβες, χαζός είσαι; Πανσέξουαλ είναι αυτός που έλκεται από όλα τα φύλα, όχι μόνο από cis άντρες και γυναίκες όπως οι bi.
αἰέν ἀριστεύειν

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 05 Μάιος 2025, 00:38

Εικόνα
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 05 Μάιος 2025, 00:40

Antipnevma έγραψε:
05 Μάιος 2025, 00:34
Airman68 έγραψε:
Α, της λέω, δλδ μπάι;
Γιατί δεν κατάλαβες, χαζός είσαι; Πανσέξουαλ είναι αυτός που έλκεται από όλα τα φύλα, όχι μόνο από cis άντρες και γυναίκες όπως οι bi.
Nope.
Αν δεις τον ορισμό του πανσεξουαλ είναι μια μαλακια και μισή:

The key difference between pansexual and bisexual individuals lies in their focus on gender. Pansexual individuals are attracted to people regardless of their gender, often described as "gender-blind". Bisexual individuals are attracted to two or more genders, but they may or may not have a preference or stronger attraction towards certain genders.
Yippie Kay Yay

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών