Δεν ψάχνω τίποτα, ψυχική ηρεμία θέλω μονο
Αλλαγή θρησκεύματος
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Αλλαγή θρησκεύματος
Δηλαδή;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Φυσικά και υπάρχει ενδιαφέρον.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑Χθες, 22:30
Έχει γίνει τίποτα ενδιαφέρον εκεί; Κάνα ξύλο κάνα φασωμα κάνα τι της έχω κάνει μωρέ της μαλακισμενης, κάτι; Να ψάξω γιουτιουμπ αμα είναι
Πρώτον, ενα σωρό βυζιά και κωλοι γυρω απο την πισινα καθημερινώς

Δεύτερον, βαθύτατα επιστημονική συζήτηση απο ακαδημαϊκούς του είδους, σχετικά με τον κόκορα που κανει αυγά vantono @ BIG BROTHER 2025
Αυτό είναι ένα θέμα θρησκευτικου περιεχομένου μην το γαμας με βυζιά και κωλουςvantono έγραψε: ↑Χθες, 22:34Φυσικά και υπάρχει ενδιαφέρον.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑Χθες, 22:30
Έχει γίνει τίποτα ενδιαφέρον εκεί; Κάνα ξύλο κάνα φασωμα κάνα τι της έχω κάνει μωρέ της μαλακισμενης, κάτι; Να ψάξω γιουτιουμπ αμα είναι
Δεύτερον, βαθύτατα επιστημονική συζήτηση απο ακαδημαϊκούς του είδους, σχετικά με τον κόκορα που κανει αυγά vantono @ BIG BROTHER 2025
Γίνε βουδιστής.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Θέλω κάτι πιο σκληροπυρηνικο, να μου βάζουν κανονισμους σκληρούς. Άσε που δεν μπορώ να πάω σε τέτοιες χώρες, δεν μπαίνω σε αεροπλάνο. Ενώ μια Τουρκία την πάω και με το αμαξι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Α σορρυ, νομιζα οτι αφορουσε και το δωδεκάθεο-παγανισμό/παγαμισμό το θέμα.Zel89 έγραψε: ↑Χθες, 22:38Αυτό είναι ένα θέμα θρησκευτικου περιεχομένου μην το γαμας με βυζιά και κωλουςvantono έγραψε: ↑Χθες, 22:34Φυσικά και υπάρχει ενδιαφέρον.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑Χθες, 22:30

Δεν ηξερα οτι αφορά μονοθεϊστικές θρησκείες μόνο. Ενταξει, για τι να μιλησουμε λοιπον? Τουρμπάνια, περιτομές, γκαμηλογαμιάδες? Για πες μας τις εμπειρίες σου

- kongrosian
Ο όρος «radical αγνωστικιστής» (ή ριζοσπαστικός αγνωστικιστής) περιγράφει κάποιον που κρατά μια ιδιαίτερα αυστηρή ή απόλυτη στάση απέναντι στη γνώση για υπερφυσικά ή θεϊκά ζητήματα. Πιο συγκεκριμένα:
• Αγνωστικιστής γενικά είναι κάποιος που πιστεύει ότι η ύπαρξη ή μη ύπαρξη Θεού (ή θεών) είναι άγνωστη ή αδύνατον να αποδειχθεί.
• Radical αγνωστικιστής πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι είναι αδύνατο κατ’ αρχήν για τον άνθρωπο να γνωρίσει ποτέ αν υπάρχει Θεός ή οποιαδήποτε υπερβατική πραγματικότητα — όχι απλώς ότι δεν ξέρουμε τώρα, αλλά ότι η γνώση αυτή είναι απόλυτα απρόσιτη.
Με άλλα λόγια, ενώ ένας απλός αγνωστικιστής μπορεί να πει «δεν ξέρω», ο radical αγνωστικιστής λέει «κανείς δεν μπορεί ποτέ να ξέρει».
Θα ήθελες να το συνδέσουμε και με συγκεκριμένους φιλοσόφους ή ρεύματα σκέψης;
Δεν πιστεύω στους 12 θεούς του Ολύμπου, ζήτησα απλά γνώμες για το πώς αλλάζει κάποιος θρήσκευμα και αν έχετε εμπειρίες από γνωστούς. Δεν σκοπεύω να γαμαω καμήλες φίλε, ούτε τετράποδες ούτε διποδες. Μου αρέσουν οι κοντούλες γενικάvantono έγραψε: ↑Χθες, 22:47Α σορρυ, νομιζα οτι αφορουσε και το δωδεκάθεο-παγανισμό/παγαμισμό το θέμα.Zel89 έγραψε: ↑Χθες, 22:38Αυτό είναι ένα θέμα θρησκευτικου περιεχομένου μην το γαμας με βυζιά και κωλουςvantono έγραψε: ↑Χθες, 22:34
Φυσικά και υπάρχει ενδιαφέρον.
Δεν ηξερα οτι αφορά μονοθεϊστικές θρησκείες μόνο. Ενταξει, για τι να μιλησουμε λοιπον? Τουρμπάνια, περιτομές, γκαμηλογαμιάδες? Για πες μας τις εμπειρίες σου
Ευχαριστώ φίλε μου για την επεξήγηση, ναι για πες και για φιλοσόφους και ρεύματα, ακούγεται ενδιαφέρον. Αν και εγώ γενικά θέλω να πιστεύω σε κάτι για να μη με πάρει πολύ από κατωkongrosian έγραψε: ↑Χθες, 22:50Ο όρος «radical αγνωστικιστής» (ή ριζοσπαστικός αγνωστικιστής) περιγράφει κάποιον που κρατά μια ιδιαίτερα αυστηρή ή απόλυτη στάση απέναντι στη γνώση για υπερφυσικά ή θεϊκά ζητήματα. Πιο συγκεκριμένα:
• Αγνωστικιστής γενικά είναι κάποιος που πιστεύει ότι η ύπαρξη ή μη ύπαρξη Θεού (ή θεών) είναι άγνωστη ή αδύνατον να αποδειχθεί.
• Radical αγνωστικιστής πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι είναι αδύνατο κατ’ αρχήν για τον άνθρωπο να γνωρίσει ποτέ αν υπάρχει Θεός ή οποιαδήποτε υπερβατική πραγματικότητα — όχι απλώς ότι δεν ξέρουμε τώρα, αλλά ότι η γνώση αυτή είναι απόλυτα απρόσιτη.
Με άλλα λόγια, ενώ ένας απλός αγνωστικιστής μπορεί να πει «δεν ξέρω», ο radical αγνωστικιστής λέει «κανείς δεν μπορεί ποτέ να ξέρει».
Θα ήθελες να το συνδέσουμε και με συγκεκριμένους φιλοσόφους ή ρεύματα σκέψης;