Γιατί μάλλον ο μέσος καράμπαμπας είναι παντού ίδιος.
ηθοποιος συγκρινει ελληνες και ξενους μεταναστες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ηθοποιος συγκρινει ελληνες και ξενους μεταναστες
Ordem e Progresso.
Βρες και τις παλιες του δηλωσεις να γελασουμε.run έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 18:01https://www.zappit.gr/psychagogia/giann ... li/2797619
Όταν ρωτήθηκε για το μεταναστευτικό, ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε τα εξής: «Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό»!
Με ανοιχτα παραθυρα σε ισογειο κοιμομασταν. Και επειδη ξεχναγα τα κλειδια μου και οι γονεις νου ελειπαν, αφηνα λιγο ανοιχτα για να μπω απο το παραθυρο οταν γυρισω απ το σχολειο.the_black_planet έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 19:37Πες τα ρε Φος! Athina_P αυτά που γράφεις για τα Λονδινα και τα Παρισια είναι φαντασιώσεις, όπως τα γνωστά παραμυθακια ότι κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα παλιά! Ξεκολλάτε λίγο με το φαντασιακό! Κρίμα για τον Ζούγα που τον αγαπάω αλλά αυτό που λέει 2 τινά μπορεί να σημαίνει, είτε χαζεψε, είτε απευθύνεται σε χαζούς...
Στον Πειραιά δεν κοιμόμασταν με την καμία με ανοιχτά παράθυρα, σε ισόγειο. Έμενα σε νεοκλασικό αρχοντικό και είχαμε ισόγειο, και δεν κοιμόμασταν έτσι, γιατί αν πέρναγε κανάς μεθυσμένος ναυτικός, θα μας έκανε γυναίκες του. Υπήρχε εγκληματικότητα, υπήρχαν διαρρήξεις, και όλα. Τώρα, αν στα χωριά κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα, ΟΚ, θυμάμαι και τα καλοκαίρια στο χωριό μου, που δεν κλείδωναν το αυτοκίνητο.
Ordem e Progresso.
- Βινόσαυρος
Ίσως εννοεί τη γεωμετρική εποχή ή ίσως ο αρχάνθρωπος τωνCavaliere έγραψε: ↑21 Δεκ 2018, 17:51Στον Πειραιά δεν κοιμόμασταν με την καμία με ανοιχτά παράθυρα, σε ισόγειο. Έμενα σε νεοκλασικό αρχοντικό και είχαμε ισόγειο, και δεν κοιμόμασταν έτσι, γιατί αν πέρναγε κανάς μεθυσμένος ναυτικός, θα μας έκανε γυναίκες του. Υπήρχε εγκληματικότητα, υπήρχαν διαρρήξεις, και όλα. Τώρα, αν στα χωριά κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα, ΟΚ, θυμάμαι και τα καλοκαίρια στο χωριό μου, που δεν κλείδωναν το αυτοκίνητο.
πετραλόνων να μη κλείδωνε τα παραθυρα της σπηλιάς στα
πετράλωνα.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Η συμπεριφορά σου τείνει - δεν έφτασες ακόμα - στην ομάδα χρηστών πού αναφέρω. Πάρτο σαν ταρακούνημα, μπας και συνέλθεις.
Στο κάτω-κάτω, κριτική μπορούμε να κάνουμε εμείς που μένουμε εδώ. Εσείς που την κοπανίσατε, να κάνετε κριτική στην χώρα που ζείτε.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
'Ελα, ρε Captain, σοβαρέψου. Το παίρνεις πολύ βαριά το πράμα. Και δεύτερον, όπου θέλει ο καθένας θα κάνει κριτική, δημόσιος διάλογος είναι, θα μας φιμώσεις;
Ordem e Progresso.
- Υδράργυρος
Μαλακιες. Το χανει και ο ζουγανελης σιγα σιγα
ρε τον γιαννη τουν εξερω από του παλαια τα χρονια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
στου ψυχιατρειο ωρε όπως κανανε στη σοβιετια
δεν βλεπσ τα ωραια του σορακισμου
μεσα ρε να σι φτιαακσνι οι ψυχιατροι
δεν βλεπσ τα ωραια του σορακισμου
μεσα ρε να σι φτιαακσνι οι ψυχιατροι
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
ενεσεις θειου
δν βλεπσ ωρε τουν νεοφιλελεφτερο παραδεισου
παρ το θειο να ν οηξεις
δν βλεπσ ωρε τουν νεοφιλελεφτερο παραδεισου
παρ το θειο να ν οηξεις
ηταν στο τελος της δεκαετιας 70
η δαπ ειχε φερ έναν σοβιετικο που δν μπορουσε να δει τον σοβιετικο παραδεισο ουτε με γκουλαγ
τον περιποιηθηκαν το λοιπον στο ψυχιατρειο
εποχη γκορ μπατσεφ τη γλυτωσε κι ηρθε στο αμφιθεατρο της φιλοσοφικηε να φω τισει τι εστι σοβ ιετικο ψυχιατρειο
κι απεξω μαζωχτήκαμε κνοιτες μαοικπι τροτσικιστες κτλπ
και χαλασαμε τη συγκεντρω ση
αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε επανασταση ωρε
η δαπ ειχε φερ έναν σοβιετικο που δν μπορουσε να δει τον σοβιετικο παραδεισο ουτε με γκουλαγ
εποχη γκορ μπατσεφ τη γλυτωσε κι ηρθε στο αμφιθεατρο της φιλοσοφικηε να φω τισει τι εστι σοβ ιετικο ψυχιατρειο
Δαφνη ομοιως. Η αδερφη μου ειχε δει πουτσο επιδειξια πριν κλεισει τα 6, εγω στα 9 βρηκα πεταμενο πιστολι και θυμαμαι καθε καλοκαιρι που μαζευαμε συριγγες απο τη Ζωοδοχο Πηγη και οι γεροι μας ελεγαν "μην τις πιανετε". Μονο ηλιθιος θα κοιμοταν με ανοιχτα παραθυρα στο ισογειο.Cavaliere έγραψε: ↑21 Δεκ 2018, 17:51Στον Πειραιά δεν κοιμόμασταν με την καμία με ανοιχτά παράθυρα, σε ισόγειο. Έμενα σε νεοκλασικό αρχοντικό και είχαμε ισόγειο, και δεν κοιμόμασταν έτσι, γιατί αν πέρναγε κανάς μεθυσμένος ναυτικός, θα μας έκανε γυναίκες του. Υπήρχε εγκληματικότητα, υπήρχαν διαρρήξεις, και όλα. Τώρα, αν στα χωριά κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα, ΟΚ, θυμάμαι και τα καλοκαίρια στο χωριό μου, που δεν κλείδωναν το αυτοκίνητο.
Γενικα οι παντοτε αναφομοιωτοι εσωτερικοι λαθρομεταναστες Ελ αγνοουν τελειως στις νοσταλγικες τους παπαριες τη ραγδαια αστικοποιηση που εχει συντελεστει. Το '60 παντου ηταν σαν συγχρονη κωμοπολη εκτος απο τις πολυκατοικιες που εμεναν οι πλουσιοι και ο πατερας μου εβλεπε προβατα να βοσκουν στο Λυκαβηττο, το '00 στην ιδια γειτονια (Νεαπολη) ο παππους μου εφαγε ξυλο απο ελληνοτατο κρητικο που τον ειχε κλεισει και στραβωσε με τα κορναρισματα, σημερα σε μονιμη αρνηση οι χωριατε εκπλησσονται που μια πολη 4 εκατομμυριων εχει no go areas λες και οι υπολοιπες 1000 παρομοιες πολεις του πλανητη δεν εχουν, λες και οι ΗΠΑ πχ ειχαν τα ιδια προβληματα λογω DNA και οχι για συστημικους λογους.
Πριν διωξουμε τους ξενους ας διωξουμε τους τεταρτης γενιας μαραθοκαμπιωτες που ακομα δηλωνουν hometown Μαραθοκαμπος στο Facebook.
-
- Phorum.gr user: the_black_planet
Και τον Ζούγα είχες γνωρίσει ρε θηρίο;;run έγραψε: ↑21 Δεκ 2018, 20:44ηταν στο τελος της δεκαετιας 70

Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Σιγά τον Ρίτσαρντ Φάυνμανν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι ώρα να φέρουμε ξένους εισαγγελείς και δικαστές;
από Σενέκας » 31 Ιούλ 2023, 14:44 » σε Κοινωνικά θέματα - 34 Απαντήσεις
- 1137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
01 Αύγ 2023, 00:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα νησιά είναι μόνο για το κορυφαίο 20% - 30% της ελληνικής κοινωνίας και για τους ξένους.
από Frappezitis » 18 Ιουν 2023, 15:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 188 Απαντήσεις
- 4737 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
28 Ιουν 2023, 21:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ηθοποιός του Hollywood βρίσκεται υπό κράτηση στο Α.Τ. Γαλατσίου..!
από Parrot » 02 Ιαν 2025, 20:45 » σε Life style - 18 Απαντήσεις
- 833 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
03 Ιαν 2025, 14:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πέθανε ο τεράστιος ηθοποιός Ντόναλντ Σάδερλαντ
από Μαδουραίος » 20 Ιουν 2024, 20:56 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 28 Απαντήσεις
- 949 Προβολές
-