καλά εσυ μπορείς να βγάζεις το παιδί σου στο κλαρί, δε σημαίνει πως πρέπει να θεσμοθετηθεί επειδή το θεωρείς άμεμπτο.George_V έγραψε: ↑Σήμερα, 15:09Δε βλεπω κατι το μεμπτο με την κοινωνικη εργασια.
Οι Γιαπωνεζοι δλδ που βαζουν τους μαθητες να γλειφουν το πατωμα καθε μερα κυριολεκτικα μαλακες ειναι?
Χωρια που αμα καποιο κωλοπαιδο κανει καμια μαλακια θα σκεφτει πολυ σοβαρα να κανει και δευτερη αν τον βαλουν να μαζεψει τα συντριμια και να πληρωσει ο πατερας του τη ζημια.
Τα σχολεία της κυβέρνησης ΝΔ vol 3
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Τα σχολεία της κυβέρνησης ΝΔ vol 3
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θεωρεις οτι οι Γιαπωνεζοι κανουν κακο στα παιδια τους με αυτη την πρακτικη?Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Σήμερα, 15:18καλά εσυ μπορείς να βγάζεις το παιδί σου στο κλαρί, δε σημαίνει πως πρέπει να θεσμοθετηθεί επειδή το θεωρείς άμεμπτο.George_V έγραψε: ↑Σήμερα, 15:09Δε βλεπω κατι το μεμπτο με την κοινωνικη εργασια.
Οι Γιαπωνεζοι δλδ που βαζουν τους μαθητες να γλειφουν το πατωμα καθε μερα κυριολεκτικα μαλακες ειναι?
Χωρια που αμα καποιο κωλοπαιδο κανει καμια μαλακια θα σκεφτει πολυ σοβαρα να κανει και δευτερη αν τον βαλουν να μαζεψει τα συντριμια και να πληρωσει ο πατερας του τη ζημια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Ληστοσυμμορίτης
δεν γνωρίζω τι κάνουν οι γιαπωνέζοι αλλά η παιδική εργασία είναι σοβαρό ζήτημα.George_V έγραψε: ↑Σήμερα, 15:48Θεωρεις οτι οι Γιαπωνεζοι κανουν κακο στα παιδια τους με αυτη την πρακτικη?Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Σήμερα, 15:18καλά εσυ μπορείς να βγάζεις το παιδί σου στο κλαρί, δε σημαίνει πως πρέπει να θεσμοθετηθεί επειδή το θεωρείς άμεμπτο.George_V έγραψε: ↑Σήμερα, 15:09Δε βλεπω κατι το μεμπτο με την κοινωνικη εργασια.
Εσύ θεωρείς πως τα ανήλικα είναι υπεύθυνα για τις πράξεις τους; Πως ΄λεγαν τα τέρατα στον κολλωνό; αυτή μας έστελνε μηνύματα.
Αυτό που περιγράφεις-και στο οποίο δεν είμαι αντίθετος-δεν γίνεται στα πλαίσια τιμωρίας αλλά ως κάτι που είναι μέσα στις υποχρεώσεις. Αν το ίδιο πράγμα που περιγράφεις το εφαρμόσεις ως τιμωρία, μόνο κακό θα προκαλέσεις και όχι καλό.
Δεν εχω διαβάσει τις προθέσεις της κυβέρνησης (τί εννοεί δηλαδή ως κοινωνική εργασία) αλλά απο την πρώτη ματιά οι αντιρρήσεις μου ειναι στη σύνδεση της εργασίας με την τιμωρία και οχι στην έννοια της εργασίας την οποια θα έλεγα ως και επιβεβλημένη ως μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Σήμερα, 15:55δεν γνωρίζω τι κάνουν οι γιαπωνέζοι αλλά η παιδική εργασία είναι σοβαρό ζήτημα.
Εσύ θεωρείς πως τα ανήλικα είναι υπεύθυνα για τις πράξεις τους; Πως ΄λεγαν τα τέρατα στον κολλωνό; αυτή μας έστελνε μηνύματα.
- Ληστοσυμμορίτης
Είναι άλλο η συμμετοχή σε έργο των ανήλικων, καλλιτεχνίες, καθαριότητα, φύτευση δέντρων κτλπ για να δουν στοιχειωδώς πως αναπτύσεται υπεύθυνος πολιτης και άλλο η εργασία για τιμωρία.
- Ληστοσυμμορίτης
Εδώ είναι ένα μέτρο μάζι με μια άλλη συστάδα για κατηγοριοποιημένα "ειδικά" σχολεία για δυσπροσάρμοστους ανήλικους, σαν επιμορφωτήρια.Maspoli έγραψε: ↑Σήμερα, 16:08Δεν εχω διαβάσει τις προθέσεις της κυβέρνησης (τί εννοεί δηλαδή ως κοινωνική εργασία) αλλά απο την πρώτη ματιά οι αντιρρήσεις μου ειναι στη σύνδεση της εργασίας με την τιμωρία και οχι στην έννοια της εργασίας την οποια θα έλεγα ως και επιβεβλημένη ως μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Σήμερα, 15:55δεν γνωρίζω τι κάνουν οι γιαπωνέζοι αλλά η παιδική εργασία είναι σοβαρό ζήτημα.
Συμφωνώ και αυτό ήθελα να τονίσω στον συμφορουμίτηΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Σήμερα, 16:12Είναι άλλο η συμμετοχή σε έργο των ανήλικων, καλλιτεχνίες, καθαριότητα, φύτευση δέντρων κτλπ για να δουν στοιχειωδώς πως αναπτύσεται υπεύθυνος πολιτης και άλλο η εργασία για τιμωρία.
Σε τέτοια "σχολεία" ειμαι αντίθετοςΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Σήμερα, 16:13Εδώ είναι ένα μέτρο μάζι με μια άλλη συστάδα για κατηγοριοποιημένα "ειδικά" σχολεία για δυσπροσάρμοστους ανήλικους, σαν επιμορφωτήρια.Maspoli έγραψε: ↑Σήμερα, 16:08Δεν εχω διαβάσει τις προθέσεις της κυβέρνησης (τί εννοεί δηλαδή ως κοινωνική εργασία) αλλά απο την πρώτη ματιά οι αντιρρήσεις μου ειναι στη σύνδεση της εργασίας με την τιμωρία και οχι στην έννοια της εργασίας την οποια θα έλεγα ως και επιβεβλημένη ως μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Σήμερα, 15:55δεν γνωρίζω τι κάνουν οι γιαπωνέζοι αλλά η παιδική εργασία είναι σοβαρό ζήτημα.
- EKPLIKTIKOS
Πάντως και η ιαπωνική κοινωνία έχει τα δικά της προβλήματα. Δε σημαίνει πως οτιδήποτε μαλακια βγαίνει από εκεί πρέπει να την υιοθετούμε άκριτα επειδή κάποτε ο μπάρμπας σας είχε μια κορολα που βγήκε άσπαστη
Τον ανήλικο που βάζει φωτιά σε κουτάβια, αντί να τον καταδικάσουν σε ποινή που δεν θα εκτίσει προτιμώ (και επιθυμώ) να τον βάλουν 100 ώρες κοινωνική εργασία σε καταφύγια αδέσποτωνΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Σήμερα, 14:54γιατί πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στα δυο; Σαν να με προτείνεις αν θέλω να χάσω το δεξι μου χέρι ή το αριστερό μου πόδι ξερω γω.Otto Weininger έγραψε: ↑Σήμερα, 14:46Απευθείας Γκούλαγκ λες καλύτερα;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Σήμερα, 14:33Γιατί μετά τα ωνάσεια με τους καλούς μαθητές πρέπει να έχουμε και τα καθαρτήρια σχολεία
Τον ανήλικο που βούτηξε την τσάντα της γριάς θέλω να τον βάλουν 100 ώρες κοινωνική εργασία σε γηροκομεία
Τον ανήλικο που δέρνει τον καθυστερημένο συμμαθητή του θέλω να τον βάλουν 100 ωρες κοινωνική εργασία σε κέντρο απασχόλησης ΑμΕΑ
Έχεις αντίρρηση για οποιοδήποτε από αυτά;
- George_V
Εξαρταται τι θεωρεις ανηλικο και τι πραξη εγινε.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Σήμερα, 15:55δεν γνωρίζω τι κάνουν οι γιαπωνέζοι αλλά η παιδική εργασία είναι σοβαρό ζήτημα.George_V έγραψε: ↑Σήμερα, 15:48Θεωρεις οτι οι Γιαπωνεζοι κανουν κακο στα παιδια τους με αυτη την πρακτικη?Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Σήμερα, 15:18
καλά εσυ μπορείς να βγάζεις το παιδί σου στο κλαρί, δε σημαίνει πως πρέπει να θεσμοθετηθεί επειδή το θεωρείς άμεμπτο.
Ενα 7χρονο που επεσε με τα μουτρα σε μια τζαμαρια παιζοντας οχι δεν ειναι υπευθυνο.
Ενα 15χρονο που σπαει τον υπολογιστη του σχολειου ομως γιατι ANARCHY IN THE UK ξερω γω ειναι πολυ καλα υπευθυνο για την πράξη του.
Δλδ εσεις τι προτεινετε? Να σπαει ο 15χρονος τον υπολογιστη (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ) και να του λεμε "μπραβο αγορι μου σπασε και κανα δυο ακομα".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Σωστα.
Αλλα οταν συμβει κατι το οποιο δεν ειναι ατυχημα καποιος πρεπει να αναλαβει και τις ευθυνες.
Αν π.χ. ενας μαθητης σπασει σχολικο πράγμα γιατι ετισ του ηρθε η γιατι τον τσαντισε ο δασκαλος η γιατι ξερω γω ηθελε να το σπασει καποιος πρεπει να αναλαβει την ευθυνη για αυτο καποιος πρεπει να το πληρωσει και καποιος πρεπει να παρει ενα μαθημα.
- Ληστοσυμμορίτης
ΕννοείταιBeria έγραψε: ↑Σήμερα, 16:42Τον ανήλικο που βάζει φωτιά σε κουτάβια, αντί να τον καταδικάσουν σε ποινή που δεν θα εκτίσει προτιμώ (και επιθυμώ) να τον βάλουν 100 ώρες κοινωνική εργασία σε καταφύγια αδέσποτωνΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Σήμερα, 14:54γιατί πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στα δυο; Σαν να με προτείνεις αν θέλω να χάσω το δεξι μου χέρι ή το αριστερό μου πόδι ξερω γω.
Τον ανήλικο που βούτηξε την τσάντα της γριάς θέλω να τον βάλουν 100 ώρες κοινωνική εργασία σε γηροκομεία
Τον ανήλικο που δέρνει τον καθυστερημένο συμμαθητή του θέλω να τον βάλουν 100 ωρες κοινωνική εργασία σε κέντρο απασχόλησης ΑμΕΑ
Έχεις αντίρρηση για οποιοδήποτε από αυτά;
- Ληστοσυμμορίτης
Αν αυξάνεται το φαινόμενο οι μαθητές να μην γουστάρουν το σχολείο είναι κοινωνικό ζήτημα και όχι ατομικό επομένως πρεπει να ειδωθεί γιατί το σχολείο δημιουργεί παιδιά που δεν χωράνε μέσα του; Χρειάζεται ένα σχολείο που οι μαθητές θα ε΄γουστάρουν να πηγαίνουν σχολείο αντί να βγάζουν όλη αυτή την ένταση στην καταστροφή να τη βγάζουν στη δημιουργηκότητα. Αν σηκώνεις τείχους στη δημιουργικότητα των παιδιών κατα πάσα πιθανότητα θα δημιουργείς παιδιά με τέτοια χαρακτηριστικά.George_V έγραψε: ↑Σήμερα, 16:44Σωστα.
Αλλα οταν συμβει κατι το οποιο δεν ειναι ατυχημα καποιος πρεπει να αναλαβει και τις ευθυνες.
Αν π.χ. ενας μαθητης σπασει σχολικο πράγμα γιατι ετισ του ηρθε η γιατι τον τσαντισε ο δασκαλος η γιατι ξερω γω ηθελε να το σπασει καποιος πρεπει να αναλαβει την ευθυνη για αυτο καποιος πρεπει να το πληρωσει και καποιος πρεπει να παρει ενα μαθημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σχολεία της κυβέρνησης ΝΔ vol 2
από Ληστοσυμμορίτης » 27 Ιαν 2025, 23:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 97 Απαντήσεις
- 1490 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
02 Μάιος 2025, 20:31
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 2159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
01 Μαρ 2025, 15:28
-