Αυνανισμός επ αυτόφωρω
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αυνανισμός επ αυτόφωρω
Λοιπόν οκ
Ας τοποθετηθεί το πχορουμ.
Πιάνεται τον/την σύντροφο σας επ αυτόφωρο να αυνανιζεται .
1. Πως αντιδράτε?
2. Τι του λέτε?
Ας τοποθετηθεί το πχορουμ.
Πιάνεται τον/την σύντροφο σας επ αυτόφωρο να αυνανιζεται .
1. Πως αντιδράτε?
2. Τι του λέτε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zteo την 07 Μάιος 2025, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Αυνανισμός επ αυτόφωρω
Τι να του - της πεις ? βασικη αναγκη ειναι ρε πσηλε .
Λολ τιποτα, κατευθειαν την ξεσκιζω
ελπιζω φοσιλι να γραφεις και με τα δυο χερια στο πισι.
- Fata_Morgana
Μπαίνω και εγώ στο παιχνίδι. Και του λέω μη μου το στερείς. Ατάκα που τη διάβσα πρόσφατα και το χω κάνει σλογκαν 

- Dwarven Blacksmith
Αγαπημένη! Όσο παράγω αξία για τους μετόχους εσύ παραδίδεσαι στις ηδονές της σάρκας;

Να το εμβαθύνω λίγο.
Ποια η αντίδραση σας εάν πιανατε τον/ την σύντροφο σας να αυνανιζεται βλέποντας τσόντα?
Ποια η αντίδραση σας εάν πιανατε τον/ την σύντροφο σας να αυνανιζεται βλέποντας τσόντα?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αν αυνανίζεται με τη Σοβιετική Εγκυκλοπαίδεια τότε πρόβλημα
- Fata_Morgana
Εξαρτάται τη τσόντα.
Σε αγαπώ! Απόλυτα σωστή.Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 21:14Μπαίνω και εγώ στο παιχνίδι. Και του λέω μη μου το στερείς. Ατάκα που τη διάβσα πρόσφατα και το χω κάνει σλογκαν

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Να κατουρήσουμε κάτι που είναι φυσική ανάγκη απαγορεύεται από κει και πέρα τι περιμένεις.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Βασικά, γέλασα με το "επ´ αυτοφώρω" και τη συσχέτιση του αυνανισμού μόνον με τσόντα.
Και μεταξύ συντρόφων έχει ερωτικό ενδιαφέρον.
Στην τελική, αν δεν δεις πώς θα μάθεις;
Και μεταξύ συντρόφων έχει ερωτικό ενδιαφέρον.
Στην τελική, αν δεν δεις πώς θα μάθεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Συνουσία ή αυνανισμός; Ποιο προτιμάτε; Δικαιολογείστε την απάντησή σας.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 23 Φεβ 2025, 21:44 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 15 Απαντήσεις
- 568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
26 Φεβ 2025, 11:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λήμμα "αυνανισμός" από εγκυκλοπαίδεια του 1927
από Εκτωρ » 25 Αύγ 2023, 10:21 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 0 Απαντήσεις
- 813 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
25 Αύγ 2023, 10:21
-