Όταν το κράτος κυνηγούσε φασίστες μην μου λες πως σε όλη την διάρκεια της ιστορίας οι φασίστες ήταν ένα με το κράτος.Space_Passenger έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 21:59Ρε φιλε τη κολοκυθια θες να παιξουμε?? Ηταν εκτος γιατι τα σπασανε με το επισημο φασιστικο καθεστως της 4ης Αυγουστου. Το ΕΠΙΣΗΜΟ κρατος ηταν φασιστες τι θες να πουμε αλλο????Golden Age έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 21:46Μα αν ήταν ένα με το κράτος δεν θα ήταν εκτός νόμου. Ο Μεταξάς τους κυνήγησε κι εσύ μου λες ότι ήταν ένα με το κράτος; Απλά έχεις φάει τον πρόλογο της Αριστεράς και δεν θέλεις να δεις την πραγματικότητα γιατί σου αρέσει αυτός ο πρόλογος.
Μα είναι νέα παιδιά και ναι, η ιδεολογία είναι το κίνητρο για το οποίο τους διώκουν και προσπαθούν να κάνουν δέσιμο με γηπεδικούς που κάποιοι απο αυτούς είναι ποινικοί και βλακείες. Γι' αυτό άλλωστε έστησαν ολόκληρο εφέ με συνέντευξη του Χρυσοχοίδη στα κανάλια όπου επέχαιρε για "εξάρθρωση ακροδεξιών" και άλλα τέτοια και έκαναν ρεπορτάζ στα κανάλια.
Κι όλα αυτά πότε; Σε μια περίοδο που οι συμμορίες της αναρχοαριστεράς τραμπουκίζουν στις σχολές και η ΝΔ δεν θέλει να τους αντιμετωπίσει και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο χτυπώντας στα δεξιά της για να δαιμονοποιήσει τον χώρο δεξιότερά της.
Τις προάλλες συνέλλαβαν στην Αθήνα κάτι άλλους νεαρούς που έγραφαν εθνικιστικά συνθήματα σε σχολείο.
Νομίζω και για τους συνεργούς των τρομοκρατών που συνελλήφθησαν εξέφρασες συμπάθεια.
"ιδεολογια - ιδεολογια" αλλα και τα λεφτα-λεφτα" γιαυτο οι ληστειες και οι τραμπουκισμοι. Γενικα πολλοι ακροδεξιοι ειναι και τραμπουκοι της νυχτας π.χ πορτιερηδες κτλ. Το ενα δεν αναιρει το αλλο.
Ο διδακτορικος που χτυπησε την αλλη στο κυλικειο συνεληφθη και ο ενοικιαστης της γιαφκας στη Θεσσ/κη επίσης. Δεν τους αφηασανε να τη σκαπουλαρουν. Και αλλους εχουν πιασει.
Ναι για καποιες κοπελες εξεφρασα συμπαθεια (απο τους Αμπελοκηπους) Επειδη πηγαν φυλακη. Οχι ιδεολογικα - ανθρωπινα. οπως εσυ συμπαθεις τα "νεα παιδια".
Έχουν αφήσει ασύλληπτες ολόκληρε τρομοκρατικές οργανώσεις, μην στεναχωριέσαι.
Και άνδρες συνελλήφθησαν στους Αμεπολόκηπους. Την συμπάθεια την εξέφρασες γιατί είναι αναρχικές κι ας πήγαν φυλακή για τρομοκρατία. Αν ήταν ακροδεξιές δεν θα εξέφραζες συμπάθεια κι ας πήγαιναν φυλακή. Βασικά αν ήταν ακροδεξιές θα εξέφρασες ένα αβυσσαλέο μίσος και θα επέχαιρες των συλλήψεων, όπως κάνεις στην προκειμένη για νέα παιδιά και ανηλίκους επειδή είναι εθνικιστές.
Οπότε μην μου λες ότι δεν είναι ιδεολογικά, αλλά ανθρώπινα.