Αυνανισμός επ αυτόφωρω
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αυνανισμός επ αυτόφωρω
Τον πιάνεις να αυνανίζεται συνέχεια;Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 21:14Μπαίνω και εγώ στο παιχνίδι. Και του λέω μη μου το στερείς. Ατάκα που τη διάβσα πρόσφατα και το χω κάνει σλογκαν
- Eθνικοκοινωνιστης
πριν η μετα το κοιταγμα της ντουλαπας?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σχεδιαστής μόδας αλλά δεν θυμάμαι όνομα, κάτι μποξερακια έχει λανσάρει, Αποστολόπουλος ίσως κάτι τέτοιο
νικος αποστολοπουλος .
Κι εγώ αυτόν σκέφτηκα αλλά δεν ήμουν σίγουρη.

Αυτός είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Δεν έχει τύχει να τον πιάσω να τον παίζει. Αλλά πολλές φορές που πχ λείπει μέρες ή που καμιά φορά είμαι δουλειά και μπορεί να του μιλήσω πχ πικάντικα με ενημερώνει για το αποτέλεσμα της συνομιλίαςAitwlos έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 22:08Τον πιάνεις να αυνανίζεται συνέχεια;Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 21:14Μπαίνω και εγώ στο παιχνίδι. Και του λέω μη μου το στερείς. Ατάκα που τη διάβσα πρόσφατα και το χω κάνει σλογκαν

couldnt resist .Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 22:26Δεν έχει τύχει να τον πιάσω να τον παίζει. Αλλά πολλές φορές που πχ λείπει μέρες ή που καμιά φορά είμαι δουλειά και μπορεί να του μιλήσω πχ πικάντικα με ενημερώνει για το αποτέλεσμα της συνομιλίαςAitwlos έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 22:08Τον πιάνεις να αυνανίζεται συνέχεια;Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 21:14Μπαίνω και εγώ στο παιχνίδι. Και του λέω μη μου το στερείς. Ατάκα που τη διάβσα πρόσφατα και το χω κάνει σλογκαν

SpoilerShow
Μου ειχε παρει ενα κομενακι 2 μπλουζακια του και πρεπει να χει 20 χρονια . τωρα γουγλισα και μπηκα στο σαιτ του και εχει τα παντα . αρωματα κουστουμια κλπ . απλα δεν ξερω αν πουλαει τπτ

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Συνουσία ή αυνανισμός; Ποιο προτιμάτε; Δικαιολογείστε την απάντησή σας.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 23 Φεβ 2025, 21:44 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 15 Απαντήσεις
- 569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
26 Φεβ 2025, 11:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λήμμα "αυνανισμός" από εγκυκλοπαίδεια του 1927
από Εκτωρ » 25 Αύγ 2023, 10:21 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 0 Απαντήσεις
- 813 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
25 Αύγ 2023, 10:21
-