ΜΑΠΑ αποδεικνυονται και τα RAFALE ( μετα το TROPHY και το IRON DOME των Ισραηλινων ) . 3 καταρρίφθηκαν σε ΜΙΑ μονο μερα
- Καραμελίτσα
Re: ΜΑΠΑ αποδεικνυονται και τα RAFALE ( μετα το TROPHY και το IRON DOME των Ισραηλινων ) . 3 καταρρίφθηκαν σε ΜΙΑ μονο μ
Δηλαδή Κίνα-ΕΕ: 3 - 0;
Ή καλύτερα να το πούμε Κίνα-Γαλλία: 3-0;
Ή καλύτερα να το πούμε Κίνα-Γαλλία: 3-0;
Z
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: ΜΑΠΑ αποδεικνυονται και τα RAFALE ( μετα το TROPHY και το IRON DOME των Ισραηλινων ) . 3 καταρρίφθηκαν σε ΜΙΑ μονο μ
Kαλά και μονοθέσιο της φορμουλα 1 μάπα θα το λες αμα το δώσεις να το οδηγήσει ο Μπάμπης ο Κάγκουρας και το στουκάρει στην επόμενη στροφή.Frappezitis έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 18:213 Rafale της Ινδιας ισχυριζονται οτι κατεριψαν οι Πακιστανοι με ενα τουλαχιστον να ειναι επιβεβαιωμενο.
Αν ο πακιστανικός ισχυρισμός είναι αληθής, τότε πρόκειται για κάτι το οποίο αφορά και την ελληνική Πολεμική Αεροπορία που είναι χρήστης του μαχητικού Rafale.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Eλεος με το παραδειγμα του καγκουρα που οδηγει F1
Ειναι τελειως ατοπο
Εδω μιλαμε για διαφορα μεταξυ οδηγων F1 και οχι για την διαφορα του Χαμιλτον με τον Μπαμπη τον Καγκουρα
Ε στην F1 κερδιζει αυτος που εχει καλυτερο αυτοκινητο.
Ειναι τελειως ατοπο
Εδω μιλαμε για διαφορα μεταξυ οδηγων F1 και οχι για την διαφορα του Χαμιλτον με τον Μπαμπη τον Καγκουρα
Ε στην F1 κερδιζει αυτος που εχει καλυτερο αυτοκινητο.
good point αλλά μπορεί το άρθρο που παρέθεσα να είναι τελείως άκυρο.
ΙΣΩΣ επεσε ενα RAFALE ...τα υπολοιπα ειναι αλλων τυπων ... και αυτο για τα υπολοιπα παλι σιγουρο δεν ειναι ... το ιδιο ισχυει για τα Πακιστανικα αεροπλανα ... λενε οτι ΙΣΩΣ επεσε 1 f16 και κατι Κινεζικα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
Α για τη λέξη εννοούσες; Νομίζω φέρνει τέτοιους συνειρμούς ναι, αλλά δεν ξέρω αν είναι οι συνειρμοί απαρχαιωμένοι ή είναι λάθος η χρήση αυτή.ST48410 έγραψε: ↑08 Μάιος 2025, 22:16ρε συ όταν λέμε dogfight δεν εννοούμε αερομαχία με οπτική επαφή; Κυνήγι, ελιγμούς κλπ; Πως γίνεται αυτό αν το κάθε σκάφος μένει μέσα στα σύνορά του;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Μάιος 2025, 22:11Ναι. Δεν μου φαίνεται περίεργο.ST48410 έγραψε: ↑08 Μάιος 2025, 22:10Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν αυτά που διαβάζω εδώ είναι βλακείες των δημοσιογράφων;
https://www.protothema.gr/world/article ... n-istoria/
Αναφέρουν στην αρχή αερομαχίες (dogfight) και μετά γράφουν ότι τα μαχητικά και των δύο χωρών δεν εγκατέλειψαν τον εναέριο χώρο της χώρας τους.
Τι είδους dogfight είναι αυτό που ο καθένας μένει μέσα στα σύνορά του;
Ανταλλαγή πυραύλων αέρος αέρος εξ αποστάσεως;

Άσε μας ρε φιδέμπορα. Όλο κάνεις τη μαλακία και μετά βγαίνεις και λες "εγώ δεν έκανα τίποτα".SeaHawk έγραψε: ↑08 Μάιος 2025, 21:55Δεν εχω ειρωνευτει ποτε πιλοτο αλλα αυτους που γραφουν φιδια για πιλοτουςKauldron έγραψε: ↑08 Μάιος 2025, 21:54Μιλάς και 'συ που είχες ανοίξει νήμα που ειρωνευόσουν τους πιλότους μας.
Όλα τα ξέρεις εσύ.
Στραβοι πιλοτοι σε F-16
Το τι εχει γραφτει απο εμενα στο νημα ειναι ξεκαθαρο σε οποιον το εχει διαβασει.

F16 falcon του 1983 έχουν οι Πακιστανοί μη νομίζεις ότι έχουν τίποτα σύγχρονα f16
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- SeaHawk
Εν τω μεταξυ εχω διαβασει δεξια και αριστερα εκατονταδες σχολια για το οτι οι Ινδοι πιλοτοι ειναι μυρωδιαδες και πρεπει να τους εκπαιδευσουν οι δικοι μας
Οι ακαπνοι πιλοτοι μας θα εκπαιδευσουν τους μπαρουτοκαπνισμενους Ινδους
Δεν χανουν ευκαιρια οι Ελληναρες να πουνε την μαλακια τους.
Οι ακαπνοι πιλοτοι μας θα εκπαιδευσουν τους μπαρουτοκαπνισμενους Ινδους
Δεν χανουν ευκαιρια οι Ελληναρες να πουνε την μαλακια τους.
Καλωσηρθατε στο σύγχρονο κόσμο των αερομαχιών. Όπου τα Rafale θα είναι πάνω από το Νέο Δελχί τα J10 πάνω από το Ισλαμαμπάντ και θα πολεμάνε μεταξύ τους από τέτοια απόσταση. Αυτά που βλέπατε στα Τοπ Γκαν ειναι απαρχαιωμενα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ναι,
A dogfight, or dog fight, is an aerial battle between fighter aircraft that is conducted at close range. Modern terminology for air-to-air combat is air combat manoeuvring (ACM), which refers to tactical situations requiring the use of individual basic fighter maneuvers (BFM) to attack or evade one or more opponents
Αλλά λένε και για την μεγαλύτερη αερομαχία. Δηλαδή τι; Σηκώσανε κι οι δύο πλευρές πάνω από 100 σκάφη, τα κρατήσανε μέσα στα σύνορά τους, και τα εκθέσανε σε κίνδυνο απλά και μόνο για να πυροδοτήσουν πυραύλους αέρος εδάφους από μεγάλη απόσταση;
Δεν έχουν πυραύλους εδάφους εδάφους. Έπρεπε να ρισκάρουν τα αεροσκάφη τους;
Είμαι άσχετος με αυτά αλλά κάτι στην είδηση δεν κολλάει
κανενα αεροπλανο δεν περασε εκτος εναεριου χωρου του ... οτιδηποτε κυκλοφορει ως ειδηση πρεπει να 3πλοφιλτραρεται ... εδω και τα δυο κρατη λογοκρινουν σοσιαλ μηντια
αυτο που εγραψες σημαινει και οτι καποιοι δεν τολμανε να τα βαλουν μαζι τους οπως θα ξερεις ...
- SeaHawk
Aυτο ξερεις διαβαζεται και αναποδα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
09 Οκτ 2023, 22:41