Phorum Forumvision #2

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
NovaLacertae

Re: Phorum Forumvision #2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NovaLacertae » 08 Μάιος 2025, 23:05

Μπίστης έγραψε:
07 Μάιος 2025, 00:15
aLiCat έγραψε:
06 Μάιος 2025, 21:22
Έτσι κι αλλιώς δεν είναι στους όρους του παιχνιδιού, έστω και άτυπα, να "τιμωρούμε" τα πασίγνωστα κομμάτια.
Όχι και στους όρους

Μια διάθεση γιά παιχνίδι θα μπορούσε να είναι αλλά κανείς δεν με ακολούθησε ... :102:
Το ότι δεν σε ακολουθήσε όπως λες (ή όπως νομίζεις) δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι για κάποιους άλλους...

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 08 Μάιος 2025, 23:07

νύχτα έγραψε:
08 Μάιος 2025, 19:07
48 μέρες διάβασα :smt005:
:-?
Μετά από τόσες φορές ?

Ποιητικό, σαν Εξολοθρευτής Άγγελος, εγκλωβισμένοι σε ένα παιχνίδι ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 09 Μάιος 2025, 00:03

Λιγότερες από 24 ώρες απομένουν για την υποβολή της βαθμολογίας
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 09 Μάιος 2025, 16:47

GoBack έγραψε:
08 Μάιος 2025, 22:56
Εχω ετοιμη τραγουδαρα για τον επομενο γυρο,βαλτε ζωνες.
Σαν τις μεταγραφάρες της αεκ ακουγεται αυτο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » Χθες, 16:42

Καλέ πέρασαν οι 24 ώρες.

Άβαταρ μέλους
NovaLacertae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NovaLacertae » Χθες, 17:33

Ζήτησε παράταση ο Παλαιοελλαδίτης (πάτησε το +, φαίνεται δίπλα στο ΠΑΛ και αν πας το ποντικι πάνω στο όνομά του φαίνεται ότι έχει υπόλοιπο 4 ημέρες και 7 ώρες)
Είχε ζητήσει και ο DRH αλλά ψήφισε στο 2ωρο (είχε πάρει και άλλες 2 ώρες παράταση σε προηγούμενο γύρο)

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » Χθες, 19:08

Γύρος #9 - Αποτελέσματα

Κώδικας: Επιλογή όλων

# Τίτλος                                  ∑ ALI BAN DIN DRE DRH ELE FAT GOB JIM MOJ NOV POL SID ΕΛΡ ΗΜΟ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ ΡΙΚ 
 1 Michael Stanley - Let's Get The Show… ‎120   3   7  12   7  10  12   4   7  12  12   #   4   1   5   x   4   3  12   5 
 2 Rory Gallagher - Moonchild            ‎ 92  10  10   8   2   0  10   5   5   0   0  12   #   0   2   x   0   8   8  12 
 3 Kin Ping Meh - Sometime               ‎ 78   1   6   4   0   7   1   7   0   7   #   8   3   7   6   x   1  12   0   8 
 4 Farazi - Unutulanlar                  ‎ 72   7   2   #   1   8   3  12   4   0   0   4   0   0   8   x   8   0   5  10 
 4 Kansas - Dust In The Wind             ‎ 72   8   8   1   4   0   8   0   3   0   0  10  12   0   7   x   0   5   6   # 
 6 Yesterday's Thoughts - I Will Rememb… ‎ 69   6   4  10   0   5   5   6   2   4   5   3   2  10   4   x   3   #   0   0 
 7 Blackfoot - Diary Of A Workingman     ‎ 68   0  12   5   8   0   0   3  10   #   8   0   6   4   3   x   0   1   2   6 
 8 Echo & The Bunnymen - Drivetime       ‎ 67   5   3   2  10  12   2   8   0   6   7   6   0   #   0   x   0   6   0   0 
 9 Farm - Sunshine In My Window          ‎ 60   0   0   7   6   3   0   0   8   0   6   2   5   2   #   x  10  10   0   1 
10 Ludens - Love Came Here               ‎ 54  12   #   0   0   2   0   2   6   0   4   0   0   5  12   x   7   0   0   4 
11 Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On    ‎ 49   4   0   0   3   6   #   0   0   0   0   5   7   6   0   x   0   7   4   7 
12 Sally - Did You Call Tonight          ‎ 47   0   0   0   5   #   4   0   0  10   0   0   8   8   0   x   6   0   3   3 
13 Apocalyptica - Path                   ‎ 45   0   0   3   0   0   7   0  12   8   0   0   0   0  10   x   5   0   #   0 
13 Vicki Lawrence - The Night The Light… ‎ 45   0   0   0   #   0   0  10   0   3  10   7   1   3   0   x   2   2   7   0 
15 Misfits - Last Caress                 ‎ 37   0   0   0   0   4   0   0   #   5   0   0   0  12   0   x  12   4   0   0 
16 Sade - Maureen                        ‎ 31   0   1   6   0   1   6   1   0   1   1   1  10   0   1   x   #   0   0   2 
17 The Black Keys - Fever                ‎ 29   #   5   0  12   0   0   0   0   0   2   0   0   0   0   x   0   0  10   0 
18 Αρετή Κετιμέ - Μαύρα Μου Μάτια        ‎  9   2   0   0   0   0   0   #   1   2   3   0   0   0   0   x   0   0   1   0 
19 ΗΜΟ - DNS                             ‎  0   x   x   x   x   x   x   x   x   x   x   x   x   x   x   #   x   x   x   x 
Σχόλια ανά τραγούδι
SpoilerShow
Γύρος #9 έγραψε:JIM: Γύρος με σχετικά μειωμένο ενδιαφέρον καθώς έχει πολλά δημοφιλή...ακόμα και σε εξωγήινους! 🐛
Η "τεμπελιά" που επισημαίνει εύστοχα ο μουσικόφιλος Μπίστης δυστυχώς δεν μας εγκατέλειψε ακόμα.
NOV: Εξαιρετικός γύρος, όπως έγραψα και στο φόρουμ στο θέμα του παιχνιδιού, όλα ήταν για υψηλές βαθμολογίες
ΠΑΛ: Νομίζω πως ήταν ο καλύτερος γύρος.
Michael Stanley - Let's Get The Show On The Road (NOV) έγραψε:DIN (12): Στο νήμα πήρε το δωδεκάρι μου.
JIM (12): Εκπληκτικό κομμάτι. Πλούσιο μουσικά με κιθάρες και πνευστά. Εθιστικό verse και απρόβλεπτο τελείωμα με εκτεταμένο instrumental μέρος.🎺🎸
DRE (7): Μάλλον άγνωστο τραγούδι που δεν χάνεις να τ' ακούσεις.
Rory Gallagher - Moonchild (POL) έγραψε:NOV (12): Συγνώμη, αλλά ανάμεσα σε Moonchild και Dust in the Wind (δυο από τα πιο λατρεμένα μου ροκ κομμάτια) δεν μπορώ να διαλέξω οπότε το 12αρι βγαίνει με κλήρωση...
ALI (10): Τόσα χρόνια μετά, παραμένει δυνατό.
DIN (8): Rory, Θεός!
ΝΥΧ (8): λίγα κομμάτια είναι όμορφα όσο αυτό, αλλά.....
DRE (2): Ασφαλής επιλογή όπως και το Νο 17.
DRH (0): Κι αυτό παραείναι χιτάκι...ωραίο είναι....αλλά χωρίς βαθμούς
JIM (0): Ασε μας ρε Rory που θες και διαγωνισμό. Χιτάκι για μπύρα και κουβεντολόι σε ένα μπαρ. 🍻
SID (0): Ωχ
Kin Ping Meh - Sometime (MOJ) έγραψε:ΝΥΧ (12): πολύ όμορφο, σε κάποια άλλη λίστα δεν θα έπαιρνε 12άρι ωστόσο
JIM (7): Πολύ ενδιαφέρον κι αυτό. Έχει υποβλητικη ατμόσφαιρα και παθιασμένο τραγουδιστή. Ρεφρέν που καρφώνεται στο μυαλό με τη μία. Προσεγμένο σολάρισμα.🎸🎤
DRE (0): Του λείπει η ζωντάνια.
Farazi - Unutulanlar (DIN) έγραψε:DRH (8): Δεν ξέρω τι ακριβώς έχουμε εδώ αλλά φάνηκε ενδιαφέρον....μ'αρέσει και το original
NOV (4): Ωραία και αυτή η εκτέλεση
ELE (3): βαριέμαι....
DRE (1): Η διασκευή της διασκευής, ὦ! διασκευή.
JIM (0): Αυτό είχε μπει και στο πρώτο παιχνίδι, με διαφορετική εκτέλεση.😵
Τουλάχιστον βρήκα αμέσως πού θα δώσω το πρώτο κουλούρι. Αδιάφορη διασκευή. Ωραίο το σκίτσο πάντως.
SID (0): Εντάξει πήρε την αριστουργηματικη απόδοση των Joy Unlimited και την έκανε ρεμιξ, ωραίο βέβαια αλλά παραμένει κάτι σαν καραόκε. Είναι και τούρκος, φυσικά μηδέν.
Kansas - Dust In The Wind (ΡΙΚ) έγραψε:NOV (10): Λατρείααα!!! Αλλά έχασε στην κλήρωση
ΠΑΛ (6): Νομίζω πως αυτό και το Moonchild θα αδικηθούν λίγο ως πασίγνωστα και χιλιοπαιγμένα μέχρι αηδίας.
ΝΥΧ (5): πανέμορφο επίσης, μα ρε παιδιά....... :(
DRE (4): Ασφαλής επιλογή όπως και το Νο 13.
DIN (1): Πιο γνωστό... πεθαίνεις.
DRH (0): Κι αυτό παραείναι χιτάκι...ωραίο είναι....αλλά χωρίς βαθμούς
FAT (0): Ντρέπομαι που βάζω 0.
JIM (0): Υπεράνω βαθμολογίας και διαγωνισμού.😊
SID (0): Εχ
Yesterday's Thoughts - I Will Remember (ΝΥΧ) έγραψε:DIN (10): Τρομερά παιδιά που μάλλον έμειναν στη αφάνεια.
SID (10): Τραγουδάρα!
ALI (6): Αξίζει για πολύ παραπάνω από τον βαθμό που του έβαλα, ας όψονται όμως κάτι άλλα που έτυχε να προηγούνται στην προτίμησή μου.
JIM (4): Δραματικό, μελαγχολικό με αίσθηση παλιατζούρας. Good stuff.🎾
DRE (0): Εγώ δεν θα σε θυμάμαι.
Blackfoot - Diary Of A Workingman (JIM) έγραψε:DRE (8): Εξαιρετικόν.
NOV (0): Καλοί είναι και αυτοί, αλλά δεν μου περίσσεψαν βαθμοί, έχω ποστάρει και εγώ κομμάτια τους σε άλλα φόρουμ
Echo & The Bunnymen - Drivetime (SID) έγραψε:DRH (12): Αδυναμίες 😍
DRE (10): Ωραίο τραγούδι που κινείται όμως σε μοτίβο που το έχουμε φάει στο forumvision με το κουτάλι.
JIM (6): Ταξιδιάρικο με ωραίες μελωδίες και γοτθικά φωνητικά.🐺
NOV (6): Σταθερή αξία
ΜΠΙ (0): Το " A Song For The Lovers" θύμισε ...
Farm - Sunshine In My Window (ΕΛΡ) έγραψε:DRE (6): Άλλο ένα τραγούδι που θα μας δυσκολέψει με την βαθμολογία σ' αυτόν τον γύρο.
DRH (3): Μάλλον το αδικώ, αλλά όποιος θέλει μπορεί να μου κάνει δώρο το βινύλιο για να τους ακούσω πιο προσεκτικά
JIM (0): Αρχικά το πέρασα για instrumental. Κι ενώ συνήθως μου αρέσουν τέτοια ασυνήθιστα στη δομή τραγούδια, αυτό εδώ δεν με κέρδισε για κάποιο λόγο.🐼
Ludens - Love Came Here (BAN) έγραψε:ALI (12): "... και οι έσχατοι, έσονται πρώτοι". Ή, αλλιώς, το 12ρι πάει στο 12ο!
SID (5): Και εδώ συναισθηματική ψήφος,με αρέσει πολύ το πρωτότυπο αλλά η διασκευή αυτή δεν με ενθουσίασε.
DRE (0): Δεν τα πάω αυτά, sorry.
JIM (0): Δικαιούνταν ίσως κάποιο βαθμουλάκι. Γενικά όμως δεν μου φάνηκε τόσο original σαν σύνθεση.🍡
ΝΥΧ (0): γιατί να μην προτιμήσει κάποιος την αρχική εκτέλεση, δεν καταλαβαίνω
Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On (ELE) έγραψε:ΝΥΧ (7): νομίζω έχω αγαπήσει κάθε εκτέλεση από αυτό το κομμάτι διαχρονικά
DRH (6): Πριν από λίγες βδομάδες ένας συμμαθητής μου ταξίδεψε στην Αγγλία για να τη δει live! Βγήκε και φωτογραφίες μαζί της!
Αν θυμάμαι καλά, ήταν και στη δεύτερη κασέτα μου που είχα πάει σε δισκάδικο για να μου γράψουν όταν ήμουν στο δημοτικό.
Δε θέλω να βάζω βαθμούς σε τόσο χιτάκια, αλλά ας κάνω εξαίρεση εδώ.
SID (6): Ψήφισα συνσισθηματικά εδώ, αγαπώ Kim Wilde το άλμπουμ Kids in America το έχω με υπογραφή της
NOV (5): Kim Wild, αγαπημένη καλιτέχνης εκ παιδιόθεν, κάποια τραγούδια της μάλιστα είναι πολύ αγαπημένα.
DRE (3): Τραγουδάρα και πολύ όμορφη γυναίκα. Κάτι που μάλλον δεν ξέρουν οι πιο πολλοί είναι ότι το original ήταν από τις Supreme το μακρινό 1966.
DIN (0): Sorry Kim... Δεν έμεινε τίποτα.
Sally - Did You Call Tonight (DRH) έγραψε:JIM (10): Μαγική ηλεκτρονική μελωδία με αιθέρια, νεραϊδένια φωνητικά. Τα σέβη μου💖
SID (8): Πολύ ωραίο, μπράβο!
DRE (5): Σε λάθος γύρο μπήκε αυτό. Θα χαθεί, του αξίζει κάτι καλύτερο.
DRH (#): Τι έγινε ρε παιδιά; Ξέχασα να βάλω το επώνυμο στο copy-paste;
Apocalyptica - Path (ΠΑΛ) έγραψε:GOB (12): Τους ειχα ξεχασει αυτους.12αρι
JIM (8): Πάντα πωρωτική η μουσική των Apocalyptica. Yeah!!!🚀
DRE (0): Σ' αυτόν τον γύρο δεν νομίζω να έχει μεγάλη τύχη.
DRH (0): Σόρρυ αλλά πάντα μου φαίνονταν αστείοι
NOV (0): Εντάξει, έχουν σαφώς καλύτερα, αλλά και αυτό είναι θέμα προσωπικού γούστου
Vicki Lawrence - The Night The Lights Went Out In Georgia (DRE) έγραψε:NOV (7): Στην αρχή μου ξένισε λίγο, αλλά όσο το άκουγα τόσο μου άρεσε
JIM (3): Κολλητικό τραγουδάκι με μια κλασάτη τραγουδίστρια στο στιλ και στα φωνητικά. Νόμιζα ότι κάπου θα εμφανιστεί και ο James Stewart😜
DIN (0): Το αδικώ. Δεν φτάνουν για όλα.
ELE (0): Όχι όχι.... Δε μπορώ.... Και το χτένισμα με ενοχλεί
DRE (#): Εκτός από τραγούδι ακούτε και μια ιστορία. 😊
Misfits - Last Caress (GOB) έγραψε:SID (12): Από τις αγαπημένες μου μπάντες, ρεπουμπλικάνικο πανκ, τους έχω δει δυο φορές λάιβ, εννοείται 12άρι.
JIM (5): Από τα πιο γνωστά και εκρηκτικά τους. Όχι ιδιαίτερα αγαπημένη μπάντα though.😝
DRE (0): Δεν κολλάει αυτό το τραγούδι με το στυλ του συγκροτήματος.
Sade - Maureen (ΜΠΙ) έγραψε:DIN (6): Δεν είναι και το Smooth Operator αλλά Sade είναι αυτή..
JIM (1): Ρυθμικό κοκτεηλοτράγουδο. Έχω ακούσει και καλύτερα.🍨🍉
NOV (1): Και έτσι αυτό έμεινε στον άσσο... Εντάξει υπάρχουν άλλα τραγούδια της που μου αρέσουν σαφώς περισσότερο αλλά και αυτό καλό είναι
ALI (0): Μ'αρέσει η Sade, αλλά έχω ακούσει και καλύτερα τραγούδια από την ίδια...
DRE (0): Φυσικά δεν είναι για μηδέν αλλά αυτός ήταν ο γύρος του θανάτου.
ΝΥΧ (0): δεν ξέρω γιατί δεν με άγγιξε ποτέ αυτή η τύπισσα και έβρισκα πάντα υπερφλώρικη τη μουσική της :/
The Black Keys - Fever (ALI) έγραψε:DRE (12): Όχι πολύ ψαγμένη επιλογή αλλά μ' αρέσει.
ΠΑΛ (10): Κομμάτι του 2014; Το είχα για τουλάχιστον 7-8 χρόνια παλιότερο!
DRH (0): Ξεκίνησε ψηλότερα, αλλά τελικά από όλα τα χιτάκια θα μείνει μόνο το ένα με βαθμούς
JIM (0): Μου θυμίζει αυτές τις brit-pop μπάντες που δεν μου αρέσουν καθόλου. Ωραία visuals though.🐱
NOV (0): Αξιόλογη μπάντα, εδώ όχι και στα καλύτερά τους
Αρετή Κετιμέ - Μαύρα Μου Μάτια (FAT) έγραψε:ALI (2): Υπέροχη φωνή, αλλά... ξέμεινα από βαθμούς.
JIM (2): Δεν έχω καλή σχέση με τα ελληνικά, αλλά αυτό εδώ ακούγεται ενδιαφέρον. Δεν είναι τόσο απλοϊκή σύνθεση παρότι επαναλαμβάνει πολλές φορές το ρεφρέν. Έχει πλούσια εισαγωγή, δραματική μελωδία, και τα όμορφα φωνητικά της τύπισσας δένουν καλά με τη μουσική επένδυση.🐟
DRE (0): Συμπαθητική φυσιογνωμία αλλά αυτά τα τραγούδια δεν είναι του γούστου μου.
NOV (0): ... Δεν ειν' κακό... αλλά δεν παίρνει και βαθμό γιατί ότι ήταν να δώσουμε, το είχαμε δώσει ήδη
Σχόλια ανά παίκτη
SpoilerShow
ALI έγραψε:Ludens - Love Came Here (12): "... και οι έσχατοι, έσονται πρώτοι". Ή, αλλιώς, το 12ρι πάει στο 12ο!
Rory Gallagher - Moonchild (10): Τόσα χρόνια μετά, παραμένει δυνατό.
Yesterday's Thoughts - I Will Remember (6): Αξίζει για πολύ παραπάνω από τον βαθμό που του έβαλα, ας όψονται όμως κάτι άλλα που έτυχε να προηγούνται στην προτίμησή μου.
Αρετή Κετιμέ - Μαύρα Μου Μάτια (2): Υπέροχη φωνή, αλλά... ξέμεινα από βαθμούς.
Sade - Maureen (0): Μ'αρέσει η Sade, αλλά έχω ακούσει και καλύτερα τραγούδια από την ίδια...
DIN έγραψε:Michael Stanley - Let's Get The Show On The Road (12): Στο νήμα πήρε το δωδεκάρι μου.
Yesterday's Thoughts - I Will Remember (10): Τρομερά παιδιά που μάλλον έμειναν στη αφάνεια.
Rory Gallagher - Moonchild (8): Rory, Θεός!
Sade - Maureen (6): Δεν είναι και το Smooth Operator αλλά Sade είναι αυτή..
Kansas - Dust In The Wind (1): Πιο γνωστό... πεθαίνεις.
Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On (0): Sorry Kim... Δεν έμεινε τίποτα.
Vicki Lawrence - The Night The Lights Went Out In Georgia (0): Το αδικώ. Δεν φτάνουν για όλα.
DRE έγραψε:The Black Keys - Fever (12): Όχι πολύ ψαγμένη επιλογή αλλά μ' αρέσει.
Echo & The Bunnymen - Drivetime (10): Ωραίο τραγούδι που κινείται όμως σε μοτίβο που το έχουμε φάει στο forumvision με το κουτάλι.
Blackfoot - Diary Of A Workingman (8): Εξαιρετικόν.
Michael Stanley - Let's Get The Show On The Road (7): Μάλλον άγνωστο τραγούδι που δεν χάνεις να τ' ακούσεις.
Farm - Sunshine In My Window (6): Άλλο ένα τραγούδι που θα μας δυσκολέψει με την βαθμολογία σ' αυτόν τον γύρο.
Sally - Did You Call Tonight (5): Σε λάθος γύρο μπήκε αυτό. Θα χαθεί, του αξίζει κάτι καλύτερο.
Kansas - Dust In The Wind (4): Ασφαλής επιλογή όπως και το Νο 13.
Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On (3): Τραγουδάρα και πολύ όμορφη γυναίκα. Κάτι που μάλλον δεν ξέρουν οι πιο πολλοί είναι ότι το original ήταν από τις Supreme το μακρινό 1966.
Rory Gallagher - Moonchild (2): Ασφαλής επιλογή όπως και το Νο 17.
Farazi - Unutulanlar (1): Η διασκευή της διασκευής, ὦ! διασκευή.
Kin Ping Meh - Sometime (0): Του λείπει η ζωντάνια.
Yesterday's Thoughts - I Will Remember (0): Εγώ δεν θα σε θυμάμαι.
Ludens - Love Came Here (0): Δεν τα πάω αυτά, sorry.
Apocalyptica - Path (0): Σ' αυτόν τον γύρο δεν νομίζω να έχει μεγάλη τύχη.
Misfits - Last Caress (0): Δεν κολλάει αυτό το τραγούδι με το στυλ του συγκροτήματος.
Sade - Maureen (0): Φυσικά δεν είναι για μηδέν αλλά αυτός ήταν ο γύρος του θανάτου.
Αρετή Κετιμέ - Μαύρα Μου Μάτια (0): Συμπαθητική φυσιογνωμία αλλά αυτά τα τραγούδια δεν είναι του γούστου μου.
Vicki Lawrence - The Night The Lights Went Out In Georgia (#): Εκτός από τραγούδι ακούτε και μια ιστορία. 😊
DRH έγραψε:Echo & The Bunnymen - Drivetime (12): Αδυναμίες 😍
Farazi - Unutulanlar (8): Δεν ξέρω τι ακριβώς έχουμε εδώ αλλά φάνηκε ενδιαφέρον....μ'αρέσει και το original
Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On (6): Πριν από λίγες βδομάδες ένας συμμαθητής μου ταξίδεψε στην Αγγλία για να τη δει live! Βγήκε και φωτογραφίες μαζί της!
Αν θυμάμαι καλά, ήταν και στη δεύτερη κασέτα μου που είχα πάει σε δισκάδικο για να μου γράψουν όταν ήμουν στο δημοτικό.
Δε θέλω να βάζω βαθμούς σε τόσο χιτάκια, αλλά ας κάνω εξαίρεση εδώ.
Farm - Sunshine In My Window (3): Μάλλον το αδικώ, αλλά όποιος θέλει μπορεί να μου κάνει δώρο το βινύλιο για να τους ακούσω πιο προσεκτικά
Rory Gallagher - Moonchild (0): Κι αυτό παραείναι χιτάκι...ωραίο είναι....αλλά χωρίς βαθμούς
Kansas - Dust In The Wind (0): Κι αυτό παραείναι χιτάκι...ωραίο είναι....αλλά χωρίς βαθμούς
Apocalyptica - Path (0): Σόρρυ αλλά πάντα μου φαίνονταν αστείοι
The Black Keys - Fever (0): Ξεκίνησε ψηλότερα, αλλά τελικά από όλα τα χιτάκια θα μείνει μόνο το ένα με βαθμούς
Sally - Did You Call Tonight (#): Τι έγινε ρε παιδιά; Ξέχασα να βάλω το επώνυμο στο copy-paste;
ELE έγραψε:Farazi - Unutulanlar (3): βαριέμαι....
Vicki Lawrence - The Night The Lights Went Out In Georgia (0): Όχι όχι.... Δε μπορώ.... Και το χτένισμα με ενοχλεί
FAT έγραψε:Kansas - Dust In The Wind (0): Ντρέπομαι που βάζω 0.
GOB έγραψε:Apocalyptica - Path (12): Τους ειχα ξεχασει αυτους.12αρι
JIM έγραψε:Γύρος #9: Γύρος με σχετικά μειωμένο ενδιαφέρον καθώς έχει πολλά δημοφιλή...ακόμα και σε εξωγήινους! 🐛
Η "τεμπελιά" που επισημαίνει εύστοχα ο μουσικόφιλος Μπίστης δυστυχώς δεν μας εγκατέλειψε ακόμα.
Michael Stanley - Let's Get The Show On The Road (12): Εκπληκτικό κομμάτι. Πλούσιο μουσικά με κιθάρες και πνευστά. Εθιστικό verse και απρόβλεπτο τελείωμα με εκτεταμένο instrumental μέρος.🎺🎸
Sally - Did You Call Tonight (10): Μαγική ηλεκτρονική μελωδία με αιθέρια, νεραϊδένια φωνητικά. Τα σέβη μου💖
Apocalyptica - Path (8): Πάντα πωρωτική η μουσική των Apocalyptica. Yeah!!!🚀
Kin Ping Meh - Sometime (7): Πολύ ενδιαφέρον κι αυτό. Έχει υποβλητικη ατμόσφαιρα και παθιασμένο τραγουδιστή. Ρεφρέν που καρφώνεται στο μυαλό με τη μία. Προσεγμένο σολάρισμα.🎸🎤
Echo & The Bunnymen - Drivetime (6): Ταξιδιάρικο με ωραίες μελωδίες και γοτθικά φωνητικά.🐺
Misfits - Last Caress (5): Από τα πιο γνωστά και εκρηκτικά τους. Όχι ιδιαίτερα αγαπημένη μπάντα though.😝
Yesterday's Thoughts - I Will Remember (4): Δραματικό, μελαγχολικό με αίσθηση παλιατζούρας. Good stuff.🎾
Vicki Lawrence - The Night The Lights Went Out In Georgia (3): Κολλητικό τραγουδάκι με μια κλασάτη τραγουδίστρια στο στιλ και στα φωνητικά. Νόμιζα ότι κάπου θα εμφανιστεί και ο James Stewart😜
Αρετή Κετιμέ - Μαύρα Μου Μάτια (2): Δεν έχω καλή σχέση με τα ελληνικά, αλλά αυτό εδώ ακούγεται ενδιαφέρον. Δεν είναι τόσο απλοϊκή σύνθεση παρότι επαναλαμβάνει πολλές φορές το ρεφρέν. Έχει πλούσια εισαγωγή, δραματική μελωδία, και τα όμορφα φωνητικά της τύπισσας δένουν καλά με τη μουσική επένδυση.🐟
Sade - Maureen (1): Ρυθμικό κοκτεηλοτράγουδο. Έχω ακούσει και καλύτερα.🍨🍉
Rory Gallagher - Moonchild (0): Ασε μας ρε Rory που θες και διαγωνισμό. Χιτάκι για μπύρα και κουβεντολόι σε ένα μπαρ. 🍻
Farazi - Unutulanlar (0): Αυτό είχε μπει και στο πρώτο παιχνίδι, με διαφορετική εκτέλεση.😵
Τουλάχιστον βρήκα αμέσως πού θα δώσω το πρώτο κουλούρι. Αδιάφορη διασκευή. Ωραίο το σκίτσο πάντως.
Kansas - Dust In The Wind (0): Υπεράνω βαθμολογίας και διαγωνισμού.😊
Farm - Sunshine In My Window (0): Αρχικά το πέρασα για instrumental. Κι ενώ συνήθως μου αρέσουν τέτοια ασυνήθιστα στη δομή τραγούδια, αυτό εδώ δεν με κέρδισε για κάποιο λόγο.🐼
Ludens - Love Came Here (0): Δικαιούνταν ίσως κάποιο βαθμουλάκι. Γενικά όμως δεν μου φάνηκε τόσο original σαν σύνθεση.🍡
The Black Keys - Fever (0): Μου θυμίζει αυτές τις brit-pop μπάντες που δεν μου αρέσουν καθόλου. Ωραία visuals though.🐱
NOV έγραψε:Γύρος #9: Εξαιρετικός γύρος, όπως έγραψα και στο φόρουμ στο θέμα του παιχνιδιού, όλα ήταν για υψηλές βαθμολογίες
Rory Gallagher - Moonchild (12): Συγνώμη, αλλά ανάμεσα σε Moonchild και Dust in the Wind (δυο από τα πιο λατρεμένα μου ροκ κομμάτια) δεν μπορώ να διαλέξω οπότε το 12αρι βγαίνει με κλήρωση...
Kansas - Dust In The Wind (10): Λατρείααα!!! Αλλά έχασε στην κλήρωση
Vicki Lawrence - The Night The Lights Went Out In Georgia (7): Στην αρχή μου ξένισε λίγο, αλλά όσο το άκουγα τόσο μου άρεσε
Echo & The Bunnymen - Drivetime (6): Σταθερή αξία
Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On (5): Kim Wild, αγαπημένη καλιτέχνης εκ παιδιόθεν, κάποια τραγούδια της μάλιστα είναι πολύ αγαπημένα.
Farazi - Unutulanlar (4): Ωραία και αυτή η εκτέλεση
Sade - Maureen (1): Και έτσι αυτό έμεινε στον άσσο... Εντάξει υπάρχουν άλλα τραγούδια της που μου αρέσουν σαφώς περισσότερο αλλά και αυτό καλό είναι
Blackfoot - Diary Of A Workingman (0): Καλοί είναι και αυτοί, αλλά δεν μου περίσσεψαν βαθμοί, έχω ποστάρει και εγώ κομμάτια τους σε άλλα φόρουμ
Apocalyptica - Path (0): Εντάξει, έχουν σαφώς καλύτερα, αλλά και αυτό είναι θέμα προσωπικού γούστου
The Black Keys - Fever (0): Αξιόλογη μπάντα, εδώ όχι και στα καλύτερά τους
Αρετή Κετιμέ - Μαύρα Μου Μάτια (0): ... Δεν ειν' κακό... αλλά δεν παίρνει και βαθμό γιατί ότι ήταν να δώσουμε, το είχαμε δώσει ήδη
SID έγραψε:Misfits - Last Caress (12): Από τις αγαπημένες μου μπάντες, ρεπουμπλικάνικο πανκ, τους έχω δει δυο φορές λάιβ, εννοείται 12άρι.
Yesterday's Thoughts - I Will Remember (10): Τραγουδάρα!
Sally - Did You Call Tonight (8): Πολύ ωραίο, μπράβο!
Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On (6): Ψήφισα συνσισθηματικά εδώ, αγαπώ Kim Wilde το άλμπουμ Kids in America το έχω με υπογραφή της
Ludens - Love Came Here (5): Και εδώ συναισθηματική ψήφος,με αρέσει πολύ το πρωτότυπο αλλά η διασκευή αυτή δεν με ενθουσίασε.
Rory Gallagher - Moonchild (0): Ωχ
Farazi - Unutulanlar (0): Εντάξει πήρε την αριστουργηματικη απόδοση των Joy Unlimited και την έκανε ρεμιξ, ωραίο βέβαια αλλά παραμένει κάτι σαν καραόκε. Είναι και τούρκος, φυσικά μηδέν.
Kansas - Dust In The Wind (0): Εχ
ΜΠΙ έγραψε:Echo & The Bunnymen - Drivetime (0): Το " A Song For The Lovers" θύμισε ...
ΝΥΧ έγραψε:Kin Ping Meh - Sometime (12): πολύ όμορφο, σε κάποια άλλη λίστα δεν θα έπαιρνε 12άρι ωστόσο
Rory Gallagher - Moonchild (8): λίγα κομμάτια είναι όμορφα όσο αυτό, αλλά.....
Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On (7): νομίζω έχω αγαπήσει κάθε εκτέλεση από αυτό το κομμάτι διαχρονικά
Kansas - Dust In The Wind (5): πανέμορφο επίσης, μα ρε παιδιά....... :(
Ludens - Love Came Here (0): γιατί να μην προτιμήσει κάποιος την αρχική εκτέλεση, δεν καταλαβαίνω
Sade - Maureen (0): δεν ξέρω γιατί δεν με άγγιξε ποτέ αυτή η τύπισσα και έβρισκα πάντα υπερφλώρικη τη μουσική της :/
ΠΑΛ έγραψε:Γύρος #9: Νομίζω πως ήταν ο καλύτερος γύρος.
The Black Keys - Fever (10): Κομμάτι του 2014; Το είχα για τουλάχιστον 7-8 χρόνια παλιότερο!
Kansas - Dust In The Wind (6): Νομίζω πως αυτό και το Moonchild θα αδικηθούν λίγο ως πασίγνωστα και χιλιοπαιγμένα μέχρι αηδίας.
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

Κώδικας: Επιλογή όλων

# +/-       ∑  Γ01 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Γ06 Γ07 Γ08 Γ09 Γ10 Γ11 Γ12 
 1     NOV  782  72  81  99  48  57 128  93  84 120             
 2     BAN  707  73  51  64  91 105  89  63 117  54             
 3     SID  700  58  79 135  96  77  57  93  38  67             
 4     MOJ  694  65 101  98  61  96  49  54  92  78             
 5     ΕΛΡ  631  44  97  70  88 122  70  79   1  60             
 6     ΝΥΧ  597  70  27  46 103  46  94  33 109  69             
 7  +2 POL  584 111  29  43  85  42  52  43  87  92             
 8  +2 DIN  558  61  41  49  43  56  96  98  42  72             
 9  -2 DRE  549  69  68  65  38  53  41 120  50  45             
10  -3 FAT  513  66  54  72  76  59  74  46  57   9             
11  +1 JIM  493  62  91  55  17  46  66  42  46  68             
12  -1 ALI  479  42  54  44  87  56  63  58  46  29             
13     DRH  439  37  73  53  81  42  26  43  37  47             
14     ΡΙΚ  427  39  44  47  17  76  80  25  27  72             
15     GOB  384  78   6  60  25  33   6  58  81  37             
16     ELE  342  45  36  32  43  37  25  27  48  49             
17     ΜΠΙ  322  22  72  44  30   x  20  32  71  31             
18     ΠΑΛ  262  39  40  26  15  41   8  37  11  45             
19     ΗΜΟ   49  49   x   x   x   x   x   x   x   x             
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » Χθες, 20:06

Μπράβο NovaLacertae :smt038

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » Χθες, 20:52

Μ αρέσει που έκανα και παράπονο για τα αποτελέσματα :011:

Να ακυρωθεί ο γύρος παρακαλώ .

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » Χθες, 21:09

Πάλι ο τιτανοτεράστιος ΠΑΟΚ βοήθησε το μικρό θυγατρικό του σωματείο δίνοντας δωδεκάρι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
mojorisin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mojorisin » Χθες, 22:37

μπράβο NovaLacertae κομματάρα :smt038 .
ωραίος γύρος παίδες .
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » Χθες, 22:41

aLiCat έγραψε:
Χθες, 20:06
Μπράβο NovaLacertae :smt038

Εικόνα
12η είσαι; πώς το κατάφερες;;;;;;;;;;; :-?:hammer:

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana