Το ότι δεν σε ακολουθήσε όπως λες (ή όπως νομίζεις) δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι για κάποιους άλλους...
Phorum Forumvision #2
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- NovaLacertae
Re: Phorum Forumvision #2

Μετά από τόσες φορές ?
Ποιητικό, σαν Εξολοθρευτής Άγγελος, εγκλωβισμένοι σε ένα παιχνίδι ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Sid Vicious
Σαν τις μεταγραφάρες της αεκ ακουγεται αυτο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Fata_Morgana
Καλέ πέρασαν οι 24 ώρες.
- NovaLacertae
Ζήτησε παράταση ο Παλαιοελλαδίτης (πάτησε το +, φαίνεται δίπλα στο ΠΑΛ και αν πας το ποντικι πάνω στο όνομά του φαίνεται ότι έχει υπόλοιπο 4 ημέρες και 7 ώρες)
Είχε ζητήσει και ο DRH αλλά ψήφισε στο 2ωρο (είχε πάρει και άλλες 2 ώρες παράταση σε προηγούμενο γύρο)
Είχε ζητήσει και ο DRH αλλά ψήφισε στο 2ωρο (είχε πάρει και άλλες 2 ώρες παράταση σε προηγούμενο γύρο)
Γύρος #9 - Αποτελέσματα
Σχόλια ανά τραγούδι
Σχόλια ανά παίκτη
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα
Κώδικας: Επιλογή όλων
# Τίτλος ∑ ALI BAN DIN DRE DRH ELE FAT GOB JIM MOJ NOV POL SID ΕΛΡ ΗΜΟ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ ΡΙΚ
1 Michael Stanley - Let's Get The Show… 120 3 7 12 7 10 12 4 7 12 12 # 4 1 5 x 4 3 12 5
2 Rory Gallagher - Moonchild 92 10 10 8 2 0 10 5 5 0 0 12 # 0 2 x 0 8 8 12
3 Kin Ping Meh - Sometime 78 1 6 4 0 7 1 7 0 7 # 8 3 7 6 x 1 12 0 8
4 Farazi - Unutulanlar 72 7 2 # 1 8 3 12 4 0 0 4 0 0 8 x 8 0 5 10
4 Kansas - Dust In The Wind 72 8 8 1 4 0 8 0 3 0 0 10 12 0 7 x 0 5 6 #
6 Yesterday's Thoughts - I Will Rememb… 69 6 4 10 0 5 5 6 2 4 5 3 2 10 4 x 3 # 0 0
7 Blackfoot - Diary Of A Workingman 68 0 12 5 8 0 0 3 10 # 8 0 6 4 3 x 0 1 2 6
8 Echo & The Bunnymen - Drivetime 67 5 3 2 10 12 2 8 0 6 7 6 0 # 0 x 0 6 0 0
9 Farm - Sunshine In My Window 60 0 0 7 6 3 0 0 8 0 6 2 5 2 # x 10 10 0 1
10 Ludens - Love Came Here 54 12 # 0 0 2 0 2 6 0 4 0 0 5 12 x 7 0 0 4
11 Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On 49 4 0 0 3 6 # 0 0 0 0 5 7 6 0 x 0 7 4 7
12 Sally - Did You Call Tonight 47 0 0 0 5 # 4 0 0 10 0 0 8 8 0 x 6 0 3 3
13 Apocalyptica - Path 45 0 0 3 0 0 7 0 12 8 0 0 0 0 10 x 5 0 # 0
13 Vicki Lawrence - The Night The Light… 45 0 0 0 # 0 0 10 0 3 10 7 1 3 0 x 2 2 7 0
15 Misfits - Last Caress 37 0 0 0 0 4 0 0 # 5 0 0 0 12 0 x 12 4 0 0
16 Sade - Maureen 31 0 1 6 0 1 6 1 0 1 1 1 10 0 1 x # 0 0 2
17 The Black Keys - Fever 29 # 5 0 12 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 x 0 0 10 0
18 Αρετή Κετιμέ - Μαύρα Μου Μάτια 9 2 0 0 0 0 0 # 1 2 3 0 0 0 0 x 0 0 1 0
19 ΗΜΟ - DNS 0 x x x x x x x x x x x x x x # x x x x
SpoilerShow
Γύρος #9 έγραψε:JIM: Γύρος με σχετικά μειωμένο ενδιαφέρον καθώς έχει πολλά δημοφιλή...ακόμα και σε εξωγήινους!
Η "τεμπελιά" που επισημαίνει εύστοχα ο μουσικόφιλος Μπίστης δυστυχώς δεν μας εγκατέλειψε ακόμα.
NOV: Εξαιρετικός γύρος, όπως έγραψα και στο φόρουμ στο θέμα του παιχνιδιού, όλα ήταν για υψηλές βαθμολογίες
ΠΑΛ: Νομίζω πως ήταν ο καλύτερος γύρος.
Michael Stanley - Let's Get The Show On The Road (NOV) έγραψε:DIN (12): Στο νήμα πήρε το δωδεκάρι μου.
JIM (12): Εκπληκτικό κομμάτι. Πλούσιο μουσικά με κιθάρες και πνευστά. Εθιστικό verse και απρόβλεπτο τελείωμα με εκτεταμένο instrumental μέρος.
DRE (7): Μάλλον άγνωστο τραγούδι που δεν χάνεις να τ' ακούσεις.
Rory Gallagher - Moonchild (POL) έγραψε:NOV (12): Συγνώμη, αλλά ανάμεσα σε Moonchild και Dust in the Wind (δυο από τα πιο λατρεμένα μου ροκ κομμάτια) δεν μπορώ να διαλέξω οπότε το 12αρι βγαίνει με κλήρωση...
ALI (10): Τόσα χρόνια μετά, παραμένει δυνατό.
DIN (8): Rory, Θεός!
ΝΥΧ (8): λίγα κομμάτια είναι όμορφα όσο αυτό, αλλά.....
DRE (2): Ασφαλής επιλογή όπως και το Νο 17.
DRH (0): Κι αυτό παραείναι χιτάκι...ωραίο είναι....αλλά χωρίς βαθμούς
JIM (0): Ασε μας ρε Rory που θες και διαγωνισμό. Χιτάκι για μπύρα και κουβεντολόι σε ένα μπαρ.
SID (0): Ωχ
Kin Ping Meh - Sometime (MOJ) έγραψε:ΝΥΧ (12): πολύ όμορφο, σε κάποια άλλη λίστα δεν θα έπαιρνε 12άρι ωστόσο
JIM (7): Πολύ ενδιαφέρον κι αυτό. Έχει υποβλητικη ατμόσφαιρα και παθιασμένο τραγουδιστή. Ρεφρέν που καρφώνεται στο μυαλό με τη μία. Προσεγμένο σολάρισμα.
DRE (0): Του λείπει η ζωντάνια.
Farazi - Unutulanlar (DIN) έγραψε:DRH (8): Δεν ξέρω τι ακριβώς έχουμε εδώ αλλά φάνηκε ενδιαφέρον....μ'αρέσει και το original
NOV (4): Ωραία και αυτή η εκτέλεση
ELE (3): βαριέμαι....
DRE (1): Η διασκευή της διασκευής, ὦ! διασκευή.
JIM (0): Αυτό είχε μπει και στο πρώτο παιχνίδι, με διαφορετική εκτέλεση.
Τουλάχιστον βρήκα αμέσως πού θα δώσω το πρώτο κουλούρι. Αδιάφορη διασκευή. Ωραίο το σκίτσο πάντως.
SID (0): Εντάξει πήρε την αριστουργηματικη απόδοση των Joy Unlimited και την έκανε ρεμιξ, ωραίο βέβαια αλλά παραμένει κάτι σαν καραόκε. Είναι και τούρκος, φυσικά μηδέν.
Kansas - Dust In The Wind (ΡΙΚ) έγραψε:NOV (10): Λατρείααα!!! Αλλά έχασε στην κλήρωση
ΠΑΛ (6): Νομίζω πως αυτό και το Moonchild θα αδικηθούν λίγο ως πασίγνωστα και χιλιοπαιγμένα μέχρι αηδίας.
ΝΥΧ (5): πανέμορφο επίσης, μα ρε παιδιά.......
DRE (4): Ασφαλής επιλογή όπως και το Νο 13.
DIN (1): Πιο γνωστό... πεθαίνεις.
DRH (0): Κι αυτό παραείναι χιτάκι...ωραίο είναι....αλλά χωρίς βαθμούς
FAT (0): Ντρέπομαι που βάζω 0.
JIM (0): Υπεράνω βαθμολογίας και διαγωνισμού.
SID (0): Εχ
Yesterday's Thoughts - I Will Remember (ΝΥΧ) έγραψε:DIN (10): Τρομερά παιδιά που μάλλον έμειναν στη αφάνεια.
SID (10): Τραγουδάρα!
ALI (6): Αξίζει για πολύ παραπάνω από τον βαθμό που του έβαλα, ας όψονται όμως κάτι άλλα που έτυχε να προηγούνται στην προτίμησή μου.
JIM (4): Δραματικό, μελαγχολικό με αίσθηση παλιατζούρας. Good stuff.
DRE (0): Εγώ δεν θα σε θυμάμαι.
Blackfoot - Diary Of A Workingman (JIM) έγραψε:DRE (8): Εξαιρετικόν.
NOV (0): Καλοί είναι και αυτοί, αλλά δεν μου περίσσεψαν βαθμοί, έχω ποστάρει και εγώ κομμάτια τους σε άλλα φόρουμ
Echo & The Bunnymen - Drivetime (SID) έγραψε:DRH (12): Αδυναμίες
DRE (10): Ωραίο τραγούδι που κινείται όμως σε μοτίβο που το έχουμε φάει στο forumvision με το κουτάλι.
JIM (6): Ταξιδιάρικο με ωραίες μελωδίες και γοτθικά φωνητικά.
NOV (6): Σταθερή αξία
ΜΠΙ (0): Το " A Song For The Lovers" θύμισε ...
Farm - Sunshine In My Window (ΕΛΡ) έγραψε:DRE (6): Άλλο ένα τραγούδι που θα μας δυσκολέψει με την βαθμολογία σ' αυτόν τον γύρο.
DRH (3): Μάλλον το αδικώ, αλλά όποιος θέλει μπορεί να μου κάνει δώρο το βινύλιο για να τους ακούσω πιο προσεκτικά
JIM (0): Αρχικά το πέρασα για instrumental. Κι ενώ συνήθως μου αρέσουν τέτοια ασυνήθιστα στη δομή τραγούδια, αυτό εδώ δεν με κέρδισε για κάποιο λόγο.
Ludens - Love Came Here (BAN) έγραψε:ALI (12): "... και οι έσχατοι, έσονται πρώτοι". Ή, αλλιώς, το 12ρι πάει στο 12ο!
SID (5): Και εδώ συναισθηματική ψήφος,με αρέσει πολύ το πρωτότυπο αλλά η διασκευή αυτή δεν με ενθουσίασε.
DRE (0): Δεν τα πάω αυτά, sorry.
JIM (0): Δικαιούνταν ίσως κάποιο βαθμουλάκι. Γενικά όμως δεν μου φάνηκε τόσο original σαν σύνθεση.
ΝΥΧ (0): γιατί να μην προτιμήσει κάποιος την αρχική εκτέλεση, δεν καταλαβαίνω
Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On (ELE) έγραψε:ΝΥΧ (7): νομίζω έχω αγαπήσει κάθε εκτέλεση από αυτό το κομμάτι διαχρονικά
DRH (6): Πριν από λίγες βδομάδες ένας συμμαθητής μου ταξίδεψε στην Αγγλία για να τη δει live! Βγήκε και φωτογραφίες μαζί της!
Αν θυμάμαι καλά, ήταν και στη δεύτερη κασέτα μου που είχα πάει σε δισκάδικο για να μου γράψουν όταν ήμουν στο δημοτικό.
Δε θέλω να βάζω βαθμούς σε τόσο χιτάκια, αλλά ας κάνω εξαίρεση εδώ.
SID (6): Ψήφισα συνσισθηματικά εδώ, αγαπώ Kim Wilde το άλμπουμ Kids in America το έχω με υπογραφή της
NOV (5): Kim Wild, αγαπημένη καλιτέχνης εκ παιδιόθεν, κάποια τραγούδια της μάλιστα είναι πολύ αγαπημένα.
DRE (3): Τραγουδάρα και πολύ όμορφη γυναίκα. Κάτι που μάλλον δεν ξέρουν οι πιο πολλοί είναι ότι το original ήταν από τις Supreme το μακρινό 1966.
DIN (0): Sorry Kim... Δεν έμεινε τίποτα.
Sally - Did You Call Tonight (DRH) έγραψε:JIM (10): Μαγική ηλεκτρονική μελωδία με αιθέρια, νεραϊδένια φωνητικά. Τα σέβη μου
SID (8): Πολύ ωραίο, μπράβο!
DRE (5): Σε λάθος γύρο μπήκε αυτό. Θα χαθεί, του αξίζει κάτι καλύτερο.
DRH (#): Τι έγινε ρε παιδιά; Ξέχασα να βάλω το επώνυμο στο copy-paste;
Apocalyptica - Path (ΠΑΛ) έγραψε:GOB (12): Τους ειχα ξεχασει αυτους.12αρι
JIM (8): Πάντα πωρωτική η μουσική των Apocalyptica. Yeah!!!
DRE (0): Σ' αυτόν τον γύρο δεν νομίζω να έχει μεγάλη τύχη.
DRH (0): Σόρρυ αλλά πάντα μου φαίνονταν αστείοι
NOV (0): Εντάξει, έχουν σαφώς καλύτερα, αλλά και αυτό είναι θέμα προσωπικού γούστου
Vicki Lawrence - The Night The Lights Went Out In Georgia (DRE) έγραψε:NOV (7): Στην αρχή μου ξένισε λίγο, αλλά όσο το άκουγα τόσο μου άρεσε
JIM (3): Κολλητικό τραγουδάκι με μια κλασάτη τραγουδίστρια στο στιλ και στα φωνητικά. Νόμιζα ότι κάπου θα εμφανιστεί και ο James Stewart
DIN (0): Το αδικώ. Δεν φτάνουν για όλα.
ELE (0): Όχι όχι.... Δε μπορώ.... Και το χτένισμα με ενοχλεί
DRE (#): Εκτός από τραγούδι ακούτε και μια ιστορία.
Misfits - Last Caress (GOB) έγραψε:SID (12): Από τις αγαπημένες μου μπάντες, ρεπουμπλικάνικο πανκ, τους έχω δει δυο φορές λάιβ, εννοείται 12άρι.
JIM (5): Από τα πιο γνωστά και εκρηκτικά τους. Όχι ιδιαίτερα αγαπημένη μπάντα though.
DRE (0): Δεν κολλάει αυτό το τραγούδι με το στυλ του συγκροτήματος.
Sade - Maureen (ΜΠΙ) έγραψε:DIN (6): Δεν είναι και το Smooth Operator αλλά Sade είναι αυτή..
JIM (1): Ρυθμικό κοκτεηλοτράγουδο. Έχω ακούσει και καλύτερα.
NOV (1): Και έτσι αυτό έμεινε στον άσσο... Εντάξει υπάρχουν άλλα τραγούδια της που μου αρέσουν σαφώς περισσότερο αλλά και αυτό καλό είναι
ALI (0): Μ'αρέσει η Sade, αλλά έχω ακούσει και καλύτερα τραγούδια από την ίδια...
DRE (0): Φυσικά δεν είναι για μηδέν αλλά αυτός ήταν ο γύρος του θανάτου.
ΝΥΧ (0): δεν ξέρω γιατί δεν με άγγιξε ποτέ αυτή η τύπισσα και έβρισκα πάντα υπερφλώρικη τη μουσική της :/
The Black Keys - Fever (ALI) έγραψε:DRE (12): Όχι πολύ ψαγμένη επιλογή αλλά μ' αρέσει.
ΠΑΛ (10): Κομμάτι του 2014; Το είχα για τουλάχιστον 7-8 χρόνια παλιότερο!
DRH (0): Ξεκίνησε ψηλότερα, αλλά τελικά από όλα τα χιτάκια θα μείνει μόνο το ένα με βαθμούς
JIM (0): Μου θυμίζει αυτές τις brit-pop μπάντες που δεν μου αρέσουν καθόλου. Ωραία visuals though.
NOV (0): Αξιόλογη μπάντα, εδώ όχι και στα καλύτερά τους
Αρετή Κετιμέ - Μαύρα Μου Μάτια (FAT) έγραψε:ALI (2): Υπέροχη φωνή, αλλά... ξέμεινα από βαθμούς.
JIM (2): Δεν έχω καλή σχέση με τα ελληνικά, αλλά αυτό εδώ ακούγεται ενδιαφέρον. Δεν είναι τόσο απλοϊκή σύνθεση παρότι επαναλαμβάνει πολλές φορές το ρεφρέν. Έχει πλούσια εισαγωγή, δραματική μελωδία, και τα όμορφα φωνητικά της τύπισσας δένουν καλά με τη μουσική επένδυση.
DRE (0): Συμπαθητική φυσιογνωμία αλλά αυτά τα τραγούδια δεν είναι του γούστου μου.
NOV (0): ... Δεν ειν' κακό... αλλά δεν παίρνει και βαθμό γιατί ότι ήταν να δώσουμε, το είχαμε δώσει ήδη
SpoilerShow
ALI έγραψε:Ludens - Love Came Here (12): "... και οι έσχατοι, έσονται πρώτοι". Ή, αλλιώς, το 12ρι πάει στο 12ο!
Rory Gallagher - Moonchild (10): Τόσα χρόνια μετά, παραμένει δυνατό.
Yesterday's Thoughts - I Will Remember (6): Αξίζει για πολύ παραπάνω από τον βαθμό που του έβαλα, ας όψονται όμως κάτι άλλα που έτυχε να προηγούνται στην προτίμησή μου.
Αρετή Κετιμέ - Μαύρα Μου Μάτια (2): Υπέροχη φωνή, αλλά... ξέμεινα από βαθμούς.
Sade - Maureen (0): Μ'αρέσει η Sade, αλλά έχω ακούσει και καλύτερα τραγούδια από την ίδια...
DIN έγραψε:Michael Stanley - Let's Get The Show On The Road (12): Στο νήμα πήρε το δωδεκάρι μου.
Yesterday's Thoughts - I Will Remember (10): Τρομερά παιδιά που μάλλον έμειναν στη αφάνεια.
Rory Gallagher - Moonchild (8): Rory, Θεός!
Sade - Maureen (6): Δεν είναι και το Smooth Operator αλλά Sade είναι αυτή..
Kansas - Dust In The Wind (1): Πιο γνωστό... πεθαίνεις.
Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On (0): Sorry Kim... Δεν έμεινε τίποτα.
Vicki Lawrence - The Night The Lights Went Out In Georgia (0): Το αδικώ. Δεν φτάνουν για όλα.
DRE έγραψε:The Black Keys - Fever (12): Όχι πολύ ψαγμένη επιλογή αλλά μ' αρέσει.
Echo & The Bunnymen - Drivetime (10): Ωραίο τραγούδι που κινείται όμως σε μοτίβο που το έχουμε φάει στο forumvision με το κουτάλι.
Blackfoot - Diary Of A Workingman (8): Εξαιρετικόν.
Michael Stanley - Let's Get The Show On The Road (7): Μάλλον άγνωστο τραγούδι που δεν χάνεις να τ' ακούσεις.
Farm - Sunshine In My Window (6): Άλλο ένα τραγούδι που θα μας δυσκολέψει με την βαθμολογία σ' αυτόν τον γύρο.
Sally - Did You Call Tonight (5): Σε λάθος γύρο μπήκε αυτό. Θα χαθεί, του αξίζει κάτι καλύτερο.
Kansas - Dust In The Wind (4): Ασφαλής επιλογή όπως και το Νο 13.
Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On (3): Τραγουδάρα και πολύ όμορφη γυναίκα. Κάτι που μάλλον δεν ξέρουν οι πιο πολλοί είναι ότι το original ήταν από τις Supreme το μακρινό 1966.
Rory Gallagher - Moonchild (2): Ασφαλής επιλογή όπως και το Νο 17.
Farazi - Unutulanlar (1): Η διασκευή της διασκευής, ὦ! διασκευή.
Kin Ping Meh - Sometime (0): Του λείπει η ζωντάνια.
Yesterday's Thoughts - I Will Remember (0): Εγώ δεν θα σε θυμάμαι.
Ludens - Love Came Here (0): Δεν τα πάω αυτά, sorry.
Apocalyptica - Path (0): Σ' αυτόν τον γύρο δεν νομίζω να έχει μεγάλη τύχη.
Misfits - Last Caress (0): Δεν κολλάει αυτό το τραγούδι με το στυλ του συγκροτήματος.
Sade - Maureen (0): Φυσικά δεν είναι για μηδέν αλλά αυτός ήταν ο γύρος του θανάτου.
Αρετή Κετιμέ - Μαύρα Μου Μάτια (0): Συμπαθητική φυσιογνωμία αλλά αυτά τα τραγούδια δεν είναι του γούστου μου.
Vicki Lawrence - The Night The Lights Went Out In Georgia (#): Εκτός από τραγούδι ακούτε και μια ιστορία.
DRH έγραψε:Echo & The Bunnymen - Drivetime (12): Αδυναμίες
Farazi - Unutulanlar (8): Δεν ξέρω τι ακριβώς έχουμε εδώ αλλά φάνηκε ενδιαφέρον....μ'αρέσει και το original
Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On (6): Πριν από λίγες βδομάδες ένας συμμαθητής μου ταξίδεψε στην Αγγλία για να τη δει live! Βγήκε και φωτογραφίες μαζί της!
Αν θυμάμαι καλά, ήταν και στη δεύτερη κασέτα μου που είχα πάει σε δισκάδικο για να μου γράψουν όταν ήμουν στο δημοτικό.
Δε θέλω να βάζω βαθμούς σε τόσο χιτάκια, αλλά ας κάνω εξαίρεση εδώ.
Farm - Sunshine In My Window (3): Μάλλον το αδικώ, αλλά όποιος θέλει μπορεί να μου κάνει δώρο το βινύλιο για να τους ακούσω πιο προσεκτικά
Rory Gallagher - Moonchild (0): Κι αυτό παραείναι χιτάκι...ωραίο είναι....αλλά χωρίς βαθμούς
Kansas - Dust In The Wind (0): Κι αυτό παραείναι χιτάκι...ωραίο είναι....αλλά χωρίς βαθμούς
Apocalyptica - Path (0): Σόρρυ αλλά πάντα μου φαίνονταν αστείοι
The Black Keys - Fever (0): Ξεκίνησε ψηλότερα, αλλά τελικά από όλα τα χιτάκια θα μείνει μόνο το ένα με βαθμούς
Sally - Did You Call Tonight (#): Τι έγινε ρε παιδιά; Ξέχασα να βάλω το επώνυμο στο copy-paste;
ELE έγραψε:Farazi - Unutulanlar (3): βαριέμαι....
Vicki Lawrence - The Night The Lights Went Out In Georgia (0): Όχι όχι.... Δε μπορώ.... Και το χτένισμα με ενοχλεί
FAT έγραψε:Kansas - Dust In The Wind (0): Ντρέπομαι που βάζω 0.
GOB έγραψε:Apocalyptica - Path (12): Τους ειχα ξεχασει αυτους.12αρι
JIM έγραψε:Γύρος #9: Γύρος με σχετικά μειωμένο ενδιαφέρον καθώς έχει πολλά δημοφιλή...ακόμα και σε εξωγήινους!
Η "τεμπελιά" που επισημαίνει εύστοχα ο μουσικόφιλος Μπίστης δυστυχώς δεν μας εγκατέλειψε ακόμα.
Michael Stanley - Let's Get The Show On The Road (12): Εκπληκτικό κομμάτι. Πλούσιο μουσικά με κιθάρες και πνευστά. Εθιστικό verse και απρόβλεπτο τελείωμα με εκτεταμένο instrumental μέρος.
Sally - Did You Call Tonight (10): Μαγική ηλεκτρονική μελωδία με αιθέρια, νεραϊδένια φωνητικά. Τα σέβη μου
Apocalyptica - Path (8): Πάντα πωρωτική η μουσική των Apocalyptica. Yeah!!!
Kin Ping Meh - Sometime (7): Πολύ ενδιαφέρον κι αυτό. Έχει υποβλητικη ατμόσφαιρα και παθιασμένο τραγουδιστή. Ρεφρέν που καρφώνεται στο μυαλό με τη μία. Προσεγμένο σολάρισμα.
Echo & The Bunnymen - Drivetime (6): Ταξιδιάρικο με ωραίες μελωδίες και γοτθικά φωνητικά.
Misfits - Last Caress (5): Από τα πιο γνωστά και εκρηκτικά τους. Όχι ιδιαίτερα αγαπημένη μπάντα though.
Yesterday's Thoughts - I Will Remember (4): Δραματικό, μελαγχολικό με αίσθηση παλιατζούρας. Good stuff.
Vicki Lawrence - The Night The Lights Went Out In Georgia (3): Κολλητικό τραγουδάκι με μια κλασάτη τραγουδίστρια στο στιλ και στα φωνητικά. Νόμιζα ότι κάπου θα εμφανιστεί και ο James Stewart
Αρετή Κετιμέ - Μαύρα Μου Μάτια (2): Δεν έχω καλή σχέση με τα ελληνικά, αλλά αυτό εδώ ακούγεται ενδιαφέρον. Δεν είναι τόσο απλοϊκή σύνθεση παρότι επαναλαμβάνει πολλές φορές το ρεφρέν. Έχει πλούσια εισαγωγή, δραματική μελωδία, και τα όμορφα φωνητικά της τύπισσας δένουν καλά με τη μουσική επένδυση.
Sade - Maureen (1): Ρυθμικό κοκτεηλοτράγουδο. Έχω ακούσει και καλύτερα.
Rory Gallagher - Moonchild (0): Ασε μας ρε Rory που θες και διαγωνισμό. Χιτάκι για μπύρα και κουβεντολόι σε ένα μπαρ.
Farazi - Unutulanlar (0): Αυτό είχε μπει και στο πρώτο παιχνίδι, με διαφορετική εκτέλεση.
Τουλάχιστον βρήκα αμέσως πού θα δώσω το πρώτο κουλούρι. Αδιάφορη διασκευή. Ωραίο το σκίτσο πάντως.
Kansas - Dust In The Wind (0): Υπεράνω βαθμολογίας και διαγωνισμού.
Farm - Sunshine In My Window (0): Αρχικά το πέρασα για instrumental. Κι ενώ συνήθως μου αρέσουν τέτοια ασυνήθιστα στη δομή τραγούδια, αυτό εδώ δεν με κέρδισε για κάποιο λόγο.
Ludens - Love Came Here (0): Δικαιούνταν ίσως κάποιο βαθμουλάκι. Γενικά όμως δεν μου φάνηκε τόσο original σαν σύνθεση.
The Black Keys - Fever (0): Μου θυμίζει αυτές τις brit-pop μπάντες που δεν μου αρέσουν καθόλου. Ωραία visuals though.
NOV έγραψε:Γύρος #9: Εξαιρετικός γύρος, όπως έγραψα και στο φόρουμ στο θέμα του παιχνιδιού, όλα ήταν για υψηλές βαθμολογίες
Rory Gallagher - Moonchild (12): Συγνώμη, αλλά ανάμεσα σε Moonchild και Dust in the Wind (δυο από τα πιο λατρεμένα μου ροκ κομμάτια) δεν μπορώ να διαλέξω οπότε το 12αρι βγαίνει με κλήρωση...
Kansas - Dust In The Wind (10): Λατρείααα!!! Αλλά έχασε στην κλήρωση
Vicki Lawrence - The Night The Lights Went Out In Georgia (7): Στην αρχή μου ξένισε λίγο, αλλά όσο το άκουγα τόσο μου άρεσε
Echo & The Bunnymen - Drivetime (6): Σταθερή αξία
Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On (5): Kim Wild, αγαπημένη καλιτέχνης εκ παιδιόθεν, κάποια τραγούδια της μάλιστα είναι πολύ αγαπημένα.
Farazi - Unutulanlar (4): Ωραία και αυτή η εκτέλεση
Sade - Maureen (1): Και έτσι αυτό έμεινε στον άσσο... Εντάξει υπάρχουν άλλα τραγούδια της που μου αρέσουν σαφώς περισσότερο αλλά και αυτό καλό είναι
Blackfoot - Diary Of A Workingman (0): Καλοί είναι και αυτοί, αλλά δεν μου περίσσεψαν βαθμοί, έχω ποστάρει και εγώ κομμάτια τους σε άλλα φόρουμ
Apocalyptica - Path (0): Εντάξει, έχουν σαφώς καλύτερα, αλλά και αυτό είναι θέμα προσωπικού γούστου
The Black Keys - Fever (0): Αξιόλογη μπάντα, εδώ όχι και στα καλύτερά τους
Αρετή Κετιμέ - Μαύρα Μου Μάτια (0): ... Δεν ειν' κακό... αλλά δεν παίρνει και βαθμό γιατί ότι ήταν να δώσουμε, το είχαμε δώσει ήδη
SID έγραψε:Misfits - Last Caress (12): Από τις αγαπημένες μου μπάντες, ρεπουμπλικάνικο πανκ, τους έχω δει δυο φορές λάιβ, εννοείται 12άρι.
Yesterday's Thoughts - I Will Remember (10): Τραγουδάρα!
Sally - Did You Call Tonight (8): Πολύ ωραίο, μπράβο!
Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On (6): Ψήφισα συνσισθηματικά εδώ, αγαπώ Kim Wilde το άλμπουμ Kids in America το έχω με υπογραφή της
Ludens - Love Came Here (5): Και εδώ συναισθηματική ψήφος,με αρέσει πολύ το πρωτότυπο αλλά η διασκευή αυτή δεν με ενθουσίασε.
Rory Gallagher - Moonchild (0): Ωχ
Farazi - Unutulanlar (0): Εντάξει πήρε την αριστουργηματικη απόδοση των Joy Unlimited και την έκανε ρεμιξ, ωραίο βέβαια αλλά παραμένει κάτι σαν καραόκε. Είναι και τούρκος, φυσικά μηδέν.
Kansas - Dust In The Wind (0): Εχ
ΜΠΙ έγραψε:Echo & The Bunnymen - Drivetime (0): Το " A Song For The Lovers" θύμισε ...
ΝΥΧ έγραψε:Kin Ping Meh - Sometime (12): πολύ όμορφο, σε κάποια άλλη λίστα δεν θα έπαιρνε 12άρι ωστόσο
Rory Gallagher - Moonchild (8): λίγα κομμάτια είναι όμορφα όσο αυτό, αλλά.....
Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On (7): νομίζω έχω αγαπήσει κάθε εκτέλεση από αυτό το κομμάτι διαχρονικά
Kansas - Dust In The Wind (5): πανέμορφο επίσης, μα ρε παιδιά.......
Ludens - Love Came Here (0): γιατί να μην προτιμήσει κάποιος την αρχική εκτέλεση, δεν καταλαβαίνω
Sade - Maureen (0): δεν ξέρω γιατί δεν με άγγιξε ποτέ αυτή η τύπισσα και έβρισκα πάντα υπερφλώρικη τη μουσική της :/
ΠΑΛ έγραψε:Γύρος #9: Νομίζω πως ήταν ο καλύτερος γύρος.
The Black Keys - Fever (10): Κομμάτι του 2014; Το είχα για τουλάχιστον 7-8 χρόνια παλιότερο!
Kansas - Dust In The Wind (6): Νομίζω πως αυτό και το Moonchild θα αδικηθούν λίγο ως πασίγνωστα και χιλιοπαιγμένα μέχρι αηδίας.
Κώδικας: Επιλογή όλων
# +/- ∑ Γ01 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Γ06 Γ07 Γ08 Γ09 Γ10 Γ11 Γ12
1 NOV 782 72 81 99 48 57 128 93 84 120
2 BAN 707 73 51 64 91 105 89 63 117 54
3 SID 700 58 79 135 96 77 57 93 38 67
4 MOJ 694 65 101 98 61 96 49 54 92 78
5 ΕΛΡ 631 44 97 70 88 122 70 79 1 60
6 ΝΥΧ 597 70 27 46 103 46 94 33 109 69
7 +2 POL 584 111 29 43 85 42 52 43 87 92
8 +2 DIN 558 61 41 49 43 56 96 98 42 72
9 -2 DRE 549 69 68 65 38 53 41 120 50 45
10 -3 FAT 513 66 54 72 76 59 74 46 57 9
11 +1 JIM 493 62 91 55 17 46 66 42 46 68
12 -1 ALI 479 42 54 44 87 56 63 58 46 29
13 DRH 439 37 73 53 81 42 26 43 37 47
14 ΡΙΚ 427 39 44 47 17 76 80 25 27 72
15 GOB 384 78 6 60 25 33 6 58 81 37
16 ELE 342 45 36 32 43 37 25 27 48 49
17 ΜΠΙ 322 22 72 44 30 x 20 32 71 31
18 ΠΑΛ 262 39 40 26 15 41 8 37 11 45
19 ΗΜΟ 49 49 x x x x x x x x
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Fata_Morgana
Μ αρέσει που έκανα και παράπονο για τα αποτελέσματα 
Να ακυρωθεί ο γύρος παρακαλώ .

Να ακυρωθεί ο γύρος παρακαλώ .
- Sid Vicious
Πάλι ο τιτανοτεράστιος ΠΑΟΚ βοήθησε το μικρό θυγατρικό του σωματείο δίνοντας δωδεκάρι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
- kongrosian
- Fata_Morgana
Τι ωραίος γύρος; τελευταία βγήκα.
Άκου 9 πόντους. Που 9 λεπτά να σας κρατάει η στύση

- NovaLacertae

Ευχαριστώ παιδιά!!!

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2236 Απαντήσεις
- 45314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Misty_Blue
17 Φεβ 2025, 10:40
-
- 337 Απαντήσεις
- 8015 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dreamkey
25 Φεβ 2025, 19:05
-
-
Νέα δημοσίευση Τραγούδια που ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Phorum Forumvision
από Ανδροπαραδίνομαι » 11 Νοέμ 2024, 19:24 » σε Μουσική - 22 Απαντήσεις
- 957 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
11 Νοέμ 2024, 23:12
-
-
- 167 Απαντήσεις
- 5683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
22 Οκτ 2024, 11:31