Ψηφίστε - Mε Γερμανία και Τουρκία ή με ΗΠΑ και Ισραήλ;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Ψηφίστε - Mε Γερμανία και Τουρκία ή με ΗΠΑ και Ισραήλ;
Λε λε λε...
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Στα φανταστικά δίπολα που κατασκευάζει ο Αρίστος δεν πιστεύει ούτε ο ίδιος.Απόδειξη ότι απουσιάζει από τα νήματα που αναφέρονται στο Ισραήλ και δεν αντικρούει τους παλαιστινιομαχητές διότι αυτοί ενώνονται μαζί του στην υποστήριξη της μόνης χώρας που τον ενδιαφέρει,της Ρωσίας. 
Κλασική κατάσταση ΑΝΕΛ Καμμένου που κατασκεύαζε φανταστικές διαφορές Γερμανίας - ΗΠΑ ακόμη και σε εποχή που δεν υπήρχαν - τώρα υπάρχουν αλλά αφορούν Ρωσία και Ουκρανία και όχι φυσικά το Ισραήλ που υποστηρίζουν και οι δύο.

Κλασική κατάσταση ΑΝΕΛ Καμμένου που κατασκεύαζε φανταστικές διαφορές Γερμανίας - ΗΠΑ ακόμη και σε εποχή που δεν υπήρχαν - τώρα υπάρχουν αλλά αφορούν Ρωσία και Ουκρανία και όχι φυσικά το Ισραήλ που υποστηρίζουν και οι δύο.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Αυτό κι εγώ το ψυλλιαζομουν σε ένα βαθμό.πατησιωτης έγραψε: ↑11 Μάιος 2025, 21:51Στα φανταστικά δίπολα που κατασκευάζει ο Αρίστος δεν πιστεύει ούτε ο ίδιος.Απόδειξη ότι απουσιάζει από τα νήματα που αναφέρονται στο Ισραήλ και δεν αντικρούει τους παλαιστινιομαχητές διότι αυτοί ενώνονται μαζί του στην υποστήριξη της μόνης χώρας που τον ενδιαφέρει,της Ρωσίας.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
πατησιωτης έγραψε: ↑11 Μάιος 2025, 21:51Στα φανταστικά δίπολα που κατασκευάζει ο Αρίστος δεν πιστεύει ούτε ο ίδιος.Απόδειξη ότι απουσιάζει από τα νήματα που αναφέρονται στο Ισραήλ και δεν αντικρούει τους παλαιστινιομαχητές διότι αυτοί ενώνονται μαζί του στην υποστήριξη της μόνης χώρας που τον ενδιαφέρει,της Ρωσίας.
Θεωρει η ΕΕ σαν στρατηγικο συμμαχο της τη χωρα νο1 εχθρο του Ισραηλ;
Αν ναι τοτε εσεις ζειτε σε φανταστικο κοσμο.
.
Για να μην το κουραζουμε.
Επιτροπή σοφών στο Ισραήλ: Προειδοποιεί ότι η Τουρκία είναι μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν
https://www.liberal.gr/diethni-themata/ ... apeili-apo
.
Επιτροπή σοφών στο Ισραήλ: Προειδοποιεί ότι η Τουρκία είναι μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν
https://www.liberal.gr/diethni-themata/ ... apeili-apo
.
Η τουρκολαγνεια στην ΕΕ εφτασε στο σημειο να υποδεχτει με ανοιχτες αγκαλες στο Παρισι ο Μακρον τον τουρκοκινητο αρχιτρομοκρατη Αλ Τζολανι, αυτον του οποιου βομβαρδισαν βασεις τα ισραηλινα μαχητικα.

.

.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης

To ίδιο και οι ΗΠΑ.Αυτή είναι η διπλωματία.Αλλά μια και ασχολείσαι με αυτά γιατί δεν βγήκες να απαντήσεις στους οπαδούς της Χαμάς σε τόσα νήματα που χρηματοδοτείται από την Τουρκία;Αρίστος έγραψε: ↑11 Μάιος 2025, 21:57πατησιωτης έγραψε: ↑11 Μάιος 2025, 21:51Στα φανταστικά δίπολα που κατασκευάζει ο Αρίστος δεν πιστεύει ούτε ο ίδιος.Απόδειξη ότι απουσιάζει από τα νήματα που αναφέρονται στο Ισραήλ και δεν αντικρούει τους παλαιστινιομαχητές διότι αυτοί ενώνονται μαζί του στην υποστήριξη της μόνης χώρας που τον ενδιαφέρει,της Ρωσίας.
Θεωρει η ΕΕ σαν στρατηγικο συμμαχο της τη χωρα νο1 εχθρο του Ισραηλ;
Αν ναι τοτε εσεις ζειτε σε φανταστικο κοσμο.
.
Επανειλημμενα εχω πει οτι ειμαι με το Ισραηλ και οχι με τη Χαμας και εχω κατηγορησει τους υποστηρικτες της Χαμας οτι ριχνουν νερο στο μυλο της Τουρκιας. Μηπως θελεις να σου δειξω 500 αρθρα μου απο την εποχη ακομη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θεωρουσα τον Νετανιαχου σαν τον πιο αντιτουρκο ηγετη και ως εκ τουτου μοναδικο συμμαχο της Ελλαδας στην Ανατολικη Μεσογειο;
Οπως εχω κατηγορησει επανειλημμενα πατησιωτη την κυβερνηση Κουλη οτι στηριζοντας την Τουρκια (ακομη και στην εκλογη Τουρκου στον ΟΑΣΕ) ουσιαστικα στηριζει τη Χαμας και τα Τζιχαντια της Συριας.
.
Οπως εχω κατηγορησει επανειλημμενα πατησιωτη την κυβερνηση Κουλη οτι στηριζοντας την Τουρκια (ακομη και στην εκλογη Τουρκου στον ΟΑΣΕ) ουσιαστικα στηριζει τη Χαμας και τα Τζιχαντια της Συριας.
.
Οχι αυτη ειναι η εξαρτηση μεσω ξεπουλημενων ηγεσιων.
Διπλωματια κανει η Κυπρος που παροτι δεν εχει ουτε καν μαχητικα αεροπλανα δεν εχει διστασει να παει με το Ισραηλ κατα της Τουρκιας.
.
Οχι Αρίστο, κάνεις λάθος ανάγνωση τής κατάστασης (και νά'ταν και η πρώτη φορά; ). Η πλειοψηφία των φορουμιτών πιστεύει ότι οι απλουστεύσεις σου δεν έχουν βάση και ψηφίζει γιά να βγεί το αντίθετο απ'ό,τι θα ήθελες.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Βλακείες συμμαχίες έβαλε ο αριστος, αλλά αν υπήρχαν τέτοιες, με τους Αμερικανούς.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γω είμαι φιλοϊσραηλινός και το έχω δηλώσει. Τα συμφέροντα του Ισραήλ όμως δεν ταυτίζονται αρκετές φορές με τα συμφέροντα των ΗΠΑ.
Καλώς συνασκούμεθα με το Ισραήλ,μόνο να κερδίσουμε μπορούμε.
Καλώς συνασκούμεθα με το Ισραήλ,μόνο να κερδίσουμε μπορούμε.
- Οργισμένος
Οχι, οχι, το λεει και ο μεγας αναλυτης σκαουζερ...
ψεκψεκ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καταγγελίες Ισραήλ ότι η Τουρκία στηρίζει τη Χαμας
από Ίακχος » 21 Ιούλ 2024, 23:02 » σε Διεθνής πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 586 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
22 Ιούλ 2024, 18:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα κανει επεμβαση η Τουρκια εναντια στο Ισραηλ? Εμεις τι θα κανουμε?
από Στρακαστρουκας » 03 Οκτ 2024, 17:04 » σε Διεθνής πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 1558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
05 Οκτ 2024, 22:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Δαμασκό θέλοντας να δώσει μήνυμα στην Τουρκία
από Αρίστος » 04 Απρ 2025, 19:32 » σε Διεθνής πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 518 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
06 Απρ 2025, 16:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Τουρκία βλεπει με κακο ματι τις καλές σχέσεις Αζερμπαϊτζάν και Ισραήλ
από Ίακχος » 22 Ιουν 2024, 17:31 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
22 Ιουν 2024, 17:31
-