Κανουν οι straight sex?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Κανουν οι straight sex?
Ρε μαλάκες straight, γαμάτε καθόλου?
Πήγα σε πολύ γνωστό club τις προάλλες, και είδα ξανά το ίδιο μοτίβο που βλέπω κάθε φορά όποτε πάω σε straight club
Χαζογκόμενες να νομίζουν ότι είναι θέες και να βγάζουν ασυστόλως stories για το instagram, χωρίς να κοιτάνε κανέναν τριγύρω τους, και κλαρινογαμρπούς να κοιτάνε τις γκόμενες σαν λιγούρια, και φυσικά να μην κάνουν κινήσει ποτέ
Και αυτό είναι διασκέδαση?
Τουλάχιστον εμείς στα gay club μπορούμε να πάμε μόνοι μας, και να φύγουμε με παρέα όποτε θέλουμε, όποτε σκάω σε gay club θα μου την πέσουν τουλάχιστον 3-4 (βεβαία είμαι και ωραίο μανάρι ο πούστης), αλλά βλέπω γενικά γίνετε παιχνίδι, σε αντίθεση με τα "straight" clubs που είναι όλοι και όλες σαν μαλάκες
Πήγα σε πολύ γνωστό club τις προάλλες, και είδα ξανά το ίδιο μοτίβο που βλέπω κάθε φορά όποτε πάω σε straight club
Χαζογκόμενες να νομίζουν ότι είναι θέες και να βγάζουν ασυστόλως stories για το instagram, χωρίς να κοιτάνε κανέναν τριγύρω τους, και κλαρινογαμρπούς να κοιτάνε τις γκόμενες σαν λιγούρια, και φυσικά να μην κάνουν κινήσει ποτέ
Τουλάχιστον εμείς στα gay club μπορούμε να πάμε μόνοι μας, και να φύγουμε με παρέα όποτε θέλουμε, όποτε σκάω σε gay club θα μου την πέσουν τουλάχιστον 3-4 (βεβαία είμαι και ωραίο μανάρι ο πούστης), αλλά βλέπω γενικά γίνετε παιχνίδι, σε αντίθεση με τα "straight" clubs που είναι όλοι και όλες σαν μαλάκες
-
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Re: Κανουν οι straight sex?
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα από όλους περνάν οι bi ,χτυπάνε ότι κινείται ,ωραίοι τύποι... δεν ξέρω αν έχουμε κάποιον εδώ να μας πει σχετικά, απλά έχω την απορία ξέρω γω ,πας στο στρεητ κλαμπ στα γκομενάκια άναψες αλλά τρως χυλόπιτα, μετά βρίσκεις έναν γκέι και σβήνει η κάψα;Καλή Φάση
κάπου σε ένα Φόρουμ συζητούσανε για τσοντοσινεμάδες και ένας είχε γράψει ολόκληρη ανάλυση... έπαθα πλάκα ,μα καλά ερωτισμός μεταξύ των ανδρών είχε τόσες πολλές αποχρώσεις;
αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όμως ήταν ότι υπήρχε μια κατηγορία από παλαίμαχους επιβήτορες ενεργητικούς όμως εντελώς, που πήγαινανε να ψαρέψουνε νεαρούς ... και αναρωτήθηκα αυτοι πενηντάρισαν ως ενεργητικοι καθαρά και δεν δοκιμάσανε ποτέ το ανάποδο;
κάπου σε ένα Φόρουμ συζητούσανε για τσοντοσινεμάδες και ένας είχε γράψει ολόκληρη ανάλυση... έπαθα πλάκα ,μα καλά ερωτισμός μεταξύ των ανδρών είχε τόσες πολλές αποχρώσεις;
αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όμως ήταν ότι υπήρχε μια κατηγορία από παλαίμαχους επιβήτορες ενεργητικούς όμως εντελώς, που πήγαινανε να ψαρέψουνε νεαρούς ... και αναρωτήθηκα αυτοι πενηντάρισαν ως ενεργητικοι καθαρά και δεν δοκιμάσανε ποτέ το ανάποδο;
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
bi ειμαι και εγώ, πάω και με άντρες, και γυναίκες, και το αγαπημένο μου είναι τα τραβέλιαΑρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 04:09Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα από όλους περνάν οι bi ,χτυπάνε ότι κινείται ,ωραίοι τύποι... δεν ξέρω αν έχουμε κάποιον εδώ να μας πει σχετικά, απλά έχω την απορία ξέρω γω ,πας στο στρεητ κλαμπ στα γκομενάκια άναψες αλλά τρως χυλόπιτα, μετά βρίσκεις έναν γκέι και σβήνει η κάψα;Καλή Φάση
τσοντοσινεμάδες δεν θα πρότεινα γιατί σκάνε μεγάλες ηλικίες, και πολλοί πακιδες και τέτοια φάση
Άμα θες να πας κάπου να σου παίξουν καμια μαλακία ή να πιπώσεις κανέναν, σου προτείνω gay σάουνες (έχει 2-3 στην αθήνα)
-
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Ωχ προβλέπω η φάση να εξελίσσεται κάπως έτσιSouvlatzis έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 04:28bi ειμαι και εγώ, πάω και με άντρες, και γυναίκες, και το αγαπημένο μου είναι τα τραβέλιαΑρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 04:09Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα από όλους περνάν οι bi ,χτυπάνε ότι κινείται ,ωραίοι τύποι... δεν ξέρω αν έχουμε κάποιον εδώ να μας πει σχετικά, απλά έχω την απορία ξέρω γω ,πας στο στρεητ κλαμπ στα γκομενάκια άναψες αλλά τρως χυλόπιτα, μετά βρίσκεις έναν γκέι και σβήνει η κάψα;Καλή Φάση
τσοντοσινεμάδες δεν θα πρότεινα γιατί σκάνε μεγάλες ηλικίες, και πολλοί πακιδες και τέτοια φάση
Άμα θες να πας κάπου να σου παίξουν καμια μαλακία ή να πιπώσεις κανέναν, σου προτείνω gay σάουνες (έχει 2-3 στην αθήνα)
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Πάνος Σκουρλέτης
υπαρχουμε, αρα κανουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 05:21Ωχ προβλέπω η φάση να εξελίσσεται κάπως έτσιSouvlatzis έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 04:28bi ειμαι και εγώ, πάω και με άντρες, και γυναίκες, και το αγαπημένο μου είναι τα τραβέλιαΑρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 04:09Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα από όλους περνάν οι bi ,χτυπάνε ότι κινείται ,ωραίοι τύποι... δεν ξέρω αν έχουμε κάποιον εδώ να μας πει σχετικά, απλά έχω την απορία ξέρω γω ,πας στο στρεητ κλαμπ στα γκομενάκια άναψες αλλά τρως χυλόπιτα, μετά βρίσκεις έναν γκέι και σβήνει η κάψα;Καλή Φάση

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
xaxa τώρα που ο Τσίπρας σας έχει βάλει στόχο να γίνετε οικογενειάρχες θα τελειώσουν αυτάSouvlatzis έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 04:02Τουλάχιστον εμείς στα gay club μπορούμε να πάμε μόνοι μας, και να φύγουμε με παρέα όποτε θέλουμε, όποτε σκάω σε gay club θα μου την πέσουν τουλάχιστον 3-4 (βεβαία είμαι και ωραίο μανάρι ο πούστης), αλλά βλέπω γενικά γίνετε παιχνίδι, σε αντίθεση με τα "straight" clubs που είναι όλοι και όλες σαν μαλάκες
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι ρε συ, δε γαμάνε. Ξεκάθαρο, εσύ περνάς καλύτερα. Με άντρες και κυρίως με τραβελάκια.

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σουβλατζή, είσαι ομορφάντρας, οι στρέιτ μινάρουνε, έχεις ελεύθερο πεδίο και ξεπέφτεις σε λούγκρες ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μα το πρόβλημα είναι αι γυναίκαι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Το πρόβλημα με τις γεναίκαι είναι που έχουν πάρει εργολαβία την τεκνοποίηση και μας εχμεταλλεύονται αι πουτάναι

Πάνος Σκουρλέτης
υγ
traiana aunania likes thisμη μου λέτε καλημέρα, σε καλό δε θα σας βγει
Το ανέκδοτο με τον παντρεμμένο και τον χωρισμένο δεν το ξέρεις; Τι κοινό έχουν;Souvlatzis έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 04:02Ρε μαλάκες straight, γαμάτε καθόλου?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
17 Φεβ 2024, 13:55
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορούν να κάνουν μια όμορφη σχέση...
από Unicex » 20 Δεκ 2024, 16:32 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 15 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
20 Δεκ 2024, 18:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να μην κάνουν και μία προσευχή πριν ανατινάξουν το αεροπλάνο;
από Μαδουραίος » 03 Δεκ 2023, 21:54 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 467 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Japetus
03 Δεκ 2023, 23:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο θα αργήσουν να κάνουν την πρώτη ; Poll
από taxalata xalasa » 26 Ιουν 2023, 20:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
26 Ιουν 2023, 20:38
-