οι μπλε είχαν προλάβει να γίνουν πρίγκιπες.
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
είχα και κοκκινες αλλά δε χωρουσαν λόγω περιορισμού!

(✿ ♥‿♥)
Γκιώνης έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 11:45Καλημέρα σε όλους τους ορκισμένους,σκληροπυρηνικούς αδιόρθωτους και πιστοποιημένους,τώρα πια,συμπχορουμίτες.Εύχομαι αυτή η νέα σελίδα της δημόσιας αγοράς που όλοι αγαπήσαμε να αποτελέσει το εφαλτήριο για διεύρυνση των πνευματικών μας οριζόντων,καλλιέργεια του νου και γιατί όχι άμβλυνση των όποιων αντιπαλοτήτων και εχθροτήτων που υπήρχαν μεταξύ μας παλιότερα,πάντοτε φυσικά μέσα από ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο.Τώρα είναι καλή ευκαιρία ν'αναθεωρήσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε το στίγμα μας ώστε ν'αναδειχθεί το υψηλό επίπεδο της πχορουμικής κοινότητας.
Αυτά με τα τυπικά,στα δικά μας τώρα.Πού είστε ρε ρεμάλια;Σας έλειψα και μου λείψατε,το ξέρω.Οι ρημάδες οι υποχρεώσεις που όλο και θεριεύουν με τα χρόνια,βλέπετε...Αν και έχω χάσει πολλά επεισόδια νομίζω ότι δεν πέρασε μια μέρα.Θα προσπαθήσω να συμμετέχω πιο ενεργά τώρα που ξεσκαρτάρισε κάπως το πράμα,νιώθω ότι θα με εμπνέυσει καλύτερα το καινούριο σάιτ.

που ήσουν εσύ πουλί μου.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Και τα κουλούρια που είναι; Είχες και κάτι κουλούρια (πρέτσελ) εκεί, τι τα 'κανες; Τα 'φαγες;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Απρ 2018, 00:19
πλάκα κάνεις;;
κατά καιρούς βάζατε καρδούλες και για να μην τις χάσω τις έβαλα εδώ!
θα το αλλάξω!
(πω ξεφτίλα)
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
τ'άλλαξα!!shrike έγραψε: ↑27 Απρ 2018, 09:45Και τα κουλούρια που είναι; Είχες και κάτι κουλούρια (πρέτσελ) εκεί, τι τα 'κανες; Τα 'φαγες;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Απρ 2018, 00:19
πλάκα κάνεις;;
κατά καιρούς βάζατε καρδούλες και για να μην τις χάσω τις έβαλα εδώ!
θα το αλλάξω!
(πω ξεφτίλα)

(✿ ♥‿♥)
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- shrike
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
(✿ ♥‿♥)
- shrike
Όχι... είπες ότι ακούς φωνές και αναρωτήθηκα "Ιωάννα; Εσύ;"κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Απρ 2018, 13:57δεν διακρίνω τ'όνομα και το φύλο.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Luke εσύ;;;;
(ο τότε σύζυγος και σκηνοθέτης της ''Ιωάννας'')
(✿ ♥‿♥)
Απείχα λόγω υποχρώσεων κυρίως πουλλλλί μου.Εσείς όλα καλά εδώ;sys3x έγραψε: ↑27 Απρ 2018, 00:40Γκιώνης έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 11:45Καλημέρα σε όλους τους ορκισμένους,σκληροπυρηνικούς αδιόρθωτους και πιστοποιημένους,τώρα πια,συμπχορουμίτες.Εύχομαι αυτή η νέα σελίδα της δημόσιας αγοράς που όλοι αγαπήσαμε να αποτελέσει το εφαλτήριο για διεύρυνση των πνευματικών μας οριζόντων,καλλιέργεια του νου και γιατί όχι άμβλυνση των όποιων αντιπαλοτήτων και εχθροτήτων που υπήρχαν μεταξύ μας παλιότερα,πάντοτε φυσικά μέσα από ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο.Τώρα είναι καλή ευκαιρία ν'αναθεωρήσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε το στίγμα μας ώστε ν'αναδειχθεί το υψηλό επίπεδο της πχορουμικής κοινότητας.
Αυτά με τα τυπικά,στα δικά μας τώρα.Πού είστε ρε ρεμάλια;Σας έλειψα και μου λείψατε,το ξέρω.Οι ρημάδες οι υποχρεώσεις που όλο και θεριεύουν με τα χρόνια,βλέπετε...Αν και έχω χάσει πολλά επεισόδια νομίζω ότι δεν πέρασε μια μέρα.Θα προσπαθήσω να συμμετέχω πιο ενεργά τώρα που ξεσκαρτάρισε κάπως το πράμα,νιώθω ότι θα με εμπνέυσει καλύτερα το καινούριο σάιτ.
που ήσουν εσύ πουλί μου.
(:

Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Περσόνες που χάθηκαν και δεν μας λείπουν.
από Πασιφάη » 16 Νοέμ 2024, 23:43 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 9 Απαντήσεις
- 708 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Νοέμ 2024, 18:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περσόνες που δεν χάθηκαν και μας λείπουν.
από enaon » 18 Δεκ 2024, 17:37 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 42 Απαντήσεις
- 1752 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
20 Δεκ 2024, 23:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι άριστοι δεν κάνουν διακοπές. Λείπουν εκτός Αθηνών...
από Maspoli » 09 Αύγ 2023, 09:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 751 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
09 Αύγ 2023, 09:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιες είναι οι πιο ρυθμιστικές περσόνες του φόρουμ;
από AlienWay » 21 Δεκ 2024, 11:26 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 1368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
30 Δεκ 2024, 13:56
-