σκέψου ότι στο κόμμα του ποζάρουν συχνά ημίγυμνοι ή με στολές βασανιστών για να ολοκληρωθεί το παζλ.Gherschaagk έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 17:12Δλδ θες να μας πεις ρε μεγάλε πως σ' ενδιαφέρει αυτό:Γάταρος έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 12:04Διάβασες την αρχική δημοσίευση; Αυτά που αναφέρεις σχετίζονται έμμεσα με το σεξ. Ανέφερες τα ψώνια. Τι ψωνίζουν; Ρούχα, είδη μακιγιάζ και οτιδήποτε άλλο τις κάνει να είναι όσο το δυνατόν πιο όμορφες. Γιατί; Για να πηδηχτούν. Η παπαρολογία περί σχέσεων σχετίζεται με το σεξ. Για γκόμενους μιλάνε! Τι δεν καταλαβαίνεις;Μπίστης έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 11:24Το εκεί είναι τα ψώνια, η διασκέδαση ( και πλέον στην εποχή μας τα ταξίδια) και οι ... σχέσεις. Και η παπαρολογία περί σχέσεων. Και φυσικά η χρήση του σεξ γιά διάφορους λόγους.
Όσοι νομίζουν πως οι γυναίκες σκέφτονται κυρίως το σεξ είναι ομφαλοσκόποι πουτσοκεντρικοί πεοαυτιστικοί.
Εξαίρεση είναι όταν συναντήσουν κάποιο άλφα μέηλ. Εκεί γυρίζουν τον διακόπτη και γίνονται σεξομανείς όσο και ο μέσος άνδρας.
Και όχι αυτό:
Ή σε νοιάζει περισσότερο αν μια γυναίκα έχει ταιριάξει σωστά το ρουζ με το κραγιόν το οποίο είναι και matte απ' το αν ξέρει το αεροπλανικό σαν στάση.
Γιατί οι γυναίκες έχουν το μυαλό τους συνέχεια "εκεί";
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί οι γυναίκες έχουν το μυαλό τους συνέχεια "εκεί";
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όλα τα ξέρετε πια και γνωρίζετε πως με το που μιλάμε με άντρα είτε είναι γέρος, είτε νέος, είτε ωραίος, είτε Κουασιμόδος, εμείς το μυαλό μας εκεί το έχουμε, ακόμη και ψωμί να ζυμώσω που λέει ο λόγος εγώ θα σκέφτομαι το προηγούμενο ή το επόμενο πήδημα.
Είμαστε νυμφομανείς ένα πράμα, ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Έτσι που τα ξέρετε όλα, ξέρετε και τι σκεφτόμαστε κάθε στιγμή. Απλά ρισπέκτ!
Και για το γατόνι που μας αποκαλεί χυδαίες. Αλλά θα μου πεις, άντρας που δεν τα έχει καλά με τη γυναίκα του και την κόρη του πιθανότερο είναι να μας βλέπει σαν μπριτζόλες παρά σαν ανθρώπους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τα μισά να μου λεγε
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχει την δική του στρεβλή οπτική για πολλά πράγματα αλλά χυδαία είμαι εγώ. Εκείνος που θεωρεί όλες τις γυναίκες σεξομάνιακς είναι μάλλον το θύμα.
Α και να μην ξεχνιόμαστε, αυτή τη στιγμή σκέφτομαι το σεχ, όχι πως είναι βλαμμένος.
σεξ δεν είναι μόνο το πήδημα, αν εννοεί ότι γενικότερα
έχουμε τον νου μας στον Έρωτα, εγώ δεν διαφωνώ
έχουμε τον νου μας στον Έρωτα, εγώ δεν διαφωνώ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είσαι χυδαία....
είμαι η καλή η μάγισσα, αγαπημένη μου
εσύ μου κλεβες τις πίτσες μου κουρκουμπίνιthe comet the course the tail έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 19:28εεεεεεεεε. έλεος. μην κλέβεις τα ποστ μου.

Υποσυνειδητα το κανω, γιατί ειναι συνέχεια εκεί το μυαλό μουthe comet the course the tail έγραψε: ↑
εεεεεεεεε. έλεος. μην κλέβεις τα ποστ μου.
Όπως και να χει συμφωνώ ότι είναι χυδαίες οι γυναίκες.
και τα ούζα!νύχτα έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 19:30εσύ μου κλεβες τις πίτσες μου κουρκουμπίνιthe comet the course the tail έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 19:28εεεεεεεεε. έλεος. μην κλέβεις τα ποστ μου.

Γιατι οι γυναικες εχουν το μυαλο τους συνεχεια εκει
= δεν μου καθεται καμια,δεν με ανεχεται καμια...σας μισω ολες και σας βριζω.Ειστε χυδαιες
Τοσο απλα και τοσο ξεκαθαρα.
Γαταρε,οικτο προκαλεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 25 Δεκ 2018, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the comet the course the tail έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 19:34και τα ούζα!νύχτα έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 19:30εσύ μου κλεβες τις πίτσες μου κουρκουμπίνιthe comet the course the tail έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 19:28εεεεεεεεε. έλεος. μην κλέβεις τα ποστ μου.
Μια και λέτε ούζα, δεν κανουμε μια;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 25.000 γυναικες και παιδια εχουν δολοφονησει οι "γενναιοι" Ισραηλινοι
από Στρακαστρουκας » 29 Φεβ 2024, 20:33 » σε Διεθνής πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 1477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
04 Μαρ 2024, 09:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Οκτ 2024, 05:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικό πρόβλημα που με ταλαιπωρεί συνέχεια
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 23 Νοέμ 2023, 09:40 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 527 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
23 Νοέμ 2023, 12:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ε ναι δεν μπορείς να λες και συνέχεια όχι στο αφεντικό για 6ημερο
από Μαδουραίος » 05 Ιούλ 2024, 13:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 138 Απαντήσεις
- 2835 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
17 Ιούλ 2024, 11:33
-