Mυθικό παρελθόν το μακρινό ...1990, με την Ελλάδα 98% ομοιογενή με στοιχεία, εγκληματικότητα μηδέν, πραγματικά κοιμόταν με ανοικτά παράθυρα, αν κλέβαν το βίντεο από κανένα πλουσιόσπιτο όταν λείπαν φυσικά σε διακοπές όχι μέσα να τους βασανίζουν βιάζουν, ήταν η είδηση της δεκαετίας για την γειτονιά. Στο μόνο που συμφωνώ είναι πως ο λαός είναι κατά βάση ηλίθιος που δέχτηκε αδιαμαρτύρητα τις μεθοδεύσεις και την προπαγάνδα ότι ζούσε δήθεν σε κάτι κάκο και η προοδευτική ατζέντα ήταν κάτι θετικό .μίστερ μαξ έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 08:58Θέλαμε και καθηγητή να μας το πει; Το ξέραμε και μόνοι μας. Εσεις εχετε αναγνωρίσει τα συγκεκριμένα μοτίβα μεσω των οποίων εργάζονται οι ΧΑνοι εδω μέσα; Ιδιως το μυθικό παρελθον, και την θυματοποίηση, τα εχουν κάνει λάστιχο.
Βιβλίο: Πώς λειτουργεί ο φασισμός - Jason Stanley
Re: Βιβλίο: Πώς λειτουργεί ο φασισμός - Jason Stanley
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Το Αlt Right μετωπο τους χωραει ολουςμίστερ μαξ έγραψε: ↑26 Δεκ 2018, 08:38Οσοι φασιστες ντρεπονται να ψηφισουν ΧΑ, θα ψηφισουν Τζημερο.Drexler έγραψε: ↑26 Δεκ 2018, 03:31Τζημεροςμίστερ μαξ έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 13:55
Λιστα με κοσμο που δεν ψηφιζει Συριζα και δεν ειναι φασιστες
Αναρχικοι
ΚΚΕ
ΠαΣοΚ
ΚιΝαΛ
Ποτάμι
Ζωάρα, Βαρουφ
Εξωκοινοβουλευτική αριστερα (μλ κκε, κκε μλ κτλ)
Λεβεντες0
Φιλελε πυρηνας ΝΔ

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
μίστερ μαξ έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 13:55Λιστα με κοσμο που δεν ψηφιζει Συριζα και δεν ειναι φασιστες
......
Συριζομποτάκι των 0,60 που το παίζει ανάρχα!

Ξέρουμε πως είστε υπέρ της περιουσίας του μπαμπά σας, που σας χαρτζιλικώνει, και κατά της περιουσίας των άλλων που τις καίτε!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Παροτι ζουσαν περαν των δυνατοτητων τους τοτε οι Ελ. υπηρχαν μπολικα προβληματα στην χωρα καθως ημασταν οι πλεον καθυστερες της Ε.Ε.Dorian έγραψε: ↑26 Δεκ 2018, 15:54Mυθικό παρελθόν το μακρινό ...1990, με την Ελλάδα 98% ομοιογενή με στοιχεία, εγκληματικότητα μηδέν, πραγματικά κοιμόταν με ανοικτά παράθυρα, αν κλέβαν το βίντεο από κανένα πλουσιόσπιτο όταν λείπαν φυσικά σε διακοπές όχι μέσα να τους βασανίζουν βιάζουν, ήταν η είδηση της δεκαετίας για την γειτονιά. Στο μόνο που συμφωνώ είναι πως ο λαός είναι κατά βάση ηλίθιος που δέχτηκε αδιαμαρτύρητα τις μεθοδεύσεις και την προπαγάνδα ότι ζούσε δήθεν σε κάτι κάκο και η προοδευτική ατζέντα ήταν κάτι θετικό .μίστερ μαξ έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 08:58Θέλαμε και καθηγητή να μας το πει; Το ξέραμε και μόνοι μας. Εσεις εχετε αναγνωρίσει τα συγκεκριμένα μοτίβα μεσω των οποίων εργάζονται οι ΧΑνοι εδω μέσα; Ιδιως το μυθικό παρελθον, και την θυματοποίηση, τα εχουν κάνει λάστιχο.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Εγώ κοιμάμαι ακόμα με ανοικτά παράθυρα. Βέβαια μένω σε πολυκατοικία. Ποιος θα με κλέψει; ο Spiderman; Αυτός είναι με τους καλούς.Dorian έγραψε: ↑26 Δεκ 2018, 15:54Mυθικό παρελθόν το μακρινό ...1990, με την Ελλάδα 98% ομοιογενή με στοιχεία, εγκληματικότητα μηδέν, πραγματικά κοιμόταν με ανοικτά παράθυρα, αν κλέβαν το βίντεο από κανένα πλουσιόσπιτο όταν λείπαν φυσικά σε διακοπές όχι μέσα να τους βασανίζουν βιάζουν, ήταν η είδηση της δεκαετίας για την γειτονιά. Στο μόνο που συμφωνώ είναι πως ο λαός είναι κατά βάση ηλίθιος που δέχτηκε αδιαμαρτύρητα τις μεθοδεύσεις και την προπαγάνδα ότι ζούσε δήθεν σε κάτι κάκο και η προοδευτική ατζέντα ήταν κάτι θετικό .
Καλά κάνει. Όλοι αυτοί που λες, προφανώς είναι καθίκια. Τους αξίζει το οποιοδήποτε σχόλιο.hellegennes έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 13:22Ναι. Π.χ. εσύ όταν δεν σου αρέσει κάτι αρχίζεις τις ρατσιστικές και σεξιστικές τακτικές, που είναι το άλφα και το ωμέγα του φασισμού. Προσπαθείς να μειώσεις ανθρώπους με γεωγραφικούς όρους, με βάση την καταγωγή, το διανοητικό τους -κατά την γνώμη σου- επίπεδο, τις δυνατότητες που είχαν να μορφωθούν μεγαλώνοντας, την εργασία τους, το φύλο τους, τα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους και άλλα πολλά.μίστερ μαξ έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 08:58Θέλαμε και καθηγητή να μας το πει; Το ξέραμε και μόνοι μας. Εσεις εχετε αναγνωρίσει τα συγκεκριμένα μοτίβα μεσω των οποίων εργάζονται οι ΧΑνοι εδω μέσα; Ιδιως το μυθικό παρελθον, και την θυματοποίηση, τα εχουν κάνει λάστιχο.
Όλα αυτά παριστάνοντας ότι είσαι ενάντια σ' αυτήν την νοοτροπία.
- hellegennes
Το τι τους αξίζει είναι αδιάφορο. Το σημαντικό, που είναι η ουσία του σχολιασμού μου, είναι πως ο μαξουλίνος είναι κατ' επίφαση διαφορετικός. Στην πραγματικότητα είναι ρατσιστής και σεξιστής και βγάζει το αληθινό του πρόσωπο όταν δεν του αρέσει η αντίθετη άποψη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
..τοσο οι αντιφασιστικες οσο και οι φασιστικες ΥΣΤΕΡΙΕΣ και ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ..μου την δινουν ..
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ε, αυτο δεν παει άλλο. Καλα τα λέγαμε και αλληλοβριζόμασταν τοσες ώρες. Αλλά να μου λες οτι δεν ειμαι διαφορετικος και πως σου μοιάζω, ε, αυτό δεν το αντέχω. Που ειναι να κανω ριπορτ το ποστ για προσβολή της προσωπικότας μου;hellegennes έγραψε: ↑26 Δεκ 2018, 22:40Το τι τους αξίζει είναι αδιάφορο. Το σημαντικό, που είναι η ουσία του σχολιασμού μου, είναι πως ο μαξουλίνος είναι κατ' επίφαση διαφορετικός. Στην πραγματικότητα είναι ρατσιστής και σεξιστής και βγάζει το αληθινό του πρόσωπο όταν δεν του αρέσει η αντίθετη άποψη.
Εμενα μου την δίνουν και οι κεντρώες ΥΣΤΕΡΙΕΣ.

..ας συμφωνησουμε σε αυτο !!!!

- hellegennes
Λάθος γλυκιά μου. Εγώ σε αντίθεση με σένα δεν είμαι ρατσιστής και δεν κρίνω τους ανθρώπους από το επάγγελμα, το χρώμα, το ύψος, το πτυχίο και την ηλικία τους.μίστερ μαξ έγραψε: ↑28 Δεκ 2018, 12:30Ε, αυτο δεν παει άλλο. Καλα τα λέγαμε και αλληλοβριζόμασταν τοσες ώρες. Αλλά να μου λες οτι δεν ειμαι διαφορετικος και πως σου μοιάζω, ε, αυτό δεν το αντέχω. Που ειναι να κανω ριπορτ το ποστ για προσβολή της προσωπικότας μου;hellegennes έγραψε: ↑26 Δεκ 2018, 22:40Το τι τους αξίζει είναι αδιάφορο. Το σημαντικό, που είναι η ουσία του σχολιασμού μου, είναι πως ο μαξουλίνος είναι κατ' επίφαση διαφορετικός. Στην πραγματικότητα είναι ρατσιστής και σεξιστής και βγάζει το αληθινό του πρόσωπο όταν δεν του αρέσει η αντίθετη άποψη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οχι, οι κομμουνιστες (περαν του ΚΚΕ) δεν τον θεωρουμε φασιστα τον κυρ Παντελή, αλλά ουτε και πρότυπο για την νέα γενια.

Αυτο τι να λεει?μίστερ μαξ έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 14:05
9. Σόδομα και Γόμορρα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 163

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Στην 3η σελίδα εγινε το πρώτο σχόλιο σχετικά με το βιβλίο.Drexler έγραψε: ↑15 Ιουν 2019, 20:02Αυτο τι να λεει?μίστερ μαξ έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 14:05
9. Σόδομα και Γόμορρα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 163

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 437 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
14 Ιαν 2025, 15:11
-
-
Νέα δημοσίευση Ο φασισμός δεν θα περάσει!
από Frappezitis » 20 Δεκ 2024, 06:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 59 Απαντήσεις
- 908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
20 Δεκ 2024, 14:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
01 Ιουν 2024, 22:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο φασισμός κίνδυνος για την Ευρώπη
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 13 Φεβ 2025, 08:26 » σε Διεθνής πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
13 Φεβ 2025, 15:27
-