airbnb αλά Ελληνικά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
bluerose

airbnb αλά Ελληνικά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 28 Απρ 2018, 00:58

Θα μπορούσε το σπίτι στο χωριό να φανεί χρήσιμο σε πολλούς, πως.
Ως γνωστόν έχουμε πολλές αργίες, την ιδέα την πήρα από μένα, δλ όποιος έρχεται εδώ μού λέει τι καλά, τι ησυχία, θέλει την εξοχή ( εγώ δε τη θέλω αλλα είναι άλλο θέμα)
Ανοιγοντας το airbnb δε βλέπουμε σπιτια ή βλέπουμε αλλά δεν κινούνται μέσω airbnb αυτά που είναι στα χωριά
Κινούνται αυτά που είναι στα αστικά κέντρα και τα καθαρά εξοχικα-παραθαλάσια-βουνίσια, και δε βρίσκεις. Πχ όταν εκλεισα για κέντρο πήγα μια βδομάδα μετά, ήταν φουλ

Για μονοήμερα, τριήμερα, τετραήμερα ή και σ/κ, Πάσχα, πρωτομαγιές, Αγ, Πνεύματος και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο τα σπιτια στα χωριά θα ήταν χρήσιμα. Δεν έχουν όλοι δικό τους χωριό συν του ότι δε θέλουν να πηγαίνουν στο δικό τους χωριό και πάντα

Σ αυτό δε βοηθάει η σελίδα του airbnb, δε το προωθεί κι απ την άλλη δεν απευθύνεται σε ξενους αυτό όλο
Παιρνεις τα μπογαλάκια σου και πας σα το σπιτι σου με χαμηλο αντιτιμο

Αν είχα πχ της πεθεράς θα το έκανα.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: airbnb αλά Ελληνικά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 28 Απρ 2018, 01:07

Για να γινουν αξιοπρεπως κατοικισιμα τα σπιτια στα χωρια θελουν να ριξεις λεφτα που δε θα παρεις στον αιωνα των αιωνων

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 28 Απρ 2018, 01:11

Δε θα πιάσει λες, για αυτό λέω να είναι αλά Ελληνικά δλ να εχει και το υφαντό το χωριατε, να έχει και χόρτα, εντάξει να μπορεις να μεινεις για 1-2 μέρες να φας στην αυλή και να κάνεις περίπατο ή να το ριξεις στον ύπνο. Ότι θα ήθελε ο πολυάσχολος αστός που ξέρει από Ελληνικά σπίτια στα χωριά, ο σκοπός είναι οι αποδράσεις και με τη παρέα του, σε κάποια αυλή.

Ξερω γω;

Εδώ πέρα αν πω ελα θα ερθουν κι άλλοι, όλο αυτό λένε, τι ωραία. Ναι..για λίγο. Γιατι δεν έρχονται για μονιμα ε;;

Ε αυτό ειδα και το σκεφθηκα

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιομνήμων » 28 Απρ 2018, 01:20

Υδράργυρος έγραψε:
28 Απρ 2018, 01:07
Για να γινουν αξιοπρεπως κατοικισιμα τα σπιτια στα χωρια θελουν να ριξεις λεφτα που δε θα παρεις στον αιωνα των αιωνων
Για κάποιον όμως που ούτως ή άλλως επιθυμεί να το διατηρήσει το σπίτι στο χωριό (για συναισθηματικούς λόγους, ή για να μπορεί να πηγαίνει και ο ίδιος πού και πού), η δυνατότης του να αποδίδει αυτό κάποιο έσοδο, δεν είναι κακή ιδέα. Παράλληλα δε, θα ενισχύονται σε κίνηση λίγο παραπάνω και τα χωριά γενικώς έτσι, ενώ θα προβάλλονται και κάποια αξιόλογα ωραία μέρη της χώρας μας, που δεν είναι όμως τόσο τουριστικά.

bluerose έγραψε:
28 Απρ 2018, 00:58
[...]
Ανοιγοντας το airbnb δε βλέπουμε σπιτια ή βλέπουμε αλλά δεν κινούνται μέσω airbnb αυτά που είναι στα χωριά
Κινούνται αυτά που είναι στα αστικά κέντρα και τα καθαρά εξοχικα-παραθαλάσια-βουνίσια, και δε βρίσκεις. Πχ όταν εκλεισα για κέντρο πήγα μια βδομάδα μετά, ήταν φουλ

Για μονοήμερα, τριήμερα, τετραήμερα ή και σ/κ, Πάσχα, πρωτομαγιές, Αγ, Πνεύματος και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο τα σπιτια στα χωριά θα ήταν χρήσιμα. Δεν έχουν όλοι δικό τους χωριό συν του ότι δε θέλουν να πηγαίνουν στο δικό τους χωριό και πάντα

Σ αυτό δε βοηθάει η σελίδα του airbnb, δε το προωθεί κι απ την άλλη δεν απευθύνεται σε ξενους αυτό όλο [...]
Μια απορία (επειδή δεν τα ξέρω καλά): Σήμερα, αν έχει κάποιος σπίτι στο χωριό, δεν μπορεί να το βάλει στο airbnb; Κάποια σπίτια/περιοχές "τρώνε πόρτα"; Εικόνα

Εικόνα
Ανησύχησα! Μα κάποιοι έσπευσαν αμέσως να με "καθησυχάσουν"...
----------
9 Αυγ. 2016: https://web.archive.org/web/20160809180 ... d6eccbaaf4

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 28 Απρ 2018, 01:24

A όχι, απλά αν κάνεις μια αναζήτηση εκει θα δεις πολλά που δεν νοικιάστηκαν ουτε για μια ημέρα
Δλ για να καταλάβεις καλύτερα, εδώ που είμαι αποτελείται από 8 χωριά νομίζω, δε ξερω κι όλας, εχω δει τα βάλανε ενας δυό δε τους ξέρω κιόλας και τίποτε. Απ την άλλη για τέτοιες εξορμήσεις ακούω ότι θα ήταν ιδανικά
Δλ δε θα έρθει ο ξένος μια ώρα αποσταση από το κέντρο ή θα πάει κέντρο ή θάλασσα

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιομνήμων » 28 Απρ 2018, 01:27

bluerose έγραψε:
28 Απρ 2018, 01:11
Δε θα πιάσει λες, για αυτό λέω να είναι αλά Ελληνικά δλ να εχει και το υφαντό το χωριατε, να έχει και χόρτα, εντάξει να μπορεις να μεινεις για 1-2 μέρες να φας στην αυλή και να κάνεις περίπατο ή να το ριξεις στον ύπνο. Ότι θα ήθελε ο πολυάσχολος αστός που ξέρει από Ελληνικά σπίτια στα χωριά, ο σκοπός είναι οι αποδράσεις και με τη παρέα του, σε κάποια αυλή.

Ξερω γω;

Εδώ πέρα αν πω ελα θα ερθουν κι άλλοι, όλο αυτό λένε, τι ωραία. Ναι..για λίγο. Γιατι δεν έρχονται για μονιμα ε;;

Να κανονίσουμε διαγωνισμούς για πχορουμίτες, και το έπαθλο για τους νικητές, να είναι ένα διήμερο στο σπίτι σου στο χωριό! :003:

Εικόνα
----------

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 28 Απρ 2018, 01:29

Θυμαμε κι από τον εαυτό μου όταν εμενα στη πόλη για τόσο λίγο το ήθελα το χωριό.
Ερχομασταν και μαλιστα επαιρνα και κατι φίλους ένα ζευγάρι που δεν ειχαν σπιτι σε χωριό
Αγοράζαμε τα κρεατα και τα λοιπα και πηγαίναμε στη πεθερα
Επλενε και τα πιάτα κι εβαζε και τις πατάτες να γίνονται. Αυθημερόν ολο αυτό
Δλ για διήμερο να το δεις, γιατι να στέκονται ετσι ανεκμετάλλευτα, εχει πολλά τέτοια σπίτια

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 28 Απρ 2018, 01:32

Παλαιομνήμων έγραψε:
28 Απρ 2018, 01:27
bluerose έγραψε:
28 Απρ 2018, 01:11

Ξερω γω;

Να κανονίσουμε διαγωνισμούς για πχορουμίτες, και το έπαθλο για τους νικητές, να είναι ένα διήμερο στο σπίτι σου στο χωριό! :003:

Εικόνα
Όχι. Δεν το σκεφθηκα για εμένα, πήρα την ιδέα από το τι λένε γενικώς. Αυτό ουτε ενοικιάζεται,,να δω κανενα δεντρο μεσα στο γκαζον,,ή να παει να βαλει μαρούλια οπου βρει. Δυστυχως την επάτησα

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιομνήμων » 28 Απρ 2018, 01:37

bluerose έγραψε:
28 Απρ 2018, 01:32
Παλαιομνήμων έγραψε:
28 Απρ 2018, 01:27

Εικόνα
Όχι. Δεν το σκεφθηκα για εμένα, πήρα την ιδέα από το τι λένε γενικώς. Αυτό ουτε ενοικιάζεται,,να δω κανενα δεντρο μεσα στο γκαζον,,ή να παει να βαλει μαρούλια οπου βρει. Δυστυχως την επάτησα
Μα... δεν έκανα λόγο για ενοικίαση! Δωρεάν θα μας φιλοξενούσες, ως έπαθλο που θα είχαμε νικήσει στον διαγωνισμό! :rolleyes::lol:
----------

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 28 Απρ 2018, 01:41

Κι εγώ που θα πάω

Εμένα μου κόλλησε τώρα τόσα άδεια στέκονται σπίτια, όπως είναι.Σε Ελληνική σελίδα

Πως λενε το χάνι του τάδε, η ταβέρνα του άλλου και πας και πηχτρα, τα έζησα κι αυτά
Θα πανε σε αυτά, μερικοι θα πανε και στη τοπικη ταβερνα και μετα υπνο στο σπιτι

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 28 Απρ 2018, 02:22

https://www.kinkbnb.com/
Υπαρχει και αυτο για οποιον ενδιαφερεται για ενναλακτικο τουρισμο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 28 Απρ 2018, 14:24

zteo έγραψε:
28 Απρ 2018, 02:22
https://www.kinkbnb.com/
Υπαρχει και αυτο για οποιον ενδιαφερεται για ενναλακτικο τουρισμο.
Εξειδικευμένο, ευχαριστώ δε θα πάρω :P:

Η ελληνική Syncbnb επιλέχθηκε ανάμεσα σε 507 ευρωπαϊκές startups – και μέσα από μια πολύ αυστηρή διαδικασία συνεχόμενων αποκλεισμών - να συμμετάσχει στο EU Startups Summit στην Βαρκελώνη στις 24 Απριλίου και να παρουσιάσει την υπηρεσία της
Η Syncbnb ιδρύθηκε το 2017 και βοηθάει ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να αυξήσουν τις πωλήσεις τους αποκτώντας παρουσία σε πολλαπλά κανάλια διανομής (Airbnb, Booking.com, Homeaway, Tripadvisor, Expedia κλπ) και στην συνέχεια φροντίζει ώστε να όλα τα ημερολόγια σε όλα τα κανάλια να είναι πλήρως συγχρονισμένα ώστε να μην έχουν διπλοκρατήσεις.

Η Syncbnb απευθύνεται στο παγκόσμιο κοινό, έχει πελάτες από 78 χώρες και χρηματοδοτήθηκε από 6 πολύ γνωστούς Έλληνες angel investors. Η υπηρεσία κοστίζει 13€ ανά μήνα και ανά ακίνητο και υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών στο www.syncbnb.com

Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul » 28 Απρ 2018, 14:28

bluerose έγραψε:
28 Απρ 2018, 00:58
Θα μπορούσε το σπίτι στο χωριό να φανεί χρήσιμο σε πολλούς, πως.
Ως γνωστόν έχουμε πολλές αργίες, την ιδέα την πήρα από μένα, δλ όποιος έρχεται εδώ μού λέει τι καλά, τι ησυχία, θέλει την εξοχή ( εγώ δε τη θέλω αλλα είναι άλλο θέμα)

Σ αυτό δε βοηθάει η σελίδα του airbnb, δε το προωθεί κι απ την άλλη δεν απευθύνεται σε ξενους αυτό όλο
Παιρνεις τα μπογαλάκια σου και πας σα το σπιτι σου με χαμηλο αντιτιμο

Αν είχα πχ της πεθεράς θα το έκανα.
Aν το προωθήσεις σωστά και το τιμολογήσεις σωστά, όλα γίνονται, και τα λεφτά σου πίσω θα πάρεις σε 2-3 χρόνια.

Σημαντικό είναι να προωθείς κυρίως σε ξένους, και να δίνεις σημασία σε μικρολεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και κερδίζουν εντυπώσεις.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 28 Απρ 2018, 14:33

Οι ξένοι δε θα έρθουν στο χωριό μέσα στη πεδιάδα, είτε θάλασσα θελουν ειτε πόλη
Δε μιλάω για μένα εξοχικο υπάρχει και δε πάω κιόλας, θα μπορούσα για airbnb αλλα θελει να κανονίσεις καθαριότητα, πρεπει να πηγαινοέρχομαι

Απλώς το βλέπω σαν μια εναλλακτικη για Έλληνες πχ να πανε ατομα σε χωριά γιατι βλεπω ότι αρκετοί και δεν έχουν ειτε έχουν και δε θέλουν να πάνε εκεί στο δικό τους γιατι πχ είναι μακριά
Παιρνεις τη παρεα σου και πας

Ένα μπάρμπεκιου χτιστο θέλει κι αυλη και μπόλικα σεντονια καθαρά για ύπνο

Αυτό άνετα θα το διαχειριζομουν σε αλλων σπίτια εδώ, τα βλέπω πως κάθονται κι οι ιδιοκτήτες πάνε στο χωριό πχ του αλλου συζύγου ενώ υπάρχει τόσος κοσμος που δεν έχει καν χωριό ή είναι παρα πολύ μακριά για μια ημέρα ή δύο

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 28 Απρ 2018, 15:08

blue ασε τους ανθρωπους να χαρουν τα χωρια τους.
Εχεις βαλθει να τους κανεις χαβουζα και μετα θα ψαχνουν χωρια για να ηρεμησουν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών