Μπόλιασμα δέντρου - μουσμουλιά.
Μπόλιασμα δέντρου - μουσμουλιά.
Για την ακρίβεια έχω μια μουσμουλιά στον κήπο αλλά από κάτω γίνεται χαμός όλο τον χρόνο και βαρέθηκα να καθαρίζω συνέχεια... ξέρει κανείς τι δέντρο μπορώ να κεντρώσω στην μουσμουλιά;
Ένα που έχω σκεφτεί είναι η βερικοκιά, ανήκουν στην ίδια οικογένεια αλλά δεν ξέρω αν μπολιάζεται και πότε. Ξέρει κανείς;
Ένα που έχω σκεφτεί είναι η βερικοκιά, ανήκουν στην ίδια οικογένεια αλλά δεν ξέρω αν μπολιάζεται και πότε. Ξέρει κανείς;
the end
Re: Μπόλιασμα δέντρου - μουσμουλιά.
Εγω θα το έκοβα αν ήταν στην αυλή μου. Απ τη στιγμή που δε χρησιμοποιείς τους καρπούς τι να το κανεις, εχει μερικα δέντρα μπερδεμένα δυο-δυο μαζί κι είναι αντιαισθητικό
Θα εβαζα ένα καλλωπιστικό ένα μεγαλωμενο φοινικα ας πούμε ή έλατο και θα το στολιζα και τα Χριστούγεννα.
Θα εβαζα ένα καλλωπιστικό ένα μεγαλωμενο φοινικα ας πούμε ή έλατο και θα το στολιζα και τα Χριστούγεννα.
- blackpaint
αυτα παθαινεις αμα ρωτησεις κατι τετοιο εδω, τραβα καλυτερα σε κανα φορουμ περιβολαρηδωνbluerose έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 16:26Εγω θα το έκοβα αν ήταν στην αυλή μου. Απ τη στιγμή που δε χρησιμοποιείς τους καρπούς τι να το κανεις, εχει μερικα δέντρα μπερδεμένα δυο-δυο μαζί κι είναι αντιαισθητικό
Καλό δέντρο είναι - ριξε τον καρπό στον οικιακό αποστακτήρα , δίνουν ωραίο τσίπουρο.Πάνας έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 14:05Για την ακρίβεια έχω μια μουσμουλιά στον κήπο αλλά από κάτω γίνεται χαμός όλο τον χρόνο και βαρέθηκα να καθαρίζω συνέχεια... ξέρει κανείς τι δέντρο μπορώ να κεντρώσω στην μουσμουλιά;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πάνα κάνε το πρώτο σου ποστ στο avclub.Υπάρχει και σχετική κατηγορία "κήπος και αγρός".
Υπάρχει γεωπόνος εκεί (ο Δημήτρης-weather 1967) ο οποίος σίγουρα μπορεί να σου δώσει ένα μπούσουλα.
Υπάρχει γεωπόνος εκεί (ο Δημήτρης-weather 1967) ο οποίος σίγουρα μπορεί να σου δώσει ένα μπούσουλα.
Μα οι εδώ τι θα κάναμε λέμε.blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 16:28αυτα παθαινεις αμα ρωτησεις κατι τετοιο εδω, τραβα καλυτερα σε κανα φορουμ περιβολαρηδωνbluerose έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 16:26Εγω θα το έκοβα αν ήταν στην αυλή μου. Απ τη στιγμή που δε χρησιμοποιείς τους καρπούς τι να το κανεις, εχει μερικα δέντρα μπερδεμένα δυο-δυο μαζί κι είναι αντιαισθητικό
Αυτά θέλουν το χώρο τους, για αυτό και πολλές φορες δεν αποδίδουν καρπούς πχ
Κάθε δέντρο θελει το χωρο του, κι αποστάσεις ενδιάμεσα όπως πρέπει για να αποδωσει
- Cecily Anne
ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑΑΑΑ ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑΑΑ;
Εγώ κάνω τον πίθηκο κάθε χρόνο να τα μαζέψω πριν πέσουν να τα χλαπακιάσω.
Εγώ κάνω τον πίθηκο κάθε χρόνο να τα μαζέψω πριν πέσουν να τα χλαπακιάσω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Προς ορεινα
Εχουν κάτι ομορφα έλατα που εχουν στις άκρες τους ένα πιο ανοιχτοχρωμο πράσινο..πολύ ωραια είναι
Εχουν κάτι ομορφα έλατα που εχουν στις άκρες τους ένα πιο ανοιχτοχρωμο πράσινο..πολύ ωραια είναι
Δε ξέρω πως τα ονομάζουν, οποιος έχει περιποιημενο κήπο έχει τετοια, δεν είναι τρομερά ψηλά και είναι σα πλαστικά πως να σου πω, πολύ όμορφα
Τα δέντρα δε τα βάζουν όπου να΄ναι
Εντάξει αν το βγάλεις βάζεις κάτι άλλο
Τα δέντρα δε τα βάζουν όπου να΄ναι
Εντάξει αν το βγάλεις βάζεις κάτι άλλο
κατάλαβα οκ, δεν είναι έλατα αυτά, δεν κάνουν και για Ελλάδα, βάλε τούγιες.
έχω και εγώ τέτοια, έχω γίνει συνδρομητής του Aliette, έλεος με την σαχλαμάρα που μας δέρνει

Στη θέση σου θα κράταγα τη μουσμουλιά και θα έφτιανα μαρμελάδα κάθε χρόνο.Πάνας έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 14:05Για την ακρίβεια έχω μια μουσμουλιά στον κήπο αλλά από κάτω γίνεται χαμός όλο τον χρόνο και βαρέθηκα να καθαρίζω συνέχεια... ξέρει κανείς τι δέντρο μπορώ να κεντρώσω στην μουσμουλιά;
- Υδράργυρος
Αυτά είναι αρρωστιάρικα. Άμα ε΄'ιναι να είσαι συνέχεις με το φάρμακο άστο. Δεν τα σηκώνει το κλίμα.
- Υδράργυρος
Δε μπορείς να μπολιάσεις ώριμο δέντρο. Μπόλιασμα ή κέντρωμα γίνεται μέχρι άντε το πολύ 3ο χρόνο. Άστην την μουσμουλιά καλή είναι.Πάνας έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 14:05Για την ακρίβεια έχω μια μουσμουλιά στον κήπο αλλά από κάτω γίνεται χαμός όλο τον χρόνο και βαρέθηκα να καθαρίζω συνέχεια... ξέρει κανείς τι δέντρο μπορώ να κεντρώσω στην μουσμουλιά;