Γαϊδούρια της καθημερινότητας.

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Γαϊδούρια της καθημερινότητας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 31 Δεκ 2018, 14:39

η γυναικοκρατια και η γεροντοκρατια τσακισαν την ελλαδα

επαναστατηστε εναντιον αυτων των δυο πυλωνων του καθεστωτος

στηριζω νεους μη μουνοζητιανους μη γεροντοπληκτους εθνικοκοινωνιστες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 31 Δεκ 2018, 14:42

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:39

Θα γευτεις κι εσύ τη γλύκα της "γεροντοκρατούμενης" ελληνικής κοινωνίας όταν φτάσεις τα 70-80 (δε θα καταλάβεις καν πότε)

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 31 Δεκ 2018, 14:45

Άμα οι γέροι ψήφιζαν το ΠΑΣΟΚ, να μην τους δίνει κανείς θέση.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 31 Δεκ 2018, 14:45

Μηχανικός έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:45
Άμα οι γέροι ψήφιζαν το ΠΑΣΟΚ, να μην τους δίνει κανείς θέση.
:lol:
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 31 Δεκ 2018, 14:46

Highlander έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:42
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:39

Θα γευτεις κι εσύ τη γλύκα της "γεροντοκρατίας" όταν φτάσεις τα 70-80 (δε θα καταλάβεις καν πότε)
ειτε δεν θα υπαρχω μεχρι τοτε ειτε θα εχουμε επικρατησει ειτε θα εχει γινει πολεμος οποτε δεν θα μιλαμε για εντελως διαφορετικα δεδομενα και σταθερες :g030:

στον νεοφιλελε κοσμο αν συνεχιστει αυτη η πορεια απλα δεν θα υπαρχουν νεοι να καυγαδισεις μαζι τους η/και θα προερχονται απο διαφορετικο πολιτισμικο περιβαλλον που θα εχουν αλλο κωδικα αξιων πολυ πιο σεβασμιο στους γηραιοτερους :g030:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 31 Δεκ 2018, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 31 Δεκ 2018, 14:46

Εγώ είχα πετύχει μια γριά που αντί να κάτσει στην διπλανή άδεια διπλή θέση, ήρθε και κάθισε δίπλα μου στη θέση που είναι μονή αλλά μεγάλη σε κάποια λεωφορεία. Αγγίζονταν το πόδι και το χέρι. Της είπα ευγενικά να σηκωθώ, όχι, όχι μου λέει κατεβαίνω. Σηκώθηκα βέβαια γιατί έβγαζα καπνούς.
Αν είδες μόνο αυτό το περιστατικό δεν έχεις μετακινηθεί πολύ με τα ΜΜΜ στην Αθήνα. Μια φορά υπήρχε άρρωστη ηλικιωμένη και δεν της έδινε κανείς θέση σε υπερπλήρες λεωφορείο. Χρειάστηκε να συνεννοηθώ με την κόρη πρώτα, γιατί αν σηκωνόμουν να καθίσει θα καθόταν κάποιος άλλος μέχρι να έρθει. Επίσης οι αλλοδαποί είναι οι πρώτοι που ορμάνε για θέση. Αυτά στο Α2 από Ακαδημία προς Βούλα. Μάχη γίνεται κάθε μέρα για μια θέση από την αφετηρία.
Σε τράπεζα δεν μου έχει τύχει να είναι πιασμένες οι θέσεις, δεν πηγαίνω συχνά εξάλλου.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 31 Δεκ 2018, 14:47

Highlander έγραψε:

Θα γευτεις κι εσύ τη γλύκα της "γεροντοκρατούμενης" ελληνικής κοινωνίας όταν φτάσεις τα 70-80 (δε θα καταλάβεις καν πότε)
Αν είναι ο μέσος σαπιοκοιλιάς συριζαίος με μυοσκελετικά από τα 50 από το ξυσαρχιδιλίκι, λογικό στα 70 να είναι σαν απολίθωμα του β'παγκοσμίου και να περιμένει το χάρο στωικά. Οι υπόλοιποι σκοπεύουμε να είμαστε όρθιοι και να μεγαλώνουμε εγγόνια, όπως και οι δικές μας γιαγιάδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 31 Δεκ 2018, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης » 31 Δεκ 2018, 14:48

Για να καταλαβετε για τι λαο μιλαμε. Εχω στην επιχειρηση δυο νεαρους που τους βοηθαω να σταθουν στα ποδια τους. Τις προαλλες σπασανε πολλα ποτηρια. Τοθς λεω, θα τα κρατησω απο το μισθό σας να καλυψω τη ζημια μονο που δε ξεβρασαν τη κολαση απο τα μεσα τους. Εννοείται τους εστριλα πισω ελλαδα κλωτσηδων. Αυτοι ειναι οι ελληνες. Λαος αχάριστος.

Μια αλλη φορα ενω ειχα σφωνησει με το σερβιτορο να μη δουλευει αλλα να κανει Βοήθεια και εγω θα το δινω χαρτζιλικι 500 ευρω μεχρι να ςγκατασταθεο και να μαθει τη γλωσσα και μετα απο ενα χρονο που τον ειχα στη ςμπιστοσυνη μου πηγς στη φιναντσαμτ και ειπε οτι δεν τον ειχα ασφαλεια και δε πληρωνα τιποτα και μονο που δε με εκλεισαν την επιχειρηση.

Τους κανεις αθρωπους και σε δαγκανουν πισωπλατα.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 31 Δεκ 2018, 14:49

Γιωργης έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:48
Για να καταλαβετε για τι λαο μιλαμε. Εχω στην επιχειρηση δυο νεαρους που τους βοηθαω να σταθουν στα ποδια τους. Τις προαλλες σπασανε πολλα ποτηρια. Τοθς λεω, θα τα κρατησω απο το μισθό σας να καλυψω τη ζημια μονο που δε ξεβρασαν τη κολαση απο τα μεσα τους. Εννοείται τους εστριλα πισω ελλαδα κλωτσηδων. Αυτοι ειναι οι ελληνες. Λαος αχάριστος.

Μια αλλη φορα ενω ειχα σφωνησει με το σερβιτορο να μη δουλευει αλλα να κανει Βοήθεια και εγω θα το δινω χαρτζιλικι 500 ευρω μεχρι να ςγκατασταθεο και να μαθει τη γλωσσα και μετα απο ενα χρονο που τον ειχα στη ςμπιστοσυνη μου πηγς στη φιναντσαμτ και ειπε οτι δεν τον ειχα ασφαλεια και δε πληρωνα τιποτα και μονο που δε με εκλεισαν την επιχειρηση.

:lol:
Για σένα ζούμε.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Ripper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ripper » 31 Δεκ 2018, 14:50

Γιωργης έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:48

Στη δεύτερη περίπτωση, μεταξύ μας, λαμογιά έκανες

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 31 Δεκ 2018, 14:50

:smt005:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 31 Δεκ 2018, 14:53

Βγήκε ο άλλος στα 50 σε σύνταξη, φέσωσε της επόμενες γενιές,
έτρωγε την σύνταξη με τις ανατολικές και μετά στα Βιάγκρα,
και τώρα στα 80 θέλει σεβασμό από τους νέους;

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 31 Δεκ 2018, 14:54

Cecily Anne έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:47
Highlander έγραψε:

Αν δεν είναι ο μέσος σαπιοκοιλιάς συριζαίος με μυοσκελετικά από τα 50 από το ξυσαρχιδιλίκι, λογικό στα 70 να είναι σαν απολίθωμα του β'παγκοσμίου και να περιμένει το χάρο στωικά. Οι υπόλοιποι σκοπεύουμε να είμαστε όρθιοι και να μεγαλώνουμε εγγόνια, όπως και οι δικές μας γιαγιάδες.
:goodpost:

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 31 Δεκ 2018, 14:56

Antares έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:46
Εγώ είχα πετύχει μια γριά που αντί να κάτσει στην διπλανή άδεια διπλή θέση, ήρθε και κάθισε δίπλα μου στη θέση που είναι μονή αλλά μεγάλη σε κάποια λεωφορεία. Αγγίζονταν το πόδι και το χέρι. Της είπα ευγενικά να σηκωθώ, όχι, όχι μου λέει κατεβαίνω. Σηκώθηκα βέβαια γιατί έβγαζα καπνούς.
Αν είδες μόνο αυτό το περιστατικό δεν έχεις μετακινηθεί πολύ με τα ΜΜΜ στην Αθήνα. Μια φορά υπήρχε άρρωστη ηλικιωμένη και δεν της έδινε κανείς θέση σε υπερπλήρες λεωφορείο. Χρειάστηκε να συνεννοηθώ με την κόρη πρώτα, γιατί αν σηκωνόμουν να καθίσει θα καθόταν κάποιος άλλος μέχρι να έρθει. Επίσης οι αλλοδαποί είναι οι πρώτοι που ορμάνε για θέση. Αυτά στο Α2 από Ακαδημία προς Βούλα. Μάχη γίνεται κάθε μέρα για μια θέση από την αφετηρία.
Σε τράπεζα δεν μου έχει τύχει να είναι πιασμένες οι θέσεις, δεν πηγαίνω συχνά εξάλλου.
που να δεις τι γίνεται στο 608
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 31 Δεκ 2018, 14:57

Παντα παραχωρουμε τη θεση μας στους ηλικιωμενους.
Εξαιρουνται μονο οσοι εχουν κινητικο προβλημα.
Στοιχειωδεις κανονες ευγενειας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών