Γαϊδούρια της καθημερινότητας.

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Γαϊδούρια της καθημερινότητας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 31 Δεκ 2018, 15:00

Άλλο σκηνικό που θυμήθηκα.
Είμαι παρκαρισμένη με αλάρμ και περιμένω τον φαρμακοτρίφτη που γελάει άνευ λόγου και ουσίας παραπάνω. Έρχεται, μπαίνει στο κάθισμα του συνοδηγού, κλείνει την πόρτα και ακούμε ξαφνικά και δεύτερη πόρτα να κλείνει στο πίσω κάθισμα. Πανικοβλημένοι γυρνάμε και είναι μια γριά μουστακαλού που μου γνέφει να μην αγχώνομαι και να την πάω πιο κάτω. :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 31 Δεκ 2018, 15:01

Highlander έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:27
Εμπεδοκλής έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:25
Highlander έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:19

Ναι, δηλαδή πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην πάμφτωχη Ελλάδα της δεκαετίας του 1950, και ενηλικιώθηκε στην όχι ιδιαίτερα καλύτερη δεκαετία του '60, αλλά οι millenials που περάσαμε ζωή ζάχαρη τους κατηγορούμε που ζούμε με απίστευτες για τις εποχές τους ανέσεις.
Επίσης ο 80αρης πέρασε τα πρώτα παιδικά του χρόνια μέσα στον πόλεμο και την κατοχή, βίωσε τον εμφύλιο, ενώ ενηλικιώθηκε στην πάμφτωχη μετεμφυλιακή Ελλάδα.
Και ο νέος του 50 τα ίδια θα έλεγε για τον γέρο παρότι θα είχε ζήσει μικρασιατική καταστροφή, το μαχαίρι του Τούρκου Αγά, τους κομητατζήδες, το Κιλελέρ Βαλκανικους και Α' ΠΠ..
Πράγματι πιθανότατα θα έλεγε τα ίδια. Όπως και σε σένα σε 40 χρόνια τα εγγόνια σου με τον ίδιο τρόπο θα σου φέρονται αν συνεχίσει να υπάρχει ο ρατσισμός που καλλιεργείς.
Πιθανότητα να λέω τα ίδια. Είναι αυτό το χάσμα γενεών που είναι ανθρώπινο. Ρατσισμό όμως δεν το λες. Άλλωστε ανήκουμε στην ίδια φυλή. Μη χρησιμοποιείτε τις λέξεις δια πάσαν νόσον και μαλακία...

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 31 Δεκ 2018, 15:02

έλεος :smt005:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 31 Δεκ 2018, 15:03

εγω βλεπω παντως μονο χουντογερους να απαιτουν και να γαυγιζουν και να επιδεικνουν τετοιες συμπεριφορες

ας πανε στους κουληδες που στηριζουν να απαιτησουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 31 Δεκ 2018, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 31 Δεκ 2018, 15:04

Cecily Anne έγραψε:
31 Δεκ 2018, 15:00
Πανικοβλημένοι γυρνάμε και είναι μια γριά μουστακαλού που μου γνέφει να μην αγχώνομαι και να την πάω πιο κάτω. :smt005:
:lol: Εμένα με έκανε μπουρλότο ένας τύπος στα φανάρια στου ΦΙΞ, με το ζόρι να μου καθαρίσει τα τζάμια, έριξα μια μπουνιά στο τζάμι, ευτυχώς δεν έσπασε, ο τύπος την κοπάνησε, αλλά ήταν θρασύτατος.
Ordem e Progresso.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 31 Δεκ 2018, 15:05

Cecily Anne έγραψε:
Είμαι παρκαρισμένη με αλάρμ και περιμένω τον φαρμακοτρίφτη που γελάει άνευ λόγου και ουσίας παραπάνω. Έρχεται, μπαίνει στο κάθισμα του συνοδηγού, κλείνει την πόρτα και ακούμε ξαφνικά και δεύτερη πόρτα να κλείνει στο πίσω κάθισμα. Πανικοβλημένοι γυρνάμε και είναι μια γριά μουστακαλού που μου γνέφει να μην αγχώνομαι και να την πάω πιο κάτω. :smt005:
κεντρο υγειας στο νομο Αρτης, 1996
Ηλικιωμενη κυρια μας παιρνει τηλεφωνο οτι εχει πονους στο στηθος και να πρεπει να παει νοσοκομειο Αρτης ( το Χατζηκωστα τοτε). ΟΚ λεμε, μπαινω μεσα συνοδος μην παθει τιποτα στη διαδρομη, βγαζουμε το μοναδικο ασθενοφορο της περιοχης να την παρει απο το σπιτι και βουρ για το νοσοκομειο.

Λιγο πριν φτασουμε μας λεει "Εδω ειναι η Λαϊκη παιδια μου, αφηστε με που εχω να κανω κατι ψώνια, καλά να είστε"

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 31 Δεκ 2018, 15:06

Cavaliere έγραψε:
31 Δεκ 2018, 15:04
Cecily Anne έγραψε:
Πανικοβλημένοι γυρνάμε και είναι μια γριά μουστακαλού που μου γνέφει να μην αγχώνομαι και να την πάω πιο κάτω. :smt005:
:lol: Εμένα με έκανε μπουρλότο ένας τύπος στα φανάρια στου ΦΙΞ, με το ζόρι να μου καθαρίσει τα τζάμια, έριξα μια μπουνιά στο τζάμι, ευτυχώς δεν έσπασε, ο τύπος την κοπάνησε, αλλά ήταν θρασύτατος.
Αν κάτσεις άλλη μια βδομάδα, θα καταλάβεις ότι τα φανάρια είναι πλέον υποχρεωτικά διόδια. :roll:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 31 Δεκ 2018, 15:07

Μηχανικός έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:45
Άμα οι γέροι ψήφιζαν το ΠΑΣΟΚ, να μην τους δίνει κανείς θέση.
οι περισσοτεροι αυτων που επιδεικνουν τετοιες συμπεριφορες τετοιες συμπεριφορες ειναι γονοι γερολαδαδων,ταγματαλητων και μικρομεγαλοφοροφυγαδων που μια ζωη εχουν μαθει να πηδανε την κοινωνια χωρις να τις αποδιδουν τιποτα και να απαιτουν

με λιγα λογια η μεση ελληνιολικη μενουμευρωπαια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 31 Δεκ 2018, 15:09

talaipwros έγραψε:
31 Δεκ 2018, 15:05

κεντρο υγειας στο νομο Αρτης, 1996
Ηλικιωμενη κυρια μας παιρνει τηλεφωνο οτι εχει πονους στο στηθος και να πρεπει να παει νοσοκομειο Αρτης ( το Χατζηκωστα τοτε). ΟΚ λεμε, μπαινω μεσα συνοδος μην παθει τιποτα στη διαδρομη, βγαζουμε το μοναδικο ασθενοφορο της περιοχης να την παρει απο το σπιτι και βουρ για το νοσοκομειο.

Λιγο πριν φτασουμε μας λεει "Εδω ειναι η Λαϊκη παιδια μου, αφηστε με που εχω να κανω κατι ψώνια, καλά να είστε"
Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης Μανιάτικα την προηγούμενη βδομάδα. Γριά (αλλά μιλάμε για πολύ γριά, από αυτές που εκ των ουκ ανευ παραχωρείς θέση) στο ταμείο, συνεννοείται με την ταμεία για τη διεύθυνση, να της πάνε τα πράγματα σπίτι. Ξαφνικά λέει στην ταμεία "μην αγχώνεσαι, θα τους δείξω εγώ το σπίτι, δεν θυμάμαι το όνομα, είναι δύσκολο". Η ταμείας παθαίνει ΣΟΚ, της εξηγεί ότι το σούπερ μάρκετ θα πάει αργότερα και δεν μπορεί το φορτηγό να τη μεταφέρει κλπ. Να μην σας τα πολυλογώ, η γριά απαίτησε να τη γυρίσουν σπίτι με τα ψώνια. :smt005:

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 31 Δεκ 2018, 15:09

Cavaliere έγραψε:
31 Δεκ 2018, 15:04
Cecily Anne έγραψε:
Δεν είναι υποχρεωτικό να πληρώσεις. Τον αφήνεις να στα καθαρίσει αφού τόσο πολύ το θέλει, και φεύγεις κύριος με το πρώτο πράσινο.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 31 Δεκ 2018, 15:10

Cecily Anne έγραψε:
:smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 31 Δεκ 2018, 15:12

mao mao έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:32
Cavaliere έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:26
ΣΕ τράπεζα έγινε το πράγμα.
επειδή και γω περίμενα με τις ώρες σε κάποια τράπεζα πριν καμιά βδομάδα, το 90% αυτών που περιμένουν να εξυπηρετηθούν δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί. Σχεδόν όλοι περιμένουν να κάνουν πληρώμες ή άλλες συναλλαγές που μπορούν να γίνουν διαδικτυακά. Συνωστισμός, αναμονές, εκνευρισμοί και χαμένες εργατωόρες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν.
καλά έκανε η ΔΕΗ και τους έχωσε 1 ευρώ όποιος θέλει τον λογαριασμό έντυπο. Παίζει να είναι η πιο ουσιωδώς μνημονιακή κίνηση όλης της δεκαετίας του '10.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 31 Δεκ 2018, 15:14

Καλά βρε κάποιοι γέροι τα έχουν μισοχαμένα, μην μετράτε τα λόγια τους.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 31 Δεκ 2018, 15:16

Μηχανικός έγραψε:
31 Δεκ 2018, 15:14
Καλά βρε κάποιοι γέροι τα έχουν μισοχαμένα, μην μετράτε τα λόγια τους.
Νταξ, καλά, έτσι είναι όσοι τα έχουν χάσει; 400 τα ειχαν και οι 3 παραπάνω και τη δουλειά τους κάνανε και με το παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 31 Δεκ 2018, 15:19

Cecily Anne έγραψε:
31 Δεκ 2018, 14:36
Mια φορά μου χρειάστηκε να κάτσω, γιατί με έπιασε κρίση άσθματος. Δεν σηκώθηκε καμία ηλικιωμένη κοκόνα να κάτσω. Βγήκα κακήν κακώς στην επόμενη στάση για να μπορέσω να κάνω χρήση του σκευάσματός μου. Στις ουρές έχω μάθει η κάθε σκατόγρια, με το έτσι θέλω, χωρίς να ρωτήσει ούτε για το τυπικό, να μου αρπάζει τη θέση ή να αφήνει το καλαθάκι της επιδεικτικά με 2-3 αντικείμενα, να κοβει δέκα βόλτες και να γυρνάει παίρνοντας τη θέση κανονικά με ένα καλάθι φουλ γεμάτο.
Τις προάλλες στο τραίνο καθόταν η βρωμόγρια σε 2 καθίσματα, γιατί ήταν 500 κιλά και ήταν η έγκυος με την κοιλιά στη μύτη όρθια σε λεωφορείο να κρατιέται από το χερούλι και να πηγαίνει πέρα δώθε και δεν έκανε η μποχλάδα κίνηση ούτε για τα μάτια του κόσμου. Και ήταν ΤΟΣΟ σφινωμένα που το κοριτσάκι που σηκώθηκε από πίσω, σηκώθηκε τσάμπα, διότι σε λεωφορείο εν κινήσει και με στρίμωγμα, πώς να ελιχθεί η έγκυος. Τελικα σηκώθηκε ένας παππούς που "κατέβαινε" στη στάση, όχι ότι τον έπιασε κάνας πόνος να σηκωθεί.

Με αυτά και πολλά άλλα τέτοια σκηνικά, αν μου τύχει να δώσω θέση, θα είναι 1. σε έγκυο, 2. σε άνθρωπο με κινητικά προβλήματα ανεξαρτήτως ηλικίας 3. σε υπερήλικα που οπτικά κρίνω ότι δε βαστιέται, 4. σε όποιον άλλο μου το ζητήσει με σωστή δικαιολογία που να αναδεικνύει αδυναμία ορθοστασίας.
Οι γέροι αυτοί δεν ήταν πάντα γέροι, κάποτε ήταν νέοι σαν το τσουλί στο παράδειγμα του Cavaliere.

Γενικά είναι ένας παράλληλος παρακμιακός κόσμος αρπαχτικών αντικοινωνικών χωριατόβλαχων για τον οποίον η καλύτερη τιμωρία (όπως εξήγησα από το πρώτο μου ποστ) είναι ότι αναπαράγονται σχεδόν αποκλειστικά μεταξύ τους.

Νομίζεις ότι σου φέρεται εσένα άσχημα η κωλόγρια; Για ρώτα τον τύπο που έζησε 45 χρόνια μαζί της και τον έθαψε στο τέλος. Αντίστοιχα την ίδια πάω στοίχημα ότι θα μπορούσε να τη σαπίσει όλο το λεωφορείο στο ξύλο και θα της φαινόταν περιπατος στο πάρκο σε σχέση με μια τυχαία Δευτέρα που ο μακαρίτης είχε νεύρα γιατί ο Ιωνικός έφαγε 5άρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 31 Δεκ 2018, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών