Δεν αναγνωρίζω στράτευμα δίχως πανοπλία και ξίφος.
Γαϊδούρια της καθημερινότητας.
- Sid Vicious
Re: Γαϊδούρια της καθημερινότητας.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
..πρεπει να μάθετε να σεβεστε και τους εκπροσώπους της κρατικής εξουσίας

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
θυμάμαι πριν λίγα χρόνια στο μετρό, μπήκε μια μάνα μαζί με τον γιο της ο οποίος είχε (γύρω στα 18 το παιδί) σπασμένο πόδι και πατερίτσες
και στάθηκαν δίπλα στις θέσεις, κανείς δεν έκανε κίνηση. ρωτάει μάνα παρακαλώντας αν μπορεί κάποιος να σηκωθεί, την κοιτούσαν σαν χάνοι δεν σηκώθηκε κανείς. τελικά στεκόταν όρθιο το παιδί όλη τη διαδρομή. ωραία πράγματα
και στάθηκαν δίπλα στις θέσεις, κανείς δεν έκανε κίνηση. ρωτάει μάνα παρακαλώντας αν μπορεί κάποιος να σηκωθεί, την κοιτούσαν σαν χάνοι δεν σηκώθηκε κανείς. τελικά στεκόταν όρθιο το παιδί όλη τη διαδρομή. ωραία πράγματα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Και οι πεζοί όταν οδηγάνε το ίδιο κάνουνε

Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Και , σοβαρά τώρα , μήπως πρεπει να ληφθούν απο την ελληνική πολιτεία μέτρα για τους ανάπηρους τους γερους , τις εγγυες γυναίκες κλπ όταν.μετακινουνται με αστικές συγκοινωνίες , κσι να μην βασίζονται στο φιλότιμο του κάθε επιβάτη ;
Ειδικές θέσεις π χ που να απαγορεύεται δια νομού και με αυστηρές ποινές να καθήσει κάποιος άλλος ;
Ειδικές θέσεις π χ που να απαγορεύεται δια νομού και με αυστηρές ποινές να καθήσει κάποιος άλλος ;
Μερικά πραγματα είναι θέμα οργάνωσης άνωθεν και δεν βασιχομαστε στο καλό φιλότιμο και πρόθεση τπυ κοσμου
- Sid Vicious
Πάντως εγώ δείχνω ευγένεια και καλή θέληση και σε νεαρές, "παρακαλώ κορίτσι μου, μη στέκεσαι όρθια, μπορείς να καθήσεις στα γόνατα μου, να ξαποστάσεις". Τις λυπάμαι όταν τις βλέπω όρθιες, τι να κάνω, η καλή μου ψυχή βλέπετε.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Αν σου ζητήσω να το εξηγήσεις θα πεις τι άκουσες από τον Σόιμπλε, τον Μιχαλολιάκο ή τον Πρετεντέρη και τον Πορτοσάλτε.
Στον ΟΑΣΘ οι θέση πίσω από τον οδηγό είναι για παιδιά αν δεν κάνω λάθος και ακόμα πιο πίσω για τα ΑΜΕΑ και όποιον έχει ανάγκη (αυτό σίγουρα). Όμως δεν έχουν σημασία οι κανόνες αλλά ο σεβασμός στον άλλον.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 15:55Και , σοβαρά τώρα , μήπως πρεπει να ληφθούν απο την ελληνική πολιτεία μέτρα για τους ανάπηρους τους γερους , τις εγγυες γυναίκες κλπ όταν.μετακινουνται με αστικές συγκοινωνίες , κσι να μην βασίζονται στο φιλότιμο του κάθε επιβάτη ;
Να προσθέσω ότι τα μικρά παιδιά πρέπει να κάθονται γιατί εμείς οι μαντράχαλοι ενήλικες μπορεί να τα τραυματίσουμε πέφτοντας επάνω τους σε απότομο φρενάρισμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 31 Δεκ 2018, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο σεβασμος στους άλλους χάνεται όταν υπάρχει προσωπική αναγκη καο συμφέρον πχ εαν εγώ ως επιβάτης θα πρεπει να ταξιδεύω όρθιος στι ενα πόδι λόγω πολυκοσμίας στο λεωφορείο , γιατί οαρεδωσα την θέση μου οικειοθελώς σε εναν ηλικιωμένο η ανάπηρο
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Εκτός από τα σώματα ασφαλείας και τους στρατιωτικούς, πόσοι είναι αυτοί οι άλλοι;
Πώς φέσωσε τις επόμενες γενεές μιας και η κρίση δεν έγινε λόγω των ασφαλιστικών ταμείων τα οποία μέχρι το 2010 είχαν πλεονάσματα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 31 Δεκ 2018, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και σημασία έχουν παντοτε οι κανόνες οι οποίοι μπορούν να επιβληθούν και να γίνουν υποχρεωτικά σεβαστοί
Εγω πάντως που φεσωσα την χώρα και βγήκα σύνταξη στα 55 έχω την οικονομική άνεση να ταξιδεύω με δικά μου οχήματα και δεν χρησιμοπιιω λεωφορείο που χρησιμοποιεί η πλεμπα

-
- Μέλη που αποχώρησαν
Πριν αρκετά χρόνια ένας νεαρός πιθανώς Αλβανός (από την προφορά του) έδωσε τη θέση του σε ένα ηλικιωμένο γνωστό μου πρόσωπο που έχει πρόβλημα στα πόδια. Το λεωφορείο από Θέρμη για Χαριλάου ήταν πίτα στους μαθητές και δεν σηκώθηκε κανείς.
Πριν κανα δυό μήνες μου έδωσε τη θέση του ένα νέο παιδί (γεράματα
) Εγώ δεν κάθομαι στα λεωφορεία γιατί τα υφασμάτινα καθίσματα δεν είναι καθαρά.
Πριν κανα δυό μήνες μου έδωσε τη θέση του ένα νέο παιδί (γεράματα

Εσύ δεν μετράς γιατί είσαι μαλάκας.
Οικονομικά ευκατάστατος μαλάκας πάντωςbrb και tyt έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 16:11Πριν αρκετά χρόνια ένας νεαρός πιθανώς Αλβανός (από την προφορά του) έδωσε τη θέση του σε ένα ηλικιωμένο γνωστό μου πρόσωπο που έχει πρόβλημα στα πόδια. Το λεωφορείο από Θέρμη για Χαριλάου ήταν πίτα στους μαθητές και δεν σηκώθηκε κανείς.
Πριν κανα δυό μήνες μου έδωσε τη θέση του ένα νέο παιδί (γεράματα) Εγώ δεν κάθομαι στα λεωφορεία γιατί τα υφασμάτινα καθίσματα δεν είναι καθαρά.
Εσύ δεν μετράς γιατί είσαι μαλάκας.

-
- Μέλη που αποχώρησαν
Αυτό μπορεί να ενδιαφέρει καμία που θα θελήσει να στα φάει. Για τους υπόλοιπους είσαι απλώς μαλάκας.