ηθοποιος συγκρινει ελληνες και ξενους μεταναστες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ηθοποιος συγκρινει ελληνες και ξενους μεταναστες
Συμβαίνει αρκετά συχνά με εθελοντές (υποθέτω ότι για κάτι τέτοιο προκειται): περιμένουν κάποια ένδειξη ευγνωμοσύνης από αυτούς που ευεργετουν, κι αν αυτή δεν προκυψει, ή όχι "ακριβώς" οπως θεωρούσαν ότι είναι πρέπον, τότε σοκάρονται και η οποία φιλική τους διάθεση μετατρέπεται σε ανοιχτή εχθρικοτητα.
So hab ich dich schon unbedingt
Η παραδοσιακή ένδειξη ευγνωμοσύνης εκ μέρους των (ισλαμιστών τουλάχιστον) ευεργετουμένων, είναι η τελετουργική κοπή της κεφαλής του ευεργετούντος, συνοδευόμενη από ένα θερμό "Αλ Αχμπάρ!".Mole έγραψε: ↑22 Δεκ 2018, 14:46Συμβαίνει αρκετά συχνά με εθελοντές (υποθέτω ότι για κάτι τέτοιο προκειται): περιμένουν κάποια ένδειξη ευγνωμοσύνης από αυτούς που ευεργετουν, κι αν αυτή δεν προκυψει, ή όχι "ακριβώς" οπως θεωρούσαν ότι είναι πρέπον, τότε σοκάρονται και η οποία φιλική τους διάθεση μετατρέπεται σε ανοιχτή εχθρικοτητα.
Πάνος Σκουρλέτης
Καμπανα για τον Ζουγα!
Γιάννης Ζουγανέλης: Σοβαρά μπλεξίματα για τον αγαπημένο καλλιτέχνη
Ο γνωστός καλλιτέχνης πρόκειται να έχει μπλεξίματα με το νόμο, αφού υποβλήθηκε μήνυση εναντίον του.
Φαίνεται πως μερικές δηλώσεις του ήταν αρκετές, για να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων.
Το γεγονός αυτό, ίσως, να προκαλεί εντύπωση σε πολλούς, αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει προκαλέσει ποτέ στο παρελθόν.
Συγκεκριμένα, το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι υπέβαλε μήνυση εναντίον του για ρατσιστικές δηλώσεις.
Ο Παναγιώτης Δημητράς, του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), γράφει χαρακτηριστικά προς το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας:
“Κυρίες/Κύριοι Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο δήλωση του ηθοποιού Γιάννη Ζουγανέλη όπου αντιπαραβάλει ρατσιστικά τους Έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό με τους μετανάστες στην Ελλάδα”.
https://www.pagenews.gr/2018/12/30/ella ... texni/amp/
Γιάννης Ζουγανέλης: Σοβαρά μπλεξίματα για τον αγαπημένο καλλιτέχνη
Ο γνωστός καλλιτέχνης πρόκειται να έχει μπλεξίματα με το νόμο, αφού υποβλήθηκε μήνυση εναντίον του.
Φαίνεται πως μερικές δηλώσεις του ήταν αρκετές, για να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων.
Το γεγονός αυτό, ίσως, να προκαλεί εντύπωση σε πολλούς, αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει προκαλέσει ποτέ στο παρελθόν.
Συγκεκριμένα, το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι υπέβαλε μήνυση εναντίον του για ρατσιστικές δηλώσεις.
Ο Παναγιώτης Δημητράς, του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), γράφει χαρακτηριστικά προς το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας:
“Κυρίες/Κύριοι Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο δήλωση του ηθοποιού Γιάννη Ζουγανέλη όπου αντιπαραβάλει ρατσιστικά τους Έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό με τους μετανάστες στην Ελλάδα”.
https://www.pagenews.gr/2018/12/30/ella ... texni/amp/
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- wooded glade
Ε ωραία κι εγώ το ίδιο λέω.
Οι μετανάστες στην Αγγλία, τη δικιά μου, προ 25ετίας, δεν είχαν καμία σχέση με τους μετανάστες σε άλλες χώρες.
Υπήρχαν πολλοί μαύροι και Ινδοπακιστανοί για τους οποίους έλεγαν διάφορα τα αβγά, αλλά δεν θυμάμαι ούτε ένα αστυνομικό δελτίο με διαρρήκτες μαύρους ή ινδοπακιστανούς. Ούτε πρόστιμο για λειτουργία πειρατικού ταξί δεν θυμάμαι.
Στο Παρίσι όταν πήγα δεν έκανα μεν γνωριμίες αλλά έπεσα απάνω σε ξύλο-φασαρίες μεταξύ αφρικανών ουκ ολίγες φορές. Στο Καρτιέ Λατέν, στην πλατφόρμα του μετρό και σε άλλα σημεία επίσης φωνσακούσαν.
Είναι πιθανό οι Εγγλέζοι να άφηναν μόνο τους σοβαρούς μαύρους να μεταναστεύσουν τις δεκαετίες των 50-60 και όχι τα τεντυμποϊκά στοιχεία.
Μία φορά στην Αγγλία είχα πάθει μιά ζημιά και αναγκάστηκα να διασχίσω όλο το Λονδίνο με τα πόδια. Από Alexandra Hill στα βόρεια μέχρι κάτω από τον Τάμεση, μιά συνοικία νότια του Brixton δεν θυμάμαι τώρα πως τη λέγανε. Ήταν μετά τα μεσάνυχτα αλλά δεν ακουγόταν κιχ και δεν είδα κανένα απολύτως ύποπτο στοιχείο στο δρόμο. Πέρασα και μέσα από τη Fleet street, το δρόμο που είναι τα γραφεία των εφημερίδων. Εκεί με πλησίασε ένας μπόμπυ και μου πήρε το τρανζίστορ από την τσέπη. Όταν είδε ότι παίζει και δεν είναι μεταφιεσμένη βόβμα του IRA μου το έδωσε πίσω και μου είπε "πήγαινε".
Πάντως όλα αυτα κάνουν ακόμα πιό ειδεχθή τη συμπεριφορά των αγγλοαβγών παρά οτιδήποτε άλλο.
Όσο για τους Έλληνες και τους Κύπριους οπωσδήποτε δεν ήταν λαοί που είχαν την τάση να κινούνται γαγκστερικά, ούτε στην Αγγλία ούτε σε άλλη χώρα της Ευρώπης. Μεταξύ Ελλήνων και Κυπρίων υπήρχαν όμως κουμούνια, που είναι άλλη κατηγορία καταστάσεως.
Οι μετανάστες στην Αγγλία, τη δικιά μου, προ 25ετίας, δεν είχαν καμία σχέση με τους μετανάστες σε άλλες χώρες.
Υπήρχαν πολλοί μαύροι και Ινδοπακιστανοί για τους οποίους έλεγαν διάφορα τα αβγά, αλλά δεν θυμάμαι ούτε ένα αστυνομικό δελτίο με διαρρήκτες μαύρους ή ινδοπακιστανούς. Ούτε πρόστιμο για λειτουργία πειρατικού ταξί δεν θυμάμαι.
Στο Παρίσι όταν πήγα δεν έκανα μεν γνωριμίες αλλά έπεσα απάνω σε ξύλο-φασαρίες μεταξύ αφρικανών ουκ ολίγες φορές. Στο Καρτιέ Λατέν, στην πλατφόρμα του μετρό και σε άλλα σημεία επίσης φωνσακούσαν.
Είναι πιθανό οι Εγγλέζοι να άφηναν μόνο τους σοβαρούς μαύρους να μεταναστεύσουν τις δεκαετίες των 50-60 και όχι τα τεντυμποϊκά στοιχεία.
Μία φορά στην Αγγλία είχα πάθει μιά ζημιά και αναγκάστηκα να διασχίσω όλο το Λονδίνο με τα πόδια. Από Alexandra Hill στα βόρεια μέχρι κάτω από τον Τάμεση, μιά συνοικία νότια του Brixton δεν θυμάμαι τώρα πως τη λέγανε. Ήταν μετά τα μεσάνυχτα αλλά δεν ακουγόταν κιχ και δεν είδα κανένα απολύτως ύποπτο στοιχείο στο δρόμο. Πέρασα και μέσα από τη Fleet street, το δρόμο που είναι τα γραφεία των εφημερίδων. Εκεί με πλησίασε ένας μπόμπυ και μου πήρε το τρανζίστορ από την τσέπη. Όταν είδε ότι παίζει και δεν είναι μεταφιεσμένη βόβμα του IRA μου το έδωσε πίσω και μου είπε "πήγαινε".
Πάντως όλα αυτα κάνουν ακόμα πιό ειδεχθή τη συμπεριφορά των αγγλοαβγών παρά οτιδήποτε άλλο.
Όσο για τους Έλληνες και τους Κύπριους οπωσδήποτε δεν ήταν λαοί που είχαν την τάση να κινούνται γαγκστερικά, ούτε στην Αγγλία ούτε σε άλλη χώρα της Ευρώπης. Μεταξύ Ελλήνων και Κυπρίων υπήρχαν όμως κουμούνια, που είναι άλλη κατηγορία καταστάσεως.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
καπτανιο δεν ειναι ετσι.Nandros έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 23:56Από αυτούς που μισούν την χώρα που γεννήθηκαν, δεν περιμένω κάτι καλύτερο.
https://www.forbes.com/sites/niallmccar ... fographic/
Ρε Cavaliere, σε ποια χώρα είπαμε κατοικείς τώρα;
.
αυτη η στατιστικη μετραει ποσους εχουν πιασει να οδηγουν μεθυσμενοι. εδω η αστυνομια σπανιως ασχολειται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Ακόμα και αν δεχτώ πως οι Γερμανοί οδηγούν περισσότερο μεθυσμένοι από τους Έλληνες, αυτό δεν είναι λόγος να φιμώνεις την κριτική.
Ordem e Progresso.
http://www.thestival.gr/lifestyle/item/ ... seis-video
«Πραγματικά δεν είχα καμιά πρόθεση να τσουβαλιάσω τα πάντα, αλλά ήταν μια γενική εικόνα που αντιμετώπισα από τους ανθρώπους. Και να σας πω και ένα άλλο με όλο το σεβασμό. Μην φτάσουμε στο ανάποδο. Κάποια στιγμή κυκλοφορούσα στο κέντρο της Αθήνας, σε μια περιοχή που αγαπώ ιδιαιτέρως, γύρω από τη Σωκράτους, όπου ήταν τα διάφορα μαγαζιά με τα μπαχαρικά, σας πληροφορώ ότι τα βλέμματα τους απέναντι στους Έλληνες και κυρίως στο θηλυκό στοιχείο, ήταν απολύτως επιθετικά. Εγώ δεν μπορούσα να το ανεχτώ αυτό το πράγμα. Οι κοπέλες που προχωρούσαν «έτρεμαν». Απλώς τα αγόρια έχουν μια άλλη λογική που και αυτή ενδεχομένως να κριθεί διαφορετικά. Εγώ αυτό δεν το ανέχομαι. Εγώ θέλω να φιλοξενώ. Αλλά θέλω να φιλοξενώ και να με σέβεται ο φιλοξενούμενος.
Δεν διαφωνώ καθόλου ότι υπάρχουν μετανάστες αξιοπρεπείς […], δεν μιλάω για τα καλώς κείμενα, μιλάω για τα κακώς κείμενα και αν το λέω το λέω για να θεραπευτούν, δεν το λέω για να παραμείνουν έτσι. Δεν πιστεύω ότι είναι υπερβολικό αυτό που λέω και δεν είμαι ρατσιστής, ούτε ξενοφοβικός. Υπήρξα μετανάστης – σπουδαστής στη Γερμανία και η συμπεριφορά μου απέναντι στους Γερμανούς ήταν εξαιρετική, όπως εξαιρετική ήταν και η δική τους απέναντι μου. Σεβάστηκα τον πολιτισμό τους, την αξιοπρέπεια τους και εκείνοι τη δική μου. Αυτό που σας είπα είναι μια κατάσταση, δεν είναι ψέμα, ούτε υπερβολή. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να λέμε την αλήθεια σε αυτό τον τόπο.
«Πραγματικά δεν είχα καμιά πρόθεση να τσουβαλιάσω τα πάντα, αλλά ήταν μια γενική εικόνα που αντιμετώπισα από τους ανθρώπους. Και να σας πω και ένα άλλο με όλο το σεβασμό. Μην φτάσουμε στο ανάποδο. Κάποια στιγμή κυκλοφορούσα στο κέντρο της Αθήνας, σε μια περιοχή που αγαπώ ιδιαιτέρως, γύρω από τη Σωκράτους, όπου ήταν τα διάφορα μαγαζιά με τα μπαχαρικά, σας πληροφορώ ότι τα βλέμματα τους απέναντι στους Έλληνες και κυρίως στο θηλυκό στοιχείο, ήταν απολύτως επιθετικά. Εγώ δεν μπορούσα να το ανεχτώ αυτό το πράγμα. Οι κοπέλες που προχωρούσαν «έτρεμαν». Απλώς τα αγόρια έχουν μια άλλη λογική που και αυτή ενδεχομένως να κριθεί διαφορετικά. Εγώ αυτό δεν το ανέχομαι. Εγώ θέλω να φιλοξενώ. Αλλά θέλω να φιλοξενώ και να με σέβεται ο φιλοξενούμενος.
Δεν διαφωνώ καθόλου ότι υπάρχουν μετανάστες αξιοπρεπείς […], δεν μιλάω για τα καλώς κείμενα, μιλάω για τα κακώς κείμενα και αν το λέω το λέω για να θεραπευτούν, δεν το λέω για να παραμείνουν έτσι. Δεν πιστεύω ότι είναι υπερβολικό αυτό που λέω και δεν είμαι ρατσιστής, ούτε ξενοφοβικός. Υπήρξα μετανάστης – σπουδαστής στη Γερμανία και η συμπεριφορά μου απέναντι στους Γερμανούς ήταν εξαιρετική, όπως εξαιρετική ήταν και η δική τους απέναντι μου. Σεβάστηκα τον πολιτισμό τους, την αξιοπρέπεια τους και εκείνοι τη δική μου. Αυτό που σας είπα είναι μια κατάσταση, δεν είναι ψέμα, ούτε υπερβολή. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να λέμε την αλήθεια σε αυτό τον τόπο.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
δεν θα περασει ο φασισμος
πολιτικη ορθοτης
πολιτικη ορθοτης
run έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 18:01https://www.zappit.gr/psychagogia/giann ... li/2797619
Όταν ρωτήθηκε για το μεταναστευτικό, ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε τα εξής: «Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό»!
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... -diloseis/Μήνυση στον Γιάννη Ζουγανέλη για ρατσιστικές, αντι-μεταναστευτικές δηλώσεις
μπορειτε να εκφραζεστε ελευθερα και δημοκρατικα στην Ελλαδα του 2019
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Μην ξεχάσετε να στηρίξετε και το κόμμα στο οποίο οφείλουμε αυτή την κατάσταση, την ΝΔούλα και τον "ακροδεξιό" Σαμαρά.nostromos έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 17:44run έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 18:01https://www.zappit.gr/psychagogia/giann ... li/2797619
Όταν ρωτήθηκε για το μεταναστευτικό, ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε τα εξής: «Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό»!https://www.protothema.gr/life-style/ar ... -diloseis/Μήνυση στον Γιάννη Ζουγανέλη για ρατσιστικές, αντι-μεταναστευτικές δηλώσεις
μπορειτε να εκφραζεστε ελευθερα και δημοκρατικα στην Ελλαδα του 2019
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
τουλάχιστον μπράβο στον Ζούγα που δεν τα πήρε πισω σαν κοταρα με την πρώτη μήνυση και δεν αρχισε τα "Μερικοί από τους καλύτερους μου φίλους ειναι ξενο κυρια Πρόεδρος.Ενα λαθράκι έκανα ο άνθρωπος!!"
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχουμε αυτούς που ζουν έξω και μας το παίζουν πατρίκιοι και κοσμογυρισμένοι με μπλαζέ ύφος, αλλά είναι για γέλια. Αρνητικά κακέκτυπα του Ζάχου.
Από την άλλη έχουμε και τους απάτριδες, μισ/ανθέλληνες, που άλλη δουλειά δεν έχουν, παρά να βρίζουν, υποτιμούν, ξεφτιλίζουν τον τόπο που γεννήθηκαν και ζουν οι δικοί τους.
Η ΕΠΙΜΟΝΗ κριτική και ΠΑΝΤΑ κατά της χώρας είναι αηδιαστική, χυδαία και άξια για χοντρό χέσιμο.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Γω τους βρίζω όλους, οπότε, χέστηκα.Nandros έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:06Έχουμε αυτούς που ζουν έξω και μας το παίζουν πατρίκιοι και κοσμογυρισμένοι με μπλαζέ ύφος, αλλά είναι για γέλια. Αρνητικά κακέκτυπα του Ζάχου.
Από την άλλη έχουμε και τους απάτριδες, μισ/ανθέλληνες, που άλλη δουλειά δεν έχουν, παρά να βρίζουν, υποτιμούν, ξεφτιλίζουν τον τόπο που γεννήθηκαν και ζουν οι δικοί τους.
Η ΕΠΙΜΟΝΗ κριτική και ΠΑΝΤΑ κατά της χώρας είναι αηδιαστική, χυδαία και άξια για χοντρό χέσιμο.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι ώρα να φέρουμε ξένους εισαγγελείς και δικαστές;
από Σενέκας » 31 Ιούλ 2023, 14:44 » σε Κοινωνικά θέματα - 34 Απαντήσεις
- 1137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
01 Αύγ 2023, 00:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα νησιά είναι μόνο για το κορυφαίο 20% - 30% της ελληνικής κοινωνίας και για τους ξένους.
από Frappezitis » 18 Ιουν 2023, 15:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 188 Απαντήσεις
- 4737 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
28 Ιουν 2023, 21:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ηθοποιός του Hollywood βρίσκεται υπό κράτηση στο Α.Τ. Γαλατσίου..!
από Parrot » 02 Ιαν 2025, 20:45 » σε Life style - 18 Απαντήσεις
- 833 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
03 Ιαν 2025, 14:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πέθανε ο τεράστιος ηθοποιός Ντόναλντ Σάδερλαντ
από Μαδουραίος » 20 Ιουν 2024, 20:56 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 28 Απαντήσεις
- 949 Προβολές
-