Συνελαβαν τον "προστατευομενο μάρτυρα " για Παθητικη Δωροδοκία σε βαθμο Κακουργήματος

Ξεβράκωμα non-stop

Τι καταλαβαινεις απο αυτο? Γιατι εγω δε καταλαβα αν χρηματιστηκε για να ψευδομαρτυρησει ή αν ειχε χρηματιστει στο παρελθον. Ελπιζω να καταλαβαινεις τη διαφορα.Όταν όμως ήρθε η ώρα να μιλήσει για χρηματισμούς που εκτιμάται πως ενέπλεκαν και τον ίδιο φαίνεται πως αποφάσισε να σιωπήσει.
Novartis: Ποινική δίωξη σε βάρος προστατευόμενου μάρτυρα και σύλληψη του ενώ διέφευγε από την χώρα
31/12/2018 - 15:22
Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Νovartis σηματοδοτεί η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος προσώπου που είχε διατελέσει σύμβουλος πρώην υπουργών Υγείας, οι οποίοι επίσης βρίσκονται στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών για την ίδια σκανδαλώδη υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο αυτό αρχικά φέρεται να ήταν ένας από τους 3 προστατευόμενους μάρτυρες.
Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, από την έρευνα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προέκυψαν σε βάρος του επιβαρυντικά στοιχεία για την εμπλοκή του στην υπόθεση.
Το γεγονός αυτό οδήγησε έτσι στην άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του για παθητική δωροδοκία με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου.
Μάλιστα, το πρόσωπο αυτό, επιχείρησε να διαφύγει από την Ελλάδα χθες (30/12) το βράδυ, μετακομίζοντας εν κρυπτό, σύμφωνα με τις Αρχές μαζί με όλη του την οικογένεια.
Εγω καταλαβα οτι εκμηδενιστηκε η αξιοπιστία του μαρτυρα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:00Τι καταλαβαινεις απο αυτο? Γιατι εγω δε καταλαβα αν χρηματιστηκε για να ψευδομαρτυρησει ή αν ειχε χρηματιστει στο παρελθον. Ελπιζω να καταλαβαινεις τη διαφορα.Όταν όμως ήρθε η ώρα να μιλήσει για χρηματισμούς που εκτιμάται πως ενέπλεκαν και τον ίδιο φαίνεται πως αποφάσισε να σιωπήσει.
Εγω παλι καταλαβα οτι (μαλλον) δε χρηματιστηκε για να ψευδομαρτυρησει και επειδη μιλαμε για το liberal το αρθρο ειναι επιτηδες γραμμενο με ασαφεια.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:03Εγω καταλαβα οτι εκμηδενιστικε η αξιοπιστία του μαρτυρα.
Α ήταν σύμβουλος πρώην υπουργών. Και χαίρονται που τον συνέλαβαν λες και έκαναν κακό στην κυβέρνηση. Ο ένας κρεμάει τον άλλον σε αυτόν το χώρο.Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Νovartis σηματοδοτεί η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος προσώπου που είχε διατελέσει σύμβουλος πρώην υπουργών Υγείας, οι οποίοι επίσης βρίσκονται στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών για την ίδια σκανδαλώδη υπόθεση.
Καταλαβέ το σωστα: επειδη ο ιδιος διωκεται ποινικως για Κακουργημα, οτι και να εχει δηλώσει για τους οποιοσδηποτε, δεν εχει καμια πλεον αξια.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:06Εγω παλι καταλαβα οτι (μαλλον) δε χρηματιστηκε για να ψευδομαρτυρησει και επειδη μιλαμε για το liberal το αρθρο ειναι επιτηδες γραμμενο με ασαφεια.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:03Εγω καταλαβα οτι εκμηδενιστικε η αξιοπιστία του μαρτυρα.
Θα δουμε...
Δε παρτι ιζ νάου μπιγκινιγκ.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:12το θέμα είναι να μην τεντώσουν μόνο τα λιμά αλλά να στάξουν και οι υπόλογοι για κατάχρηση εξουσίας μαζί με τους κοντούς ηθικούς αυτουργούς
Ε ναι,εννοειται.Πλεον και οι εισαγγελεις φαινεται οτι τρεχουν να καλυψουν τον κωλο τους.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:12το θέμα είναι να μην τεντώσουν μόνο τα λιμά αλλά να στάξουν και οι υπόλογοι για κατάχρηση εξουσίας μαζί με τους κοντούς ηθικούς αυτουργούς
Οχι ρε αστροπελέκι, δεν πηγε να το σκασει,
Αν σε ενοχλεί το liberal - πάντα κάποια δικαιολογία θα βρεθεί ρε πστη μου - έχεις μπόλικο υλικό εδώ:ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:06Εγω παλι καταλαβα οτι (μαλλον) δε χρηματιστηκε για να ψευδομαρτυρησει και επειδη μιλαμε για το liberal το αρθρο ειναι επιτηδες γραμμενο με ασαφεια.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:03Εγω καταλαβα οτι εκμηδενιστικε η αξιοπιστία του μαρτυρα.
Θα δουμε...