NOVARTIS Tο Τελος της Σκευωρίας
Re: NOVARTIS Tο Τελος της Σκευωρίας
Εγώ ξέρω ότι αν άμεσος σύμβουλος Συριζαιου πολιτικού είχε κατηγορηθεί για παθητική δώροδοκια θα γινόταν party εδώ μέσα
Δε με νοιαζει τι γινεται με τη novartis, ουτε με τους συριζαιους. Αλλα το ξαναλεω:
Αλλο να χρηματιστηκε για να ψευδομαρτυρησει και αλλο αν ειχε χρηματιστει στο παρελθον.
Το
Τωρα το οτι οι δεξιοι χαιρονται και θελουν οι δικοι τους να αθωωθουν παση θυσια (ασχετως αν ειναι ενοχοι ή αθωοι), δε μου κανει καμια εντυπωση.
Αλλο να χρηματιστηκε για να ψευδομαρτυρησει και αλλο αν ειχε χρηματιστει στο παρελθον.
Το
ειναι παντελως ασχετο με το αν ειναι ενοχοι ή αθωοι.οτι και να εχει δηλώσει για τους οποιοσδηποτε, δεν εχει καμια πλεον αξια
Τωρα το οτι οι δεξιοι χαιρονται και θελουν οι δικοι τους να αθωωθουν παση θυσια (ασχετως αν ειναι ενοχοι ή αθωοι), δε μου κανει καμια εντυπωση.
- Ελβετός Τραπεζίτης
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:33Δε με νοιαζει τι γινεται με τη novartis, ουτε με τους συριζαιους. Αλλα το ξαναλεω:
Τοειναι παντελως ασχετο με το αν ειναι ενοχοι ή αθωοι.οτι και να εχει δηλώσει για τους οποιοσδηποτε, δεν εχει καμια πλεον αξια
Τωρα το οτι οι δεξιοι (χαιρονται) και θελουν οι δικοι τους θα αθωωθουν παση θυσια (ασχετως αν ειναι ενοχοι ή αθωοι), δε μου κανει καμια εντυπωση.
Καλο μου παιδι, για να σε βοηθησω να ξεπεράσεις τον κλονισμό σου:
Η υποθεση "νοβαρτις" ετσι οπως την παρουσίασε η κυβερνηση συριζανελ ηταν συρραφή απο κουτσομπολίστικες ενδειξεις και εικασιες χωρις καμια τεκμηριωση και ουτε διεθετε αποδεικτικα στοιχεια.
Σε οποιοδηποτε Δικαστηριο, θα κατέπεπτε λόγω της ελλειψης συνοχης του κατηγορητηρίου.
Λοιπόν, τα σημερινά γλυτωνουν χρονο και χρημα για ολους μας διοτι το Κατηγορητηριο ( που βασιζοταν στον συγκεκριμένο μαρτυρα) αποσυντέθηκε πριν φτασει στην ακροαματική διαδικασία του Δικαστηρίου.
Κριμα σε εσενα που ειχες πιστεψει στις μουφες που σε ταισε το συριζανελ.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Κατσε να το ξαναγραψω γιατι μαλλον δε το'πιασες.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:45Κριμα σε εσενα που ειχες πιστεψει στις μουφες που σε ταισε το συριζανελ.
Δε με νοιαζει τι γινεται με τη novartis, ουτε με τους συριζαιους.
Εσυ εισαι αυτος που εχει χεστει απ'τη χαρα του που ενας ΝΔκρατης πιαστηκε να χρηματιζεται και δε θα παρει στον λαιμο του και αλλους ομοιδεατες σου.
-
Το ότι μαζί τα φάγανε δεν έχει σημασία. Μάλιστα.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:17Καταλαβέ το σωστα: επειδη ο ιδιος διωκεται ποινικως για Κακουργημα, οτι και να εχει δηλώσει για τους οποιοσδηποτε, δεν εχει καμια πλεον αξια.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:06Εγω παλι καταλαβα οτι (μαλλον) δε χρηματιστηκε για να ψευδομαρτυρησει και επειδη μιλαμε για το liberal το αρθρο ειναι επιτηδες γραμμενο με ασαφεια.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:03Εγω καταλαβα οτι εκμηδενιστικε η αξιοπιστία του μαρτυρα.
Θα δουμε...
Mα αφού έχουν αλλάξει. Έτσι γράφουν ο Τραπεζίτης και ο underΕπαμεινώνδας έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:59Το ότι μαζί τα φάγανε δεν έχει σημασία. Μάλιστα.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:17Καταλαβέ το σωστα: επειδη ο ιδιος διωκεται ποινικως για Κακουργημα, οτι και να εχει δηλώσει για τους οποιοσδηποτε, δεν εχει καμια πλεον αξια.
-
Γράφουν ηλιθιότητες γατί δεν τους παίρνει να το δουν σοβαρά το θέμα. Ένας σύμβουλος που διάλεξαν οι ίδιοι και τώρα τον παρουσιάζουν ως αναξιόπιστο. Θα είχε το θάρρος αυτός ο σύμβουλος να κάνει τέτοια παρανομία αν δεν του επέτρεπε η πολιτική τους θέση;Ripper έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 19:06Mα αφού έχουν αλλάξει. Έτσι γράφουν ο Τραπεζίτης και ο underΕπαμεινώνδας έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:59Το ότι μαζί τα φάγανε δεν έχει σημασία. Μάλιστα.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:17
Καταλαβέ το σωστα: επειδη ο ιδιος διωκεται ποινικως για Κακουργημα, οτι και να εχει δηλώσει για τους οποιοσδηποτε, δεν εχει καμια πλεον αξια.
Αντι να το σκανε οι κατηγορουμενοι το σκανε οι αξιοπιστοι μαρτυρες και οι ζαιοι πανηγυριζουν.Για τετοια λιμα μιλαμε !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μην βιάζεσαι, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κακό είναι που πιάστηκε κάποιος για δωροδοκία; Όλοι οι άτιμοι στην μπουζού. Έχεις πρόβλημα με αυτό;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:53Κατσε να το ξαναγραψω γιατι μαλλον δε το'πιασες.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:45Κριμα σε εσενα που ειχες πιστεψει στις μουφες που σε ταισε το συριζανελ.
Εσυ εισαι αυτος που εχει χεστει απ'τη χαρα του που ενας ΝΔκρατης πιαστηκε να χρηματιζεται και δε θα παρει στον λαιμο του και αλλους ομοιδεατες σου.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Ελβετός Τραπεζίτης
Καλο μου παιδι αφου δεν ειχες πιστεψει το "τσιπρας & νοβαρτις" γιατι στεναχωρηθηκες που καταρρέει το παραμυθι;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:53Κατσε να το ξαναγραψω γιατι μαλλον δε το'πιασες.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:45Κριμα σε εσενα που ειχες πιστεψει στις μουφες που σε ταισε το συριζανελ.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κι άλλο φιάσκο
ποιος να το περίμενε
ποιος να το περίμενε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Ελβετός Τραπεζίτης
Επαμεινώνδας έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:59Το ότι μαζί τα φάγανε δεν έχει σημασία. Μάλιστα.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:17Καταλαβέ το σωστα: επειδη ο ιδιος διωκεται ποινικως για Κακουργημα, οτι και να εχει δηλώσει για τους οποιοσδηποτε, δεν εχει καμια πλεον αξια.

Και εσυ γνωρίζεις οτι " τα φαγανε " επειδη το ειπε η Σούλα στον περπιπτερα ή επειδη το αποφασισε Δικαστήριο;
Ξαναδιαβασε λιγο τι εγραψα. Μαλλον λαθος καταλαβες.
Για δειξε μου σε ποιο σημειο ακριβως ειπα ή εδειξα στεναχωρημενος?Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 19:26Καλο μου παιδι αφου δεν ειχες πιστεψει το "τσιπρας & νοβαρτις" γιατι στεναχωρηθηκες που καταρρέει το παραμυθι;
Περιμενω...
(μηπως θελεις να σου δειξω και εγω σε ποιο σημειο ποια σημεια δε μπορεις να συγκρατησεις τη χαρα σου?)

Δεν ειμαι σίγουρος ποιοι πρεπει να χαίρονται με αυτήν την είδηση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1069 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κούλογλου: Πολιτική μεθόδευση εν γνώσει του Τσίπρα η novartis
από Σενέκας » 09 Μαρ 2024, 13:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 830 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
09 Μαρ 2024, 16:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΚΕΥΩΡΙΑ NOVARTIS - 56 εκατ. ευρω τσέπωσαν οι ψευδομάρτυρες και ο δικηγόρος
από georgebi » 13 Ιούλ 2024, 17:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 85 Απαντήσεις
- 1552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
15 Ιούλ 2024, 16:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τσιπρας ξαφνικά αγαπά Ε.Βενιζέλο -«Λάθος η παραπομπή για την υπόθεση Novartis»
από georgebi » 14 Οκτ 2024, 11:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 44 Απαντήσεις
- 1055 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
16 Οκτ 2024, 18:06
-