Σκοτωμός για μια γκόμενα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Σκοτωμός για μια γκόμενα
η μεση πραγματικοτητα 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Που συσυναντάμε τετοια εγκληματα?
Αραβικες χωρες
Βαλκανια
Ελλαδα
Τσιγγάνοι νομαδες
Οταν τα λεω εγω ειμαι ρατσιστης και ναζι

Αραβικες χωρες
Βαλκανια
Ελλαδα
Τσιγγάνοι νομαδες
Οταν τα λεω εγω ειμαι ρατσιστης και ναζι

Αν και αρχικά υπήρχαν πληροφορίες πως αφορμή ήταν μια γυναίκα που συνόδευε το θύμα, αυτές δεν επιβεβαιώνονται.
https://www.lifo.gr/now/greece/220864/p ... -sproksimo
https://www.lifo.gr/now/greece/220864/p ... -sproksimo
Δεν είναι θέμα χώρας, είναι θέμα ηλικίας.
Το φονικό λοιπόν φαίνεται ότι έγινε για την αιτία που γίνονται πολλοί τσακωμοί στο Γυμνάσιο και που ξεκινούν με τα "τι κοιτάς ρε;".
Άρα έχω δίκαιο όταν λέω ότι οι 18αρηδες - 25αρηδες είναι επικίνδυνοι άνθρωποι που έχουν δικαιώματα ενηλίκων αλλά παιδικό μυαλό. Έχετε δει πολλούς 40ρηδες -ακόμα και μεθυσμένους- να τσακώνονται και να λέει ο ένας στον άλλο "τι κοιτάς ρε".
Όπως ο γορίλας που αν τον κοιτάξεις στα μάτια αγριεύει, έτσι κι αυτά τα κωλόζωα δολοφονούν ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή έτυχε να διασταυρωθεί το βλέμμα τους. Πρόκειται γι' ανασφαλή κομπλεξικά σκουπίδια τα οποία λειτουργούν με βάση το ζωώδες ένστικτό τους.
Μακριά από τη νεολαία, εμείς είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι.
Το φονικό λοιπόν φαίνεται ότι έγινε για την αιτία που γίνονται πολλοί τσακωμοί στο Γυμνάσιο και που ξεκινούν με τα "τι κοιτάς ρε;".
Άρα έχω δίκαιο όταν λέω ότι οι 18αρηδες - 25αρηδες είναι επικίνδυνοι άνθρωποι που έχουν δικαιώματα ενηλίκων αλλά παιδικό μυαλό. Έχετε δει πολλούς 40ρηδες -ακόμα και μεθυσμένους- να τσακώνονται και να λέει ο ένας στον άλλο "τι κοιτάς ρε".
Όπως ο γορίλας που αν τον κοιτάξεις στα μάτια αγριεύει, έτσι κι αυτά τα κωλόζωα δολοφονούν ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή έτυχε να διασταυρωθεί το βλέμμα τους. Πρόκειται γι' ανασφαλή κομπλεξικά σκουπίδια τα οποία λειτουργούν με βάση το ζωώδες ένστικτό τους.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Αρμόδιος και Αριστογείτων.Souvlatzis έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 01:56Αυτά κάνει η μουνοδουλίαση που μαστίζει την κοινωνία μας τη σήμερον ημέρα
Ποτέ κανείς gay δεν σκότωσε για άλλον άντρα
Μου είχε τύχει ένας 35αρης-40αρης σε γυμναστήριο, με κάτι σημάδια στο κεφάλι, που μου ζήτησε το λόγο επειδή τα μάτια μου διασταυρώθηκαν μια στιγμή με τα δικά του. "Μένω εδώ λίγο πιο πάνω, άμα έχεις πρόβλημα να έρθεις να μου το πεις" και κάτι τέτοιες παπαρόλες. Σαν τι να έκανα δηλαδή -να πήγαινα σπίτι του και να του πω "έχω πρόβλημα";Γάταρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 13:15Δεν είναι θέμα χώρας, είναι θέμα ηλικίας.
Όταν η ψυχική διαταραχή συναντάει το IQ πατάτας...
Καλά πολλοί από αυτούς παίρνουν κι αναβολικά τα οποία δημιουργούν τάσεις επιθετικότητας και στυτική δυσλειτουργία.george-dm έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 13:21Μου είχε τύχει ένας 35αρης-40αρης σε γυμναστήριο, με κάτι σημάδια στο κεφάλι, που μου ζήτησε το λόγο επειδή τα μάτια μου διασταυρώθηκαν μια στιγμή με τα δικά του. "Μένω εδώ λίγο πιο πάνω, άμα έχεις πρόβλημα να έρθεις να μου το πεις" και κάτι τέτοιες παπαρόλες. Σαν τι να έκανα δηλαδή -να πήγαινα σπίτι του και να του πω "έχω πρόβλημα";
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ο συγκεκριμένος δεν μου φάνηκε για αναβολικάκιας -ίσα-ίσα που έβαζε και λιγότερα κιλά από 'μενα στις ασκήσεις-, αλλά το πρόβλημα στον εγκέφαλο είναι πρόβλημα στον εγκέφαλο. Σίγουρα ντελιβερι ή μικροδουλίτσες της νύχτας κάνει (κανα ξυλίκι ή σπρωξιμο μικροποσοτήτων -κανένας σοβαρός νυχτόβιος δεν γυρεύει νταηλίκια στο γυμναστήριο για μισό βλέμμα) και αυτή είναι η ζωή του.Γάταρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 13:26Καλά πολλοί από αυτούς παίρνουν κι αναβολικά τα οποία δημιουργούν τάσεις επιθετικότητας και στυτική δυσλειτουργία.george-dm έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 13:21Μου είχε τύχει ένας 35αρης-40αρης σε γυμναστήριο, με κάτι σημάδια στο κεφάλι, που μου ζήτησε το λόγο επειδή τα μάτια μου διασταυρώθηκαν μια στιγμή με τα δικά του. "Μένω εδώ λίγο πιο πάνω, άμα έχεις πρόβλημα να έρθεις να μου το πεις" και κάτι τέτοιες παπαρόλες. Σαν τι να έκανα δηλαδή -να πήγαινα σπίτι του και να του πω "έχω πρόβλημα";
Γενικά, επειδή αυτά τα άτομα είναι στο πάτο της ιεραρχίας κοινωνικά προσπαθούν να το παίξουν "αλφα αρσενικά" με τη χιμπατζήσια έννοια μπας και αναδειχθούν ως "σκληροί" ή δεν ξέρω και εγώ τι.
Δεν ξέρω αν είναι λάθρο ή Ρομά, κι εμένα πηρε το μάτι μου την ειδήση, τώρα ψάχνω αλλά δε το βρίσκω. Παίζει λινκ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΑΝ ΒΆΛΩ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΤΗΝ ΣΎΖΥΓΟ ...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 09 Ιαν 2024, 21:54 » σε Εγκληματικότητα - 7 Απαντήσεις
- 838 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
09 Ιαν 2024, 23:57
-
-
- 287 Απαντήσεις
- 4663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
14 Δεκ 2024, 20:22