Οι φοιτητριες κανουν παρα πολυ σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι φοιτητριες κανουν παρα πολυ σεξ
Ρε ...εκδιδόμενε Άγι !
Αντρουπίς

Ούτε καν το ακούμπησαμε, ούτε βλέφαρο δε του ρίξαμε στο δικό σας το σερβιτσιο.Το μαχαίρι και οχι το πιρούνι όπως προείπατε, είναι ιδιοκτησίας μας. Το έχουμε πάρει από ένα γερό έμπορο από το Αλγέρι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα αφου κανεναν δεν μισειτε (πιοτερο απο ολους τους υπολοιπους), το στρεφετε στον εαυτό σας;
Παλι στην αυτοικανοποιηση καταλήξαμε, φευ
Παλι στην αυτοικανοποιηση καταλήξαμε, φευ
Υγ
Αρνούμαι την ανατροφοδότηση φαλλικων υπονοουμενων τουλάχιστον μέχρι να κανει λογκιν ο σουβλατζης και να βάλει τα πραγματα στην θεση τους
Αρνούμαι την ανατροφοδότηση φαλλικων υπονοουμενων τουλάχιστον μέχρι να κανει λογκιν ο σουβλατζης και να βάλει τα πραγματα στην θεση τους
Δε μπορώ να σου το κάνω αυτό, να σε εκμεταλλευτώ και να σε πετάξω σα στυμμένη λεμονόκουπα, να σε διακορεύσω, να σε δω σαν κρέας...όχι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έλα ρε, μέσα σε λίγες μέρες και μας έχεις σταμπάρει όλες εδώ μέσα και μας έχεις ψυχανεμιστεί, ούτε ψυχολόγος να ήσουν. Εγώ τόσο καιρό δεν έχω πάρει χαμπάρι πως υπάρχει γυμνόστηθη με τατουάζ ανάμεσα μας, ποια είναι ρε παιδιά;;2019 έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 19:57-> ας περιμένουν οο γυναίκες -> γυναίκες που περάσατε απο δω-> το δατε ? Σαν ταινια μικρού μήκους που την εχεις τραβήξει απο όλες τις γωνίες να μεγαλώσει.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 19:50Έτσι ντε! Περιμένω κάποιον, οποιονδήποτε από δω μέσα για την ικανοποίηση μου.2019 έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 19:38Υπερβολές, απλώς νοιάζεται για την ικανοποίηση των Κυρίων, καθότι οι υπόλοιποι άντρες-παιδάκια παίζουν αμεριμνοι εδω Στατικός μοντελισμός
Και δεν ειναι καν πολλές οι γωνίες, σε μια συγκεκριμένη γυρίστηκε
Υγ
Προφανώς δεν αναφέρομαι σε σενα προσωπικα καλη μου
Βεβαια μια προσεκτική παρατήρηση στα αβαταρ των χρηστών θα σε πείσει οτι οι άντρες εχουνε μεγαλη ποικιλία, δυσκολης στατιστικής ταξινομησης, τωρα στις γυναίκες βλεπουμε:
Απουσία αβαταρ
Μια γυμνόστηθη με τατουάζ
Μια βυζαρου να μαλακιζει ενα πιρουνι
Γλυκες γατούλες
Έναν κανιβαλο
Θολές φωτο προσώπου
Κλπ
Τωρα ξανά πες μας ειρωνικά, ποιος περιμένει τι
Εσύ χτύπας κανονικά κάρτα σα να λέμε. Always connected.
Εγώ για τον εαυτό μου θα πω. Για τις άλλες δεν ξέρω και ούτε μου πέφτει λόγος. Σιγά μην ψάχνω και για πατέρα του παιδιού μου στο πχορουμ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Αν σου πει "σκύψε και δες το μια άγκυρα κι ένα οικόσημο έχει" μην τυχόν και το κάνεις!!!It's a trap που λέμι κι στου χουργιό!
SpoilerShow

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 10:27Συνήθως οι φοιτήτριες που σπουδάζουν σε αλλη πόλη , βρίσκονται μονές τους σε άλλο ξένο περιβαλλον μακρυά απο τον δικο τους οικογενειακο και κοινωνικο φιλικό κυκλο και είναι ελεύθερες να ξεσαλωσουν , πράγμα που δεν μπορούν να το κανουν στην δική τους πολη μέσα στους γνωστούς φιλους και συγγενείς τους
Ο ιγκι ποπ (λογκαρει ως μπλεμπουμπυς)Gherschaagk έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 20:22. Εγώ τόσο καιρό δεν έχω πάρει χαμπάρι πως υπάρχει γυμνόστηθη με τατουάζ ανάμεσα μας, ποια είναι ρε παιδιά;;
.
Ως το φανταζόμουν, πέταγμα χαρταετού
Ξυδακι, αγαπούλα

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δεν το είδα ακόμα... δεν το δείχνει κανένας σινεμάς εδώ κοντά...
καλό;
Εντάξει μη το λες και εσύ έτσι ωμά κρέας.Δες το σαν μεζεδάκι ας πούμε

Ντρέπομαι, ντρέπομαι αλλά ήθελα να το πω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 02 Ιαν 2019, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να και μία πάρα πολύ σημαντική είδηση...
από Nøel » 03 Αύγ 2023, 10:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nøel
03 Αύγ 2023, 14:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπιμπίλας: «Έχω κάνει σεξ με 40 άτομα περίπου, είναι πάρα πολύ λίγοι»
από Μαδουραίος » 18 Φεβ 2024, 22:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
19 Φεβ 2024, 11:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι νέες γενιές, παρά την συνεχή κλάψα, την έχουν πολύ καλύτερα από τις παλιές
από talaipwros » 27 Μάιος 2024, 23:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 94 Απαντήσεις
- 2678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
30 Μάιος 2024, 11:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πονέσετε πολύ όσοι άνεργοι επιλέξατε να πάτε παραλίες παρά να καταψηφισετε το Κουλισταν
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 08:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 815 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
16 Ιουν 2024, 15:53
-