Oι φασίστες μπαίνουν και στην Ισπανική Βουλή

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Re: Oι φασίστες μπαίνουν και στην Ισπανική Βουλή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 » 02 Ιαν 2019, 20:41

Pirate7G έγραψε:
02 Ιαν 2019, 20:36
brb και tyt έγραψε:
02 Ιαν 2019, 20:28
Golden Age έγραψε:
02 Ιαν 2019, 19:59

50 έρευνες κάθε χρόνο συστηματικά επι 5 δεκαετίες για "εγκλήματα του Φρανκισμού" απο κομμουνισταριά δικαστές, με υπερπροβολή απο πολιτικούς και δημοσιο-κάφρους κι όμως δεν έπιασαν τόπο! ΠΟΥΡΚΟΥΑΑΑ (που λέγανε και οι Γάλλοι κομμουνιστές) :a040:
Γιατί δεν τους σκότωσαν μέσα.

Λάθος του απαντάς. Πέραν του ότι λέει ανυπόστατες χαζομάρες, ο λόγος που αναβιώνει η ακροδεξιά είναι η άγνοια καξ το ότι πλέον ζούνε άτομα που δεν βίωσαν το φασιστικό καθεστώς του Φράνκο.
Πως γίνεται στην Ελλάδα τώρα με την χούντα των συνταγματαρχών; Ε έτσι. Όσοι την έζησαν δεν θέλουν να την ακούνε και όσοι δεν την έζησαν μάσησαν στην προπαγάνδα ψεύδους που εξαπλώθηκε στο ίντερνετ τα τελευταία χρόνια.
Με τόσους ακροδεξιούς παντού πλέον οι πολεμικές βιομηχανίες τρίβουν τα χέρια τουςμ
:c020::smt005::p3:
Δημοκράτης έγραψε:
31 Αύγ 2021, 14:42
Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε:
05 Οκτ 2021, 22:00
Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 02 Ιαν 2019, 20:42

brb και tyt έγραψε:
02 Ιαν 2019, 20:40
Pirate7G έγραψε:
Λάθος του απαντάς. Πέραν του ότι λέει ανυπόστατες χαζομάρες, ο λόγος που αναβιώνει η ακροδεξιά είναι η άγνοια καξ το ότι πλέον ζούνε άτομα που δεν βίωσαν το φασιστικό καθεστώς του Φράνκο.
Πως γίνεται στην Ελλάδα τώρα με την χούντα των συνταγματαρχών; Ε έτσι. Όσοι την έζησαν δεν θέλουν να την ακούνε και όσοι δεν την έζησαν μάσησαν στην προπαγάνδα ψεύδους που εξαπλώθηκε στο ίντερνετ τα τελευταία χρόνια.

Με τόσους ακροδεξιούς παντού πλέον οι πολεμικές βιομηχανίες τρίβουν τα χέρια τουςμ
Δίκιο έχεις. Έχει δημιουργηθεί ο μύθος της χούντας στην Ελλάδα. Νέοι που αν ζούσαν έστω και μία εβδομάδα τότε, θα την σιχαίνονταν. Μιλάω για το κούρεμα των μαθητών, το ξύλο στα σχολεία κλπ. Το ξύλο που έπεφτε ήταν αλύπητο. Για να μην πάμε σε άλλα.

Συμφωνώ
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 02 Ιαν 2019, 20:42

Pirate7G έγραψε:
brb και tyt έγραψε:
Golden Age έγραψε:

50 έρευνες κάθε χρόνο συστηματικά επι 5 δεκαετίες για "εγκλήματα του Φρανκισμού" απο κομμουνισταριά δικαστές, με υπερπροβολή απο πολιτικούς και δημοσιο-κάφρους κι όμως δεν έπιασαν τόπο! ΠΟΥΡΚΟΥΑΑΑ (που λέγανε και οι Γάλλοι κομμουνιστές) :a040:

Τι να σου πω; Έχω αντίθετη άποψη. Συχνά ακούω ηλικιωμένους να ζητούν έναν Παπαδόπουλο. Από την άλλη θυμάμαι ως φοιτητής, συφοιτητές μου κομματόσκυλα να μιλούν για τη Χούντα με έναν στόμφο ξερόλα. Θυμάμαι να μου λένε ότι η Χούντα απαγόρευε τις συγκεντρώσεις πάνω από πέντε ανθρώπων και όταν τους ρωτούσα και πως γίνεται οι κινηματογράφοι της εποχής να έκαναν sold out, άλλαζαν θέμα και πήγαιναν στη Μακρόνησο, την οποία άνοιξε το 1947 ο γέρος της Δημοκρατίας... :blm:

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 02 Ιαν 2019, 20:44

Pirate7G έγραψε:
brb και tyt έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Ποιο είναι ανυπόστατες χαζομάρες; Κάθε τρεις και λίγο όλα τα χρόνια διαβάζουμε για μια δικαστική "έρευνα" που διενεργεί η "δικαιοσύνη" (δικαστική κομμούνα) της Ισπανίας για "εγκλήματα του Φράνκο". Μόνο..."άγνοια" δεν το λες αυτό.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η ακροδεξιά θα εκλέξει βουλευτές στην Ισπανία. Είχε ξαναεκλέξει στις πρώτες μεταπολιτευτικές εκλογές και θα σταθεροποιούνταν εαν δεν ακολουθούσαν κάποιες πολιτικές εξελίξεις και διάσπαση κλπ. Αλλά αυτά είναι παρελθόν. Τώρα τα πράγματα αλλάξαν.

Όσο κι αν κροάζουν κατα του Φράνκο τα κόκκινα κοράκια της "δικαιοσύνης", της "δημοσιογραφίας" και της πολιτικής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 02 Ιαν 2019, 20:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 02 Ιαν 2019, 20:44

Pirate7G έγραψε:
brb και tyt έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Ισχύει εν μέρει αυτό που λες. Έχει παίξει έναν πολύ αρνητικό ρόλο το ιντερνετ στο να παρασυρθεί ο κόσμος π.χ. με γελοία memes, τα οποία παρασύρουν ειδικά άμα κάποιος δεν είναι πολύ εξοικειωμένος με το ιντερνετ.
Από την άλλη σε καμία περίπτωση δεν αντιπαθούν το καθεστώς του φράνκο ή τη χούντα των συνταγματαρχών όλοι όσοι έζησαν σε αυτό. Αντιθέτως, υπήρξαν αρκετοί που καλοπέρασαν και ήταν φανατικοί υπέρμαχοι των καθεστώτων αυτών, αλλά και μία ακόμη μεγαλύτερη μερίδα που σιωπηρά υποστήριζε και γενικά της άρεσε η κατάσταση.

Οι αντιλήψεις αυτές διατηρήθηκαν τα χρόνια αυτά και πέρασαν και στους νεότερους οι οποίοι υπέστησαν πλύση εγκεφάλου από τους γονείς και τους παππούδες. Συνεπώς θεωρώ ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ανθρώπων που εκδηλώνονται και πηγαίνουν στην ακροδεξιά συνήθως αυτό οφείλεται σε επιρροή από το οικογενειακό περιβάλλον , αν όχι χουντική, τουλάχιστον σφόδρα αντικομμουνιστική και συντηρητική. Υπάρχουν δηλαδή συνήθως κάποια ερείσματα πάνω στα οποία πατάνε οι σημερινοί ακροδεξιοί ηγέτες (προκειμένου να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη ακροδεξιά συνείδηση στους ψηφοφόρους τους)οι οποίοι κατάφεραν να απαγκιστρωθούν επιτυχώς από τα δεξιά κόμματα εντός των οποίων μέχρι πρότινος φαίνεται ότι βρίσκονταν.

Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 02 Ιαν 2019, 20:47

Εμπεδοκλής έγραψε:
02 Ιαν 2019, 20:42
Pirate7G έγραψε:
brb και tyt έγραψε:

Τι να σου πω; Έχω αντίθετη άποψη. Συχνά ακούω ηλικιωμένους να ζητούν έναν Παπαδόπουλο. Από την άλλη θυμάμαι ως φοιτητής, συφοιτητές μου κομματόσκυλα να μιλούν για τη Χούντα με έναν στόμφο ξερόλα. Θυμάμαι να μου λένε ότι η Χούντα απαγόρευε τις συγκεντρώσεις πάνω από πέντε ανθρώπων και όταν τους ρωτούσα και πως γίνεται οι κινηματογράφοι της εποχής να έκαναν sold out, άλλαζαν θέμα και πήγαιναν στη Μακρόνησο, την οποία άνοιξε το 1947 ο γέρος της Δημοκρατίας... :blm:
Εγώ πάλι με όσους έχω μιλήσει τα χειρότερα μου έχουν πει. Ο παππούς μου που ήταν δεξιός και αστυνομικός τα χειρότερα μου έχει πει. Ο πατέρας μου και η μάνα μου το ίδιο. Κλπ κλπ κλπ
Όταν οι χουντικοί την δεκαετία του 80 κατέβηκαν στις εκλογές ο κόσμος τους έγραψε στα αρχίδια του. Κάτι ήξεραν και το έκαναν.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 02 Ιαν 2019, 20:49

Golden Age έγραψε:
02 Ιαν 2019, 20:44
Pirate7G έγραψε:
brb και tyt έγραψε:

Ποιο είναι ανυπόστατες χαζομάρες; Κάθε τρεις και λίγο όλα τα χρόνια διαβάζουμε για μια δικαστική "έρευνα" που διενεργεί η "δικαιοσύνη" (δικαστική κομμούνα) της Ισπανίας για "εγκλήματα του Φράνκο". Μόνο..."άγνοια" δεν το λες αυτό.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η ακροδεξιά θα εκλέξει βουλευτές στην Ισπανία. Είχε ξαναεκλέξει στις πρώτες μεταπολιτευτικές εκλογές και θα σταθεροποιούνταν εαν δεν ακολουθούσαν κάποιες πολιτικές εξελίξεις και διάσπαση κλπ. Αλλά αυτά είναι παρελθόν. Τώρα τα πράγματα αλλάξαν.

Όσο κι αν κροάζουν κατα του Φράνκο τα κόκκινα κοράκια της "δικαιοσύνης", της "δημοσιογραφίας" και της πολιτικής.

Στην φαντασία σου όλα αυτά, έτσι όπως τα έχεις γράψει
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 02 Ιαν 2019, 20:52

Ripper έγραψε:
02 Ιαν 2019, 19:51
Το ακροδεξιό κόμμα Vox θα εισερχόταν στο κοινοβούλιο της Ισπανίας εξασφαλίζοντας ποσοστό 13% των ψήφων, εάν οι βουλευτικές εκλογές διοργανώνονταν αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε σήμερα η ισπανική εφημερίδα El Mundo.

https://www.voria.gr/article/ispania-is ... imoskopisi

Δεν έβαλαν μυαλό με τον Φρανκο
Εξαιρετικά ευχάριστα νέα.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 02 Ιαν 2019, 20:53

Pirate7G έγραψε:
02 Ιαν 2019, 20:47
Εμπεδοκλής έγραψε:
Pirate7G έγραψε:

Εγώ πάλι με όσους έχω μιλήσει τα χειρότερα μου έχουν πει. Ο παππούς μου που ήταν δεξιός και αστυνομικός τα χειρότερα μου έχει πει. Ο πατέρας μου και η μάνα μου το ίδιο. Κλπ κλπ κλπ
Όταν οι χουντικοί την δεκαετία του 80 κατέβηκαν στις εκλογές ο κόσμος τους έγραψε στα αρχίδια του. Κάτι ήξεραν και το έκαναν.
Μια χαρά εξέλεξαν ευρωβουλευτή. Κι αν δεν έκανε πίσω ο Παπαδόπουλος (όχι για πολιτικούς, αλλά για άλλους λόγους) ένα χρόνο πριν τις ευρωεκλογές, η ΕΠΕΝ θα έκανε θραύση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 02 Ιαν 2019, 20:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 02 Ιαν 2019, 20:54

Ripper έγραψε:
02 Ιαν 2019, 20:06
Ο Φράνκο δεν δίστασε να βομβαρδίσει ολόκληρες πόλεις με τα αεροπλάνα που του έδωσαν οι Χίτλερ και Μουσολίνι. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο βομβαρδισμός της βασκικής πόλης Γκουέρνικα (Γκέρνικα όπως προφέρεται στα βασκικά). Η εντολή για να ξεκινήσει η «Επιχείρηση Επίπληξη», όπως ονομάστηκε, δόθηκε από τον Βόλφραμ Φράιχερ φον Ριχτχόφεν, που ήταν επικεφαλής των γερμανών εθελοντών, οι οποίοι είχαν συγκροτήσει τη «Λεγεώνα Κόνδωρ»!

https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro ... exi-chores
Και εδώ οι Τούρκοι έσφαζαν ασύστολα και συνεχίζουν να θέλουν ακόμα να υποτάξουν την Ελλάδα, αλλά όλη η αριστερά τους γλύφει τον κώλο...

Pirate7G έγραψε:
Ναι γιατί είχαν ελπίδες για κάτι πολύ καλύτερο - σήμερα που όλοι είδαν ότι η αριστερά πουλάει απλά φύκια και παραμύθια και το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει τα πράγματα χειρότερα, αρχίζουν να στρέφονται προς τα δεξιά ή και προς τα ακροδεξιά...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 02 Ιαν 2019, 20:54

Εμπεδοκλής έγραψε:
Να γίνει νεκρανάσταση; Ακόμα και αν γίνει θα γίνουν στην οικονομία τα ίδια που έγιναν τότε;
- Η οικονομία επί χούντας στηριζόταν στην ανοικοδόμηση. Οικονομία μίκυ-μαους. Το πόσο σαθρό ήταν το οικονομικό μοντέλο της χούντας φάνηκε με την πετρελαϊκή κρίση του 1973 και τον μεγάλο πληθωρισμό.
- Δεν υπήρχε πληθωρισμός μέχρι το 1971 λόγω της συμμετοχής της Ελλάδας στο σύστημα σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών του Bretton Woods.
- Τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν ήταν ελάχιστα.
- Λόγω του εμπάργκο δεν έκανε εξοπλισμούς. Έτσι έφτιαχνε δρόμους και χάριζε δάνεια. Ενδεικτικά, από το 1974 μέχρι το 2012 η Ελλάδα πλήρωσε 216 δις ευρώ για εξοπλισμούς.
- Η ανεργία ήταν μικρή γιατί υπήρχε μετανάστευση των Ελλήνων μεγαλύτερη απ' ότι τώρα.
- Η Ελλάδα δεν έχει ολιγαρχία, έχει παραχωρήσει την εθνική ανεξαρτησία στην ΕΕ (Γερμανία).
- Το αντιτορπιλικό Βέλος αυτομόλησε στην Ιταλία και η Αεροπορία έβραζε. Η χούντα ήταν σαθρό καθεστώς, επικίνδυνο για την χώρα.
- Δεν υπήρχαν μετανάστες γιατί υπήρχαν εθνικά σύνορα σε όλο τον κόσμο.
- Ο Παπαδόπουλος διπλασίασε τον μισθό του από τις 23 στις 45.000 δραχμές. Τεράστιο ποσό.
- Ο Παπαδόπουλος με τον Ιωαννίδη πρόδωσαν την Κύπρο. Ο Παπαδόπουλος απέσυρε την ελληνική μεραρχία από την Κύπρο, δεν έλεγχε ούτε καν το καθεστώς του με αποτέλεσμα να δώσει την Κύπρο στους Τούρκους. Οι σχέσεις της χούντας με τον Μακάριο ήταν άθλιες.
- Τον Χαλκίδη τον σκότωσαν εν ενεργεία αστυνομικοί και απ' ότι μου είπαν, ένας απ' αυτούς ήταν γείτονας μου.
- Η χούντα επιβλήθηκε τον Απρίλιο και ο πόλεμος των 6 ημερών στο Ισραήλ έγινε τον Ιούνιο.
- Το δημόσιο χρέος υπέρδιπλασιάστηκε από τα 39 στα 87.5 δις δραχμές (το καλό ήταν ότι ήταν εσωτερικό σε δραχμές, όπως ήταν και το δημόσιο χρέος την δεκαετία του '80)
- Επίσης στον ίδιο σύνδεσμο αναφέρεται το σκάνδαλο ανέγερσης ναού όπου καταχράστηκαν 406 εκατομμύρια ποσό τεράστιο. Μπορούσε κανείς με αυτά τα λεφτά να αγοράσει το πρώτο και το δεύτερο πόδι στην Χαλκιδική.
https://www.news247.gr/afieromata/ta-oi ... 05525.html
- Το ξύλο που έπεφτε στο σχολείο ήταν αλύπητο.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 02 Ιαν 2019, 20:55

Highlander έγραψε:
02 Ιαν 2019, 20:09
Ripper έγραψε:
Το ακροδεξιό κόμμα Vox θα εισερχόταν στο κοινοβούλιο της Ισπανίας εξασφαλίζοντας ποσοστό 13% των ψήφων, εάν οι βουλευτικές εκλογές διοργανώνονταν αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε σήμερα η ισπανική εφημερίδα El Mundo.

13% στην Ισπανία; Τι λέτε ρε παιδιά.... Πριν λίγους μήνες η ακροδεξιά ήταν πραγματικά ανύπαρκτη στην Ισπανία, πότε ακριβώς και με ποιον τρόπο πήραν τέτοιο ποσοστό; Και μου αρέσει ότι έλεγα πως η Ισπανία αποτελεί το τελευταίο μεγάλο αντιφασιστικό κάστρο στην Ευρώπη, δε δάγκωνα τη γλώσσα μου καλύτερα;
Λαθρομετανάστευση.

Όλη η άνοδος της ακροδεξίας στην Ευρώπη είναι απόρροια της επιβολής δια της βίας ακροαριστερών απόψεων υπέρ της αθρώας μαζικής μετανάστευσης εντελώς διαφορετικών πολιτισμών εις βάρος των γηγενών.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 02 Ιαν 2019, 20:59

Ίφιδα έγραψε:
02 Ιαν 2019, 20:55
Λαθρομετανάστευση.

Όλη η άνοδος της ακροδεξίας στην Ευρώπη είναι απόρροια της επιβολής δια της βίας ακροαριστερών απόψεων υπέρ της αθρώας μαζικής μετανάστευσης εντελώς διαφορετικών πολιτισμών εις βάρος των γηγενών.
Η αριστερά βγάζει μόνη της τα μάτια της...

ΥΓ
Τα ποσοστά αυτά είναι μόνο η αρχή. Πολλοί περιμένουν να δουν εξελίξεις από την κεντροαριστερά και εάν δεν τις δουν, τότε θα πάνε και αυτοί προς τα δεξιά και τα ακροδεξιά...
Και μετά... Το έχω ξαναγράψει (πριν από 8χρόνια!!!): μία ταμπέλα κάπου θα γράφει "Arbeit macht frei - λειτουργούμε υπό νέα διεύθυνση"...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 02 Ιαν 2019, 21:03

Ίφιδα έγραψε:
02 Ιαν 2019, 20:55
Highlander έγραψε:
02 Ιαν 2019, 20:09
Ripper έγραψε:

13% στην Ισπανία; Τι λέτε ρε παιδιά.... Πριν λίγους μήνες η ακροδεξιά ήταν πραγματικά ανύπαρκτη στην Ισπανία, πότε ακριβώς και με ποιον τρόπο πήραν τέτοιο ποσοστό; Και μου αρέσει ότι έλεγα πως η Ισπανία αποτελεί το τελευταίο μεγάλο αντιφασιστικό κάστρο στην Ευρώπη, δε δάγκωνα τη γλώσσα μου καλύτερα;
Λαθρομετανάστευση.

Η άνοδος της ακροδεξιάς οφείλεται στο ότι οι ψηφοφόροι νοσταλγούν έναν καπιταλισμό αλλοτινής εποχής, ο οποίος δεν πρόκειται να επιστρέψει. Θέλουν τον καπιταλισμό του ισχυρού εθνικού κράτους και της κοινωνικής πολιτικής. Εχμ, συγγνώμη αλλά αυτός ο καπιταλισμός μας τελείωσε. Τώρα, όποιος επιθυμεί καπιταλισμό θα πρέπει να συμβιβαστεί με την τρέχουσα έκδοση του. Take it or live it!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 02 Ιαν 2019, 21:04

OANNHSEA έγραψε:
02 Ιαν 2019, 20:54

Pirate7G έγραψε:
Ναι γιατί είχαν ελπίδες για κάτι πολύ καλύτερο - σήμερα που όλοι είδαν ότι η αριστερά πουλάει απλά φύκια και παραμύθια και το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει τα πράγματα χειρότερα, αρχίζουν να στρέφονται προς τα δεξιά ή και προς τα ακροδεξιά...

.
Ε όχι και φύκια.
Για τον Ανδρέα, όσοι τον έζησαν τότε, τα καλύτερα λένε. Και ο ΓΑΠ εξαιτίας αυτής της υστεροφημίας του μπαμπά του εκλέχθηκε, συναρτήσει των υππσχέσεων τύπου "λεφτά υπάρχουν".

Και δεν στρέφεται Ι κόσμος σιγά σιγά στην ακροδεξιά. Όσοι πήγαν πήγαν. Αυτό που βλέπω, βιώνω και αντιλαμβάνομαι είναι πως μειόνεται πάλι η ακροδεξιά. Εν συγκρίσει με το 12-13 είναι αισθητά, πολύ αισθητά, πεσμένη. Και συνεχίζει να πέφτει. Ευτυχώς.

Πάντως, αντικειμενικά έδωσες απαντησάρα. Είναι λογικοφανέστατη. Ωραίος
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών