Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Ιαν 2019, 13:20

under έγραψε:
03 Ιαν 2019, 13:08
hellegennes έγραψε:
03 Ιαν 2019, 13:04
Πάντως αν κρίνουμε από το GNTM, τα επίπεδα δεν είναι πολύ καλά. Πρώτον, ακόμη κι από τις αρχικές 20πόσες δεν υπήρχε καμμιά να πεις «τι κουκλάρα» και μιλάμε για διαγωνισμό μόντελινγκ. Δεύτερον, από τις τρεις που έφτασαν στον τελικό οι δυο δεν ήταν Ελληνίδες και η τρίτη ήταν μιγάδα.
Διαγωνισμος μοντελινγκ απο τα λιντλ.
Οι κουκλαρες δεν θα πανε σε ενα reality show.Θα παρουν τις φωτογραφιες τους και θα πανε κατευθειαν στα πρακτορεια μοντελων γιατι προφανως ξερουν οτι εχουν τα προσοντα ή καποια παραπανω προσοντα απο τις βητα περσονες των τηλεπαιχνιδιων.
Οι συμμετεχουσες σε αυτες τα παιχνιδια μπορει να ειναι ομορφες κοπελες,πιο ομορφες απο το μεσο ορο αλλα μοντελα οχι,δεν ειναι.
Πόσες τέτοιες κουκλάρες υπάρχουν; Υπάρχουν γνωστά μοντέλα Ελληνίδες; Ακόμη και η Καγιά που είναι 40 χρόνια μοντέλο δεν είναι καμμιά διεθνώς γνωστή φιγούρα και κουκλάρα δεν την λες. Μέτρια, στην καλύτερη περίπτωση. Στο παιχνίδι υπήρχε και μια άλλη πρώην μοντέλο, εκείνη η Ζενεβιέβ. Πώς την κρίνεις; Κούκλα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 03 Ιαν 2019, 13:24

hellegennes έγραψε:
03 Ιαν 2019, 13:20
Πόσες τέτοιες κουκλάρες υπάρχουν; Υπάρχουν γνωστά μοντέλα Ελληνίδες; Ακόμη και η Καγιά που είναι 40 χρόνια μοντέλο δεν είναι καμμιά διεθνώς γνωστή φιγούρα και κουκλάρα δεν την λες. Μέτρια, στην καλύτερη περίπτωση. Στο παιχνίδι υπήρχε και μια άλλη πρώην μοντέλο, εκείνη η Ζενεβιέβ. Πώς την κρίνεις; Κούκλα;
Έβλεπα τη συνέντευξη ενός μοντέλου, νομίζω πως ήταν η Καγιά αλλά μπορεί να ήταν και η Τουτουντζή. Έλεγε ότι εμείς δεν έχουμε τοπ μόντελς λόγω χώρας, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν είμαστε Ουκρανία. Με λίγα λόγια η κοπέλα ήθελε να πει ότι οι Ελληνίδες στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι πατσαβούρες.

Σκέψου ότι η Κουντουρά είναι το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Ελλάδος. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 03 Ιαν 2019, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Ιαν 2019, 13:25

Γάταρος έγραψε:
03 Ιαν 2019, 13:19
Ερμής έγραψε:
03 Ιαν 2019, 12:22
Είπες στη σχέση Ελλήνων - Ελληνίδων. Ναι σε αυτή τη σχέση μας τρώνε, μάστορα. Συν οτι υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ ωραίες ελληνίδες, δλδ πας σε ένα μαγαζί (όχι το κουτούκι του μητσουκλα) και σπάνια θα δεις γυναίκα που θα την πεις πραγματικά χάλια άσχημη. Και ξαναλέω οτι αυτή η διαφορά στην επαρχεία είναι εξωπραγματική.
Μάθε να βλέπεις πίσω από τη μπογιά. Τη σύγκριση θα την κάνεις στον δρόμο και το σούπερ μάρκετ, όχι στο καλό μαγαζί που λες.
Εγώ πάντως που έχω μαγαζί και βλέπω καθημερινά και τα δυο φύλλα, βλέπω ίση αναλογία ωραίων αντρών με γυναίκες. Απλά ο μέσος όμορφος που μπαίνει στο μαγαζί μου είναι πολύ ψηλότερος από την μέση ωραία Ελληνίδα. Μόνο εκεί βλέπω μια κάποια διαφορά.

Η σύγκριση που κάνεις στο ΣΜ μπορεί να είναι άδικη, γιατί θα δεις κυρίως γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Στις νεαρότερες ηλικίες είναι πιο πιθανό να έρθει ο άντρας για ψώνια είτε γιατί οδηγεί ή δεν βαριέται να οδηγήσει είτε γιατί τον στέλνει η γυναίκα. Και σε μένα η αναλογία στις νεαρότερες ηλικίες είναι 70% άντρες με 30% γυναίκες. Απλά εγώ συγκρίνω μέσους όρους στο σύνολο των ατόμων που βλέπω, όχι σε ένα στιγμιότυπο που κρίνεις εσύ στους διαδρόμους ενός ΣΜ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 03 Ιαν 2019, 13:27

hellegennes έγραψε:
03 Ιαν 2019, 13:25
Εγώ πάντως που έχω μαγαζί και βλέπω καθημερινά και τα δυο φύλλα, βλέπω ίση αναλογία ωραίων αντρών με γυναίκες. Απλά ο μέσος όμορφος που μπαίνει στο μαγαζί μου είναι πολύ ψηλότερος από την μέση ωραία Ελληνίδα. Μόνο εκεί βλέπω μια κάποια διαφορά.

Η σύγκριση που κάνεις στο ΣΜ μπορεί να είναι άδικη, γιατί θα δεις κυρίως γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Στις νεαρότερες ηλικίες είναι πιο πιθανό να έρθει ο άντρας για ψώνια είτε γιατί οδηγεί ή δεν βαριέται να οδηγήσει είτε γιατί τον στέλνει η γυναίκα. Και σε μένα η αναλογία στις νεαρότερες ηλικίες είναι 70% άντρες με 30% γυναίκες. Απλά εγώ συγκρίνω μέσους όρους στο σύνολο των ατόμων που βλέπω, όχι σε ένα στιγμιότυπο που κρίνεις εσύ στους διαδρόμους ενός ΣΜ.
Δε συγκρίνω μήλα με πορτοκάλια. Συγκρίνω νέες με νέες και μεγάλες με μεγάλες. Ξεκίνα να μετράς και θα με θυμηθείς. Στο μυαλό μας αποτυπώνονται οι πιο όμορφες όμως η αναλογία τους είναι πολύ μικρή. Αφού κι εγώ παλιά νόμιζα ότι οι Ελληνίδες είναι ωραίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 03 Ιαν 2019, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Ιαν 2019, 13:27

hellegennes έγραψε:
03 Ιαν 2019, 13:04
Πάντως αν κρίνουμε από το GNTM, τα επίπεδα δεν είναι πολύ καλά. Πρώτον, ακόμη κι από τις αρχικές 20πόσες δεν υπήρχε καμμιά να πεις «τι κουκλάρα» και μιλάμε για διαγωνισμό μόντελινγκ. Δεύτερον, από τις τρεις που έφτασαν στον τελικό οι δυο δεν ήταν Ελληνίδες και η τρίτη ήταν μιγάδα.
Το μόντελινγκ είναι άλλο πράγμα. Δεν θέλει τέλειες αναλογίες ή χαρακτηριστικά αλλά τύπο.

Εδώ μιλάμε για την γενική οπτική που έχει κάποιος αν μπει σε ένα μπαρ, παρακολουθήσει μία ελληνική σειρά, πάει σε μία παραλία κλπ

Πριν 30 χρόνια (για να μην αναφερθώ στο παρελθόν) οι κοπέλες που μπορούσαν να υποστηρίξουν μίνι ή σορτ ήταν ελάχιστες.
Σήμερα είναι πολλές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Mole

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole » 03 Ιαν 2019, 13:28

Ας μπει κάνα σχετικό στατιστικό, π.χ με ιντερασιαλ γάμους (Ελ/Ελίδες με Λευκους).
So hab ich dich schon unbedingt

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 03 Ιαν 2019, 13:29

hellegennes έγραψε:
03 Ιαν 2019, 13:20
Δεν ξερω ποια ειναι η Ζενεβιεβ,δεν εβλεπα το παιχνιδι.Μονο απο φωτογραφιες εχω μια αμυδρη εικονα και δεν ειδα κανενα τρομερο μοντελο.
Κατα τα αλλα,ναι οι κουκλαρες που γινονται τοπ μοντελα ειναι λιγες.Γι αυτο και γινονται τοπ μοντελα.
Οταν λεμε τοπ μοντελα εννοουμε κοπελες που εχουν διεθνη καριερα και εχουν συνεργαστει με μεγαλες εταιρειες.
Δεν εννοουμε την ομορφη κοπελιτσα που θα γυρισει ενα διαφημιστικο ή θα κανει καριερα στην περιορισμενη αγορα της Ελλαδας.

Παντως θεωρω οτι οι Ελληνιδες ειναι πιο ομορφες απο τους Ελληνες αντρες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 03 Ιαν 2019, 13:30

Γάταρος έγραψε:
Ερμής έγραψε:
Είπες στη σχέση Ελλήνων - Ελληνίδων. Ναι σε αυτή τη σχέση μας τρώνε, μάστορα. Συν οτι υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ ωραίες ελληνίδες, δλδ πας σε ένα μαγαζί (όχι το κουτούκι του μητσουκλα) και σπάνια θα δεις γυναίκα που θα την πεις πραγματικά χάλια άσχημη. Και ξαναλέω οτι αυτή η διαφορά στην επαρχεία είναι εξωπραγματική.
Μάθε να βλέπεις πίσω από τη μπογιά. Τη σύγκριση θα την κάνεις στον δρόμο και το σούπερ μάρκετ, όχι στο καλό μαγαζί που λες.
Δε λέω για τις περιπτώσεις που παίζει πολλή μπογιά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 03 Ιαν 2019, 13:31

Καλά η Ζενεβιέβ μπορεί να μην είναι Ελληνίδα.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 03 Ιαν 2019, 13:32

Γάταρος έγραψε:
03 Ιαν 2019, 13:24
Σκέψου ότι η Κουντουρά είναι το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Ελλάδος. :lol:
O πατήρ Κουντουράς ήταν μεγάλη ατομάρα

Αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων
Συνέθεσε εμβατήριο για να υμνήσει τη Χούντα (!) το οποίο παιζόταν σε κάθε κινηματογράφο -υποχρεωτικά
Συμμετείχε, καπάκι, στο αντι-πραξικόπημα κωμωδία του Κωνσταντίνου και αποστρατεύτηκε
Το 74 ήταν ο βασικός υποστηρικτής της βασιλείας φτιάχνοντας Βασιλικό Κόμμα (ΒΕΠ που έγινε αργότερα ΒΕΟ)
Έκανε ...τελετές στον Μυστρά. Τα Παλαιολόγεια :smt005:

Εικόνα
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 03 Ιαν 2019, 13:37

Εμένα μου αρέσουν οι Ελληνίδες, αλλά έχουν αποτρελλαθεί, οι μγκντοβ έχουν δίκιο (άλλο το ότι συνδικαλίζονται)
Και οι Έλληνες (νο χόμο)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Ιαν 2019, 13:39

Ερμής έγραψε:
03 Ιαν 2019, 13:30
Γάταρος έγραψε:
Ερμής έγραψε:
Δε λέω για τις περιπτώσεις που παίζει πολλή μπογιά.
Κι εγώ νομίζω ότι πολλές κοπελιές τις αδικεί η πολλή μπογιά. Μ' ένα πιο διακριτικό μακιγιάζ θα ήταν πολύ καλύτερες.

Όπως αδικούν και τους νεαρούς κάποια γελοία -κατά τη γνώμη μου- κουρέματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Ιαν 2019, 13:39

GoBack έγραψε:
03 Ιαν 2019, 12:43
Οι Ιρανες ή οι Ρωσολετονοι ειναι καλυτεροι στο σεξ;
Ναι βρε τι λέμε τώρα. Αφού οι Ρωσίδες είναι τούμπανο και οι Ελληνίδες χάλια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 03 Ιαν 2019, 13:41

καλα οκ, δεν μπορεις να λες οτι το μονο ωραιο μοντέλο που εχει υπαρξει στην Ελλαδα ειναι η Καγιά ή η Κουντουρά,ενώ εχει περάσει μια Σκλήβα απ το χωρο! Μην τρελαθουμε. Κατά τ'αλλα,απο νεες ελληνιδες που θα μπορουσαν επάξια να ειναι/ακολουθουν καριερα τοπ μοντελ σε διεθνές επιπεδο,υπάρχει και η Δούκισσα Νομικου. Θα υπαρχουν κι αλλες, αλλα αυτη μου ηρθε εύκολα στο μυαλο αυτη τη στιγμή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Ιαν 2019, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 03 Ιαν 2019, 13:41

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Ιαν 2019, 13:39

Όπως αδικούν και τους νεαρούς κάποια γελοία -κατά τη γνώμη μου- κουρέματα.
Βάλε κι άλλα

(αρχιεπισκοπικές μουσάκλες και ποντικομουσάκια, τατού παντου)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών