vantono έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 13:41καλα οκ, δεν μπορεις να λες οτι το μονο ωραιο μοντέλο που εχει υπαρξει στην Ελλαδα ειναι η Καγιά ή η Κουντουρά,ενώ εχει περάσει μια Σκλήβααπ το χωρο! Μην τρελαθουμε. Κατά τ'αλλα,απο νεες ελληνιδες που θα μπορουσαν επάξια να ειναι/ακολουθουν καριερα τοπ μοντελ σε διενές επιπεδο,υπάρχει και η Δούκισσα Νομικου. Θα υπαρχουν κι αλλες, αλλα αυτη μου ηρθε εύκολα στο μυαλο αυτη τη στιγμή.
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εν τω μεταξύ και για τον τουπε των ελληνίδων που λέτε, έχω παρατηρήσει οτι είναι ψιλομύθος και αυτό.
Γιατί το λέω. Πολλές φορές είναι άμυνα.
Ακόμη και η πιο "αφ υψηλού", μια χαρά συμπεριφέρεται οταν καταλάβει οτι δεν έχει να κάνει με γύφτουλα.
Γιατί το λέω. Πολλές φορές είναι άμυνα.
Ακόμη και η πιο "αφ υψηλού", μια χαρά συμπεριφέρεται οταν καταλάβει οτι δεν έχει να κάνει με γύφτουλα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ή ενώ υπάρχει μια Σολωμού, την άλλη θεά έχω κολλήσει δε θυμάμαι ρε γμτ , Μακρυπούλια, Νομικού κτλ.vantono έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 13:41καλα οκ, δεν μπορεις να λες οτι το μονο ωραιο μοντέλο που εχει υπαρξει στην Ελλαδα ειναι η Καγιά ή η Κουντουρά,ενώ εχει περάσει μια Σκλήβα απ το χωρο! Μην τρελαθουμε. Κατά τ'αλλα,απο νεες ελληνιδες που θα μπορουσαν επάξια να ειναι/ακολουθουν καριερα τοπ μοντελ σε διεθνές επιπεδο,υπάρχει και η Δούκισσα Νομικου. Θα υπαρχουν κι αλλες, αλλα αυτη μου ηρθε εύκολα στο μυαλο αυτη τη στιγμή.
Πέρα απο την πλάκα βλέπω συχνά πολυ όμορφες Ελληνίδες. Έχουν αναβαθμιστεί πολύ και προσέχουν πολύ την εμφάνιση τους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
τα περί τουπέ είναι συνήθως για άμπαλους που δεν ξέρουν ή βαριούνται να φλερτάρουν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Άννα Μενενάκου, Ιωαννα Τριανταφυλλίδου επισης. Κι αυτες μου ηρθαν απλα έτσι, με λιγη προσπαθεια. Που να αρχισω να γκουγκλαρω κιολας.Naida έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 13:46Ή ενώ υπάρχει μια Σολωμού, την άλλη θεά έχω κολλήσει δε θυμάμαι ρε γμτ , Μακρυπούλια, Νομικού κτλ.vantono έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 13:41καλα οκ, δεν μπορεις να λες οτι το μονο ωραιο μοντέλο που εχει υπαρξει στην Ελλαδα ειναι η Καγιά ή η Κουντουρά,ενώ εχει περάσει μια Σκλήβα απ το χωρο! Μην τρελαθουμε. Κατά τ'αλλα,απο νεες ελληνιδες που θα μπορουσαν επάξια να ειναι/ακολουθουν καριερα τοπ μοντελ σε διεθνές επιπεδο,υπάρχει και η Δούκισσα Νομικου. Θα υπαρχουν κι αλλες, αλλα αυτη μου ηρθε εύκολα στο μυαλο αυτη τη στιγμή.
Πέρα απο την πλάκα βλέπω συχνά πολυ όμορφες Ελληνίδες. Έχουν αναβαθμιστεί πολύ και προσέχουν πολύ την εμφάνιση τους.
Δε λέμε ότι το πιο ωραίο μοντέλο είναι η Κουντουρά, είναι αυτή που έχει κάνει την πιο επιτυχημένη διεθνή καριέρα.vantono έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 13:41καλα οκ, δεν μπορεις να λες οτι το μονο ωραιο μοντέλο που εχει υπαρξει στην Ελλαδα ειναι η Καγιά ή η Κουντουρά,ενώ εχει περάσει μια Σκλήβα απ το χωρο! Μην τρελαθουμε. Κατά τ'αλλα,απο νεες ελληνιδες που θα μπορουσαν επάξια να ειναι/ακολουθουν καριερα τοπ μοντελ σε διεθνές επιπεδο,υπάρχει και η Δούκισσα Νομικου. Θα υπαρχουν κι αλλες, αλλα αυτη μου ηρθε εύκολα στο μυαλο αυτη τη στιγμή.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Παιδιά, ντατα, αφήστε τις μοντελες, χρειαζόμαστε αδεκαστα, σκληρά ντατα.
So hab ich dich schon unbedingt
- hellegennes
Ελληνίδα είναι. Γενεβιέβη την λένε. Σπάνιο όνομα αλλά γιορτάζει κιόλας. Είναι γνωστότερο στην Ελλάδα με την ιταλική παραλλαγή του: Γενοβέφα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γκούγκλαρα την Άννα Μενεκάκου γιατί δεν την ήξερα. Αυτή είναι;

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ισχύουν, όπως ισχύουν και κάποιες καταστροφικές μοδάτες τάσεις σε παντελόνια τύπου βράκας ή βαφτιστικού κλπ
Καλά για τα τατουάζ, δεν το συζητώ, έχουν ξεφύγει. Προφανώς σε κάποιους και κάποιες αρέσουν και στην τελική από πίτα που δεν τρώω τι με νοιάζει κι αν καεί, πρόβλημα τους. Απλώς όταν βλέπω μια χαρά κοπελιές να θυμίζουν πολεμιστή βίκινγκ με ψηλοτάκουνο, στενοχωριέμαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Μιλάμε για μοντέλα τώρα, όχι για ηθοποιούς ή Σταρ Ελλάς.vantono έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 13:50Άννα Μενενάκου, Ιωαννα Τριανταφυλλίδου επισης. Κι αυτες μου ηρθαν απλα έτσι, με λιγη προσπαθεια. Που να αρχισω να γκουγκλαρω κιολας.Naida έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 13:46Ή ενώ υπάρχει μια Σολωμού, την άλλη θεά έχω κολλήσει δε θυμάμαι ρε γμτ , Μακρυπούλια, Νομικού κτλ.vantono έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 13:41καλα οκ, δεν μπορεις να λες οτι το μονο ωραιο μοντέλο που εχει υπαρξει στην Ελλαδα ειναι η Καγιά ή η Κουντουρά,ενώ εχει περάσει μια Σκλήβα απ το χωρο! Μην τρελαθουμε. Κατά τ'αλλα,απο νεες ελληνιδες που θα μπορουσαν επάξια να ειναι/ακολουθουν καριερα τοπ μοντελ σε διεθνές επιπεδο,υπάρχει και η Δούκισσα Νομικου. Θα υπαρχουν κι αλλες, αλλα αυτη μου ηρθε εύκολα στο μυαλο αυτη τη στιγμή.
Αντιθέτως, υπάρχουν αρκετοί άντρες γνωστά μοντέλα διεθνώς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και με βάση ποια λογική θεωρείτε ότι όλοι οι όμορφοι και όμορφες στην Ελλάδα, έχουν στόχο ζωής να γίνουν μοντέλα;hellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 13:55
Μιλάμε για μοντέλα τώρα, όχι για ηθοποιούς ή Σταρ Ελλάς.
Αντιθέτως, υπάρχουν αρκετοί άντρες γνωστά μοντέλα διεθνώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα συμφωνήσω με γάτο.
Και κάτι ακόμη σχετικά με την ομορφιά.
Για να αναγνωρίσεις την όμορφη μεταξύ γυναικών, ή τον όμορφο μεταξύ των ανδρών, πρέπει να τους έχεις μπροστά σου ντυμένους και βαμμένους ομοιόμορφα.
Πχ μεταξύ 20 φαντάρων είναι εύκολο να αναδειχθεί ο ωραίος.
Έξω από το στρατό, οι εντυπώσεις αλλάζουν πολύ εύκολα.
Αυτό φυσικά το γνώριζαν πολύ καλά οι σοφοί πρόγονοι μας γι αυτό και στα σχολεία όλα τα παιδάκια ήταν ντυμένα με τις ίδιες στολές.
Αυτή ήταν και η πρώτη μάχη ενάντια στην αριστεία με την ευρύτερη έννοια.
Τώρα βλέπεις ότι μπορεί να πάρεις ένα μπάζο, να το βάψεις, να τους φτιάξεις τα μαλλιά, να το ντυσεις με σεξυ ρούχα στο Κολωνάκι και να δείχνει και ωραίο στο τέλος.
Και η αγνή ομορφιά να χάνεται μέσα στα τζιν από τα ζαρα
Για να αναγνωρίσεις την όμορφη μεταξύ γυναικών, ή τον όμορφο μεταξύ των ανδρών, πρέπει να τους έχεις μπροστά σου ντυμένους και βαμμένους ομοιόμορφα.
Αυτό φυσικά το γνώριζαν πολύ καλά οι σοφοί πρόγονοι μας γι αυτό και στα σχολεία όλα τα παιδάκια ήταν ντυμένα με τις ίδιες στολές.
Αυτή ήταν και η πρώτη μάχη ενάντια στην αριστεία με την ευρύτερη έννοια.
Τώρα βλέπεις ότι μπορεί να πάρεις ένα μπάζο, να το βάψεις, να τους φτιάξεις τα μαλλιά, να το ντυσεις με σεξυ ρούχα στο Κολωνάκι και να δείχνει και ωραίο στο τέλος.
Και η αγνή ομορφιά να χάνεται μέσα στα τζιν από τα ζαρα
ιιιιιι κομμουνιστικά πράγματα!ritzeri έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 13:59Θα συμφωνήσω με γάτο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
01 Ιαν 2025, 00:35
-
-
Νέα δημοσίευση Μιλφάρα δημοσιογράφος περνάει πριονοκορδέλα το πρότυπο ομορφιάς του Σατανικού.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 01:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Φεβ 2025, 14:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγκριση ΑΕΠ Ελλάδας Τουρκίας σε μία εικόνα.
από Ζενίθεδρος » 23 Φεβ 2024, 17:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
23 Φεβ 2024, 17:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συγκριση προγραμματων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για την αμυνα
από Λουκας » 06 Ιουν 2023, 11:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 911 Προβολές
-