Ηταν τρελος ο Χιτλερ?
Re: Ηταν τρελος ο Χιτλερ?
Εχει σημασια αν ηταν τρελος ή οχι?
- wooded glade
Ναι αλλά και οι στρατηγοί δεν πήγαιναν πίσω.
Ένα σορό μ***κίες έκαναν και μετά έλεγαν έφταιγε ο Χίτλερ.
Ένα σορό μ***κίες έκαναν και μετά έλεγαν έφταιγε ο Χίτλερ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Σφαγέας (και) των Ελλήνων ήταν.
Έχεις καταλάβει ότι σπαμάρεις κοθμοθνι ε;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Για όλα φταίει η τρέλα του Αδόλφου , το ...γερμανικό κεφάλαιο που ήθελε να ανταγωνιστεί το αγγλογαλλικο το οποίο είχε αποικίες , δεν φταίει σε τίποτε !!!
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Φταίνε και οι νικητές του Α' Παγκόσμιου Πολέμου.
- hellegennes
Εξαρτάται τι σημαίνει η λέξη «τρελός». Δεν υπάρχει κλινική γνωμάτευση «τρελός», είναι μια λέξη πασπαρτού που χρησιμοποιούμε για να ορίσουμε κλινικές ψυχικές παθήσεις όσο και νοοτροπία, τρόπο αντίδρασης και σχέδια που κάνει κάποιος χωρίς να έχει κάποια κλινικά βεβαιωμένη πάθηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Κρίνοντας τον Αδόλφο απο τα γραφόμενα στο βιβλιο του Ο Αγών μου ,αν βέβαια το έχτει γράψει αυτος , ηταν ενα ιδεοληπτικο και φανατικό άτομο .
Διέπρεψε στο ναζιστικό κομμα , πριν πάρει την ηγεσία , του ως υπεύθυνος προπαγάνδας και δεν είχε ψυχρή ορθολογιστική σκέψη
Αν στην ηγεσία της Γερμανίας βρισκόταν ένας πιο ρεαλιστής και ορθολογιστής πανω σε θέματα στρατιωτικής και στρατηγικής σκέψης ηγέτης το μέλον της Γερμανίας θα ηταν.διαφορετικό
Και ο δεύτερος παγκόμιος πόλεμος θα γινόταν ούτως η άλλως με η χωρίς Αδόλφο , κσι ο λογος ηταν οτι το γερμανικό κεφάλαιο ασφυκτιουσε μπροστά σύο αγγλογαλλικό κεφάλαιο που είχε αποικίες
Διέπρεψε στο ναζιστικό κομμα , πριν πάρει την ηγεσία , του ως υπεύθυνος προπαγάνδας και δεν είχε ψυχρή ορθολογιστική σκέψη
Αν στην ηγεσία της Γερμανίας βρισκόταν ένας πιο ρεαλιστής και ορθολογιστής πανω σε θέματα στρατιωτικής και στρατηγικής σκέψης ηγέτης το μέλον της Γερμανίας θα ηταν.διαφορετικό
Και ο δεύτερος παγκόμιος πόλεμος θα γινόταν ούτως η άλλως με η χωρίς Αδόλφο , κσι ο λογος ηταν οτι το γερμανικό κεφάλαιο ασφυκτιουσε μπροστά σύο αγγλογαλλικό κεφάλαιο που είχε αποικίες
Και κατι άλλο
Εχω βγάλει το συμπερασμα οτι οι Γερμανοί είχαν.κανει τα χειρότερα εγκληματα στον δεύτερο παγκοσμιο πόλεμο λόγω της ιδιοσυγκρασίας τους ως λαός και λόγω της ψυχρης μεθοδικότητας τους πανω σε στρατιωτικά θέματα (άσχετα με το εαν αυτό δεν τους βοήθησε να κερδίσουν τον πόλεμο) παρά γιατί ήταν φασιστες η εθνικοσοσισλιστες
Και άλλοι λαοι ηταν φασίστες πχ οι Ιταλοί οι Ισπανοί ακόμη κσι οι Ελληνες επί Μεταξά αλλά δεν είχαν καμρο τέτοια φρικτά εγκλστα
Μόνον οι Ιάπωνες μπορούν να συγκριθούν με τους Γερμανούς Ναζι
Εχω βγάλει το συμπερασμα οτι οι Γερμανοί είχαν.κανει τα χειρότερα εγκληματα στον δεύτερο παγκοσμιο πόλεμο λόγω της ιδιοσυγκρασίας τους ως λαός και λόγω της ψυχρης μεθοδικότητας τους πανω σε στρατιωτικά θέματα (άσχετα με το εαν αυτό δεν τους βοήθησε να κερδίσουν τον πόλεμο) παρά γιατί ήταν φασιστες η εθνικοσοσισλιστες
Και άλλοι λαοι ηταν φασίστες πχ οι Ιταλοί οι Ισπανοί ακόμη κσι οι Ελληνες επί Μεταξά αλλά δεν είχαν καμρο τέτοια φρικτά εγκλστα
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι φασίστες Ιταλοί δεν σκότωναν Εβραίους εν αντιθέσει με τους Ναζί Γερμανούς που η ιδεολογία τους ήταν η ανωτερότητα της φυλής τους.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:06Και κατι άλλο
Μίλησα προηγουμένως για γερμανική ιδιοσυγκρασίαbrb και tyt έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:09Οι φασίστες Ιταλοί δεν σκότωναν Εβραίους εν αντιθέσει με τους Ναζί Γερμανούς που η ιδεολογία τους ήταν η ανωτερότητα της φυλής τους.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:06Και κατι άλλο
Ρατσισμό είχαν και οι Αγγλοι έναντι των κατοίκων των χωρών που είχαν αποικίες πχ έναντι των Ινδών
Και σε σχέση με τους Εβραίους ο κύριος εχθρός τους είναι η ....χριστιανική θρησκεία που τους κατηγορεί ως θεοκτονους και τους κυνηγά εδώ και δύο χιλιαδες χρόνια
Λάθος. Τρελό λέμε αυτόν που έχει περίεργη ή αλλοπρόσαλλη ή μη αναμενόμενη συμπεριφορά. Ανεξάρτητα από ιατρικούς ορισμούς και παθήσειςhellegennes έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 01:53Εξαρτάται τι σημαίνει η λέξη «τρελός». Δεν υπάρχει κλινική γνωμάτευση «τρελός», είναι μια λέξη πασπαρτού που χρησιμοποιούμε για να ορίσουμε κλινικές ψυχικές παθήσεις όσο και νοοτροπία, τρόπο αντίδρασης και σχέδια που κάνει κάποιος χωρίς να έχει κάποια κλινικά βεβαιωμένη πάθηση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 265 Απαντήσεις
- 4804 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
20 Ιαν 2025, 23:53
-