Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Σημασία δεν έχει το χρώμα. Αλλά ο τρόπος που σε κοιτάνε 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ε άρα δεν τον λένε μαλάκα, επειδή δεν ξενοπηδάει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν υπάρχουν μάτια μου τα μαύρα μάτια. Μύθος, τα κάστανα εννοούν.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:05ΜαύραGherschaagk έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:03Άλλωστε για μαύρα μάτια χάνομαι, για γαλανά πεθαίνω, για αυτά τα καταπράσινα σχίζω τη γη και μπαίνω. Και η αλήθεια είναι αυτή, κάποιοι είστε ωραίοι σαν Έλληνες.ποτέ δεν μου έτυχαν και ήταν η αδυναμία μου.
Είπαμε, ωραίοι και Έλληνες. Αχ!!brb και tyt έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:06Πράσινα εδώ.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:03Έχω δει εξωπραγματικούς Σέρβους σ' αυτόν τον κόσμο. Και υπήρχε έναν τέτοιος εξωπραγματικός άντρας μικρότερος μου 2 χρόνια περίπου, που δεν κοιτούσε ηλικίες, τον ενδιέφεραν άλλα πράγματα. Αλλά, θες η τρέλα του συγκεκριμένου λαού, θες τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια (και κάτι άλλα ψιλά) είπα να τ' αφήσω να περάσει. Δεν μετάνιωσα. Άλλωστε για μαύρα μάτια χάνομαι, για γαλανά πεθαίνω, για αυτά τα καταπράσινα σχίζω τη γη και μπαίνω. Και η αλήθεια είναι αυτή, κάποιοι είστε ωραίοι σαν Έλληνες.brb και tyt έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 16:50Για τους Έλληνες ας πουν οι γυναίκες. Για τις Ελληνίδες μέχρι 35 χρονών, είναι κούκλες.
Ειδικά στη Θεσσαλονίκη ίσως είναι οι ομορφότερες στην Ευρώπη. Στη Θεσσαλονίκη οι ωραιότερες είναι στην Ηλιούπολη, Εύοσμο.

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Χρωματικά όχι, αλλά τα σκούρα καστανά φαίνονται μαύρα. Έχω εγώ. Δεν διαχωρίζεις συχνά κόρη ίριδα.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:11
Δεν υπάρχουν μάτια μου τα μαύρα μάτια. Μύθος, τα κάστανα εννοούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 03 Ιαν 2019, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απο το στόμα μου το πήρες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Για του άλλου λέμε πάντα ε; Εχω λίγο μπερδευτεί

Αν το λες όπως το σκέφτομαι Ω ναι!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Δεν θα σου τύχουν ποτέ. Γιατί δεν υπάρχουν.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:05ΜαύραGherschaagk έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:03Άλλωστε για μαύρα μάτια χάνομαι, για γαλανά πεθαίνω, για αυτά τα καταπράσινα σχίζω τη γη και μπαίνω. Και η αλήθεια είναι αυτή, κάποιοι είστε ωραίοι σαν Έλληνες.ποτέ δεν μου έτυχαν και ήταν η αδυναμία μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Και ψηλός (1.90) αλλά πρέπει να χάσω κιλά.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:11Δεν υπάρχουν μάτια μου τα μαύρα μάτια. Μύθος, τα κάστανα εννοούν.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:05ΜαύραGherschaagk έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:03Άλλωστε για μαύρα μάτια χάνομαι, για γαλανά πεθαίνω, για αυτά τα καταπράσινα σχίζω τη γη και μπαίνω. Και η αλήθεια είναι αυτή, κάποιοι είστε ωραίοι σαν Έλληνες.ποτέ δεν μου έτυχαν και ήταν η αδυναμία μου.
Είπαμε, ωραίοι και Έλληνες. Αχ!!brb και tyt έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:06Πράσινα εδώ.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:03
Έχω δει εξωπραγματικούς Σέρβους σ' αυτόν τον κόσμο. Και υπήρχε έναν τέτοιος εξωπραγματικός άντρας μικρότερος μου 2 χρόνια περίπου, που δεν κοιτούσε ηλικίες, τον ενδιέφεραν άλλα πράγματα. Αλλά, θες η τρέλα του συγκεκριμένου λαού, θες τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια (και κάτι άλλα ψιλά) είπα να τ' αφήσω να περάσει. Δεν μετάνιωσα. Άλλωστε για μαύρα μάτια χάνομαι, για γαλανά πεθαίνω, για αυτά τα καταπράσινα σχίζω τη γη και μπαίνω. Και η αλήθεια είναι αυτή, κάποιοι είστε ωραίοι σαν Έλληνες.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Υπάρχει καμία εδώ μέσα που λέει τον άντρα της ή τον γκόμενο μαλάκα; Γιατί μας έχει πρήξει εδώ ο Αγις. Πείτε ρε κορίτσια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Cecily Anne
βρε παπάρα εσύ είσαι;

Εγώ ξέρω λένε τα γαλάζια μάτια τα ζηλεύεις, τα πράσινα τα θαυμάζεις, τα κάστανα τα ερωτεύεσαι.
Έτσι λέει ο σοφός λαός και με συμφέρει απόλυτα.
Έτσι λέει ο σοφός λαός και με συμφέρει απόλυτα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Όποια με πει εμένα θα ...Gherschaagk έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:16Υπάρχει καμία εδώ μέσα που λέει τον άντρα της ή τον γκόμενο μαλάκα; Γιατί μας έχει πρήξει εδώ ο Αγις. Πείτε ρε κορίτσια.

- Cecily Anne
Gherschaagk έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 17:16Υπάρχει καμία εδώ μέσα που λέει τον άντρα της ή τον γκόμενο μαλάκα; Γιατί μας έχει πρήξει εδώ ο Αγις. Πείτε ρε κορίτσια.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
01 Ιαν 2025, 00:35
-
-
Νέα δημοσίευση Μιλφάρα δημοσιογράφος περνάει πριονοκορδέλα το πρότυπο ομορφιάς του Σατανικού.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 01:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Φεβ 2025, 14:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγκριση ΑΕΠ Ελλάδας Τουρκίας σε μία εικόνα.
από Ζενίθεδρος » 23 Φεβ 2024, 17:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
23 Φεβ 2024, 17:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συγκριση προγραμματων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για την αμυνα
από Λουκας » 06 Ιουν 2023, 11:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 911 Προβολές
-